Pro přehrání dalších podcastů se prosím registrujte.

Aplikace je ZDARMA. Váš email potřebujeme pouze k tomu, abychom vám mohli vybírat podcasty přesně na míru. Budete moci odebírat podcasty, hledat osobnosti a témata napříč podcasty, aby vám neunikl žádný zajímavý rozhovor.

Vyzkoušejte vaše osobní rádio. Děkujeme, Team Youradio Talk.

Dnes

13. 4. 2026, svátek má Aleš, zítra Vincenc

+ 29:52
Obrázek epizody Alex a host: Petr Šiška: Hit Ještě že tě, lásko, mám vznikl rychle večer. Rok se nic nedělo, pak se strhla lavina

Alex a host: Petr Šiška: Hit Ještě že tě, lásko, mám vznikl rychle večer. Rok se nic nedělo, pak se strhla lavina

4. 3. 2026

29 min

+ 59:44
Obrázek epizody Alex a host: Petr Šiška: Hit Ještě že tě, lásko, mám vznikl rychle večer. Rok se nic nedělo, pak se strhla lavina

Alex a host: Petr Šiška: Hit Ještě že tě, lásko, mám vznikl rychle večer. Rok se nic nedělo, pak se strhla lavina

4. 3. 2026

29 min

+ 1:29:36

4. 3. 2026

29 min

+ 1:59:28

4. 3. 2026

29 min

+ 2:29:20

4. 3. 2026

29 min

+ 2:59:12

4. 3. 2026

29 min

+ 3:29:04

4. 3. 2026

29 min

+ 3:58:56

4. 3. 2026

29 min

+ 4:28:48

4. 3. 2026

29 min

+ 4:58:40

4. 3. 2026

29 min

+ 5:57:33
Obrázek epizody Slejvák: Ostuda pro český Survivor. Nový formát Asia Express ho porazí na plné čáře

Slejvák: Ostuda pro český Survivor. Nový formát Asia Express ho porazí na plné čáře

4. 3. 2026

58 min

+ 5:59:05
Obrázek epizody Zprávy z Vysočiny: Mládežnický hokej má v Česku nový divácký rekord. Horáckou arénu v Jihlavě zaplnily tisíce dětí

Zprávy z Vysočiny: Mládežnický hokej má v Česku nový divácký rekord. Horáckou arénu v Jihlavě zaplnily tisíce dětí

4. 3. 2026

1 min

+ 6:20:57
Obrázek epizody Je čas daní a daňových přiznání! Řešte své záležitosti včas, pak je záruka, že vše proběhne v klidu

Je čas daní a daňových přiznání! Řešte své záležitosti včas, pak je záruka, že vše proběhne v klidu

4. 3. 2026

21 min

+ 6:42:49
Obrázek epizody Radioporadna: Je čas daní a daňových přiznání! Řešte své záležitosti včas, pak je záruka, že vše proběhne v klidu

Radioporadna: Je čas daní a daňových přiznání! Řešte své záležitosti včas, pak je záruka, že vše proběhne v klidu

4. 3. 2026

21 min

+ 6:45:33
Obrázek epizody Zprávy ČRo Ostrava: Po 20 letech se v Dobré dočkají nové, bezpečné křižovatky. Blokoval ji výkup pozemků

Zprávy ČRo Ostrava: Po 20 letech se v Dobré dočkají nové, bezpečné křižovatky. Blokoval ji výkup pozemků

4. 3. 2026

2 min

+ 7:05:24
Obrázek epizody Host ve středu: Pojistka proti chybám v léčbě. Klinický farmaceut je štítem, který hlídá správné nastavení léků

Host ve středu: Pojistka proti chybám v léčbě. Klinický farmaceut je štítem, který hlídá správné nastavení léků

4. 3. 2026

19 min

+ 7:17:03
Obrázek epizody Host ve studiu: Pilot dronů Pavel Kolinský létá se stroji už od svých 5 let a sestrojil druhý nejlehčí dron na světě

Host ve studiu: Pilot dronů Pavel Kolinský létá se stroji už od svých 5 let a sestrojil druhý nejlehčí dron na světě

4. 3. 2026

11 min

+ 7:20:55
Obrázek epizody Zprávy ČRo Olomouc: Olomoučtí studenti představují krásy historického centra. Vytvořili k tomu nové tištěné průvodce

Zprávy ČRo Olomouc: Olomoučtí studenti představují krásy historického centra. Vytvořili k tomu nové tištěné průvodce

4. 3. 2026

3 min

+ 7:47:40
Obrázek epizody Co přinese letošní Apple Experience? Proč si internet myslí, že Jima Carreyho nahradil klon?

Co přinese letošní Apple Experience? Proč si internet myslí, že Jima Carreyho nahradil klon?

4. 3. 2026

26 min

+ 8:09:05
Obrázek epizody Host Českého rozhlasu Ostrava: Do světa animovaného filmu nás zavede Antonín Drdla

Host Českého rozhlasu Ostrava: Do světa animovaného filmu nás zavede Antonín Drdla

4. 3. 2026

21 min

+ 8:30:30
Obrázek epizody Do světa animovaného filmu nás zavede Antonín Drdla

Do světa animovaného filmu nás zavede Antonín Drdla

4. 3. 2026

21 min

+ 8:48:41
Obrázek epizody Kdy se terasa neobejde bez stavebního povolení? A jaký je rozdíl mezi balkónem a lodžií?

Kdy se terasa neobejde bez stavebního povolení? A jaký je rozdíl mezi balkónem a lodžií?

4. 3. 2026

18 min

+ 9:06:52
Obrázek epizody Radioporadna: Kdy se terasa neobejde bez stavebního povolení? A jaký je rozdíl mezi balkónem a lodžií?

Radioporadna: Kdy se terasa neobejde bez stavebního povolení? A jaký je rozdíl mezi balkónem a lodžií?

4. 3. 2026

18 min

+ 9:24:54
Obrázek epizody Téma: Léčiva, léky a doplňky stravy

Téma: Léčiva, léky a doplňky stravy

4. 3. 2026

18 min

+ 9:42:56
Obrázek epizody Host Dopoledne pod Ještědem: Téma: Léčiva, léky a doplňky stravy

Host Dopoledne pod Ještědem: Téma: Léčiva, léky a doplňky stravy

4. 3. 2026

18 min