Pro přehrání dalších podcastů se prosím registrujte.

Aplikace je ZDARMA. Váš email potřebujeme pouze k tomu, abychom vám mohli vybírat podcasty přesně na míru. Budete moci odebírat podcasty, hledat osobnosti a témata napříč podcasty, aby vám neunikl žádný zajímavý rozhovor.

Vyzkoušejte vaše osobní rádio. Děkujeme, Team Youradio Talk.

Dnes

1. 1. 2026, slaví se Nový rok, zítra má svátek Karina

+ 26:20
Obrázek epizody Alex a host: Čtvero ročních období huskyů: V létě mají wellness, na podzim už trénujeme, říká úspěšná musherka

Alex a host: Čtvero ročních období huskyů: V létě mají wellness, na podzim už trénujeme, říká úspěšná musherka

6. 8. 2025

26 min

+ 52:40
Obrázek epizody Čtvero ročních období huskyů: V létě mají wellness, na podzim už trénujeme, říká úspěšná musherka

Čtvero ročních období huskyů: V létě mají wellness, na podzim už trénujeme, říká úspěšná musherka

6. 8. 2025

26 min

+ 1:12:08
Obrázek epizody Radioporadna: Kůže spálená od slunce vás potrápí. Jaká je nejrychlejší a nejúčinnější pomoc? Nejlepší je prevence

Radioporadna: Kůže spálená od slunce vás potrápí. Jaká je nejrychlejší a nejúčinnější pomoc? Nejlepší je prevence

6. 8. 2025

19 min

+ 1:14:51
Obrázek epizody Okénko Moravskoslezského kraje | 06. 08. 2025

Okénko Moravskoslezského kraje | 06. 08. 2025

6. 8. 2025

2 min

+ 1:33:00
Obrázek epizody Náměstkyně hejtmana pro regionální rozvoj a cestovní ruch Šárka Šimoňáková a ředitel centrály cestovního ruchu Petr Koudela | Moravskoslezský kraj

Náměstkyně hejtmana pro regionální rozvoj a cestovní ruch Šárka Šimoňáková a ředitel centrály cestovního ruchu Petr Koudela | Moravskoslezský kraj

6. 8. 2025

18 min

+ 1:43:30
Obrázek epizody Host ve studiu: Hradecký Ironman si získal srdce závodníků i diváků! Z města udělal nádherné české centrum triatlonu

Host ve studiu: Hradecký Ironman si získal srdce závodníků i diváků! Z města udělal nádherné české centrum triatlonu

6. 8. 2025

10 min

+ 2:03:29
Obrázek epizody Hlavní zprávy - rozhovory a komentáře: Polední publicistika: Schůzka hnutí STAN s ministryní Decroix. Hirošima a Nagasaki. Zimní olympiáda

Hlavní zprávy - rozhovory a komentáře: Polední publicistika: Schůzka hnutí STAN s ministryní Decroix. Hirošima a Nagasaki. Zimní olympiáda

6. 8. 2025

19 min

+ 2:34:52
Obrázek epizody Host Dopoledního expresu: Před třemi roky v Národním parku České Švýcarsko hořelo. Požár trval 21 dní, zasahovalo 6000 hasičů

Host Dopoledního expresu: Před třemi roky v Národním parku České Švýcarsko hořelo. Požár trval 21 dní, zasahovalo 6000 hasičů

6. 8. 2025

31 min

+ 3:35:38
Obrázek epizody Lit: Básník Tim Postovit: I generace Z se bojí, že bude poslední, která si hrála v blátě

Lit: Básník Tim Postovit: I generace Z se bojí, že bude poslední, která si hrála v blátě

6. 8. 2025

1 hod

+ 4:07:34
Obrázek epizody Balanc: Moderní láska: Mapu našich vztahů nám dají rodiče. Do jaké míry ji lze měnit?

Balanc: Moderní láska: Mapu našich vztahů nám dají rodiče. Do jaké míry ji lze měnit?

6. 8. 2025

31 min

+ 4:39:30
Obrázek epizody Balanc: Moderní láska: Mapu našich vztahů nám dají rodiče. Do jaké míry ji lze měnit?

Balanc: Moderní láska: Mapu našich vztahů nám dají rodiče. Do jaké míry ji lze měnit?

6. 8. 2025

31 min

+ 5:04:58
Obrázek epizody Pro a proti: Změny ve školství: Slučování škol a změna placení nepedagogů

Pro a proti: Změny ve školství: Slučování škol a změna placení nepedagogů

6. 8. 2025

25 min

+ 5:43:27
Obrázek epizody Houpačky: Dítě týden na džusu a suchých hranolkách na dovolené klidně přežije. I okraj pizzy může být úspěch

Houpačky: Dítě týden na džusu a suchých hranolkách na dovolené klidně přežije. I okraj pizzy může být úspěch

6. 8. 2025

38 min

+ 6:21:56
Obrázek epizody Houpačky: Dítě týden na džusu a suchých hranolkách na dovolené klidně přežije. I okraj pizzy může být úspěch

Houpačky: Dítě týden na džusu a suchých hranolkách na dovolené klidně přežije. I okraj pizzy může být úspěch

6. 8. 2025

38 min

+ 6:38:25
Obrázek epizody Šokovala nahou koupelí v kádi. Ráda tak chodím i po bytě, přiznala Sandra z Farmy. Zmínila intimní scénu i šikanu

Šokovala nahou koupelí v kádi. Ráda tak chodím i po bytě, přiznala Sandra z Farmy. Zmínila intimní scénu i šikanu

6. 8. 2025

16 min

+ 6:53:56
Obrázek epizody Radioporadna: Jazyk po šedesátce? Proč ne! Důležité je chtít a vydržet

Radioporadna: Jazyk po šedesátce? Proč ne! Důležité je chtít a vydržet

6. 8. 2025

15 min

+ 7:09:27
Obrázek epizody Radioporadna: Jazyk po šedesátce? Proč ne! Důležité je chtít a vydržet

Radioporadna: Jazyk po šedesátce? Proč ne! Důležité je chtít a vydržet

6. 8. 2025

15 min

+ 7:42:32
Obrázek epizody Kristina Höschlová: Nikdy jsem nezažila paralyzující strach. Kdybych nezasáhla, pacient by zemřel

Kristina Höschlová: Nikdy jsem nezažila paralyzující strach. Kdybych nezasáhla, pacient by zemřel

6. 8. 2025

33 min

+ 8:14:58
Obrázek epizody Blízká setkání: Kristina Höschlová: Nikdy jsem nezažila paralyzující strach. Kdybych nezasáhla, pacient by zemřel

Blízká setkání: Kristina Höschlová: Nikdy jsem nezažila paralyzující strach. Kdybych nezasáhla, pacient by zemřel

6. 8. 2025

32 min

+ 8:47:24
Obrázek epizody Blízká setkání: Kristina Höschlová: Nikdy jsem nezažila paralyzující strach. Kdybych nezasáhla, pacient by zemřel

Blízká setkání: Kristina Höschlová: Nikdy jsem nezažila paralyzující strach. Kdybych nezasáhla, pacient by zemřel

6. 8. 2025

32 min

+ 8:57:56
Obrázek epizody Short Stuff: Marianne Bachmeier: Vigilante Mother

Short Stuff: Marianne Bachmeier: Vigilante Mother

6. 8. 2025

10 min

+ 9:51:12
Obrázek epizody Janek Ledecký o osudovém setkání s manželkou před 30 lety i nové roli dědečka

Janek Ledecký o osudovém setkání s manželkou před 30 lety i nové roli dědečka

6. 8. 2025

53 min

+ 10:38:57
Obrázek epizody NAROZENINOVÉ PATÁLIE | co nám studium dalo?

NAROZENINOVÉ PATÁLIE | co nám studium dalo?

6. 8. 2025

47 min

+ 11:00:07
Obrázek epizody Host Českého rozhlasu Ostrava: Farář, který prošel syndromem vyhoření. Setkání s Pavlem Janošíkem

Host Českého rozhlasu Ostrava: Farář, který prošel syndromem vyhoření. Setkání s Pavlem Janošíkem

6. 8. 2025

21 min

+ 11:35:36
Obrázek epizody Na place: S golfem jsem procestoval kus světa. Baví mě nejvíc, když už neřeším výsledky, přiznává Pohlreich

Na place: S golfem jsem procestoval kus světa. Baví mě nejvíc, když už neřeším výsledky, přiznává Pohlreich

6. 8. 2025

35 min