Pro přehrání dalších podcastů se prosím registrujte.

Aplikace je ZDARMA. Váš email potřebujeme pouze k tomu, abychom vám mohli vybírat podcasty přesně na míru. Budete moci odebírat podcasty, hledat osobnosti a témata napříč podcasty, aby vám neunikl žádný zajímavý rozhovor.

Vyzkoušejte vaše osobní rádio. Děkujeme, Team Youradio Talk.

Dnes

15. 3. 2026, svátek má Ida, zítra Elena a Herbert

+ 23:53
Obrázek epizody Pro a proti: Rok po pádu Asada. Situaci hodnotí Kurd Chalíl a Syřan Attasi

Pro a proti: Rok po pádu Asada. Situaci hodnotí Kurd Chalíl a Syřan Attasi

8. 12. 2025

23 min

+ 36:17
Obrázek epizody Host ve studiu: Profesor Zdeněk Zadák hledá celý život elixír mládí: Jak zpomalit stárnutí a zachovat kvalitu života

Host ve studiu: Profesor Zdeněk Zadák hledá celý život elixír mládí: Jak zpomalit stárnutí a zachovat kvalitu života

8. 12. 2025

12 min

+ 56:18
Obrázek epizody Hlavní zprávy - rozhovory a komentáře: Polední publicistika: Jmenování vlády. Smartwings Turkům. Mírový plán a Ukrajina

Hlavní zprávy - rozhovory a komentáře: Polední publicistika: Jmenování vlády. Smartwings Turkům. Mírový plán a Ukrajina

8. 12. 2025

20 min

+ 1:26:26
Obrázek epizody Vikingové - mýty a lži, kterým pořád věříme | Historie

Vikingové - mýty a lži, kterým pořád věříme | Historie

8. 12. 2025

30 min

+ 1:47:46
Obrázek epizody Blízká setkání: Jan Meduna o zákulisí nové rozhlasové pohádkové satiry: „Když můj táta vypráví a kolega kňourá…“

Blízká setkání: Jan Meduna o zákulisí nové rozhlasové pohádkové satiry: „Když můj táta vypráví a kolega kňourá…“

8. 12. 2025

21 min

+ 2:19:21
Obrázek epizody Blízká setkání: Jan Meduna o zákulisí nové rozhlasové pohádkové satiry: „Když můj táta vypráví a kolega kňourá…“

Blízká setkání: Jan Meduna o zákulisí nové rozhlasové pohádkové satiry: „Když můj táta vypráví a kolega kňourá…“

8. 12. 2025

31 min

+ 2:50:56
Obrázek epizody Jan Meduna o zákulisí nové rozhlasové pohádkové satiry: „Když můj táta vypráví a kolega kňourá…“

Jan Meduna o zákulisí nové rozhlasové pohádkové satiry: „Když můj táta vypráví a kolega kňourá…“

8. 12. 2025

31 min

+ 3:15:12
Obrázek epizody Alex a host: Na herectví mě nejvíc láká schovat se za jinou roli a zažít jiný život, říká Barbora Šťastná

Alex a host: Na herectví mě nejvíc láká schovat se za jinou roli a zažít jiný život, říká Barbora Šťastná

8. 12. 2025

24 min

+ 3:39:29
Obrázek epizody Na herectví mě nejvíc láká schovat se za jinou roli a zažít jiný život, říká Barbora Šťastná

Na herectví mě nejvíc láká schovat se za jinou roli a zažít jiný život, říká Barbora Šťastná

8. 12. 2025

24 min

+ 4:17:35
Obrázek epizody „Děda dostal nový léky a lítá po baráku jak vystřelený". Jak funguje svět podle generace skibiďáků a brainrotů

„Děda dostal nový léky a lítá po baráku jak vystřelený". Jak funguje svět podle generace skibiďáků a brainrotů

8. 12. 2025

38 min

+ 4:20:22
Obrázek epizody Antivirus: Antivirus: První mobil pod stromečkem. Kdy ho dětem pořídit a jak je chránit?

Antivirus: Antivirus: První mobil pod stromečkem. Kdy ho dětem pořídit a jak je chránit?

8. 12. 2025

2 min

+ 4:51:21
Obrázek epizody Decastelo a Švancara si pozvali českou Angelinu Jolie. Pikantní rozhovor o genitáliích a Petrova velká novinka!

Decastelo a Švancara si pozvali českou Angelinu Jolie. Pikantní rozhovor o genitáliích a Petrova velká novinka!

8. 12. 2025

30 min

+ 5:14:41
Obrázek epizody Umění pobouřit: Vysoké částky za Medka nebo Boštíka. O českém byznysu s uměním s Tomášem Kličkou

Umění pobouřit: Vysoké částky za Medka nebo Boštíka. O českém byznysu s uměním s Tomášem Kličkou

8. 12. 2025

23 min

+ 5:40:12
Obrázek epizody „Bál jsem se sám sebe.“ Radek Banga měl velké pochybnosti, teď roli tatínka miluje

„Bál jsem se sám sebe.“ Radek Banga měl velké pochybnosti, teď roli tatínka miluje

8. 12. 2025

25 min

+ 5:53:50
Obrázek epizody Host Dopoledního expresu: Ve středu 10. prosince bude celé Česko zpívat koledy

Host Dopoledního expresu: Ve středu 10. prosince bude celé Česko zpívat koledy

8. 12. 2025

13 min

+ 6:19:23
Obrázek epizody Host Lucie Výborné: Michal Hrůza ujel šest tisíc kilometrů starým kombíkem. Co našel za polárním kruhem?

Host Lucie Výborné: Michal Hrůza ujel šest tisíc kilometrů starým kombíkem. Co našel za polárním kruhem?

8. 12. 2025

25 min

+ 6:44:56
Obrázek epizody Host Lucie Výborné: Michal Hrůza ujel šest tisíc kilometrů starým kombíkem. Co našel za polárním kruhem?

Host Lucie Výborné: Michal Hrůza ujel šest tisíc kilometrů starým kombíkem. Co našel za polárním kruhem?

8. 12. 2025

25 min

+ 7:10:49
Obrázek epizody Michal Hrůza ujel šest tisíc kilometrů starým kombíkem. Co našel za polárním kruhem?

Michal Hrůza ujel šest tisíc kilometrů starým kombíkem. Co našel za polárním kruhem?

8. 12. 2025

25 min

+ 8:05:07
Obrázek epizody Desítka Pavla Horvátha: Prekop si musí vybojovat místo. Rozhodně má ale potenciál prosadit se ve Slavii, myslí si Horváth

Desítka Pavla Horvátha: Prekop si musí vybojovat místo. Rozhodně má ale potenciál prosadit se ve Slavii, myslí si Horváth

8. 12. 2025

54 min

+ 8:28:42
Obrázek epizody Dobré dopoledne: Vánoce bez popálenin. Jak předejít úrazům, které během svátků přibývají

Dobré dopoledne: Vánoce bez popálenin. Jak předejít úrazům, které během svátků přibývají

8. 12. 2025

23 min

+ 8:47:01
Obrázek epizody Podcasty21 - #63 Agáta Koupilová (paralympijská plavkyně, studentka PrF)

Podcasty21 - #63 Agáta Koupilová (paralympijská plavkyně, studentka PrF)

8. 12. 2025

18 min

+ 9:12:57
Obrázek epizody Jak to vidí...: Ekonomka Klímová: Babišovo řešení střetu zájmů vypadá lépe než dřív. Může mít zahraničního správce

Jak to vidí...: Ekonomka Klímová: Babišovo řešení střetu zájmů vypadá lépe než dřív. Může mít zahraničního správce

8. 12. 2025

25 min

+ 9:31:54
Obrázek epizody O čem se mluví pod Ještědem: Ortoped Robert Švígler: Nová klinika v Liberci má zkrátit čekací doby na operace

O čem se mluví pod Ještědem: Ortoped Robert Švígler: Nová klinika v Liberci má zkrátit čekací doby na operace

8. 12. 2025

18 min

+ 9:46:57
Obrázek epizody Marie Danči: Miss Universe byla krásná zkušenost, ale už nikdy víc. Přirozená krása určitě nevyhrává

Marie Danči: Miss Universe byla krásná zkušenost, ale už nikdy víc. Přirozená krása určitě nevyhrává

8. 12. 2025

15 min

+ 10:22:39
Obrázek epizody Na síti s Andreou Hlaváčkovou: Ať si Bára zvolí realizační tým podle svého, pak to může skvěle fungovat, říká Pála o nástupkyni

Na síti s Andreou Hlaváčkovou: Ať si Bára zvolí realizační tým podle svého, pak to může skvěle fungovat, říká Pála o nástupkyni

8. 12. 2025

35 min