Pro přehrání dalších podcastů se prosím registrujte.

Aplikace je ZDARMA. Váš email potřebujeme pouze k tomu, abychom vám mohli vybírat podcasty přesně na míru. Budete moci odebírat podcasty, hledat osobnosti a témata napříč podcasty, aby vám neunikl žádný zajímavý rozhovor.

Vyzkoušejte vaše osobní rádio. Děkujeme, Team Youradio Talk.

Dnes

17. 1. 2026, svátek má Drahoslav, zítra Vladislav

+ 26:21
Obrázek epizody Dcery se proslavují svou šikovností a chytrostí, ne skandály, má radost Zora Jandová

Dcery se proslavují svou šikovností a chytrostí, ne skandály, má radost Zora Jandová

16. 7. 2025

26 min

+ 49:56
Obrázek epizody Houpačky: Jsem prý podpantoflák a vůbec žádný chlap. Matěj Červ nastupuje na druhou rodičovskou dovolenou

Houpačky: Jsem prý podpantoflák a vůbec žádný chlap. Matěj Červ nastupuje na druhou rodičovskou dovolenou

16. 7. 2025

23 min

+ 1:13:31
Obrázek epizody Houpačky: Jsem prý podpantoflák a vůbec žádný chlap. Matěj Červ nastupuje na druhou rodičovskou dovolenou

Houpačky: Jsem prý podpantoflák a vůbec žádný chlap. Matěj Červ nastupuje na druhou rodičovskou dovolenou

16. 7. 2025

23 min

+ 1:30:07
Obrázek epizody Na Hané si přijdou na své všichni cyklisti a milovníci zámků. Pozor ale na bezpečnost

Na Hané si přijdou na své všichni cyklisti a milovníci zámků. Pozor ale na bezpečnost

16. 7. 2025

16 min

+ 1:35:05
Obrázek epizody Speciál Radiožurnálu: Blogger Hejlík: Na Colours se nejvíc těším na vyhlášené langoše. Gastro nabídka festivalů se zvedá

Speciál Radiožurnálu: Blogger Hejlík: Na Colours se nejvíc těším na vyhlášené langoše. Gastro nabídka festivalů se zvedá

16. 7. 2025

4 min

+ 2:16:33
Obrázek epizody Bourání: Litomyšl je její dílo, i když tu nic neprojektovala. Zdeňka Vydrová pečovala o práci jiných tvůrců

Bourání: Litomyšl je její dílo, i když tu nic neprojektovala. Zdeňka Vydrová pečovala o práci jiných tvůrců

16. 7. 2025

41 min

+ 2:58:01
Obrázek epizody Bourání: Litomyšl je její dílo, i když tu nic neprojektovala. Zdeňka Vydrová pečovala o práci jiných tvůrců

Bourání: Litomyšl je její dílo, i když tu nic neprojektovala. Zdeňka Vydrová pečovala o práci jiných tvůrců

16. 7. 2025

41 min

+ 3:23:44
Obrázek epizody Osobnost Plus: Dostál: Síla Babiše odráží slabost jeho soupeřů. Poprvé může vzniknout vláda bez tradičních stran

Osobnost Plus: Dostál: Síla Babiše odráží slabost jeho soupeřů. Poprvé může vzniknout vláda bez tradičních stran

16. 7. 2025

25 min

+ 3:43:57
Obrázek epizody Hlavní zprávy - rozhovory a komentáře: Polední publicistika: Dočasné stavební řízení. Palestinský zdravotník o krizi Gazy. Velká cena Brna

Hlavní zprávy - rozhovory a komentáře: Polední publicistika: Dočasné stavební řízení. Palestinský zdravotník o krizi Gazy. Velká cena Brna

16. 7. 2025

20 min

+ 4:17:18
Obrázek epizody Host Lucie Výborné: Foodblogger Hejlík na Colours veze Historky z Tinderu. Po Česku cestuju i o prázdninách, směje se

Host Lucie Výborné: Foodblogger Hejlík na Colours veze Historky z Tinderu. Po Česku cestuju i o prázdninách, směje se

16. 7. 2025

33 min

+ 4:50:39
Obrázek epizody Host Lucie Výborné: Foodblogger Hejlík na Colours veze Historky z Tinderu. Po Česku cestuju i o prázdninách, směje se

Host Lucie Výborné: Foodblogger Hejlík na Colours veze Historky z Tinderu. Po Česku cestuju i o prázdninách, směje se

16. 7. 2025

33 min

+ 5:24:00
Obrázek epizody Foodblogger Hejlík na Colours veze Historky z Tinderu. Po Česku cestuju i o prázdninách, směje se

Foodblogger Hejlík na Colours veze Historky z Tinderu. Po Česku cestuju i o prázdninách, směje se

16. 7. 2025

33 min

+ 5:48:24
Obrázek epizody Pro a proti: Kuřáci si na ve Francii už jen tak nezapálí. Je to správně?

Pro a proti: Kuřáci si na ve Francii už jen tak nezapálí. Je to správně?

16. 7. 2025

24 min

+ 6:03:53
Obrázek epizody Host Dopoledního expresu: Na Labi, na Miladě, na Matyldě a jinde na vodě zasahují členové Poříčního oddělení policie

Host Dopoledního expresu: Na Labi, na Miladě, na Matyldě a jinde na vodě zasahují členové Poříčního oddělení policie

16. 7. 2025

15 min

+ 6:25:27
Obrázek epizody Radioporadna: Nezrají rajčata a okurky zežloutnou, nic z nich není? Poradí vám zahradní rádce František Hlubocký

Radioporadna: Nezrají rajčata a okurky zežloutnou, nic z nich není? Poradí vám zahradní rádce František Hlubocký

16. 7. 2025

21 min

+ 6:30:53
Obrázek epizody Speciál Radiožurnálu: Objevujeme headlinery lidských srdcí mimo hlavní proud, říká dramaturg Colours of Ostrava

Speciál Radiožurnálu: Objevujeme headlinery lidských srdcí mimo hlavní proud, říká dramaturg Colours of Ostrava

16. 7. 2025

5 min

+ 6:51:51
Obrázek epizody Chorvatsko - Paklenica a Vranské jezero

Chorvatsko - Paklenica a Vranské jezero

16. 7. 2025

20 min

+ 7:41:57
Obrázek epizody „Předvolební spolupráce Zelených a Pirátů mi nepřijde důstojná,“ říká zelený Žaloudek

„Předvolební spolupráce Zelených a Pirátů mi nepřijde důstojná,“ říká zelený Žaloudek

16. 7. 2025

50 min

+ 8:32:02
Obrázek epizody „Předvolební spolupráce Zelených a Pirátů mi nepřijde důstojná,“ říká zelený Žaloudek

„Předvolební spolupráce Zelených a Pirátů mi nepřijde důstojná,“ říká zelený Žaloudek

16. 7. 2025

50 min

+ 8:43:41
Obrázek epizody Host ve studiu: Mám obrovskou výhodu, že jsem obklopen schopnějšími lidmi, než jsem sám, usmívá se starosta Náchoda

Host ve studiu: Mám obrovskou výhodu, že jsem obklopen schopnějšími lidmi, než jsem sám, usmívá se starosta Náchoda

16. 7. 2025

11 min

+ 9:03:08
Obrázek epizody Host Dopoledního expresu: Na výslednou chuť kávy má vliv zpracování, výběr odrůdy, styl pražení i čerstvost

Host Dopoledního expresu: Na výslednou chuť kávy má vliv zpracování, výběr odrůdy, styl pražení i čerstvost

16. 7. 2025

19 min

+ 9:36:28
Obrázek epizody Blízká setkání: Psychiatr František Šalanda: Digitální nespavost? Sílí to. A zapnout noční režim na displeji nestačí

Blízká setkání: Psychiatr František Šalanda: Digitální nespavost? Sílí to. A zapnout noční režim na displeji nestačí

16. 7. 2025

33 min

+ 10:09:48
Obrázek epizody Blízká setkání: Psychiatr František Šalanda: Digitální nespavost? Sílí to. A zapnout noční režim na displeji nestačí

Blízká setkání: Psychiatr František Šalanda: Digitální nespavost? Sílí to. A zapnout noční režim na displeji nestačí

16. 7. 2025

33 min

+ 10:43:08
Obrázek epizody Psychiatr František Šalanda: Digitální nespavost? Sílí to. A zapnout noční režim na displeji nestačí

Psychiatr František Šalanda: Digitální nespavost? Sílí to. A zapnout noční režim na displeji nestačí

16. 7. 2025

33 min

+ 11:04:59
Obrázek epizody STRES | Jak si zachovat klid ve světě plném tlaku #70

STRES | Jak si zachovat klid ve světě plném tlaku #70

16. 7. 2025

21 min