Pro přehrání dalších podcastů se prosím registrujte.

Aplikace je ZDARMA. Váš email potřebujeme pouze k tomu, abychom vám mohli vybírat podcasty přesně na míru. Budete moci odebírat podcasty, hledat osobnosti a témata napříč podcasty, aby vám neunikl žádný zajímavý rozhovor.

Vyzkoušejte vaše osobní rádio. Děkujeme, Team Youradio Talk.

Dnes

21. 9. 2025, svátek má Matouš, zítra Darina

+ 49:05
Obrázek epizody Leonardo Plus: Bioetik: Neexistuje důkaz, že by homeopatie fungovala. Účinná látka je tak naředěná, že tam ani není

Český rozhlas - Příroda

Leonardo Plus: Bioetik: Neexistuje důkaz, že by homeopatie fungovala. Účinná látka je tak naředěná, že tam ani není

4. 6. 2023

49 min

+ 51:54
Obrázek epizody Jak obtížné je upevnit slonům na krk telemetrické obojky a získat data, která tato zvířata ochrání?

Safari

Jak obtížné je upevnit slonům na krk telemetrické obojky a získat data, která tato zvířata ochrání?

2. 11. 2024

2 min

+ 1:03:28
Obrázek epizody Retro rybaření i samotná výbava má své kouzlo

Rybářské podcasty Zachytame.cz

Retro rybaření i samotná výbava má své kouzlo

3. 6. 2023

11 min

+ 1:33:59
Obrázek epizody Vltavín: Málokterý mladý člověk zná tolik lidových písní, kolik jsem znal já, vzpomínal pěvec Eduard Haken

Český rozhlas - Příroda

Vltavín: Málokterý mladý člověk zná tolik lidových písní, kolik jsem znal já, vzpomínal pěvec Eduard Haken

13. 4. 2025

30 min

+ 1:45:10
Obrázek epizody Aplikace Klíšťapka – pro předpověď aktivity klíšťat a nákazy boreliózou v lesích České republiky

Uchem v mechu

Aplikace Klíšťapka – pro předpověď aktivity klíšťat a nákazy boreliózou v lesích České republiky

2. 6. 2023

11 min

+ 2:14:49
Obrázek epizody Témata zemědělského výboru Evropského parlamentu

Zemědělec Podcast

Témata zemědělského výboru Evropského parlamentu

1. 11. 2024

29 min

+ 2:38:37
Obrázek epizody 30 let NP Šumava - Ostře sledovaný rys ostrovid

Šumavské podcasty

30 let NP Šumava - Ostře sledovaný rys ostrovid

2. 6. 2023

23 min

+ 2:41:54
Obrázek epizody Na zámku Hrubý Rohozec uvidíte i samurajskou zbroj. V anglickém parku si můžete udělat piknik

Výlety

Na zámku Hrubý Rohozec uvidíte i samurajskou zbroj. V anglickém parku si můžete udělat piknik

30. 6. 2025

3 min

+ 2:44:53
Obrázek epizody Vrch Třesín na Olomoucku je plný historie i krásné přírody. Najdete na něm přírodní i umělé jeskyně

Výlety

Vrch Třesín na Olomoucku je plný historie i krásné přírody. Najdete na něm přírodní i umělé jeskyně

31. 5. 2023

2 min

+ 3:14:22
Obrázek epizody Veterinární poradna s Lucií Míkovou

Máme rádi zvířata

Veterinární poradna s Lucií Míkovou

1. 11. 2024

29 min

+ 3:50:26
Obrázek epizody Živé Podhoubí na Kytkobraní: lokální potraviny pro všechny a pokojovky jsou produktem kolonialismu

Podhoubí

Živé Podhoubí na Kytkobraní: lokální potraviny pro všechny a pokojovky jsou produktem kolonialismu

30. 5. 2023

36 min

+ 4:16:09
Obrázek epizody Laboratoř: Vědci našli genetickou zbraň na pomoc zahrádkářům

Český rozhlas - Příroda

Laboratoř: Vědci našli genetickou zbraň na pomoc zahrádkářům

12. 4. 2025

25 min

+ 4:20:24
Obrázek epizody Zvídavec Evy Sinkovičové: Kolik váží mrož a jak dlouhé má kly?

Český rozhlas - Příroda

Zvídavec Evy Sinkovičové: Kolik váží mrož a jak dlouhé má kly?

30. 5. 2023

4 min

+ 5:07:09
Obrázek epizody Podhoubí: Česko zásobené výhradně z obnovitelných zdrojů energie? Milan Smrž věří novým materiálům a přírodě

Český rozhlas - Příroda

Podhoubí: Česko zásobené výhradně z obnovitelných zdrojů energie? Milan Smrž věří novým materiálům a přírodě

27. 5. 2025

46 min

+ 5:09:55
Obrázek epizody Prestižní cena pro tým BioRescue. Na světě je dalších 5 nových embryí nosorožce bílého severního

Safari

Prestižní cena pro tým BioRescue. Na světě je dalších 5 nových embryí nosorožce bílého severního

8. 2. 2025

2 min

+ 5:57:37
Obrázek epizody Leonardo Plus: Etymologie slova manželství je irelevantní, jeho původ je nejasný. Slova mění významy, říká expert

Český rozhlas - Příroda

Leonardo Plus: Etymologie slova manželství je irelevantní, jeho původ je nejasný. Slova mění významy, říká expert

2. 6. 2024

47 min

+ 6:27:31
Obrázek epizody 19. Jak (se) učit zážitkem?

Příběhy nadšení

19. Jak (se) učit zážitkem?

31. 10. 2024

29 min

+ 7:03:58
Obrázek epizody Vltavín: „Vy jste mě chtěla slyšet? Tak mě uslyšíte.“ To byl začátek přátelství mezi pěvkyní a její fanynkou

Český rozhlas - Příroda

Vltavín: „Vy jste mě chtěla slyšet? Tak mě uslyšíte.“ To byl začátek přátelství mezi pěvkyní a její fanynkou

2. 6. 2024

36 min

+ 7:29:28
Obrázek epizody Laboratoř: Spojení matky a plodu u savců je 100 milionů let staré. Umožnily ho retroviry

Český rozhlas - Příroda

Laboratoř: Spojení matky a plodu u savců je 100 milionů let staré. Umožnily ho retroviry

Včera

25 min

+ 8:00:01
Obrázek epizody Zvěřinec: Zvěřinec s MVDr. Františkem Špručkem

Český rozhlas - Příroda

Zvěřinec: Zvěřinec s MVDr. Františkem Špručkem

19. 9. 2025

30 min

+ 8:10:21
Obrázek epizody Co je to streamer a kdy po jakém sáhnout

Rybářské podcasty Zachytame.cz

Co je to streamer a kdy po jakém sáhnout

7. 2. 2025

10 min

+ 8:13:52
Obrázek epizody Bytové muzeum v Jubilejní kolonii v Ostravě-Hrabůvce ukazuje bydlení dělníků Vítkovických železáren

Výlety

Bytové muzeum v Jubilejní kolonii v Ostravě-Hrabůvce ukazuje bydlení dělníků Vítkovických železáren

2. 6. 2024

3 min

+ 8:16:51
Obrázek epizody Na potoce u Havlíčkovy Borové stojí pohyblivé pohádkové divadlo. Pohání ho vodní kolo

Výlety

Na potoce u Havlíčkovy Borové stojí pohyblivé pohádkové divadlo. Pohání ho vodní kolo

1. 6. 2024

2 min

+ 8:25:34
Obrázek epizody Křížem krajem: Wakeboarding aneb vodní lyžování na Těrlické přehradě

Český rozhlas - Příroda

Křížem krajem: Wakeboarding aneb vodní lyžování na Těrlické přehradě

21. 8. 2025

8 min

+ 9:10:15
Obrázek epizody Pohledem zemědělce - Situace ohledně žní

Zemědělec Podcast

Pohledem zemědělce - Situace ohledně žní

22. 7. 2025

44 min