Pro přehrání dalších podcastů se prosím registrujte.

Aplikace je ZDARMA. Váš email potřebujeme pouze k tomu, abychom vám mohli vybírat podcasty přesně na míru. Budete moci odebírat podcasty, hledat osobnosti a témata napříč podcasty, aby vám neunikl žádný zajímavý rozhovor.

Vyzkoušejte vaše osobní rádio. Děkujeme, Team Youradio Talk.

Dnes

29. 9. 2025, svátek má Michal, zítra Jeroným

+ 11:35
Obrázek epizody Host ve studiu: Pekařka z Texasu! S českými zákusky dobyla Lenka Pavlová Ameriku: Chutě a tradice lidi sbližují

Český rozhlas - Rozhovory

Host ve studiu: Pekařka z Texasu! S českými zákusky dobyla Lenka Pavlová Ameriku: Chutě a tradice lidi sbližují

7. 7. 2025

11 min

+ 35:11
Obrázek epizody Pověry, kterým pořád věříte, a vůbec netušíte proč | Historie

Nerdopolis

Pověry, kterým pořád věříte, a vůbec netušíte proč | Historie

7. 7. 2025

23 min

+ 1:35:10
Obrázek epizody DRM - 524. vysílání

Dětské rádio Mělník

DRM - 524. vysílání

7. 7. 2025

59 min

+ 2:03:21
Obrázek epizody Herec Loj: Sbormistr je jeden z nejlepších filmů posledních deseti let. Hnusil jsem se sám sobě

Host Radiožurnálu

Herec Loj: Sbormistr je jeden z nejlepších filmů posledních deseti let. Hnusil jsem se sám sobě

7. 7. 2025

28 min

+ 2:31:32
Obrázek epizody Host Radiožurnálu: Herec Loj: Sbormistr je jeden z nejlepších filmů posledních deseti let. Hnusil jsem se sám sobě

Host Radiožurnálu: Herec Loj: Sbormistr je jeden z nejlepších filmů posledních deseti let. Hnusil jsem se sám sobě

7. 7. 2025

28 min

+ 3:10:05
Obrázek epizody BST Innovation: Metaverzum jako nová zóna rizika

Beat Sexism Talks

BST Innovation: Metaverzum jako nová zóna rizika

7. 7. 2025

38 min

+ 3:30:15
Obrázek epizody Naplno s Věrou Hotařovou: Bohumil Galásek: Pedagog, kronikář a čtenář, který neumí odpočívat

Naplno s Věrou Hotařovou: Bohumil Galásek: Pedagog, kronikář a čtenář, který neumí odpočívat

7. 7. 2025

20 min

+ 3:51:36
Obrázek epizody Ing. arch. Jan Malík a MA. Christine Habermann von Hoch | Kulturní projekt PříborArt

Hádej, kdo přijde na snídani

Ing. arch. Jan Malík a MA. Christine Habermann von Hoch | Kulturní projekt PříborArt

7. 7. 2025

21 min

+ 4:16:29
Obrázek epizody Pro a proti: Budou se moct bohatí vykoupit z vězení?

Pro a proti: Budou se moct bohatí vykoupit z vězení?

7. 7. 2025

24 min

+ 5:19:14
Obrázek epizody Muzikant Ondřej Hejma zavzpomínal po 20 letech na SuperStar: Bylo to strašný, nemohl jsem vkročit do tramvaje

Na kafeečko

Muzikant Ondřej Hejma zavzpomínal po 20 letech na SuperStar: Bylo to strašný, nemohl jsem vkročit do tramvaje

7. 7. 2025

1 hod 2 min

+ 5:34:43
Obrázek epizody Host Dopoledního expresu: Pozorovat život čápů mě nikdy neomrzí, prozrazuje ornitolog

Host Dopoledního expresu: Pozorovat život čápů mě nikdy neomrzí, prozrazuje ornitolog

7. 7. 2025

15 min

+ 5:50:12
Obrázek epizody Radioporadna: Lidé z Dolní Dobrouče jedou do Itálie. Pivo a utopence naservírují Italům v lidových krojích

Radioporadna: Lidé z Dolní Dobrouče jedou do Itálie. Pivo a utopence naservírují Italům v lidových krojích

7. 7. 2025

15 min

+ 6:09:25
Obrázek epizody Radioporadna: Lidé z Dolní Dobrouče jedou do Itálie. Pivo a utopence naservírují Italům v lidových krojích

Český rozhlas - Životní styl

Radioporadna: Lidé z Dolní Dobrouče jedou do Itálie. Pivo a utopence naservírují Italům v lidových krojích

7. 7. 2025

19 min

+ 6:44:16
Obrázek epizody Karolína Kachyňová: Film není pro mě. Svobodu jsem našla na YouTube

Blízká setkání

Karolína Kachyňová: Film není pro mě. Svobodu jsem našla na YouTube

7. 7. 2025

34 min

+ 7:18:49
Obrázek epizody Blízká setkání: Karolína Kachyňová: Film není pro mě. Svobodu jsem našla na YouTube

Český rozhlas - Osobnosti

Blízká setkání: Karolína Kachyňová: Film není pro mě. Svobodu jsem našla na YouTube

7. 7. 2025

34 min

+ 8:13:47
Obrázek epizody Dobré dopoledne: I léto může být vhodným časem pro hubnutí. Klíčové jsou bílkoviny a vláknina, připomíná poradkyně

Dobré dopoledne: I léto může být vhodným časem pro hubnutí. Klíčové jsou bílkoviny a vláknina, připomíná poradkyně

7. 7. 2025

54 min

+ 8:25:14
Obrázek epizody Letadlem občas létám, ale o to přece nejde, říká greenfluencerka, která utřela Mirka Topolánka

Generační konflikt

Letadlem občas létám, ale o to přece nejde, říká greenfluencerka, která utřela Mirka Topolánka

7. 7. 2025

11 min

+ 9:32:24
Obrázek epizody Oblast 51: ? Tajné projekty UFO bývalých nacistů ?? a strašlivé jaderné testy v nevadské poušti ☢️⚛️

Tapin

Oblast 51: ? Tajné projekty UFO bývalých nacistů ?? a strašlivé jaderné testy v nevadské poušti ☢️⚛️

7. 7. 2025

1 hod 7 min

+ 9:42:28
Obrázek epizody Vlakem Libereckým krajem: Historickou Kometou Vysokými Tatrami

Vlakem Libereckým krajem: Historickou Kometou Vysokými Tatrami

7. 7. 2025

10 min

+ 11:48:16
Obrázek epizody 36: 60 MILIONŮ VIEWS MĚSÍČNĚ?! Jak Tomáš Rajchl & Petr Chlup ovládli social game EP 36

The Others

36: 60 MILIONŮ VIEWS MĚSÍČNĚ?! Jak Tomáš Rajchl & Petr Chlup ovládli social game EP 36

7. 7. 2025

2 hod 5 min

+ 11:51:13
Obrázek epizody Lodní okénka i světlovody do ponorek putovaly za války do Anglie ze Smrčné na Vysočině

Příběhy z Vysočiny

Lodní okénka i světlovody do ponorek putovaly za války do Anglie ze Smrčné na Vysočině

7. 7. 2025

2 min

+ 12:23:04
Obrázek epizody Na síti s Andreou Hlaváčkovou: O návratu uvažuji, ale vím, že by to bylo hodně náročné. Nechávám to otevřené, říká Hermannová

Na síti s Andreou Hlaváčkovou: O návratu uvažuji, ale vím, že by to bylo hodně náročné. Nechávám to otevřené, říká Hermannová

7. 7. 2025

31 min

+ 12:25:25
Obrázek epizody Radio Čas na cestách: Region Podpol´anie

Radio Čas na cestách

Radio Čas na cestách: Region Podpol´anie

7. 7. 2025

2 min

+ 12:34:37
Obrázek epizody Křížem krajem: Na okraji Bělé najdete vyhledávaný pramen Židlo s bazénkem k léčivé koupeli

Český rozhlas - Cestování

Křížem krajem: Na okraji Bělé najdete vyhledávaný pramen Židlo s bazénkem k léčivé koupeli

7. 7. 2025

9 min

+ 12:37:39
Obrázek epizody Zámek v Blatné je jedním ze tří vodních zámků v Čechách. Provést vás jím může i pravnučka majitelů

Zámecké léto

Zámek v Blatné je jedním ze tří vodních zámků v Čechách. Provést vás jím může i pravnučka majitelů

7. 7. 2025

3 min