Pro přehrání dalších podcastů se prosím registrujte.

Aplikace je ZDARMA. Váš email potřebujeme pouze k tomu, abychom vám mohli vybírat podcasty přesně na míru. Budete moci odebírat podcasty, hledat osobnosti a témata napříč podcasty, aby vám neunikl žádný zajímavý rozhovor.

Vyzkoušejte vaše osobní rádio. Děkujeme, Team Youradio Talk.

Dnes

1. 1. 2026, slaví se Nový rok, zítra má svátek Karina

+ 55:23
Obrázek epizody #6: Každý z nás je cíl

#6: Každý z nás je cíl

8. 8. 2025

55 min

+ 1:16:56
Obrázek epizody Týden v redakci: Končící Trumpovo ultimátum a exkurze slovenskou armádou

Týden v redakci: Končící Trumpovo ultimátum a exkurze slovenskou armádou

8. 8. 2025

21 min

+ 1:29:12
Obrázek epizody Jezte, ať vám to sluší: Přehnaný strach o jídelníček. Jak se zbavit obav? Odpovídá nutriční terapeutka Andrea Jakešová

Jezte, ať vám to sluší: Přehnaný strach o jídelníček. Jak se zbavit obav? Odpovídá nutriční terapeutka Andrea Jakešová

8. 8. 2025

12 min

+ 2:13:52
Obrázek epizody Vizitka: Japanoložky Vostrá a Kraemerová: Když Japonci mluví o sobě, ukazují si na nos

Vizitka: Japanoložky Vostrá a Kraemerová: Když Japonci mluví o sobě, ukazují si na nos

8. 8. 2025

44 min

+ 2:58:32
Obrázek epizody Vizitka: Japanoložky Vostrá a Kraemerová: Když Japonci mluví o sobě, ukazují si na nos

Vizitka: Japanoložky Vostrá a Kraemerová: Když Japonci mluví o sobě, ukazují si na nos

8. 8. 2025

44 min

+ 3:43:12
Obrázek epizody Japanoložky Vostrá a Kraemerová: Když Japonci mluví o sobě, ukazují si na nos

Japanoložky Vostrá a Kraemerová: Když Japonci mluví o sobě, ukazují si na nos

8. 8. 2025

44 min

+ 4:03:15
Obrázek epizody Hlavní zprávy - rozhovory a komentáře: Polední publicistika: Inflace a vývoj cen. Netanjahu a Pásmo Gazy. Výcvik ukrajinských pilotů

Hlavní zprávy - rozhovory a komentáře: Polední publicistika: Inflace a vývoj cen. Netanjahu a Pásmo Gazy. Výcvik ukrajinských pilotů

8. 8. 2025

20 min

+ 4:21:59
Obrázek epizody Host Dopoledního expresu: Mořská voda kůži neškodí, má spoustu zdravotních benefitů, říká kožní lékařka

Host Dopoledního expresu: Mořská voda kůži neškodí, má spoustu zdravotních benefitů, říká kožní lékařka

8. 8. 2025

18 min

+ 5:35:58
Obrázek epizody Padni komu padni DUEL: Trh u bydlení selhal, zdaníme spekulanty, říká Hřib. Skopeček viní levičáky - podcast

Padni komu padni DUEL: Trh u bydlení selhal, zdaníme spekulanty, říká Hřib. Skopeček viní levičáky - podcast

8. 8. 2025

1 hod 13 min

+ 6:00:17
Obrázek epizody Pro a proti: Je Sbormistr natočený citlivě? Debatují Horák a Fridrichová

Pro a proti: Je Sbormistr natočený citlivě? Debatují Horák a Fridrichová

8. 8. 2025

24 min

+ 6:22:47
Obrázek epizody Online Plus: Úmyslné matení chatbotů manipulátory? Koubský: Jen někdy

Online Plus: Úmyslné matení chatbotů manipulátory? Koubský: Jen někdy

8. 8. 2025

22 min

+ 6:42:26
Obrázek epizody Co se děje se světem: Bříza: Co se děje v Pásmu Gazy, je tragédie na obou stranách. Klíčem je propustit rukojmí

Co se děje se světem: Bříza: Co se děje v Pásmu Gazy, je tragédie na obou stranách. Klíčem je propustit rukojmí

8. 8. 2025

19 min

+ 7:02:04
Obrázek epizody Radioporadna: Zpátky do lavic! Připravte děti na změnu režimu už o prázdninách

Radioporadna: Zpátky do lavic! Připravte děti na změnu režimu už o prázdninách

8. 8. 2025

19 min

+ 7:21:42
Obrázek epizody Radioporadna: Zpátky do lavic! Připravte děti na změnu režimu už o prázdninách

Radioporadna: Zpátky do lavic! Připravte děti na změnu režimu už o prázdninách

8. 8. 2025

19 min

+ 7:54:11
Obrázek epizody Dobré dopoledne: Všechno se jednou okouká. Nevěra vzniká z různých důvodů, někdy ale i bez nich, říká psychiatr

Dobré dopoledne: Všechno se jednou okouká. Nevěra vzniká z různých důvodů, někdy ale i bez nich, říká psychiatr

8. 8. 2025

32 min

+ 8:26:40
Obrázek epizody Blízká setkání: Terezie Kovalová k novému albu: Nahromadilo se ve mně bahínko. Bylo načase ukázat, kdo vlastně jsem

Blízká setkání: Terezie Kovalová k novému albu: Nahromadilo se ve mně bahínko. Bylo načase ukázat, kdo vlastně jsem

8. 8. 2025

32 min

+ 8:59:09
Obrázek epizody Terezie Kovalová k novému albu: Nahromadilo se ve mně bahínko. Bylo načase ukázat, kdo vlastně jsem

Terezie Kovalová k novému albu: Nahromadilo se ve mně bahínko. Bylo načase ukázat, kdo vlastně jsem

8. 8. 2025

32 min

+ 9:42:23
Obrázek epizody Wem gehört Deutschland? Episode 5: Max Czollek, mit Raphaëlle Red und Ibou Diop

Wem gehört Deutschland? Episode 5: Max Czollek, mit Raphaëlle Red und Ibou Diop

8. 8. 2025

43 min

+ 10:13:16
Obrázek epizody Páteční finiš Kateřiny Neumannové: Dřív se lámal chleba v šermu, teď je to v překážkové dráze, říká o změnách moderní pětibojař Lukeš

Páteční finiš Kateřiny Neumannové: Dřív se lámal chleba v šermu, teď je to v překážkové dráze, říká o změnách moderní pětibojař Lukeš

8. 8. 2025

30 min

+ 10:15:57
Obrázek epizody Zahrádkářské tipy: Babské ucho, mnišská hlava nebo mastný knedlík; které rostliny pěstovaly naše babičky?

Zahrádkářské tipy: Babské ucho, mnišská hlava nebo mastný knedlík; které rostliny pěstovaly naše babičky?

8. 8. 2025

2 min

+ 10:19:05
Obrázek epizody Bezkolejný vozohyb, hovník a buňát. Originální vynálezy Jakuba Hrona představuje muzeum v Metánově

Bezkolejný vozohyb, hovník a buňát. Originální vynálezy Jakuba Hrona představuje muzeum v Metánově

8. 8. 2025

3 min

+ 10:59:32
Obrázek epizody NA ROVINU s Matúšom Vallom: Trestný zákon priniesol krádeže a dílerov k obchodnému centru (Epizóda 52/25)

NA ROVINU s Matúšom Vallom: Trestný zákon priniesol krádeže a dílerov k obchodnému centru (Epizóda 52/25)

8. 8. 2025

40 min

+ 11:29:28
Obrázek epizody Host Lucie Výborné: Chlapi většinou hledí po ženách, já mám hlavu nahoru a hledím po komínech, směje se kominický mistr

Host Lucie Výborné: Chlapi většinou hledí po ženách, já mám hlavu nahoru a hledím po komínech, směje se kominický mistr

8. 8. 2025

29 min

+ 11:59:24
Obrázek epizody Host Lucie Výborné: Chlapi většinou hledí po ženách, já mám hlavu nahoru a hledím po komínech, směje se kominický mistr

Host Lucie Výborné: Chlapi většinou hledí po ženách, já mám hlavu nahoru a hledím po komínech, směje se kominický mistr

8. 8. 2025

29 min

+ 12:29:20
Obrázek epizody Chlapi většinou hledí po ženách, já mám hlavu nahoru a hledím po komínech, směje se kominický mistr

Chlapi většinou hledí po ženách, já mám hlavu nahoru a hledím po komínech, směje se kominický mistr

8. 8. 2025

29 min