Pro přehrání dalších podcastů se prosím registrujte.

Aplikace je ZDARMA. Váš email potřebujeme pouze k tomu, abychom vám mohli vybírat podcasty přesně na míru. Budete moci odebírat podcasty, hledat osobnosti a témata napříč podcasty, aby vám neunikl žádný zajímavý rozhovor.

Vyzkoušejte vaše osobní rádio. Děkujeme, Team Youradio Talk.

Dnes

26. 12. 2025, svátek má Štěpán, zítra Žaneta

+ 25:44
Obrázek epizody Alex a host: Michal Viewegh: Už žiju dobrý život. Osud mě proměnil v mimořádně charakterního stárnoucího muže

Alex a host: Michal Viewegh: Už žiju dobrý život. Osud mě proměnil v mimořádně charakterního stárnoucího muže

14. 8. 2025

25 min

+ 51:28
Obrázek epizody Alex a host: Michal Viewegh: Už žiju dobrý život. Osud mě proměnil v mimořádně charakterního stárnoucího muže

Alex a host: Michal Viewegh: Už žiju dobrý život. Osud mě proměnil v mimořádně charakterního stárnoucího muže

14. 8. 2025

25 min

+ 1:17:12

14. 8. 2025

25 min

+ 1:42:56

14. 8. 2025

25 min

+ 2:08:40

14. 8. 2025

25 min

+ 2:34:24

14. 8. 2025

25 min

+ 3:00:08

14. 8. 2025

25 min

+ 3:03:05
Obrázek epizody Zprávy pro Pardubický kraj: Mimo provoz. Pardubické fontány vyřadila chybějící součástka, koroze i špatná konstrukce

Zprávy pro Pardubický kraj: Mimo provoz. Pardubické fontány vyřadila chybějící součástka, koroze i špatná konstrukce

14. 8. 2025

2 min

+ 3:05:35
Obrázek epizody Zprávy pro Liberecký kraj: Projekt Street Med v Liberci funguje 2 roky. Červený kříž plánuje služby ještě rozšířit

Zprávy pro Liberecký kraj: Projekt Street Med v Liberci funguje 2 roky. Červený kříž plánuje služby ještě rozšířit

14. 8. 2025

2 min

+ 3:41:21
Obrázek epizody Blízká setkání: Herec Josef Trojan o cestě na jeviště a před kameru: Chtěl jsem být hercem a protekce jsem se štítil

Blízká setkání: Herec Josef Trojan o cestě na jeviště a před kameru: Chtěl jsem být hercem a protekce jsem se štítil

14. 8. 2025

35 min

+ 3:45:16
Obrázek epizody Zprávy ČRo Olomouc: Takto probíhá kroužkování labutí. Co se dá z kroužků zjistit? Odborník prozradil i další zajímavosti

Zprávy ČRo Olomouc: Takto probíhá kroužkování labutí. Co se dá z kroužků zjistit? Odborník prozradil i další zajímavosti

14. 8. 2025

3 min

+ 3:46:50
Obrázek epizody Zprávy pro Královéhradecký kraj: Rychnov nad Kněžnou si můžete projít s celou partou kluků z románu Karla Poláčka Bylo nás pět

Zprávy pro Královéhradecký kraj: Rychnov nad Kněžnou si můžete projít s celou partou kluků z románu Karla Poláčka Bylo nás pět

14. 8. 2025

1 min

+ 3:48:32
Obrázek epizody Zprávy ČRo Ostrava: Firmy hledají nové zaměstnance v řadách společnosti OKD

Zprávy ČRo Ostrava: Firmy hledají nové zaměstnance v řadách společnosti OKD

14. 8. 2025

1 min

+ 3:49:01
Obrázek epizody Zprávy pro Královéhradecký kraj: Radnice v Hradci Králové si chce vzít na investice do škol a sociální sféry úvěr 700 milionů korun

Zprávy pro Královéhradecký kraj: Radnice v Hradci Králové si chce vzít na investice do škol a sociální sféry úvěr 700 milionů korun

14. 8. 2025

29 sec

+ 4:05:52
Obrázek epizody Host Dopoledního expresu: Zdeněk Lukesle: dovolená ve Španělsku

Host Dopoledního expresu: Zdeněk Lukesle: dovolená ve Španělsku

14. 8. 2025

16 min

+ 4:22:43
Obrázek epizody Zdeněk Lukesle: dovolená ve Španělsku

Zdeněk Lukesle: dovolená ve Španělsku

14. 8. 2025

16 min

+ 5:15:26
Obrázek epizody Inspirace, nebo drzá krádež? Některé hry si o žalobu přímo říkají, odplata bývá tvrdá

Inspirace, nebo drzá krádež? Některé hry si o žalobu přímo říkají, odplata bývá tvrdá

14. 8. 2025

52 min

+ 5:35:33
Obrázek epizody Dobré dopoledne: Žít bez bolesti a Moci bez nemoci. Knihy o zdraví doporučuje knihkupkyně Jana Kožichová

Dobré dopoledne: Žít bez bolesti a Moci bez nemoci. Knihy o zdraví doporučuje knihkupkyně Jana Kožichová

14. 8. 2025

20 min

+ 5:35:53
Obrázek epizody Zprávy pro Královéhradecký kraj: Rybářské společnosti musí teď kvůli počasí víc přikrmovat, využívají k tomu obilí z letošní sklizně

Zprávy pro Královéhradecký kraj: Rybářské společnosti musí teď kvůli počasí víc přikrmovat, využívají k tomu obilí z letošní sklizně

14. 8. 2025

20 sec

+ 5:38:13
Obrázek epizody Zprávy pro Plzeňský kraj: Vodní záchranáři na Hracholuskách zasahují více než v minulých letech

Zprávy pro Plzeňský kraj: Vodní záchranáři na Hracholuskách zasahují více než v minulých letech

14. 8. 2025

2 min

+ 5:41:01
Obrázek epizody Babiččiny recepty s Vladimírou Jakouběovou: Jablkový puding podle receptu z roku 1910

Babiččiny recepty s Vladimírou Jakouběovou: Jablkový puding podle receptu z roku 1910

14. 8. 2025

2 min

+ 5:43:01
Obrázek epizody Zprávy ze Severu: V Ústeckém kraji je první pol point. Lidé ve Velkém Šenově se můžou kdykoliv spojit s policisty

Zprávy ze Severu: V Ústeckém kraji je první pol point. Lidé ve Velkém Šenově se můžou kdykoliv spojit s policisty

14. 8. 2025

2 min

+ 5:44:42
Obrázek epizody Zprávy Českého rozhlasu Střední Čechy: Led jako ochlazení i zábava. Zoo Praha připravila osvěžení pro zvířata i návštěvníky

Zprávy Českého rozhlasu Střední Čechy: Led jako ochlazení i zábava. Zoo Praha připravila osvěžení pro zvířata i návštěvníky

14. 8. 2025

1 min

+ 6:11:50
Obrázek epizody Lékárna: Nádory dutiny ústní, jejich včasná diagnostika a následná léčba

Lékárna: Nádory dutiny ústní, jejich včasná diagnostika a následná léčba

14. 8. 2025

27 min

+ 6:19:35
Obrázek epizody Náš host: Bývalý důl Sauersack vzbuzuje velký zájem veřejnosti. Tajemné místo má i svou výstavu

Náš host: Bývalý důl Sauersack vzbuzuje velký zájem veřejnosti. Tajemné místo má i svou výstavu

14. 8. 2025

7 min