Pro přehrání dalších podcastů se prosím registrujte.

Aplikace je ZDARMA. Váš email potřebujeme pouze k tomu, abychom vám mohli vybírat podcasty přesně na míru. Budete moci odebírat podcasty, hledat osobnosti a témata napříč podcasty, aby vám neunikl žádný zajímavý rozhovor.

Vyzkoušejte vaše osobní rádio. Děkujeme, Team Youradio Talk.

Dnes

17. 1. 2026, svátek má Drahoslav, zítra Vladislav

+ 06:07
Obrázek epizody FOTRŮV VÝCUC z Hádej jaká je moje nejoblíbenější role | Roman Pomajbo

FOTRŮV VÝCUC z Hádej jaká je moje nejoblíbenější role | Roman Pomajbo

16. 7. 2025

6 min

+ 18:24
Obrázek epizody Odpolední interview: Jan Satina je horal, sportovec a výtvarník, který nezahálí ani v téměř 85 letech

Odpolední interview: Jan Satina je horal, sportovec a výtvarník, který nezahálí ani v téměř 85 letech

16. 7. 2025

12 min

+ 44:32
Obrázek epizody Interview Plus: Exekutor: Lidé se exekuce nebojí, potřebujeme nové nástroje

Interview Plus: Exekutor: Lidé se exekuce nebojí, potřebujeme nové nástroje

16. 7. 2025

26 min

+ 52:23
Obrázek epizody Speciál Radiožurnálu: Kapela Nedivoč: Nejsme zvyklí, že na sebe potřebujeme dalekohledy, těší se na velkou scénu Colours

Speciál Radiožurnálu: Kapela Nedivoč: Nejsme zvyklí, že na sebe potřebujeme dalekohledy, těší se na velkou scénu Colours

16. 7. 2025

7 min

+ 1:15:11
Obrázek epizody Host Lucie Výborné: V divadle se komediálně vyblbnu. Před návratem jsem se bála čtvrté stěny, přiznává Bára Poláková

Host Lucie Výborné: V divadle se komediálně vyblbnu. Před návratem jsem se bála čtvrté stěny, přiznává Bára Poláková

16. 7. 2025

22 min

+ 1:37:59
Obrázek epizody Host Lucie Výborné: V divadle se komediálně vyblbnu. Před návratem jsem se bála čtvrté stěny, přiznává Bára Poláková

Host Lucie Výborné: V divadle se komediálně vyblbnu. Před návratem jsem se bála čtvrté stěny, přiznává Bára Poláková

16. 7. 2025

22 min

+ 2:00:47
Obrázek epizody V divadle se komediálně vyblbnu. Před návratem jsem se bála čtvrté stěny, přiznává Bára Poláková

V divadle se komediálně vyblbnu. Před návratem jsem se bála čtvrté stěny, přiznává Bára Poláková

16. 7. 2025

22 min

+ 2:15:56
Obrázek epizody Křídlo: Hrad padělatelů a nevinné paní

Křídlo: Hrad padělatelů a nevinné paní

16. 7. 2025

15 min

+ 3:16:26
Obrázek epizody Marian Jelínek: Smysl Života, Mozek, Lidství, Bolest, Konečnost #70

Marian Jelínek: Smysl Života, Mozek, Lidství, Bolest, Konečnost #70

16. 7. 2025

1 hod

+ 3:42:41
Obrázek epizody Alex a host: Dcery se proslavují svou šikovností a chytrostí, ne skandály, má radost Zora Jandová

Alex a host: Dcery se proslavují svou šikovností a chytrostí, ne skandály, má radost Zora Jandová

16. 7. 2025

26 min

+ 4:09:02
Obrázek epizody Dcery se proslavují svou šikovností a chytrostí, ne skandály, má radost Zora Jandová

Dcery se proslavují svou šikovností a chytrostí, ne skandály, má radost Zora Jandová

16. 7. 2025

26 min

+ 4:32:37
Obrázek epizody Houpačky: Jsem prý podpantoflák a vůbec žádný chlap. Matěj Červ nastupuje na druhou rodičovskou dovolenou

Houpačky: Jsem prý podpantoflák a vůbec žádný chlap. Matěj Červ nastupuje na druhou rodičovskou dovolenou

16. 7. 2025

23 min

+ 4:56:12
Obrázek epizody Houpačky: Jsem prý podpantoflák a vůbec žádný chlap. Matěj Červ nastupuje na druhou rodičovskou dovolenou

Houpačky: Jsem prý podpantoflák a vůbec žádný chlap. Matěj Červ nastupuje na druhou rodičovskou dovolenou

16. 7. 2025

23 min

+ 5:12:48
Obrázek epizody Na Hané si přijdou na své všichni cyklisti a milovníci zámků. Pozor ale na bezpečnost

Na Hané si přijdou na své všichni cyklisti a milovníci zámků. Pozor ale na bezpečnost

16. 7. 2025

16 min

+ 5:17:46
Obrázek epizody Speciál Radiožurnálu: Blogger Hejlík: Na Colours se nejvíc těším na vyhlášené langoše. Gastro nabídka festivalů se zvedá

Speciál Radiožurnálu: Blogger Hejlík: Na Colours se nejvíc těším na vyhlášené langoše. Gastro nabídka festivalů se zvedá

16. 7. 2025

4 min

+ 5:59:14
Obrázek epizody Bourání: Litomyšl je její dílo, i když tu nic neprojektovala. Zdeňka Vydrová pečovala o práci jiných tvůrců

Bourání: Litomyšl je její dílo, i když tu nic neprojektovala. Zdeňka Vydrová pečovala o práci jiných tvůrců

16. 7. 2025

41 min

+ 6:40:42
Obrázek epizody Bourání: Litomyšl je její dílo, i když tu nic neprojektovala. Zdeňka Vydrová pečovala o práci jiných tvůrců

Bourání: Litomyšl je její dílo, i když tu nic neprojektovala. Zdeňka Vydrová pečovala o práci jiných tvůrců

16. 7. 2025

41 min

+ 7:06:25
Obrázek epizody Osobnost Plus: Dostál: Síla Babiše odráží slabost jeho soupeřů. Poprvé může vzniknout vláda bez tradičních stran

Osobnost Plus: Dostál: Síla Babiše odráží slabost jeho soupeřů. Poprvé může vzniknout vláda bez tradičních stran

16. 7. 2025

25 min

+ 7:26:38
Obrázek epizody Hlavní zprávy - rozhovory a komentáře: Polední publicistika: Dočasné stavební řízení. Palestinský zdravotník o krizi Gazy. Velká cena Brna

Hlavní zprávy - rozhovory a komentáře: Polední publicistika: Dočasné stavební řízení. Palestinský zdravotník o krizi Gazy. Velká cena Brna

16. 7. 2025

20 min

+ 7:59:59
Obrázek epizody Host Lucie Výborné: Foodblogger Hejlík na Colours veze Historky z Tinderu. Po Česku cestuju i o prázdninách, směje se

Host Lucie Výborné: Foodblogger Hejlík na Colours veze Historky z Tinderu. Po Česku cestuju i o prázdninách, směje se

16. 7. 2025

33 min

+ 8:33:20
Obrázek epizody Host Lucie Výborné: Foodblogger Hejlík na Colours veze Historky z Tinderu. Po Česku cestuju i o prázdninách, směje se

Host Lucie Výborné: Foodblogger Hejlík na Colours veze Historky z Tinderu. Po Česku cestuju i o prázdninách, směje se

16. 7. 2025

33 min

+ 9:06:41
Obrázek epizody Foodblogger Hejlík na Colours veze Historky z Tinderu. Po Česku cestuju i o prázdninách, směje se

Foodblogger Hejlík na Colours veze Historky z Tinderu. Po Česku cestuju i o prázdninách, směje se

16. 7. 2025

33 min

+ 9:31:05
Obrázek epizody Pro a proti: Kuřáci si na ve Francii už jen tak nezapálí. Je to správně?

Pro a proti: Kuřáci si na ve Francii už jen tak nezapálí. Je to správně?

16. 7. 2025

24 min

+ 9:46:34
Obrázek epizody Host Dopoledního expresu: Na Labi, na Miladě, na Matyldě a jinde na vodě zasahují členové Poříčního oddělení policie

Host Dopoledního expresu: Na Labi, na Miladě, na Matyldě a jinde na vodě zasahují členové Poříčního oddělení policie

16. 7. 2025

15 min

+ 10:08:08
Obrázek epizody Radioporadna: Nezrají rajčata a okurky zežloutnou, nic z nich není? Poradí vám zahradní rádce František Hlubocký

Radioporadna: Nezrají rajčata a okurky zežloutnou, nic z nich není? Poradí vám zahradní rádce František Hlubocký

16. 7. 2025

21 min