Pro přehrání dalších podcastů se prosím registrujte.

Aplikace je ZDARMA. Váš email potřebujeme pouze k tomu, abychom vám mohli vybírat podcasty přesně na míru. Budete moci odebírat podcasty, hledat osobnosti a témata napříč podcasty, aby vám neunikl žádný zajímavý rozhovor.

Vyzkoušejte vaše osobní rádio. Děkujeme, Team Youradio Talk.

Dnes

13. 1. 2026, svátek má Edita, zítra Radovan

+ 03:28
Obrázek epizody Zápisník zahraničních zpravodajů: Voda z Alp a chmel z Německa. Lichtenštejnský pivovar rád experimentuje a sbírá evropská ocenění

Zápisník zahraničních zpravodajů: Voda z Alp a chmel z Německa. Lichtenštejnský pivovar rád experimentuje a sbírá evropská ocenění

11. 9. 2025

3 min

+ 27:37
Obrázek epizody Dvacet minut Radiožurnálu: Pavel Fischer: Řada voličů mě nevolila z obavy, že by vyhrál Andrej Babiš. Jako neúspěch to nevnímám

Dvacet minut Radiožurnálu: Pavel Fischer: Řada voličů mě nevolila z obavy, že by vyhrál Andrej Babiš. Jako neúspěch to nevnímám

16. 1. 2023

24 min

+ 36:24
Obrázek epizody Rozhovor s Václavem Hořejším (zdroj: CNN Prima NEWS)

Rozhovor s Václavem Hořejším (zdroj: CNN Prima NEWS)

12. 5. 2021

8 min

+ 42:30
Obrázek epizody Názory a argumenty: Lukáš Jelínek: Máme za sebou rok změn. Ale ne vždy k lepšímu

Názory a argumenty: Lukáš Jelínek: Máme za sebou rok změn. Ale ne vždy k lepšímu

30. 12. 2025

6 min

+ 53:08
Obrázek epizody Interview PLUS 2.12. 2022

Interview PLUS 2.12. 2022

16. 1. 2023

10 min

+ 56:54
Obrázek epizody Magazín Experiment: Nejvtipnější vědecké objevy roku? Pruhované krávy, opilí netopýři a ovíněná výslovnost nizozemštiny

Magazín Experiment: Nejvtipnější vědecké objevy roku? Pruhované krávy, opilí netopýři a ovíněná výslovnost nizozemštiny

30. 12. 2025

3 min

+ 59:40
Obrázek epizody Budou respirátory povinné v hromadné dopravě nebo v obchodech?

Budou respirátory povinné v hromadné dopravě nebo v obchodech?

26. 1. 2021

2 min

+ 1:25:34
Obrázek epizody Viete, že umelá inteligencia píše za vaše deti úlohy? (17. 1. 2023)

Viete, že umelá inteligencia píše za vaše deti úlohy? (17. 1. 2023)

17. 1. 2023

25 min

+ 1:59:19
Obrázek epizody Host Lucie Výborné: Herečka Zlatohlávková: Dobíjí mě skvělí lidé, půlka Česka na mě má telefon. Z předávání Lvů mám okno

Host Lucie Výborné: Herečka Zlatohlávková: Dobíjí mě skvělí lidé, půlka Česka na mě má telefon. Z předávání Lvů mám okno

11. 9. 2025

33 min

+ 2:01:22
Obrázek epizody Příběh policejního psa (zdroj: CNN Prima NEWS)

Příběh policejního psa (zdroj: CNN Prima NEWS)

18. 4. 2021

2 min

+ 2:04:02
Obrázek epizody Seriál Radiožurnálu: Jak ušetřit při jízdě autem?

Seriál Radiožurnálu: Jak ušetřit při jízdě autem?

4. 8. 2022

2 min

+ 2:06:38
Obrázek epizody Seriál Radiožurnálu: Kolabující systém stavebního řízení a nezabezpečený eTurista. Digitalizace státu není vždy úspěšná

Seriál Radiožurnálu: Kolabující systém stavebního řízení a nezabezpečený eTurista. Digitalizace státu není vždy úspěšná

11. 9. 2025

2 min

+ 2:11:02
Obrázek epizody Seriál Radiožurnálu: Pero, nebo tužka? Ruční papír? Restaurátor odhaduje, čím psal Jan Masaryk údajná poslední slova TGM

Seriál Radiožurnálu: Pero, nebo tužka? Ruční papír? Restaurátor odhaduje, čím psal Jan Masaryk údajná poslední slova TGM

11. 9. 2025

4 min

+ 2:30:54
Obrázek epizody Hlavní zprávy - rozhovory a komentáře: Polední publicistika: Vliv sucha na lesy. Odklon od jaderné energetiky. Policisté v civilu na akcích

Hlavní zprávy - rozhovory a komentáře: Polední publicistika: Vliv sucha na lesy. Odklon od jaderné energetiky. Policisté v civilu na akcích

4. 8. 2022

19 min

+ 2:35:22
Obrázek epizody Filmové premiéry Pavla Sladkého: Sladký: Na druhé straně léta mluví jazykem artového filmu. Nejsilnější je tam, kde je nejskromnější

Filmové premiéry Pavla Sladkého: Sladký: Na druhé straně léta mluví jazykem artového filmu. Nejsilnější je tam, kde je nejskromnější

11. 9. 2025

4 min

+ 2:59:48
Obrázek epizody Řečí peněz: Navrátil: Bez obranyschopnosti nebudeme konkurenceschopní

Řečí peněz: Navrátil: Bez obranyschopnosti nebudeme konkurenceschopní

11. 9. 2025

24 min

+ 3:25:04
Obrázek epizody Dvacet minut Radiožurnálu - Zaměstnanci prohráli koronakrizi zdravotně i příjmově, myslí si předseda odborového svazu Středula

Dvacet minut Radiožurnálu - Zaměstnanci prohráli koronakrizi zdravotně i příjmově, myslí si předseda odborového svazu Středula

10. 9. 2020

25 min

+ 3:31:20
Obrázek epizody Koronavirová opatření v sousedních státech

Koronavirová opatření v sousedních státech

18. 1. 2021

6 min

+ 3:32:01
Obrázek epizody Děti házely psům nebezpečné buřty

Děti házely psům nebezpečné buřty

25. 2. 2021

41 sec

+ 3:37:49
Obrázek epizody Andor Šándor k ruskému zapojení ve Vrběticích (zdroj: CNN Prima NEWS)

Andor Šándor k ruskému zapojení ve Vrběticích (zdroj: CNN Prima NEWS)

18. 4. 2021

5 min

+ 4:02:01
Obrázek epizody Host Lucie Výborné: Markéta Irglová: Ke Glenu Hansardovi jsem vzhlížela. Bez něj bych se možná do psaní nepustila

Host Lucie Výborné: Markéta Irglová: Ke Glenu Hansardovi jsem vzhlížela. Bez něj bych se možná do psaní nepustila

4. 8. 2022

24 min

+ 4:21:57
Obrázek epizody Hlavní zprávy - rozhovory a komentáře: Polední publicistika: Polská reakce na ruské drony. Atentát na Charlieho Kirka. Dirigent Jakub Hrůša

Hlavní zprávy - rozhovory a komentáře: Polední publicistika: Polská reakce na ruské drony. Atentát na Charlieho Kirka. Dirigent Jakub Hrůša

11. 9. 2025

19 min

+ 4:41:53
Obrázek epizody Hlavní zprávy - rozhovory a komentáře: Polední publicistika: Polská reakce na ruské drony. Atentát na Charlieho Kirka. Dirigent Jakub Hrůša

Hlavní zprávy - rozhovory a komentáře: Polední publicistika: Polská reakce na ruské drony. Atentát na Charlieho Kirka. Dirigent Jakub Hrůša

11. 9. 2025

19 min

+ 4:45:09
Obrázek epizody Zápisník zahraničních zpravodajů: Havel na telefonu. Bývalý prezident je hlavní postavou výstavy na plotu české ambasády v Paříži

Zápisník zahraničních zpravodajů: Havel na telefonu. Bývalý prezident je hlavní postavou výstavy na plotu české ambasády v Paříži

4. 8. 2022

3 min

+ 5:09:32
Obrázek epizody Pro a proti: Jak silná je Evropská unie? Nerudová vs. Pokorná Jermanová

Pro a proti: Jak silná je Evropská unie? Nerudová vs. Pokorná Jermanová

11. 9. 2025

24 min