Pro přehrání dalších podcastů se prosím registrujte.

Aplikace je ZDARMA. Váš email potřebujeme pouze k tomu, abychom vám mohli vybírat podcasty přesně na míru. Budete moci odebírat podcasty, hledat osobnosti a témata napříč podcasty, aby vám neunikl žádný zajímavý rozhovor.

Vyzkoušejte vaše osobní rádio. Děkujeme, Team Youradio Talk.

Dnes

22. 3. 2026, svátek má Leona, zítra Ivona

+ 28:26
Obrázek epizody 10 věcí, díky kterým začneš zářit (bez změny vzhledu)

10 věcí, díky kterým začneš zářit (bez změny vzhledu)

6. 11. 2025

28 min

+ 1:01:09
Obrázek epizody Kilometry Jiřího Ježka: Nemůžeme řešit celý rok jen cyklistiku. S týmem umíme najít balanc a zapařit, říká Kopecký

Kilometry Jiřího Ježka: Nemůžeme řešit celý rok jen cyklistiku. S týmem umíme najít balanc a zapařit, říká Kopecký

6. 11. 2025

32 min

+ 1:33:52
Obrázek epizody Blízká setkání: Herečka a zpěvačka Dáša Zázvůrková: Sofie Loren se do mě vpila. Mám ji ráda a teď ji žiju na scéně

Blízká setkání: Herečka a zpěvačka Dáša Zázvůrková: Sofie Loren se do mě vpila. Mám ji ráda a teď ji žiju na scéně

6. 11. 2025

32 min

+ 2:06:35
Obrázek epizody Herečka a zpěvačka Dáša Zázvůrková: Sofie Loren se do mě vpila. Mám ji ráda a teď ji žiju na scéně

Herečka a zpěvačka Dáša Zázvůrková: Sofie Loren se do mě vpila. Mám ji ráda a teď ji žiju na scéně

6. 11. 2025

32 min

+ 2:30:10
Obrázek epizody Radioporadna: Na podzim se energie přírody stahuje do země. Je to přímo ideální období pro sběr kořenů rostlin

Radioporadna: Na podzim se energie přírody stahuje do země. Je to přímo ideální období pro sběr kořenů rostlin

6. 11. 2025

23 min

+ 2:56:51
Obrázek epizody Dvojčata mě překvapila, ale přáli jsme si je, říká zpěvačka Kamila Nývltová

Dvojčata mě překvapila, ale přáli jsme si je, říká zpěvačka Kamila Nývltová

6. 11. 2025

26 min

+ 3:30:33
Obrázek epizody Vlna: Emojis nedělají z dětí incely, říká socioložka věnující se online radikalizaci

Vlna: Emojis nedělají z dětí incely, říká socioložka věnující se online radikalizaci

6. 11. 2025

33 min

+ 4:04:15
Obrázek epizody Vlna: Emojis nedělají z dětí incely, říká socioložka věnující se online radikalizaci

Vlna: Emojis nedělají z dětí incely, říká socioložka věnující se online radikalizaci

6. 11. 2025

33 min

+ 4:43:47
Obrázek epizody Pavel Novotný, zakladatel Nadačního fondu Pavla Novotného - muž, který proměnil boj s rakovinou v poslání pomáhat druhým

Pavel Novotný, zakladatel Nadačního fondu Pavla Novotného - muž, který proměnil boj s rakovinou v poslání pomáhat druhým

6. 11. 2025

39 min

+ 5:03:40
Obrázek epizody Hlavní zprávy - rozhovory a komentáře: Polední publicistika: Volba vedení Sněmovny. Stav české ekonomiky. Sexuální násilí v Mexiku

Hlavní zprávy - rozhovory a komentáře: Polední publicistika: Volba vedení Sněmovny. Stav české ekonomiky. Sexuální násilí v Mexiku

6. 11. 2025

19 min

+ 5:28:58
Obrázek epizody Řečí peněz: Švejnar: Ekonomika se odráží od dna, ale to nemusí vydržet

Řečí peněz: Švejnar: Ekonomika se odráží od dna, ale to nemusí vydržet

6. 11. 2025

25 min

+ 5:40:09
Obrázek epizody Host ve studiu: Adoptujte tibetskou babičku! Jana Ďásková založila organizaci Most pro Tibet a pomáhá tamním lidem

Host ve studiu: Adoptujte tibetskou babičku! Jana Ďásková založila organizaci Most pro Tibet a pomáhá tamním lidem

6. 11. 2025

11 min

+ 6:22:52
Obrázek epizody Andrea Chaloupková: Rakovina mi vzala prsa. Moje prognóza byla tři roky

Andrea Chaloupková: Rakovina mi vzala prsa. Moje prognóza byla tři roky

6. 11. 2025

42 min

+ 6:39:35
Obrázek epizody Brambora s vejcem: Lektor Jan Kršňák: Když prší, tak moknu a jsem spokojený

Brambora s vejcem: Lektor Jan Kršňák: Když prší, tak moknu a jsem spokojený

6. 11. 2025

16 min

+ 7:10:26
Obrázek epizody Západní speciál - Z Karlových Varů přes Loket do Sokolova

Západní speciál - Z Karlových Varů přes Loket do Sokolova

6. 11. 2025

30 min

+ 7:59:03
Obrázek epizody S Davidem Butulou o fungování paměti v době informačního přetlaku

S Davidem Butulou o fungování paměti v době informačního přetlaku

6. 11. 2025

48 min

+ 8:18:05
Obrázek epizody Co vás zajímá: Bezpečné místo pro nový začátek: Člověk v tísni v Plzni otevřel byt pro oběti domácího násilí

Co vás zajímá: Bezpečné místo pro nový začátek: Člověk v tísni v Plzni otevřel byt pro oběti domácího násilí

6. 11. 2025

19 min

+ 8:38:59
Obrázek epizody Host Dopoledního expresu: Akce Movember není jen o vyšetření prostaty a varlat – zaměřuje se i na mužské duševní zdraví

Host Dopoledního expresu: Akce Movember není jen o vyšetření prostaty a varlat – zaměřuje se i na mužské duševní zdraví

6. 11. 2025

20 min

+ 9:02:11
Obrázek epizody Lékárna: Břišní chirurgie a léčba onkologických onemocnění zažívacího traktu

Lékárna: Břišní chirurgie a léčba onkologických onemocnění zažívacího traktu

6. 11. 2025

23 min

+ 9:42:46
Obrázek epizody Petr Jan Juračka: Knížky píšu ve vlaku a nad Annapurnou chci přeletět balónem

Petr Jan Juračka: Knížky píšu ve vlaku a nad Annapurnou chci přeletět balónem

6. 11. 2025

40 min

+ 10:15:03
Obrázek epizody K. Vondráčková: Zámek Valeč ubytoval korejské sirotky, k rekreaci dětí diplomatů ale vhodný nebyl

K. Vondráčková: Zámek Valeč ubytoval korejské sirotky, k rekreaci dětí diplomatů ale vhodný nebyl

6. 11. 2025

32 min

+ 10:18:20
Obrázek epizody Nejstrašidelnější les v Čechách leží u Mukařova. Navzdory legendám je tam krásně

Nejstrašidelnější les v Čechách leží u Mukařova. Navzdory legendám je tam krásně

6. 11. 2025

3 min

+ 10:54:23
Obrázek epizody Host Lucie Výborné: Režisérka Chalupová: Ženy na OnlyFans prodávají iluzi intimity. Chci ukázat jejich každodennost

Host Lucie Výborné: Režisérka Chalupová: Ženy na OnlyFans prodávají iluzi intimity. Chci ukázat jejich každodennost

6. 11. 2025

36 min

+ 11:30:26
Obrázek epizody Host Lucie Výborné: Režisérka Chalupová: Ženy na OnlyFans prodávají iluzi intimity. Chci ukázat jejich každodennost

Host Lucie Výborné: Režisérka Chalupová: Ženy na OnlyFans prodávají iluzi intimity. Chci ukázat jejich každodennost

6. 11. 2025

36 min

+ 12:06:44
Obrázek epizody Režisérka Chalupová: Ženy na OnlyFans prodávají iluzi intimity. Chci ukázat jejich každodennost

Režisérka Chalupová: Ženy na OnlyFans prodávají iluzi intimity. Chci ukázat jejich každodennost

6. 11. 2025

36 min