Pro přehrání dalších podcastů se prosím registrujte.

Aplikace je ZDARMA. Váš email potřebujeme pouze k tomu, abychom vám mohli vybírat podcasty přesně na míru. Budete moci odebírat podcasty, hledat osobnosti a témata napříč podcasty, aby vám neunikl žádný zajímavý rozhovor.

Vyzkoušejte vaše osobní rádio. Děkujeme, Team Youradio Talk.

Dnes

1. 10. 2025, svátek má Igor, zítra Olívie a Oliver

+ 03:31
Obrázek epizody Jedete pomaleji a víc se dřete, na bolavá záda je to ale skvělá věc, ujišťuje maloskalský koloběžkář

Vybrali jsme pro vás

Jedete pomaleji a víc se dřete, na bolavá záda je to ale skvělá věc, ujišťuje maloskalský koloběžkář

2. 7. 2025

3 min

+ 13:58
Obrázek epizody #05  -NEBEZPEČNÍ PÁDU STROMŮ - NEVSTUPUJTE

Šumavské podcasty

#05 -NEBEZPEČNÍ PÁDU STROMŮ - NEVSTUPUJTE

2. 7. 2025

10 min

+ 36:19
Obrázek epizody Radioporadna: Protetika se stále více aplikují do veterinární medicíny, říká fyzioterapeutka zvířat Stephanie Mach

Český rozhlas - Rozhovory

Radioporadna: Protetika se stále více aplikují do veterinární medicíny, říká fyzioterapeutka zvířat Stephanie Mach

2. 7. 2025

22 min

+ 1:00:56
Obrázek epizody Pro a proti: Jermanové vadí účast europoslanců na Budapest Pride

Pro a proti: Jermanové vadí účast europoslanců na Budapest Pride

2. 7. 2025

24 min

+ 1:27:30
Obrázek epizody Domácí násilí nemá nikdy happy end

Téma.21

Domácí násilí nemá nikdy happy end

2. 7. 2025

26 min

+ 2:45:58
Obrázek epizody EP43: Startupoví founders v kašmíru, vášnivá láska & KPI's a billboardy pro šéfy

Drajv

EP43: Startupoví founders v kašmíru, vášnivá láska & KPI's a billboardy pro šéfy

2. 7. 2025

1 hod 18 min

+ 3:19:19
Obrázek epizody Host Lucie Výborné: Herec Mikluš: Strážmistr Topinka? Líbil se mi jeho pozitivní přístup. Žil život jako krásu gesta

Host Lucie Výborné: Herec Mikluš: Strážmistr Topinka? Líbil se mi jeho pozitivní přístup. Žil život jako krásu gesta

2. 7. 2025

33 min

+ 3:48:30
Obrázek epizody „FM rádio, hotovost a důvěra.“ Jak se připravit na krize? Koubský a Wirnitzer o prepperství bez staniolu na hlavě

Studio N

„FM rádio, hotovost a důvěra.“ Jak se připravit na krize? Koubský a Wirnitzer o prepperství bez staniolu na hlavě

2. 7. 2025

29 min

+ 4:15:23
Obrázek epizody Wem gehört Deutschland? Episode 4: Max Czollek und Kelly Laubinger

HKW Podcast

Wem gehört Deutschland? Episode 4: Max Czollek und Kelly Laubinger

2. 7. 2025

26 min

+ 4:18:39
Obrázek epizody Před sto lety sci-fi, dnes realita. Věděli jste, že myšlenka samořiditelného auta má české kořeny?

Zápisník zahraničních zpravodajů

Před sto lety sci-fi, dnes realita. Věděli jste, že myšlenka samořiditelného auta má české kořeny?

2. 7. 2025

3 min

+ 4:21:55
Obrázek epizody Zápisník zahraničních zpravodajů: Před sto lety sci-fi, dnes realita. Věděli jste, že myšlenka samořiditelného auta má české kořeny?

Český rozhlas - Cestování

Zápisník zahraničních zpravodajů: Před sto lety sci-fi, dnes realita. Věděli jste, že myšlenka samořiditelného auta má české kořeny?

2. 7. 2025

3 min

+ 4:38:55
Obrázek epizody Host Dopoledního expresu: Jak správně volat tísňovou linku? Poradí vám zdravotnický záchranář

Host Dopoledního expresu: Jak správně volat tísňovou linku? Poradí vám zdravotnický záchranář

2. 7. 2025

17 min

+ 4:57:19
Obrázek epizody Radioporadna: Travičům na stopě. Káně žere na místě, luňák i orel potravu odnáší

Český rozhlas - Životní styl

Radioporadna: Travičům na stopě. Káně žere na místě, luňák i orel potravu odnáší

2. 7. 2025

18 min

+ 5:15:43
Obrázek epizody Radioporadna: Travičům na stopě. Káně žere na místě, luňák i orel potravu odnáší

Radioporadna: Travičům na stopě. Káně žere na místě, luňák i orel potravu odnáší

2. 7. 2025

18 min

+ 5:46:30
Obrázek epizody Herečka Andrea Elsnerová: Hana od Aleny Mornaštajnové mě úplně pohltila

Blízká setkání

Herečka Andrea Elsnerová: Hana od Aleny Mornaštajnové mě úplně pohltila

2. 7. 2025

30 min

+ 6:17:17
Obrázek epizody Blízká setkání: Herečka Andrea Elsnerová: Hana od Aleny Mornaštajnové mě úplně pohltila

Český rozhlas - Osobnosti

Blízká setkání: Herečka Andrea Elsnerová: Hana od Aleny Mornaštajnové mě úplně pohltila

2. 7. 2025

30 min

+ 6:48:04
Obrázek epizody Blízká setkání: Herečka Andrea Elsnerová: Hana od Aleny Mornaštajnové mě úplně pohltila

Blízká setkání: Herečka Andrea Elsnerová: Hana od Aleny Mornaštajnové mě úplně pohltila

2. 7. 2025

30 min

+ 7:11:18
Obrázek epizody Host ve středu: Chci s Duklou vyhrát extraligu, říká nový majitel hokejového týmu Slavomír Pavlíček

Host ve středu: Chci s Duklou vyhrát extraligu, říká nový majitel hokejového týmu Slavomír Pavlíček

2. 7. 2025

23 min

+ 7:27:22
Obrázek epizody Short Stuff: BM Radio

Stuff You Should Know

Short Stuff: BM Radio

2. 7. 2025

16 min

+ 7:29:40
Obrázek epizody Okénko Moravskoslezského kraje | 02. 07. 2025

Okénko Moravskoslezského kraje

Okénko Moravskoslezského kraje | 02. 07. 2025

2. 7. 2025

2 min

+ 7:49:39
Obrázek epizody MUDr. Jana Pikoňová a Markéta Kurovská | Rodinná porodnice krajské Nemocnice Karviná - Ráj

Hádej, kdo přijde na snídani

MUDr. Jana Pikoňová a Markéta Kurovská | Rodinná porodnice krajské Nemocnice Karviná - Ráj

2. 7. 2025

19 min

+ 7:52:45
Obrázek epizody Doktorská rada: Na dovolenou s sebou přibalte i lék na alergii

Český rozhlas - Životní styl

Doktorská rada: Na dovolenou s sebou přibalte i lék na alergii

2. 7. 2025

3 min

+ 7:55:44
Obrázek epizody Ve Světlé nad Sázavou je k vidění rozsáhlá sbírka turistických známek

Příběhy z Vysočiny

Ve Světlé nad Sázavou je k vidění rozsáhlá sbírka turistických známek

2. 7. 2025

2 min

+ 8:26:02
Obrázek epizody Na place: Po pauze mě hnalo to, že ještě jednou chci zažít ideální závod nebo radost z medaile, přiznává Šlouf

Na place: Po pauze mě hnalo to, že ještě jednou chci zažít ideální závod nebo radost z medaile, přiznává Šlouf

2. 7. 2025

30 min

+ 9:09:56
Obrázek epizody Umělecký ředitel Šulc: Vášeň je hybnou silou pro skladatele, interprety i Smetanovu Litomyšl

Vizitka

Umělecký ředitel Šulc: Vášeň je hybnou silou pro skladatele, interprety i Smetanovu Litomyšl

2. 7. 2025

43 min