Pro přehrání dalších podcastů se prosím registrujte.

Aplikace je ZDARMA. Váš email potřebujeme pouze k tomu, abychom vám mohli vybírat podcasty přesně na míru. Budete moci odebírat podcasty, hledat osobnosti a témata napříč podcasty, aby vám neunikl žádný zajímavý rozhovor.

Vyzkoušejte vaše osobní rádio. Děkujeme, Team Youradio Talk.

Obrázek podcastu 100 statečných - Host č. 68 - Veronika Kubařová 08.06.2014

Audiokniha 100 statečných - Host č. 68 - Veronika Kubařová 08.06.2014

Obrázek podcastu Purpurová síť

Purpurová síť

Oddělení analýzy případů v čele s Elenou Blancovou se pokouší rozkrýt tajnou organizaci Purpurová síť, která šíří nahrávky s mučením lidí. Pro Elenu je případ velice osobní, protože se spolkem se zapletl i její ztracený syn Lucas. Z oběti se ale proměnil v mučitele a te

Obrázek podcastu PAX 5: Sluhové zla

PAX 5: Sluhové zla

Je prosinec, obyvatelé Mariefredu se uprostřed předvánočního shonu chystají na oslavu svátku svaté Lucie. Jen málokdo ale tuší, jak děsivá Lucie tentokrát město čeká. Jedna nevinná dětská hra přivolá nebezpečné návštěvníky. Otevře se brána do jiného světa a v Mariefredu

Obrázek podcastu Stín

Stín

Varšavská republika se snaží udržet neutralitu, balancuje mezi dvěma silami – Němci a Rusy –, ale mladý stát má čím dál více potíží. V enklávách se objevují přímí vyslanci Šeptajících, a slovo moci, které Polákům dalo vítězství, je už známo všem stranám konfliktu. Samar

Obrázek podcastu Wakan Tanka

Wakan Tanka

Hodiny náboženství pro věčné začátečníky. „Budu v této knize často používat jméno Wakan Tanka. Moc se omlouvám všem ortodoxním katolíkům, klidně si pokaždé dosaďte to naše staré dobré „Bůh“, přesně to tím myslím. Wakan Tanka by snad šlo přeložit jako Velké Tajemství, c

Obrázek podcastu Doktore, teď to chce klid!

Doktore, teď to chce klid!

V Ballybucklebo to pod zdánlivě klidným povrchem jen vře. Zdá se, že Barry Laverty má konečně přehled o tom, co to znamená být venkovským doktorem, nebo ne? Mladý doktor Barry Laverty začal u výstředního staršího kolegy Fingala Flahertieho O’Reillyho pracovat jako as

Obrázek podcastu Anjel v podsvetí

Anjel v podsvetí

"Kapitán Stein a notár Barbarič pátrajú po diabolskom vrahovi v Plzni V Prahe vyčíňa mor a cisár Rudolf II. sa aj s celým dvorom presťahoval do Plzne. Povesť tohto mravopočestného, panovníkovi oddaného mesta však ohrozuje séria zločinov. Najprv sa záhadne stratí synovec

Obrázek podcastu Panoptikum starých kriminálních případů

Panoptikum starých kriminálních případů

Panoptikum starých kriminálních případů je první knihou z trilogie Jiřího Marka. Už při prvním vydání (1968) zaujala originálními zápletkami, nostalgickou atmosférou první republiky, světa pánů inspektorů a jejich galérky, ale i osobitým humorem. Příběhy volně vycházejí

Obrázek podcastu Macourek: Mach a Šebestová na cestách

Macourek: Mach a Šebestová na cestách

Trojice tvůrců Macourek, Born, Nárožný se opět sešla u dalších příběhů žáků 3.B. Tentokrát se Mach se Šebestovou, psem Jonatánem a kouzelným sluchátkem dostanou do nejvzdálenějších míst na zeměkouli. Navštíví severní pól, v Paříži zachrání tetu Vilmu, vykoupou se v Amaz

Obrázek podcastu Ten šnek má flek

Ten šnek má flek

Napínavý šnečí příběh o tom, že být jiný je v pořádku. Šnek Dan má flek. Proč ho má? Kdo ví. On ne. Knížka o šnekovi Danovi dětem přináší napínavý příběh plný ponaučení, který je členěn do krátkých kapitol. Vyprávění postupně přechází od jednoslabičných slov k těžším dv

Obrázek podcastu Přežila jsem Tinder

Přežila jsem Tinder

Úsměvné historky z Tinderu i hlubší zamyšlení nad moderním způsobem seznamování a vztahy samotnými. Patříte mezi nevyléčitelné romantiky, kteří hledají lásku na celý život, a používáte Tinder? Právě jste nasedli na horskou dráhu, která vás proveze domem hrůzy, štěstí, n

Obrázek podcastu Nezbedníci

Nezbedníci

Hrdinou každého krátkého vyprávění je malý rošťák, který si buď děsně vymýšlí, nebo šplhá do výšek, neumí se chovat, okusuje tužky, neustále žvýká či provádí jiné nepravosti. Vtipná, nápaditá i trochu strašidelná vyprávění potěší a pobaví malé čtenáře.

Obrázek podcastu Často kladené otázky o vesmíru

Často kladené otázky o vesmíru

Od autorů bestselleru „O čem víme prd“. „Kdyby se k vesmíru dodávala nápověda, vypadala by jako tahle audiokniha.“ Máte spoustu otázek: o prostoru, o času, o gravitaci, o pravděpodobnosti toho, že v červí díře potkáte své starší já. A všechny odpovědi najdete v téhle kn

Obrázek podcastu Porodní bába

Porodní bába

Je pozdní léto roku 1944 a v oblasti Pečenga na severu Finska probíhá laponská válka. Nemanželská dcera ze šamanské rodiny, odmalička odsunutá na okraj společnosti, působí jako porodní bába. Pak se ale bezhlavě zamiluje do nacistického důstojníka Johannese a z vlastní v

Obrázek podcastu Poslední medvěd

Poslední medvěd

Představte si, že se spřátelíte s ledním medvědem ... Oslava lásky mezi dítětem a zvířetem, bojový pokřik za náš svět a neodolatelné dobrodružství. Na Medvědím ostrově už žádní lední medvědi nejsou. Alespoň to tvrdí Aprilin otec, když je jeho vědecký výzkum zavede na š

Obrázek podcastu Manželské zrcadlo

Manželské zrcadlo

Renesanční spis pro vzorné manželky obsahuje návod k vraždě. Hospodyně Jiřího Adama z Dobronína obdrží jako dárek knihu Manželské zrcadlo, která obsahuje různé také poučné příběhy a rady pro život vdané ženy. Sousedka Barča si spojí jeden z příběhů, které kniha popisuje

Obrázek podcastu Křesťanská anafora

Křesťanská anafora

Křesťanská anafora je hlavním tématem šestidílného cyklu - známější je však termín eucharistická modlitba. Teolog prof. František Kunetka nám přiblíží kořeny této modlitby a ukáže její historickou i současnou podobu. Určující je mimo jiné to, že se jedná o žehnací modli

Obrázek podcastu Pilot Pírko

Pilot Pírko

Jaké to je, když neumíte létat? Pro člověka asi nic neobvyklého, ale pro ptáka, navíc z rodiny slavného poštovního holuba, je to PROBLÉM. Kolumbův synek Pírko se totiž na rozdíl od svých sourozenců nedokáže odlepit od země. Tento hendikep, který ve světě ptáků znamená k

Obrázek podcastu Jak na to – Absurdní vědecká řešení obyčejných každodenních problémů

Jak na to – Absurdní vědecká řešení obyčejných každodenních problémů

Audiokniha Jak na to – Absurdní vědecká řešení obyčejných každodenních problémů Autor Randall Munroe. Čte Jan Eisler. Nejzábavnější a nejneužitečnější domácí rádce. Od nápaditého tvůrce populárního webového komiksu xkcd a bestsellerů Co kdyby? a Velký vysvětlovač. Ať

Obrázek podcastu Co je vaším byznysem?

Co je vaším byznysem?

Časy se mění a s nimi také vaše role Tako audiokniha vám ukáže, jak mnohé podnikatelské role zastarávají a jsou nahrazovány. Umožní vám podívat se na obor, ve kterém podnikáte, jinými očima a jiným úhlem pohledu. A navede vás na cestu nových rolí a postojů, která vám um

Obrázek podcastu Mizera

Mizera

Krutý, chladnokrevný… Cillian Fitzpatrick pro média je TÍM PADOUCHEM. Pro mě je to muž, který mi zachránil život. Nyní potřebuju, aby pro mě udělal ještě jednu malou laskavost – vyplatil mě z problémů, do kterých mě uvrhl můj manžel. Cillian ovšem nedělá laskavosti zad

Obrázek podcastu Patriot

Patriot

Táto audiokniha je Navaľného posledným listom svetu, v ktorom opisuje roky strávené v brutálnom ruskom väzení. Ruský opozičný politik Alexej Navaľnyj, ktorý upozorňoval na spreneveru a kauzy Putinovho režimu, napísal svoje pamäti. S vášňou, vtipom, úprimnosťou a statočn

Obrázek podcastu Život a dílo skladatele Foltýna

Život a dílo skladatele Foltýna

„Tak tohle by nešlo, pane Foltýne,“ řekl jsem. „Takhle by to naprosto nešlo. Můžete to zahodit a začít znovu.“ Byl úplně zdrcen a namáhavě polykal. „Vy myslíte, že je to tak špatné?“ „Docela špatné,“ řekl jsem. „Máte tam dobré věci, ale dohromady je to špatné.“ Poslouch

Obrázek podcastu Exodus

Exodus

Už zase chcete internovat lidi, pánové? Po Osvětimi a Treblince? Listopad 1946. Americká válečná vdova Kitty Fremontová coby dětská sestra s empatií ošetřuje i pacienty jiné rasy. To Ari ben Kanaan zosobňuje vášnivého bojovníka za věc sionismu: jedinkrát nepovolí a neza

Obrázek podcastu Eliáš a babička z vajíčka

Eliáš a babička z vajíčka

Mami, tati, tady jsem! Vtipný, citlivý a laskavý příběh o malém chlapci, na kterého nemají jeho rodiče čas. Cítí se sám, dokud v zahradě neobjeví vejce, z něhož se vyklube malinká babička s křídly. „S rodiči je to jako s počasím. Člověk si je nevybírá. Ať se nám líbí, n

Obrázek podcastu Bratrstvo křišťálu

Bratrstvo křišťálu

Napínavá detektivka z rudolfinské Prahy. Dcera dvorního alchymisty z Itálie Fiorella alias učedník Rafael spolu se svými přáteli vyšetřuje případ zmizelých peněz a neznámého mrtvého…