Pro přehrání dalších podcastů se prosím registrujte.

Aplikace je ZDARMA. Váš email potřebujeme pouze k tomu, abychom vám mohli vybírat podcasty přesně na míru. Budete moci odebírat podcasty, hledat osobnosti a témata napříč podcasty, aby vám neunikl žádný zajímavý rozhovor.

Vyzkoušejte vaše osobní rádio. Děkujeme, Team Youradio Talk.

Dnes

27. 9. 2025, svátek má Jonáš, zítra Václav

+ 15:29
Obrázek epizody Host Dopoledního expresu: Na Labi, na Miladě, na Matyldě a jinde na vodě zasahují členové Poříčního oddělení policie

Český rozhlas - Rozhovory

Host Dopoledního expresu: Na Labi, na Miladě, na Matyldě a jinde na vodě zasahují členové Poříčního oddělení policie

16. 7. 2025

15 min

+ 37:03
Obrázek epizody Radioporadna: Nezrají rajčata a okurky zežloutnou, nic z nich není? Poradí vám zahradní rádce František Hlubocký

Radioporadna: Nezrají rajčata a okurky zežloutnou, nic z nich není? Poradí vám zahradní rádce František Hlubocký

16. 7. 2025

21 min

+ 42:29
Obrázek epizody Speciál Radiožurnálu: Objevujeme headlinery lidských srdcí mimo hlavní proud, říká dramaturg Colours of Ostrava

Speciál Radiožurnálu: Objevujeme headlinery lidských srdcí mimo hlavní proud, říká dramaturg Colours of Ostrava

16. 7. 2025

5 min

+ 1:03:27
Obrázek epizody Chorvatsko - Paklenica a Vranské jezero

Domškolácké cesty

Chorvatsko - Paklenica a Vranské jezero

16. 7. 2025

20 min

+ 1:53:33
Obrázek epizody „Předvolební spolupráce Zelených a Pirátů mi nepřijde důstojná,“ říká zelený Žaloudek

Studio Alarm

„Předvolební spolupráce Zelených a Pirátů mi nepřijde důstojná,“ říká zelený Žaloudek

16. 7. 2025

50 min

+ 2:43:38
Obrázek epizody „Předvolební spolupráce Zelených a Pirátů mi nepřijde důstojná,“ říká zelený Žaloudek

Alarm

„Předvolební spolupráce Zelených a Pirátů mi nepřijde důstojná,“ říká zelený Žaloudek

16. 7. 2025

50 min

+ 2:55:17
Obrázek epizody Host ve studiu: Mám obrovskou výhodu, že jsem obklopen schopnějšími lidmi, než jsem sám, usmívá se starosta Náchoda

Host ve studiu: Mám obrovskou výhodu, že jsem obklopen schopnějšími lidmi, než jsem sám, usmívá se starosta Náchoda

16. 7. 2025

11 min

+ 3:14:44
Obrázek epizody Host Dopoledního expresu: Na výslednou chuť kávy má vliv zpracování, výběr odrůdy, styl pražení i čerstvost

Host Dopoledního expresu: Na výslednou chuť kávy má vliv zpracování, výběr odrůdy, styl pražení i čerstvost

16. 7. 2025

19 min

+ 3:48:04
Obrázek epizody Psychiatr František Šalanda: Digitální nespavost? Sílí to. A zapnout noční režim na displeji nestačí

Blízká setkání

Psychiatr František Šalanda: Digitální nespavost? Sílí to. A zapnout noční režim na displeji nestačí

16. 7. 2025

33 min

+ 4:21:24
Obrázek epizody Blízká setkání: Psychiatr František Šalanda: Digitální nespavost? Sílí to. A zapnout noční režim na displeji nestačí

Český rozhlas - Osobnosti

Blízká setkání: Psychiatr František Šalanda: Digitální nespavost? Sílí to. A zapnout noční režim na displeji nestačí

16. 7. 2025

33 min

+ 4:54:44
Obrázek epizody Blízká setkání: Psychiatr František Šalanda: Digitální nespavost? Sílí to. A zapnout noční režim na displeji nestačí

Blízká setkání: Psychiatr František Šalanda: Digitální nespavost? Sílí to. A zapnout noční režim na displeji nestačí

16. 7. 2025

33 min

+ 5:16:35
Obrázek epizody STRES | Jak si zachovat klid ve světě plném tlaku #70

Šťastné Česko naslouchá od rána

STRES | Jak si zachovat klid ve světě plném tlaku #70

16. 7. 2025

21 min

+ 5:34:07
Obrázek epizody Radioporadna: Vnitřní tanec, který vás vypne, opraví a znovu nastartuje. To je Innerdance

Radioporadna: Vnitřní tanec, který vás vypne, opraví a znovu nastartuje. To je Innerdance

16. 7. 2025

17 min

+ 5:51:39
Obrázek epizody Radioporadna: Vnitřní tanec, který vás vypne, opraví a znovu nastartuje. To je Innerdance

Český rozhlas - Životní styl

Radioporadna: Vnitřní tanec, který vás vypne, opraví a znovu nastartuje. To je Innerdance

16. 7. 2025

17 min

+ 6:13:33
Obrázek epizody Host ve středu: Jihlava je plná skrytých pokladů, říká průvodce Marek Skřivánek

Host ve středu: Jihlava je plná skrytých pokladů, říká průvodce Marek Skřivánek

16. 7. 2025

21 min

+ 6:26:09
Obrázek epizody Short Stuff: Bengal Cats

Stuff You Should Know

Short Stuff: Bengal Cats

16. 7. 2025

12 min

+ 6:28:33
Obrázek epizody Okénko Moravskoslezského kraje | 16. 07. 2025

Okénko Moravskoslezského kraje

Okénko Moravskoslezského kraje | 16. 07. 2025

16. 7. 2025

2 min

+ 6:31:43
Obrázek epizody Doktorská rada: Zánět slepého střeva se nesnažte jenom utlumit studenými obklady

Český rozhlas - Životní styl

Doktorská rada: Zánět slepého střeva se nesnažte jenom utlumit studenými obklady

16. 7. 2025

3 min

+ 6:42:36
Obrázek epizody Ředitelka festivalu Letní slavnosti staré hudby Josefína Matyášová představuje program 26. ročníku

Live rozhovory

Ředitelka festivalu Letní slavnosti staré hudby Josefína Matyášová představuje program 26. ročníku

16. 7. 2025

10 min

+ 7:04:18
Obrázek epizody Náš host: Zámek v Žinkovech má nového majitele a po delší době se otevřel veřejnosti

Náš host: Zámek v Žinkovech má nového majitele a po delší době se otevřel veřejnosti

16. 7. 2025

21 min

+ 7:07:11
Obrázek epizody Za mozaikou v krasohledu stojí trojboký zrcadlový hranol a barevné střípky. Měly být alespoň tři

Příběhy z Vysočiny

Za mozaikou v krasohledu stojí trojboký zrcadlový hranol a barevné střípky. Měly být alespoň tři

16. 7. 2025

2 min

+ 7:45:50
Obrázek epizody Na place: Beran starší o fotbalové minulosti, lásce k šermu, inspiraci od Maďarů a centru v Letňanech

Na place: Beran starší o fotbalové minulosti, lásce k šermu, inspiraci od Maďarů a centru v Letňanech

16. 7. 2025

38 min

+ 7:54:07
Obrázek epizody Křížem krajem: Všem zájemcům o přírodu Jeseníků je otevřený bývalý karlovický mlýn

Český rozhlas - Cestování

Křížem krajem: Všem zájemcům o přírodu Jeseníků je otevřený bývalý karlovický mlýn

16. 7. 2025

8 min

+ 8:11:47
Obrázek epizody Totálně dojatý Rimmer - Chris Barrie: Nezapomenutelná show v Praze! Vtipný rozhovor S DABINGEM

Comic-Con Talks

Totálně dojatý Rimmer - Chris Barrie: Nezapomenutelná show v Praze! Vtipný rozhovor S DABINGEM

16. 7. 2025

17 min

+ 8:45:38
Obrázek epizody Secret Nazi Bases in Antarctica

Conspiracy Theories

Secret Nazi Bases in Antarctica

16. 7. 2025

33 min