Pro přehrání dalších podcastů se prosím registrujte.

Aplikace je ZDARMA. Váš email potřebujeme pouze k tomu, abychom vám mohli vybírat podcasty přesně na míru. Budete moci odebírat podcasty, hledat osobnosti a témata napříč podcasty, aby vám neunikl žádný zajímavý rozhovor.

Vyzkoušejte vaše osobní rádio. Děkujeme, Team Youradio Talk.

Dnes

2. 10. 2025, svátek má Olívie a Oliver, zítra Bohumil

+ 03:11
Obrázek epizody Hobby magazín: Myslivci na přelomu jara a léta vyrážejí na pole a do lesů kvůli statistikám a kondici zvěře

Český rozhlas - Životní styl

Hobby magazín: Myslivci na přelomu jara a léta vyrážejí na pole a do lesů kvůli statistikám a kondici zvěře

26. 6. 2025

3 min

+ 06:22
Obrázek epizody Hobby magazín: Myslivci na přelomu jara a léta vyrážejí na pole a do lesů kvůli statistikám a kondici zvěře

Český rozhlas - Rozhovory

Hobby magazín: Myslivci na přelomu jara a léta vyrážejí na pole a do lesů kvůli statistikám a kondici zvěře

26. 6. 2025

3 min

+ 36:36
Obrázek epizody Alex a host: Přízvuk si vezmu i do rakve, směje se Chantal Poullain. A plánuje další koncerty i knihy

Alex a host: Přízvuk si vezmu i do rakve, směje se Chantal Poullain. A plánuje další koncerty i knihy

26. 6. 2025

30 min

+ 47:11
Obrázek epizody Host ve studiu: Zlaté české ručičky! Vendula Radoňová je nejlepší autolakýrník, Ladislav Vrabec nejlepší klempíř

Host ve studiu: Zlaté české ručičky! Vendula Radoňová je nejlepší autolakýrník, Ladislav Vrabec nejlepší klempíř

26. 6. 2025

10 min

+ 1:06:42
Obrázek epizody Hlavní zprávy - rozhovory a komentáře: Polední publicistika: Volná cesta k dostavbě Dukovan? SOCDEM a Stačilo. Bond v režii Villeneuva

Hlavní zprávy - rozhovory a komentáře: Polední publicistika: Volná cesta k dostavbě Dukovan? SOCDEM a Stačilo. Bond v režii Villeneuva

26. 6. 2025

19 min

+ 1:25:03
Obrázek epizody Pearl Harbor - zásadní rozdíly mezi filmem a realitou  Historie

Nerdopolis

Pearl Harbor - zásadní rozdíly mezi filmem a realitou Historie

26. 6. 2025

18 min

+ 1:56:54
Obrázek epizody Fotografie byla před 100 lety slavnostní událost. O snímcích se muselo víc přemýšlet, říká sběratel

Host Lucie Výborné

Fotografie byla před 100 lety slavnostní událost. O snímcích se muselo víc přemýšlet, říká sběratel

26. 6. 2025

31 min

+ 2:28:03
Obrázek epizody Host Lucie Výborné: Fotografie byla před 100 lety slavnostní událost. O snímcích se muselo víc přemýšlet, říká sběratel

Český rozhlas - Osobnosti

Host Lucie Výborné: Fotografie byla před 100 lety slavnostní událost. O snímcích se muselo víc přemýšlet, říká sběratel

26. 6. 2025

31 min

+ 2:59:12
Obrázek epizody Host Lucie Výborné: Fotografie byla před 100 lety slavnostní událost. O snímcích se muselo víc přemýšlet, říká sběratel

Host Lucie Výborné: Fotografie byla před 100 lety slavnostní událost. O snímcích se muselo víc přemýšlet, říká sběratel

26. 6. 2025

31 min

+ 3:32:40
Obrázek epizody Blízká setkání: Veronika Arichteva: Od narození syna se mi dlouho nechtělo obětovat čas divadlu

Blízká setkání: Veronika Arichteva: Od narození syna se mi dlouho nechtělo obětovat čas divadlu

26. 6. 2025

33 min

+ 4:06:26
Obrázek epizody Veronika Arichteva: Od narození syna se mi dlouho nechtělo obětovat čas divadlu

Blízká setkání

Veronika Arichteva: Od narození syna se mi dlouho nechtělo obětovat čas divadlu

26. 6. 2025

33 min

+ 4:39:54
Obrázek epizody Blízká setkání: Veronika Arichteva: Od narození syna se mi dlouho nechtělo obětovat čas divadlu

Český rozhlas - Osobnosti

Blízká setkání: Veronika Arichteva: Od narození syna se mi dlouho nechtělo obětovat čas divadlu

26. 6. 2025

33 min

+ 5:04:29
Obrázek epizody Řečí peněz: Češi by mohli brát o 20 procent víc, říká ekonom Navrátil

Řečí peněz: Češi by mohli brát o 20 procent víc, říká ekonom Navrátil

26. 6. 2025

24 min

+ 5:30:01
Obrázek epizody Okrajovou část Ostravy trápí rostoucí doprava. UNIT architekti navrhují, jak vrátit centrum Staré Bělé lidem.

MAPPA VYSÍLÁ

Okrajovou část Ostravy trápí rostoucí doprava. UNIT architekti navrhují, jak vrátit centrum Staré Bělé lidem.

26. 6. 2025

25 min

+ 5:44:53
Obrázek epizody Radioporadna: Osina v uchu nebo povadlý ocas. Letní hrozba pro veselé psy s převislýma ušima

Radioporadna: Osina v uchu nebo povadlý ocas. Letní hrozba pro veselé psy s převislýma ušima

26. 6. 2025

14 min

+ 6:04:56
Obrázek epizody Radioporadna: Osina v uchu nebo povadlý ocas. Letní hrozba pro veselé psy s převislýma ušima

Radioporadna: Osina v uchu nebo povadlý ocas. Letní hrozba pro veselé psy s převislýma ušima

26. 6. 2025

20 min

+ 6:39:03
Obrázek epizody Vlna: Osm dní jsem nejedl a nespal. Bylo mi jedno, jestli umřu, říká Michal o zkušenosti s chemsexem

Vlna: Osm dní jsem nejedl a nespal. Bylo mi jedno, jestli umřu, říká Michal o zkušenosti s chemsexem

26. 6. 2025

34 min

+ 7:13:10
Obrázek epizody Vlna: Osm dní jsem nejedl a nespal. Bylo mi jedno, jestli umřu, říká Michal o zkušenosti s chemsexem

Vlna: Osm dní jsem nejedl a nespal. Bylo mi jedno, jestli umřu, říká Michal o zkušenosti s chemsexem

26. 6. 2025

34 min

+ 7:27:50
Obrázek epizody Dobré dopoledne: Baseballový klub Ježci Jihlava: Třicet let historie, vášně a další výzvy

Dobré dopoledne: Baseballový klub Ježci Jihlava: Třicet let historie, vášně a další výzvy

26. 6. 2025

14 min

+ 8:17:49
Obrázek epizody #1: Umělec a totalita

STRATKOM podcast

#1: Umělec a totalita

26. 6. 2025

49 min

+ 8:32:49
Obrázek epizody Náš host: Tanec je víc než pohyb, říkají zakladatelé proslulé karlovarské taneční školy Prudíkovi

Náš host: Tanec je víc než pohyb, říkají zakladatelé proslulé karlovarské taneční školy Prudíkovi

26. 6. 2025

15 min

+ 8:56:24
Obrázek epizody Lékárna: Důrazná pooperační rehabilitace snižuje frekvenci komplikací

Lékárna: Důrazná pooperační rehabilitace snižuje frekvenci komplikací

26. 6. 2025

23 min

+ 8:59:21
Obrázek epizody Školou v Nových Syrovicích zní zvonění ze čtyřicátých let minulého století. Stále jde přesně

Příběhy z Vysočiny

Školou v Nových Syrovicích zní zvonění ze čtyřicátých let minulého století. Stále jde přesně

26. 6. 2025

2 min

+ 10:21:21
Obrázek epizody Desítka Pavla Horvátha: Poznar o fanoušcích v Polsku, Hamrlík o řeholi pod koučem Bokrošem. Desítka Horvátha bavila ve Zlíně

Desítka Pavla Horvátha: Poznar o fanoušcích v Polsku, Hamrlík o řeholi pod koučem Bokrošem. Desítka Horvátha bavila ve Zlíně

26. 6. 2025

1 hod 22 min

+ 10:58:15
Obrázek epizody Apatyka: Proč máme po operaci šedého zákalu „písek v oku“ a proč to nepřehánět s předklonem?

Apatyka: Proč máme po operaci šedého zákalu „písek v oku“ a proč to nepřehánět s předklonem?

26. 6. 2025

36 min