Pro přehrání dalších podcastů se prosím registrujte.

Aplikace je ZDARMA. Váš email potřebujeme pouze k tomu, abychom vám mohli vybírat podcasty přesně na míru. Budete moci odebírat podcasty, hledat osobnosti a témata napříč podcasty, aby vám neunikl žádný zajímavý rozhovor.

Vyzkoušejte vaše osobní rádio. Děkujeme, Team Youradio Talk.

Dnes

23. 11. 2025, svátek má Klement, zítra Emílie

+ 20:17
Obrázek epizody Co se děje se světem: Bříza: Dronový incident v Polsku byl testem připravenosti NATO. V Kremlu pozorují, jak reagujeme

Český rozhlas - Rozhovory

Co se děje se světem: Bříza: Dronový incident v Polsku byl testem připravenosti NATO. V Kremlu pozorují, jak reagujeme

12. 9. 2025

20 min

+ 39:17
Obrázek epizody Pěna dní: Je Babiš parabenem kampaně?

Inbox

Pěna dní: Je Babiš parabenem kampaně?

12. 9. 2025

19 min

+ 1:11:51
Obrázek epizody #7: Budoucnost je digitální

STRATKOM podcast

#7: Budoucnost je digitální

12. 9. 2025

32 min

+ 2:27:51
Obrázek epizody 73. NESPOUTANÁ POLITIKA: Demokracie na křižovatce - Klesající účast, nedůvěra, krize elit, co s tím?

Nespoutaná Politika

73. NESPOUTANÁ POLITIKA: Demokracie na křižovatce - Klesající účast, nedůvěra, krize elit, co s tím?

12. 9. 2025

1 hod 16 min

+ 3:09:07
Obrázek epizody Na pohovce Jožky Kubáníka: Kreativní producent Jaroslav Sedláček o své profesi a vzniku filmů

Český rozhlas - Osobnosti

Na pohovce Jožky Kubáníka: Kreativní producent Jaroslav Sedláček o své profesi a vzniku filmů

12. 9. 2025

41 min

+ 3:50:23
Obrázek epizody Na pohovce Jožky Kubáníka: Kreativní producent Jaroslav Sedláček o své profesi a vzniku filmů

Na pohovce Jožky Kubáníka: Kreativní producent Jaroslav Sedláček o své profesi a vzniku filmů

12. 9. 2025

41 min

+ 4:22:32
Obrázek epizody Ruské drony nad Polskem. Sledujme, kdo z politiků přebírá slovník Kremlu, říká historik Hlaváček

Téma.21

Ruské drony nad Polskem. Sledujme, kdo z politiků přebírá slovník Kremlu, říká historik Hlaváček

12. 9. 2025

32 min

+ 4:46:26
Obrázek epizody Online Plus: TikTok údajně maže 98 procent závadného obsahu před volbami

Online Plus: TikTok údajně maže 98 procent závadného obsahu před volbami

12. 9. 2025

23 min

+ 5:20:43
Obrázek epizody Radka Krejčí: Turisty v Kutné Hoře nezbytně potřebujeme, památky tím ale nesmí trpět

PodCastle NPÚ

Radka Krejčí: Turisty v Kutné Hoře nezbytně potřebujeme, památky tím ale nesmí trpět

12. 9. 2025

34 min

+ 5:42:00
Obrázek epizody Host Českého rozhlasu Ostrava: O cestě k tanečním úspěchům klubu Akcent. Setkání s Lenkou Buroňovou a Hanou Kovalančíkovou

Host Českého rozhlasu Ostrava: O cestě k tanečním úspěchům klubu Akcent. Setkání s Lenkou Buroňovou a Hanou Kovalančíkovou

12. 9. 2025

21 min

+ 6:13:44
Obrázek epizody Svobodu jsem našla ve Francii i v americké divočině, říká autorka Klubu kamzíků Martina Skala

Blízká setkání

Svobodu jsem našla ve Francii i v americké divočině, říká autorka Klubu kamzíků Martina Skala

12. 9. 2025

31 min

+ 6:45:13
Obrázek epizody Blízká setkání: Svobodu jsem našla ve Francii i v americké divočině, říká autorka Klubu kamzíků Martina Skala

Blízká setkání: Svobodu jsem našla ve Francii i v americké divočině, říká autorka Klubu kamzíků Martina Skala

12. 9. 2025

31 min

+ 7:16:42
Obrázek epizody Blízká setkání: Svobodu jsem našla ve Francii i v americké divočině, říká autorka Klubu kamzíků Martina Skala

Blízká setkání: Svobodu jsem našla ve Francii i v americké divočině, říká autorka Klubu kamzíků Martina Skala

12. 9. 2025

31 min

+ 7:42:35
Obrázek epizody Dan Bárta k nové knize: Návraty do blahobytu jsem odstonal. Nevracel jsem se rád, neměl jsem za kým

Host Lucie Výborné

Dan Bárta k nové knize: Návraty do blahobytu jsem odstonal. Nevracel jsem se rád, neměl jsem za kým

12. 9. 2025

25 min

+ 8:08:28
Obrázek epizody Host Lucie Výborné: Dan Bárta k nové knize: Návraty do blahobytu jsem odstonal. Nevracel jsem se rád, neměl jsem za kým

Host Lucie Výborné: Dan Bárta k nové knize: Návraty do blahobytu jsem odstonal. Nevracel jsem se rád, neměl jsem za kým

12. 9. 2025

25 min

+ 8:34:21
Obrázek epizody Host Lucie Výborné: Dan Bárta k nové knize: Návraty do blahobytu jsem odstonal. Nevracel jsem se rád, neměl jsem za kým

Host Lucie Výborné: Dan Bárta k nové knize: Návraty do blahobytu jsem odstonal. Nevracel jsem se rád, neměl jsem za kým

12. 9. 2025

25 min

+ 8:37:27
Obrázek epizody Kaktusy pěstuje přes půl století. Ivan Kubát z Vysočiny jim zasvětil život i cesty do Mexika

Příběhy z Vysočiny

Kaktusy pěstuje přes půl století. Ivan Kubát z Vysočiny jim zasvětil život i cesty do Mexika

12. 9. 2025

3 min

+ 8:39:51
Obrázek epizody Zahrádkářské tipy: Přesazujeme trvalky z květináčů nebo truhlíků do zahrady

Český rozhlas - Životní styl

Zahrádkářské tipy: Přesazujeme trvalky z květináčů nebo truhlíků do zahrady

12. 9. 2025

2 min

+ 9:11:49
Obrázek epizody Páteční finiš Kateřiny Neumannové: Mladým zápasníkům chci pořád ukázat, že nepatřím do starého železa, hlásí judista Krpálek

Páteční finiš Kateřiny Neumannové: Mladým zápasníkům chci pořád ukázat, že nepatřím do starého železa, hlásí judista Krpálek

12. 9. 2025

31 min

+ 9:52:41
Obrázek epizody Zlata Holušová: To, že opouštím Colours, mi dává křídla pracovat jinde ve světě

Vizitka

Zlata Holušová: To, že opouštím Colours, mi dává křídla pracovat jinde ve světě

12. 9. 2025

40 min

+ 10:33:33
Obrázek epizody Vizitka: Zlata Holušová: To, že opouštím Colours, mi dává křídla pracovat jinde ve světě

Vizitka: Zlata Holušová: To, že opouštím Colours, mi dává křídla pracovat jinde ve světě

12. 9. 2025

40 min

+ 11:10:46
Obrázek epizody Konsolidácia vám zníži plat, nedotkne sa najbohatších a je v nej diera, hovorí šéf rozpočtovej rady Ján Tóth (Epizóda 58/25)

NA ROVINU|aktuality.sk

Konsolidácia vám zníži plat, nedotkne sa najbohatších a je v nej diera, hovorí šéf rozpočtovej rady Ján Tóth (Epizóda 58/25)

12. 9. 2025

37 min

+ 11:12:55
Obrázek epizody Sunwoo Hoon (de)

HKW Podcast

Sunwoo Hoon (de)

12. 9. 2025

2 min

+ 11:15:19
Obrázek epizody Sliman Mansour (de)

HKW Podcast

Sliman Mansour (de)