Pro přehrání dalších podcastů se prosím registrujte.

Aplikace je ZDARMA. Váš email potřebujeme pouze k tomu, abychom vám mohli vybírat podcasty přesně na míru. Budete moci odebírat podcasty, hledat osobnosti a témata napříč podcasty, aby vám neunikl žádný zajímavý rozhovor.

Vyzkoušejte vaše osobní rádio. Děkujeme, Team Youradio Talk.

Dnes

30. 9. 2025, svátek má Jeroným, zítra Igor

+ 28:53
Obrázek epizody Johana Spáčilová: Před natáčením koně připravíte na hluk i kouř. Pak někdo otevře deštník a je konec

Středočeská setkání

Johana Spáčilová: Před natáčením koně připravíte na hluk i kouř. Pak někdo otevře deštník a je konec

5. 7. 2025

28 min

+ 1:09:20
Obrázek epizody Selects: How Coelacanths Work

Stuff You Should Know

Selects: How Coelacanths Work

5. 7. 2025

40 min

+ 1:33:17
Obrázek epizody Laboratoř: Jsou nejmenší na světě, v oceánu ukládají miliony tun uhlíku

Český rozhlas - Rozhovory

Laboratoř: Jsou nejmenší na světě, v oceánu ukládají miliony tun uhlíku

5. 7. 2025

23 min

+ 1:58:09
Obrázek epizody JAMU byl mejdan. Z Bartošky jsme udělali herce, Zedníčka jsme učili líbat, směje se Jana Švandová

Host Radiožurnálu

JAMU byl mejdan. Z Bartošky jsme udělali herce, Zedníčka jsme učili líbat, směje se Jana Švandová

5. 7. 2025

24 min

+ 2:23:01
Obrázek epizody Host Radiožurnálu: JAMU byl mejdan. Z Bartošky jsme udělali herce, Zedníčka jsme učili líbat, směje se Jana Švandová

Host Radiožurnálu: JAMU byl mejdan. Z Bartošky jsme udělali herce, Zedníčka jsme učili líbat, směje se Jana Švandová

5. 7. 2025

24 min

+ 3:34:02
Obrázek epizody POKÁČ - Vylítl jsem u státnic a spolužákovi jsem dal omylem pěstí

KABINET podcast

POKÁČ - Vylítl jsem u státnic a spolužákovi jsem dal omylem pěstí

5. 7. 2025

1 hod 11 min

+ 4:05:28
Obrázek epizody Slovo do bitky : Marazmológia súčasnosti 1 – 2

Silný výber

Slovo do bitky : Marazmológia súčasnosti 1 – 2

5. 7. 2025

31 min

+ 4:28:17
Obrázek epizody Zdenek Wasserbauer - HOST 013

HOST

Zdenek Wasserbauer - HOST 013

5. 7. 2025

22 min

+ 4:57:34
Obrázek epizody Stříbrný vítr: Když si děti pubertu neodžijí, tak ji mají jako dospělí, varuje psychiatr Radkin Honzák

Český rozhlas - Osobnosti

Stříbrný vítr: Když si děti pubertu neodžijí, tak ji mají jako dospělí, varuje psychiatr Radkin Honzák

5. 7. 2025

29 min

+ 5:26:51
Obrázek epizody Stříbrný vítr: Když si děti pubertu neodžijí, tak ji mají jako dospělí, varuje psychiatr Radkin Honzák

Stříbrný vítr: Když si děti pubertu neodžijí, tak ji mají jako dospělí, varuje psychiatr Radkin Honzák

5. 7. 2025

29 min

+ 6:05:06
Obrázek epizody Když si děti pubertu neodžijí, tak ji mají jako dospělí, varuje psychiatr Radkin Honzák

Stříbrný vítr

Když si děti pubertu neodžijí, tak ji mají jako dospělí, varuje psychiatr Radkin Honzák

5. 7. 2025

38 min

+ 6:37:10
Obrázek epizody Starparáda: Starparáda s Tobiasem Freyou: Letní songy, ségry a šílená dovolená

Starparáda: Starparáda s Tobiasem Freyou: Letní songy, ségry a šílená dovolená

5. 7. 2025

32 min

+ 6:51:06
Obrázek epizody Pod čarou: Humor sice nemá hranice, ale neměli bychom ho přeceňovat

Autoři osobně

Pod čarou: Humor sice nemá hranice, ale neměli bychom ho přeceňovat

5. 7. 2025

13 min

+ 6:52:25
Obrázek epizody Grafologie

Minuta s encyklopedií

Grafologie

5. 7. 2025

1 min

+ 8:11:41
Obrázek epizody #963 - John Lisle - Investigating The True History Of MKUltra & CIA Mind Control

Modern Wisdom

#963 - John Lisle - Investigating The True History Of MKUltra & CIA Mind Control

5. 7. 2025

1 hod 19 min

+ 9:14:41
Obrázek epizody POPRASK #72 Hiking.teacher Ondřej Kment: Chůze mi pomáhá nevyhořet - podcast

Poprask

POPRASK #72 Hiking.teacher Ondřej Kment: Chůze mi pomáhá nevyhořet - podcast

5. 7. 2025

1 hod 3 min

+ 10:17:16
Obrázek epizody POPRASK #72 Hiking.teacher Ondřej Kment: Chůze mi pomáhá nevyhořet - podcast

Poprask

POPRASK #72 Hiking.teacher Ondřej Kment: Chůze mi pomáhá nevyhořet - podcast

5. 7. 2025

1 hod 2 min

+ 10:34:54
Obrázek epizody Náš host: Tanečník moderního tance musí mít auru, která zaplní celé pódium, říkají lidé ze Storm Balletu

Náš host: Tanečník moderního tance musí mít auru, která zaplní celé pódium, říkají lidé ze Storm Balletu

4. 7. 2025

17 min

+ 10:58:11
Obrázek epizody Hovory: Legální používání psychedelik u těžkých depresí? Je to revoluce, myslí si filantrop

Hovory: Legální používání psychedelik u těžkých depresí? Je to revoluce, myslí si filantrop

4. 7. 2025

23 min

+ 11:21:54
Obrázek epizody Dvacet minut Radiožurnálu: Rozvodová novela nás vrací do komunismu. Ideje přebily realitu, míní advokátka Chudáčková

Dvacet minut Radiožurnálu: Rozvodová novela nás vrací do komunismu. Ideje přebily realitu, míní advokátka Chudáčková

4. 7. 2025

23 min

+ 12:00:22
Obrázek epizody Klub Rádia Junior: Johanka z Arku, Greta Thunbergová. Dokumentarista David Hertl představuje děti, které ovlivnily svět

Klub Rádia Junior: Johanka z Arku, Greta Thunbergová. Dokumentarista David Hertl představuje děti, které ovlivnily svět

4. 7. 2025

38 min

+ 12:21:00
Obrázek epizody Hlavní zprávy - rozhovory a komentáře: Odpolední publicistika: Co stojí za rozsáhlým výpadkem elektřiny? A jak situaci zvládli hasiči?

Hlavní zprávy - rozhovory a komentáře: Odpolední publicistika: Co stojí za rozsáhlým výpadkem elektřiny? A jak situaci zvládli hasiči?

4. 7. 2025

20 min

+ 12:45:58
Obrázek epizody Úžasné životy: Ota Pavel podle Slávky Kopecké

Český rozhlas - Osobnosti

Úžasné životy: Ota Pavel podle Slávky Kopecké

4. 7. 2025

24 min

+ 13:10:56
Obrázek epizody Ota Pavel podle Slávky Kopecké

Úžasné životy

Ota Pavel podle Slávky Kopecké

4. 7. 2025

24 min

+ 13:41:06
Obrázek epizody Páteční finiš Kateřiny Neumannové: Jako juniorky se občas potýkáme s výkony nahoru dolů. Chceme to stabilizovat, ví sestry Pavelkovy

Páteční finiš Kateřiny Neumannové: Jako juniorky se občas potýkáme s výkony nahoru dolů. Chceme to stabilizovat, ví sestry Pavelkovy

4. 7. 2025

30 min