Pro přehrání dalších podcastů se prosím registrujte.

Aplikace je ZDARMA. Váš email potřebujeme pouze k tomu, abychom vám mohli vybírat podcasty přesně na míru. Budete moci odebírat podcasty, hledat osobnosti a témata napříč podcasty, aby vám neunikl žádný zajímavý rozhovor.

Vyzkoušejte vaše osobní rádio. Děkujeme, Team Youradio Talk.

Dnes

25. 11. 2025, svátek má Kateřina, zítra Artur

+ 54:50
Obrázek epizody SPECIÁL – West Hookah Fest: Plzeňské podniky u mikrofonu

Dýmkařův koutek

SPECIÁL – West Hookah Fest: Plzeňské podniky u mikrofonu

23. 9. 2025

54 min

+ 59:13
Obrázek epizody Vybrali jsme pro vás: Wohlmannův statek ve Václavicích na Hrádecku je místem, kde promlouvá historie

Liberec

Vybrali jsme pro vás: Wohlmannův statek ve Václavicích na Hrádecku je místem, kde promlouvá historie

16. 11. 2025

4 min

+ 2:42:24
Obrázek epizody Chuck Norris muškaření - Naviják #165 - Jiří Rozehnal

Naviják

Chuck Norris muškaření - Naviják #165 - Jiří Rozehnal

23. 9. 2025

1 hod 43 min

+ 2:45:16
Obrázek epizody Literárně-dramatický obor ZUŠ Liberec

Seriál týdne pod Ještědem

Literárně-dramatický obor ZUŠ Liberec

24. 10. 2025

2 min

+ 2:47:19
Obrázek epizody Zprávy Českého rozhlasu Střední Čechy: Urologii v Kladně pomáhá u operací robot. Nemocnice chce užívání rozšířit i na další oddělení

Střední Čechy

Zprávy Českého rozhlasu Střední Čechy: Urologii v Kladně pomáhá u operací robot. Nemocnice chce užívání rozšířit i na další oddělení

23. 9. 2025

2 min

+ 2:50:38
Obrázek epizody Výlety: Národní přírodní památka Požáry v pražských Řeporyjích láká geology. Odhaluje vývoj Země

Pardubice

Výlety: Národní přírodní památka Požáry v pražských Řeporyjích láká geology. Odhaluje vývoj Země

23. 9. 2025

3 min

+ 3:11:23
Obrázek epizody Host Dopoledního expresu: Herec Marcel Rošetzký z mosteckého městského divadla se dostal do užší nominace na cenu Thálie

Sever

Host Dopoledního expresu: Herec Marcel Rošetzký z mosteckého městského divadla se dostal do užší nominace na cenu Thálie

24. 10. 2025

20 min

+ 3:14:42
Obrázek epizody Výlety: Národní přírodní památka Požáry v pražských Řeporyjích láká geology. Odhaluje vývoj Země

Brno

Výlety: Národní přírodní památka Požáry v pražských Řeporyjích láká geology. Odhaluje vývoj Země

23. 9. 2025

3 min

+ 3:16:50
Obrázek epizody Zprávy pro Pardubický kraj: Zjišťovat riziko rakoviny slinivky břišní z pár kapek krve. Vědci z Univerzity Pardubice testují no…

Pardubice

Zprávy pro Pardubický kraj: Zjišťovat riziko rakoviny slinivky břišní z pár kapek krve. Vědci z Univerzity Pardubice testují no…

20. 11. 2025

2 min

+ 3:20:09

Vysočina

23. 9. 2025

3 min

+ 3:41:46
Obrázek epizody Host Českého rozhlasu Ostrava: Popularizátorka vědy Jana Koller svou lásku k rostlinám promítá i do obrazů z květin

Ostrava

Host Českého rozhlasu Ostrava: Popularizátorka vědy Jana Koller svou lásku k rostlinám promítá i do obrazů z květin

24. 10. 2025

21 min

+ 3:45:05

Střední Čechy

23. 9. 2025

3 min

+ 3:47:18
Obrázek epizody Zprávy pro Královéhradecký kraj: ‚Život? Hokej.‘ Muzeum východních Čech přichystalo výstavu s názvem Z rybníků do Ligy mistrů

Hradec Králové

Zprávy pro Královéhradecký kraj: ‚Život? Hokej.‘ Muzeum východních Čech přichystalo výstavu s názvem Z rybníků do Ligy mistrů

9. 11. 2025

2 min

+ 3:50:37

Liberec

23. 9. 2025

3 min

+ 4:21:27
Obrázek epizody Alex a host: Kytarista Štěpán Rak slaví 80: Vždycky jsem si přál vystoupit v Semaforu, a teď se mi to splní

Pardubice

Alex a host: Kytarista Štěpán Rak slaví 80: Vždycky jsem si přál vystoupit v Semaforu, a teď se mi to splní

22. 10. 2025

30 min

+ 4:23:59
Obrázek epizody Zprávy ze Zlínského kraje: Protipovodňovou ochranu Kroměříž připraví spolu s Povodím Moravy. Zaměří se i na menší toky

Zlín

Zprávy ze Zlínského kraje: Protipovodňovou ochranu Kroměříž připraví spolu s Povodím Moravy. Zaměří se i na menší toky

7. 11. 2025

2 min

+ 4:54:49
Obrázek epizody Alex a host: Kytarista Štěpán Rak slaví 80: Vždycky jsem si přál vystoupit v Semaforu, a teď se mi to splní

Karlovy Vary

Alex a host: Kytarista Štěpán Rak slaví 80: Vždycky jsem si přál vystoupit v Semaforu, a teď se mi to splní

22. 10. 2025

30 min

+ 5:25:39

Vysočina

22. 10. 2025

30 min

+ 5:43:12
Obrázek epizody Cesta k uzdravení: Života si teď vážím daleko víc než dřív, říká pan Martin. Vyléčil se z rakoviny močového měchýře

Pardubice

Cesta k uzdravení: Života si teď vážím daleko víc než dřív, říká pan Martin. Vyléčil se z rakoviny močového měchýře

16. 11. 2025

17 min

+ 6:18:14
Obrázek epizody Káva o čtvrté: Vaše každodenní inspirace: Voda v podzimní zahradě

Dvojka

Káva o čtvrté: Vaše každodenní inspirace: Voda v podzimní zahradě

7. 11. 2025

35 min

+ 6:49:04

České Budějovice

22. 10. 2025

30 min

+ 7:19:54

Olomouc

22. 10. 2025

30 min

+ 7:24:50
Obrázek epizody Bezpečný průvodce džunglí zločinu: Podzimní a zimní čas přitahuje vykradače chat a chalup

Ostrava

Bezpečný průvodce džunglí zločinu: Podzimní a zimní čas přitahuje vykradače chat a chalup

7. 11. 2025

4 min

+ 7:55:40

Ostrava

22. 10. 2025

30 min

+ 8:26:30

Brno

22. 10. 2025

30 min