Pro přehrání dalších podcastů se prosím registrujte.

Aplikace je ZDARMA. Váš email potřebujeme pouze k tomu, abychom vám mohli vybírat podcasty přesně na míru. Budete moci odebírat podcasty, hledat osobnosti a témata napříč podcasty, aby vám neunikl žádný zajímavý rozhovor.

Vyzkoušejte vaše osobní rádio. Děkujeme, Team Youradio Talk.

Dnes

22. 3. 2026, svátek má Leona, zítra Ivona

+ 11:23
Obrázek epizody Host ve studiu: Podzim bych mohl mít celý rok. Barevnost i melancholie, je tam vše, usmívá se básník Radek Vohlídka

Host ve studiu: Podzim bych mohl mít celý rok. Barevnost i melancholie, je tam vše, usmívá se básník Radek Vohlídka

7. 11. 2025

11 min

+ 14:56
Obrázek epizody Držiteli Medailí města Liberec jsou Markéta Tallerová a Oldřich Kaiser

Držiteli Medailí města Liberec jsou Markéta Tallerová a Oldřich Kaiser

7. 11. 2025

3 min

+ 35:33
Obrázek epizody Co se děje se světem: Bříza: Modernizace německé armády? Naplní-li se, stane se nejsilnější pozemní armádou Evropy

Co se děje se světem: Bříza: Modernizace německé armády? Naplní-li se, stane se nejsilnější pozemní armádou Evropy

7. 11. 2025

20 min

+ 38:01
Obrázek epizody Vrcholné dílo Václava Cílka: Dvě třetiny naší historie se odehrály ve středních Čechách

Vrcholné dílo Václava Cílka: Dvě třetiny naší historie se odehrály ve středních Čechách

7. 11. 2025

2 min

+ 47:39
Obrázek epizody After Action Report #3

After Action Report #3

7. 11. 2025

9 min

+ 1:08:10
Obrázek epizody Hlavní zprávy - rozhovory a komentáře: Polední publicistika: Sejmutí ukrajinské vlajky z budovy Sněmovny. Musk a Tesla. Česko-keňské pivo

Hlavní zprávy - rozhovory a komentáře: Polední publicistika: Sejmutí ukrajinské vlajky z budovy Sněmovny. Musk a Tesla. Česko-keňské pivo

7. 11. 2025

20 min

+ 1:47:21
Obrázek epizody BODY IMAGE aneb jak vnímáme svoji vlastní váhu

BODY IMAGE aneb jak vnímáme svoji vlastní váhu

7. 11. 2025

39 min

+ 2:04:37
Obrázek epizody Byl Adolf Hitler komunista?

Byl Adolf Hitler komunista?

7. 11. 2025

17 min

+ 2:45:08
Obrázek epizody Na pohovce Jožky Kubáníka: Simona Peková: Vylezla jsem na Kilimandžáro, kam mám šplhat dál?

Na pohovce Jožky Kubáníka: Simona Peková: Vylezla jsem na Kilimandžáro, kam mám šplhat dál?

7. 11. 2025

40 min

+ 3:25:39
Obrázek epizody Na pohovce Jožky Kubáníka: Simona Peková: Vylezla jsem na Kilimandžáro, kam mám šplhat dál?

Na pohovce Jožky Kubáníka: Simona Peková: Vylezla jsem na Kilimandžáro, kam mám šplhat dál?

7. 11. 2025

40 min

+ 4:35:37
Obrázek epizody 80. NESPOUTANÁ POLITIKA: Made in China - jak vzniká moc 21. století

80. NESPOUTANÁ POLITIKA: Made in China - jak vzniká moc 21. století

7. 11. 2025

1 hod 9 min

+ 5:16:45
Obrázek epizody 3/12 - Minimalismus ve hmotě, hlavě, činnostech a přátelstvích

3/12 - Minimalismus ve hmotě, hlavě, činnostech a přátelstvích

7. 11. 2025

41 min

+ 5:33:23
Obrázek epizody Radioporadna: Dopravní nehoda se dá řešit i bez papírů. S aplikací bouračka.cz to jde snadno a rychle

Radioporadna: Dopravní nehoda se dá řešit i bez papírů. S aplikací bouračka.cz to jde snadno a rychle

7. 11. 2025

16 min

+ 5:50:01
Obrázek epizody Radioporadna: Dopravní nehoda se dá řešit i bez papírů. S aplikací bouračka.cz to jde snadno a rychle

Radioporadna: Dopravní nehoda se dá řešit i bez papírů. S aplikací bouračka.cz to jde snadno a rychle

7. 11. 2025

16 min

+ 6:12:15
Obrázek epizody Host Českého rozhlasu Ostrava: Křišťálový kamínek za letou podporu zdravotně znevýhodněných lidí. Setkání se Zuzanou Filipkovou

Host Českého rozhlasu Ostrava: Křišťálový kamínek za letou podporu zdravotně znevýhodněných lidí. Setkání se Zuzanou Filipkovou

7. 11. 2025

22 min

+ 6:36:32
Obrázek epizody Pro a proti: Ekonomové se ptají: Kdo zaplatí plány nové vlády?

Pro a proti: Ekonomové se ptají: Kdo zaplatí plány nové vlády?

7. 11. 2025

24 min

+ 6:55:32
Obrázek epizody Dobré dopoledne: Domov Jeřabina pomáhá lidem s postižením žít důstojně. Klienti píší i vlastní knihy

Dobré dopoledne: Domov Jeřabina pomáhá lidem s postižením žít důstojně. Klienti píší i vlastní knihy

7. 11. 2025

19 min

+ 7:24:32
Obrázek epizody Host Lucie Výborné: Koubová: Puberta dětem z dětských domovů vyplavuje traumata. S čím k nám přišly, mě dokáže zasáhnout

Host Lucie Výborné: Koubová: Puberta dětem z dětských domovů vyplavuje traumata. S čím k nám přišly, mě dokáže zasáhnout

7. 11. 2025

29 min

+ 7:53:32
Obrázek epizody Host Lucie Výborné: Koubová: Puberta dětem z dětských domovů vyplavuje traumata. S čím k nám přišly, mě dokáže zasáhnout

Host Lucie Výborné: Koubová: Puberta dětem z dětských domovů vyplavuje traumata. S čím k nám přišly, mě dokáže zasáhnout

7. 11. 2025

29 min

+ 8:22:32
Obrázek epizody Koubová: Puberta dětem z dětských domovů vyplavuje traumata. S čím k nám přišly, mě dokáže zasáhnout

Koubová: Puberta dětem z dětských domovů vyplavuje traumata. S čím k nám přišly, mě dokáže zasáhnout

7. 11. 2025

29 min

+ 8:33:06
Obrázek epizody Dramaturgyně festivalu Týden ukrajinského filmu Lenka Víchová zve na letošní ročník přehlídky

Dramaturgyně festivalu Týden ukrajinského filmu Lenka Víchová zve na letošní ročník přehlídky

7. 11. 2025

10 min

+ 9:02:24
Obrázek epizody Páteční finiš Kateřiny Neumannové: Po koních se nám stýská. Často závodíme v hale, což je škoda, mrzí moderní pětibojařku Hlaváčkovou

Páteční finiš Kateřiny Neumannové: Po koních se nám stýská. Často závodíme v hale, což je škoda, mrzí moderní pětibojařku Hlaváčkovou

7. 11. 2025

29 min

+ 9:05:28
Obrázek epizody Štěměchy na Třebíčsku mají své dějiny. Kniha vznikala pět let a váží téměř tři kila

Štěměchy na Třebíčsku mají své dějiny. Kniha vznikala pět let a váží téměř tři kila

7. 11. 2025

3 min

+ 9:51:15
Obrázek epizody Vizitka: Milena Bartlová: Umění mladé generace přestávám chápat. A je to normální, nové je vždy nejlepší

Vizitka: Milena Bartlová: Umění mladé generace přestávám chápat. A je to normální, nové je vždy nejlepší

7. 11. 2025

45 min

+ 10:37:02
Obrázek epizody Vizitka: Milena Bartlová: Umění mladé generace přestávám chápat. A je to normální, nové je vždy nejlepší

Vizitka: Milena Bartlová: Umění mladé generace přestávám chápat. A je to normální, nové je vždy nejlepší

7. 11. 2025

45 min