Pro přehrání dalších podcastů se prosím registrujte.

Aplikace je ZDARMA. Váš email potřebujeme pouze k tomu, abychom vám mohli vybírat podcasty přesně na míru. Budete moci odebírat podcasty, hledat osobnosti a témata napříč podcasty, aby vám neunikl žádný zajímavý rozhovor.

Vyzkoušejte vaše osobní rádio. Děkujeme, Team Youradio Talk.

Dnes

25. 1. 2026, svátek má Miloš, zítra Zora

+ 53:52
Obrázek epizody Tuplovaný Trump. Co se stalo na Aljašce a v Bílém domě

Tuplovaný Trump. Co se stalo na Aljašce a v Bílém domě

20. 8. 2025

53 min

+ 57:34
Obrázek epizody Názory a argumenty: Ondřej Konrád: Všechna vylosovaná čísla stran jsou super!

Názory a argumenty: Ondřej Konrád: Všechna vylosovaná čísla stran jsou super!

20. 8. 2025

3 min

+ 1:01:16
Obrázek epizody Názory a argumenty: Ondřej Konrád: Všechna vylosovaná čísla stran jsou super!

20. 8. 2025

3 min

+ 1:04:58
Obrázek epizody Ondřej Konrád: Všechna vylosovaná čísla stran jsou super!

Ondřej Konrád: Všechna vylosovaná čísla stran jsou super!

20. 8. 2025

3 min

+ 1:08:40

20. 8. 2025

3 min

+ 1:09:22
Obrázek epizody Výjezdová stanice záchranné služby v Jablonci nad Nisou bude mít i záložní dispečink pro celý kraj

Výjezdová stanice záchranné služby v Jablonci nad Nisou bude mít i záložní dispečink pro celý kraj

20. 8. 2025

42 sec

+ 1:13:01
Obrázek epizody Názory a argumenty: Petr Hartman: Tento způsob komunikace o bitcoinech zdá se mi pro vládu poněkud nešťastným

Názory a argumenty: Petr Hartman: Tento způsob komunikace o bitcoinech zdá se mi pro vládu poněkud nešťastným

20. 8. 2025

3 min

+ 1:16:40
Obrázek epizody Názory a argumenty: Petr Hartman: Tento způsob komunikace o bitcoinech zdá se mi pro vládu poněkud nešťastným

Názory a argumenty: Petr Hartman: Tento způsob komunikace o bitcoinech zdá se mi pro vládu poněkud nešťastným

20. 8. 2025

3 min

+ 1:20:42
Obrázek epizody Petr Hartman: Tento způsob komunikace o bitcoinech zdá se mi pro vládu poněkud nešťastným

Petr Hartman: Tento způsob komunikace o bitcoinech zdá se mi pro vládu poněkud nešťastným

20. 8. 2025

4 min

+ 1:24:21

20. 8. 2025

3 min

+ 1:26:18
Obrázek epizody Do Šumperka přijely desítky mladých amatérských divadelníků. Rozvíjí tam své dramatické dovednosti

Do Šumperka přijely desítky mladých amatérských divadelníků. Rozvíjí tam své dramatické dovednosti

20. 8. 2025

1 min

+ 1:52:05
Obrázek epizody Osobnost Plus: Macháček: Nezlehčujme, že si Putin nedovolí útok na NATO

Osobnost Plus: Macháček: Nezlehčujme, že si Putin nedovolí útok na NATO

20. 8. 2025

25 min

+ 2:17:52
Obrázek epizody Macháček: Nezlehčujme, že si Putin nedovolí útok na NATO

Macháček: Nezlehčujme, že si Putin nedovolí útok na NATO

20. 8. 2025

25 min

+ 2:20:12
Obrázek epizody Okénko Moravskoslezského kraje | 20. 08. 2025

Okénko Moravskoslezského kraje | 20. 08. 2025

20. 8. 2025

2 min

+ 2:40:06
Obrázek epizody Hlavní zprávy - rozhovory a komentáře: Polední publicistika: Greenwashing. Bezpečnostní záruky pro Ukrajinu. Nelegální chovy zvířat

Hlavní zprávy - rozhovory a komentáře: Polední publicistika: Greenwashing. Bezpečnostní záruky pro Ukrajinu. Nelegální chovy zvířat

20. 8. 2025

19 min

+ 3:00:00
Obrázek epizody Hlavní zprávy - rozhovory a komentáře: Polední publicistika: Greenwashing. Bezpečnostní záruky pro Ukrajinu. Nelegální chovy zvířat

Hlavní zprávy - rozhovory a komentáře: Polední publicistika: Greenwashing. Bezpečnostní záruky pro Ukrajinu. Nelegální chovy zvířat

20. 8. 2025

19 min

+ 3:19:54
Obrázek epizody Polední publicistika: Greenwashing. Bezpečnostní záruky pro Ukrajinu. Nelegální chovy zvířat

Polední publicistika: Greenwashing. Bezpečnostní záruky pro Ukrajinu. Nelegální chovy zvířat

20. 8. 2025

19 min

+ 3:39:48

20. 8. 2025

19 min

+ 3:42:49
Obrázek epizody Názory a argumenty: Libor Dvořák: Ukrajina se Rusku brání už 3,5 let. Je to rovnice o čtyřech známých, ale víc neznámých

Názory a argumenty: Libor Dvořák: Ukrajina se Rusku brání už 3,5 let. Je to rovnice o čtyřech známých, ale víc neznámých

20. 8. 2025

3 min

+ 3:45:50
Obrázek epizody Názory a argumenty: Libor Dvořák: Ukrajina se Rusku brání už 3,5 let. Je to rovnice o čtyřech známých, ale víc neznámých

Názory a argumenty: Libor Dvořák: Ukrajina se Rusku brání už 3,5 let. Je to rovnice o čtyřech známých, ale víc neznámých

20. 8. 2025

3 min

+ 3:48:51

20. 8. 2025

3 min

+ 3:52:16
Obrázek epizody Libor Dvořák: Ukrajina se Rusku brání už 3,5 let. Je to rovnice o čtyřech známých, ale víc neznámých

Libor Dvořák: Ukrajina se Rusku brání už 3,5 let. Je to rovnice o čtyřech známých, ale víc neznámých

20. 8. 2025

3 min

+ 4:18:07
Obrázek epizody Názory a argumenty: Poslechněte si všechny středeční komentáře s Patricií Polanskou

Názory a argumenty: Poslechněte si všechny středeční komentáře s Patricií Polanskou

20. 8. 2025

25 min

+ 4:43:58
Obrázek epizody Názory a argumenty: Poslechněte si všechny středeční komentáře s Patricií Polanskou

Názory a argumenty: Poslechněte si všechny středeční komentáře s Patricií Polanskou

20. 8. 2025

25 min

+ 5:09:23

20. 8. 2025

25 min