Pro přehrání dalších podcastů se prosím registrujte.

Aplikace je ZDARMA. Váš email potřebujeme pouze k tomu, abychom vám mohli vybírat podcasty přesně na míru. Budete moci odebírat podcasty, hledat osobnosti a témata napříč podcasty, aby vám neunikl žádný zajímavý rozhovor.

Vyzkoušejte vaše osobní rádio. Děkujeme, Team Youradio Talk.

Dnes

20. 12. 2025, svátek má Dagmar, zítra Natálie

+ 25:30
Obrázek epizody Zálety Aleny Zárybnické: Freediver Vencl zvládne 80 metrů pod ledem i 4 minuty v umyvadle

Zálety Aleny Zárybnické: Freediver Vencl zvládne 80 metrů pod ledem i 4 minuty v umyvadle

20. 2. 2022

25 min

+ 33:43
Obrázek epizody Křížem krajem: Baštíte dortík nebo zmrzlinu a současně jste na návštěvě v galerii. Vítejte v Cukrárně pod Lysou

Křížem krajem: Baštíte dortík nebo zmrzlinu a současně jste na návštěvě v galerii. Vítejte v Cukrárně pod Lysou

22. 7. 2025

8 min

+ 37:20
Obrázek epizody Tel Aviv zaplavila kola a elektrokoloběžky. Ušetříme čas i peníze, pochvalují si místní

Tel Aviv zaplavila kola a elektrokoloběžky. Ušetříme čas i peníze, pochvalují si místní

12. 3. 2020

3 min

+ 40:35
Obrázek epizody Zápisník zahraničních zpravodajů: Staří nechtěli odejít, mladí mluvili o vykoupení. Před 50 lety nádrž Liptovská Mara zatopila 13 obcí

Zápisník zahraničních zpravodajů: Staří nechtěli odejít, mladí mluvili o vykoupení. Před 50 lety nádrž Liptovská Mara zatopila 13 obcí

23. 7. 2025

3 min

+ 44:02
Obrázek epizody Zápisník zahraničních zpravodajů: „Ochrana životního prostředí není móda, ale nezbytnost,“ ví jedna ze zakladatelek vinařství Valduero

Zápisník zahraničních zpravodajů: „Ochrana životního prostředí není móda, ale nezbytnost,“ ví jedna ze zakladatelek vinařství Valduero

22. 2. 2023

3 min

+ 1:23:35
Obrázek epizody Vltavín: Dávnou solnou cestu od Dunaje do českých zemí dnes u Vyššího Brodu kopíruje turistická stezka

Vltavín: Dávnou solnou cestu od Dunaje do českých zemí dnes u Vyššího Brodu kopíruje turistická stezka

20. 7. 2025

39 min

+ 2:11:51
Obrázek epizody 06 Zdeněk Pohlreich ǀ „V životě se dá hodně dokázat, když se nebojíte pracovat,“ říká nejslavnější český šéfkuchař

06 Zdeněk Pohlreich ǀ „V životě se dá hodně dokázat, když se nebojíte pracovat,“ říká nejslavnější český šéfkuchař

11. 3. 2020

48 min

+ 2:14:54
Obrázek epizody Zápisník zahraničních zpravodajů: Patří k nejstarším na světě. Lichtenštejnská chalupa slaví 500 let, dá se rozebrat a zase složit

Zápisník zahraničních zpravodajů: Patří k nejstarším na světě. Lichtenštejnská chalupa slaví 500 let, dá se rozebrat a zase složit

24. 7. 2025

3 min

+ 2:38:54
Obrázek epizody Reportáže zahraničních zpravodajů: Ukrajinský přístav Mariupol je místem tisícileté kultury a pestrým etnickým složením

Reportáže zahraničních zpravodajů: Ukrajinský přístav Mariupol je místem tisícileté kultury a pestrým etnickým složením

20. 2. 2022

24 min

+ 3:09:41
Obrázek epizody Casablanca: Tohle je moje Hora osudu, říká herec Petr Uhlík. Při výletu na Bukovou horu objevuje zaniklé vesnice

Casablanca: Tohle je moje Hora osudu, říká herec Petr Uhlík. Při výletu na Bukovou horu objevuje zaniklé vesnice

24. 7. 2025

30 min

+ 3:55:32
Obrázek epizody Africké skejtování. Mozambik mě naučil, že život je skvělej, říká Martin Loužecký  ze Skate World Better

Africké skejtování. Mozambik mě naučil, že život je skvělej, říká Martin Loužecký ze Skate World Better

10. 3. 2020

45 min

+ 3:58:43
Obrázek epizody Na albánskou svatbu se dostanete i bez známých. Představení připravují tanečníci i etnografové

Na albánskou svatbu se dostanete i bez známých. Představení připravují tanečníci i etnografové

25. 7. 2025

3 min

+ 4:22:43
Obrázek epizody Reportáže zahraničních zpravodajů: Zahraniční zpravodajové Českého rozhlasu vás tentokrát vezmou například na přehlídku historických plavidel v Rouenu, na ochutnávku fermentovaných sleďů do Švédska, na lanovku do Pittsburghu nebo na festival Svět Zaklínač

Reportáže zahraničních zpravodajů: Zahraniční zpravodajové Českého rozhlasu vás tentokrát vezmou například na přehlídku historických plavidel v Rouenu, na ochutnávku fermentovaných sleďů do Švédska, na lanovku do Pittsburghu nebo na festival Svět Zaklínač

9. 7. 2023

24 min

+ 5:21:20
Obrázek epizody Ešus 21/7/2025 Josefína, Štěpán a Indie

Ešus 21/7/2025 Josefína, Štěpán a Indie

25. 7. 2025

58 min

+ 5:26:22
Obrázek epizody Rembrandtův Leiden (2006)

Rembrandtův Leiden (2006)

9. 2. 2020

5 min

+ 5:30:00
Obrázek epizody „Jsem hrdý, co všechno dokázala.“ Na šampionátu řezníků v Paříži zazářila i Češka ze Slovácka

„Jsem hrdý, co všechno dokázala.“ Na šampionátu řezníků v Paříži zazářila i Češka ze Slovácka

11. 4. 2025

3 min

+ 5:38:38
Obrázek epizody Křížem krajem: Kozmické ptačí louky. Místo, které bylo postupným budováním mokřadů navráceno přírodě

Křížem krajem: Kozmické ptačí louky. Místo, které bylo postupným budováním mokřadů navráceno přírodě

9. 4. 2025

8 min

+ 5:42:27
Obrázek epizody Kde si objednat na Golanských výšinách oběd česky?

Kde si objednat na Golanských výšinách oběd česky?

8. 4. 2022

3 min

+ 6:14:44
Obrázek epizody Bahamy: rozhovor s Viktorem Koženým v roce 2003

Bahamy: rozhovor s Viktorem Koženým v roce 2003

7. 2. 2020

32 min

+ 6:18:22
Obrázek epizody Zápisník zahraničních zpravodajů: „Jsem hrdý, co všechno dokázala.“ Na šampionátu řezníků v Paříži zazářila i Češka ze Slovácka

Zápisník zahraničních zpravodajů: „Jsem hrdý, co všechno dokázala.“ Na šampionátu řezníků v Paříži zazářila i Češka ze Slovácka

11. 4. 2025

3 min

+ 6:42:12
Obrázek epizody Reportáže zahraničních zpravodajů: Podíváme se pod ruce těm nejlepším řezníkům na světovém šampionátu

Reportáže zahraničních zpravodajů: Podíváme se pod ruce těm nejlepším řezníkům na světovém šampionátu

12. 4. 2025

23 min

+ 6:45:30
Obrázek epizody Česká stopa ve Washingtonu: kino Avalon

Česká stopa ve Washingtonu: kino Avalon

9. 2. 2020

3 min

+ 7:13:07
Obrázek epizody Zálety Aleny Zárybnické: Doma jsme měli 5 tisíc knih, jsem odkojená detektivkami, vzpomíná spisovatelka Truhličková

Zálety Aleny Zárybnické: Doma jsme měli 5 tisíc knih, jsem odkojená detektivkami, vzpomíná spisovatelka Truhličková

13. 4. 2025

27 min

+ 7:51:48
Obrázek epizody Epizoda 61 - Velikonoční speciál: Případ Silje část I (Silje-saken del I)

Epizoda 61 - Velikonoční speciál: Případ Silje část I (Silje-saken del I)

13. 4. 2025

38 min

+ 7:55:24
Obrázek epizody Zápisník zahraničních zpravodajů: Horko, déšť, hluk a nejsou ani moc rychlé, ale obyvatelé Hongkongu je milují

Zápisník zahraničních zpravodajů: Horko, déšť, hluk a nejsou ani moc rychlé, ale obyvatelé Hongkongu je milují

26. 3. 2023

3 min