Pro přehrání dalších podcastů se prosím registrujte.

Aplikace je ZDARMA. Váš email potřebujeme pouze k tomu, abychom vám mohli vybírat podcasty přesně na míru. Budete moci odebírat podcasty, hledat osobnosti a témata napříč podcasty, aby vám neunikl žádný zajímavý rozhovor.

Vyzkoušejte vaše osobní rádio. Děkujeme, Team Youradio Talk.

Dnes

17. 11. 2025, svátek má Mahulena, zítra Romana

+ 02:48
Obrázek epizody Hobby magazín: Cibuloviny jsou okrasou každé zahrádky. Je pravý čas dát je do země

Plzeň

Hobby magazín: Cibuloviny jsou okrasou každé zahrádky. Je pravý čas dát je do země

16. 10. 2025

2 min

+ 05:36
Obrázek epizody Hobby magazín: Cibuloviny jsou okrasou každé zahrádky. Je pravý čas dát je do země

Hradec Králové

Hobby magazín: Cibuloviny jsou okrasou každé zahrádky. Je pravý čas dát je do země

16. 10. 2025

2 min

+ 07:11
Obrázek epizody Zprávy ČRo Olomouc: Azylový dům v Přerově hlásí obsazeno. O výběru nových nájemníků rozhoduje bodový systém

Olomouc

Zprávy ČRo Olomouc: Azylový dům v Přerově hlásí obsazeno. O výběru nových nájemníků rozhoduje bodový systém

16. 10. 2025

1 min

+ 21:02
Obrázek epizody Moderátorka Classic Praha Dita Hradecká referuje z Varšavy o dění na 19. ročníku Mezinárodní klavírní soutěže Fryderyka Chopina

Live rozhovory

Moderátorka Classic Praha Dita Hradecká referuje z Varšavy o dění na 19. ročníku Mezinárodní klavírní soutěže Fryderyka Chopina

16. 10. 2025

13 min

+ 23:37
Obrázek epizody Zprávy ČRo Ostrava: Na Pradědu se otevírá meteorologická stanice. O přesunu ze Šeráku rozhodly loňské povodně

Ostrava

Zprávy ČRo Ostrava: Na Pradědu se otevírá meteorologická stanice. O přesunu ze Šeráku rozhodly loňské povodně

16. 10. 2025

2 min

+ 34:49
Obrázek epizody Host ve studiu: Dům modlitby, společenská místnost i škola života. Synagoga v Hořicích získává svoji původní krásu

Hradec Králové

Host ve studiu: Dům modlitby, společenská místnost i škola života. Synagoga v Hořicích získává svoji původní krásu

16. 10. 2025

11 min

+ 1:04:31
Obrázek epizody Alex a host: Herečka, nebo zpěvačka? Ráda bych zase zjistila, kdo jsem, říká Bára Kodetová

Hradec Králové

Alex a host: Herečka, nebo zpěvačka? Ráda bych zase zjistila, kdo jsem, říká Bára Kodetová

16. 10. 2025

29 min

+ 1:34:13
Obrázek epizody Alex a host: Herečka, nebo zpěvačka? Ráda bych zase zjistila, kdo jsem, říká Bára Kodetová

Brno

Alex a host: Herečka, nebo zpěvačka? Ráda bych zase zjistila, kdo jsem, říká Bára Kodetová

16. 10. 2025

29 min

+ 2:03:55

Pardubice

16. 10. 2025

29 min

+ 2:33:37

Střední Čechy

16. 10. 2025

29 min

+ 3:03:19

Olomouc

16. 10. 2025

29 min

+ 3:33:01

České Budějovice

16. 10. 2025

29 min

+ 4:02:43

Vysočina

16. 10. 2025

29 min

+ 4:32:25

Karlovy Vary

16. 10. 2025

29 min

+ 5:02:07

Sever

16. 10. 2025

29 min

+ 5:31:49

Liberec

16. 10. 2025

29 min

+ 6:01:31

Ostrava

16. 10. 2025

29 min

+ 6:31:13

Zlín

16. 10. 2025

29 min

+ 7:00:55

Plzeň

16. 10. 2025

29 min

+ 7:03:11
Obrázek epizody Zprávy pro Plzeňský kraj: Prapor územní obrany Armády ČR bude umístěn v Líních

Plzeň

Zprávy pro Plzeňský kraj: Prapor územní obrany Armády ČR bude umístěn v Líních

16. 10. 2025

2 min

+ 7:05:09
Obrázek epizody Zprávy ze Zlínského kraje: ‚Herci se klaněli a nikdo netleskal.‘ Dům kultury v Kroměříži začal vychovávat mladé diváky

Zlín

Zprávy ze Zlínského kraje: ‚Herci se klaněli a nikdo netleskal.‘ Dům kultury v Kroměříži začal vychovávat mladé diváky

16. 10. 2025

1 min

+ 7:29:06
Obrázek epizody Nejlepší hudba za posledních 25 let podle magazínu Rolling Stone. Kraluje Missy Elliott, chybí britské kytarovky

Expres Ráno

Nejlepší hudba za posledních 25 let podle magazínu Rolling Stone. Kraluje Missy Elliott, chybí britské kytarovky

16. 10. 2025

23 min

+ 7:36:06
Obrázek epizody Další Hudba podle kalendáře připomene jednoho z nejtalentovanějších a nejcharizmatičtějších hudebníků v americké historii Leonarda Bernsteina

Hudba podle kalendáře

Další Hudba podle kalendáře připomene jednoho z nejtalentovanějších a nejcharizmatičtějších hudebníků v americké historii Leonarda Bernsteina

16. 10. 2025

7 min

+ 7:59:37
Obrázek epizody Studovna: Magistrem to nekončí. Terapeut musí absolvovat ještě výcvik, vysvětluje psycholožka

Radio Wave

Studovna: Magistrem to nekončí. Terapeut musí absolvovat ještě výcvik, vysvětluje psycholožka

16. 10. 2025

23 min

+ 8:03:45
Obrázek epizody Kauzy Filipa Turka? Babiš riskuje blamáž, vzkázal prezident. Vláda by mohla vzniknout v prosinci

Seriál Radiožurnálu

Kauzy Filipa Turka? Babiš riskuje blamáž, vzkázal prezident. Vláda by mohla vzniknout v prosinci

16. 10. 2025

4 min