Pro přehrání dalších podcastů se prosím registrujte.

Aplikace je ZDARMA. Váš email potřebujeme pouze k tomu, abychom vám mohli vybírat podcasty přesně na míru. Budete moci odebírat podcasty, hledat osobnosti a témata napříč podcasty, aby vám neunikl žádný zajímavý rozhovor.

Vyzkoušejte vaše osobní rádio. Děkujeme, Team Youradio Talk.

Dnes

22. 11. 2025, svátek má Cecílie, zítra Klement

+ 18:30
Obrázek epizody S Arenbergerem nejen o medicíně: Cigareta odstraní kuřákovi obtíže, které nekuřák nemá

Český rozhlas - Rozhovory

S Arenbergerem nejen o medicíně: Cigareta odstraní kuřákovi obtíže, které nekuřák nemá

17. 9. 2025

18 min

+ 42:28
Obrázek epizody Pro a proti: Mrakodrap jako vrak lodi: plýtvání železem, nebo budova s příběhem?

Pro a proti: Mrakodrap jako vrak lodi: plýtvání železem, nebo budova s příběhem?

17. 9. 2025

23 min

+ 1:02:22
Obrázek epizody Hlavní zprávy - rozhovory a komentáře: Polední publicistika: Trump v Británii. Alianční obrana proti dronům. Veřejnoprávní anketa rozhlasu

Hlavní zprávy - rozhovory a komentáře: Polední publicistika: Trump v Británii. Alianční obrana proti dronům. Veřejnoprávní anketa rozhlasu

17. 9. 2025

19 min

+ 1:21:30
Obrázek epizody Primátor statutárního města Opavy Tomáš Navrátil | OPAVA

Hádej, kdo přijde na snídani

Primátor statutárního města Opavy Tomáš Navrátil | OPAVA

17. 9. 2025

19 min

+ 1:36:21
Obrázek epizody Marek Brettschneider manažer závodu KVS Moravia a Nikola Peršinová členka dozorčí rady KVS EKODIVIZE a.s. | KVS MORAVIA

Hádej, kdo přijde na snídani

Marek Brettschneider manažer závodu KVS Moravia a Nikola Peršinová členka dozorčí rady KVS EKODIVIZE a.s. | KVS MORAVIA

17. 9. 2025

14 min

+ 2:07:37
Obrázek epizody Na pohovce Jožky Kubáníka: Modelka Eliška Havlíková: Česká bábovka u holek v Milánu zmizela do tří minut

Český rozhlas - Osobnosti

Na pohovce Jožky Kubáníka: Modelka Eliška Havlíková: Česká bábovka u holek v Milánu zmizela do tří minut

17. 9. 2025

31 min

+ 2:38:53
Obrázek epizody Na pohovce Jožky Kubáníka: Modelka Eliška Havlíková: Česká bábovka u holek v Milánu zmizela do tří minut

Na pohovce Jožky Kubáníka: Modelka Eliška Havlíková: Česká bábovka u holek v Milánu zmizela do tří minut

17. 9. 2025

31 min

+ 3:11:30
Obrázek epizody Kraj Karla Havlíčka Borovského aneb v Havlíčkově brodě láká i radnice s kostlivcem

Jana a výlety na Míru

Kraj Karla Havlíčka Borovského aneb v Havlíčkově brodě láká i radnice s kostlivcem

17. 9. 2025

32 min

+ 3:41:13
Obrázek epizody Klimatická změna mě netrápí, říká Šichtařová kandidující za SPD

Téma.21

Klimatická změna mě netrápí, říká Šichtařová kandidující za SPD

17. 9. 2025

29 min

+ 3:56:23
Obrázek epizody Host Dopoledního expresu: Finanční poradna: Pojištění domácnosti a nebytových prostor

Host Dopoledního expresu: Finanční poradna: Pojištění domácnosti a nebytových prostor

17. 9. 2025

15 min

+ 4:11:27
Obrázek epizody Radioporadna: Narcismus ve vztazích: Šarm, manipulace a emocionální pasti

Český rozhlas - Životní styl

Radioporadna: Narcismus ve vztazích: Šarm, manipulace a emocionální pasti

17. 9. 2025

15 min

+ 4:26:31
Obrázek epizody Radioporadna: Narcismus ve vztazích: Šarm, manipulace a emocionální pasti

Radioporadna: Narcismus ve vztazích: Šarm, manipulace a emocionální pasti

17. 9. 2025

15 min

+ 4:56:18
Obrázek epizody Herec Václav Jílek: Dismanův soubor nebyl jen zpěv a hraní, ale i hororové noci v lese

Blízká setkání

Herec Václav Jílek: Dismanův soubor nebyl jen zpěv a hraní, ale i hororové noci v lese

17. 9. 2025

29 min

+ 5:26:05
Obrázek epizody Blízká setkání: Herec Václav Jílek: Dismanův soubor nebyl jen zpěv a hraní, ale i hororové noci v lese

Blízká setkání: Herec Václav Jílek: Dismanův soubor nebyl jen zpěv a hraní, ale i hororové noci v lese

17. 9. 2025

29 min

+ 5:55:52
Obrázek epizody Blízká setkání: Herec Václav Jílek: Dismanův soubor nebyl jen zpěv a hraní, ale i hororové noci v lese

Blízká setkání: Herec Václav Jílek: Dismanův soubor nebyl jen zpěv a hraní, ale i hororové noci v lese

17. 9. 2025

29 min

+ 6:15:06
Obrázek epizody Dobré dopoledne: Pístovské mokřady lákají tisíce fanoušků: Dakarští závodníci, Jožin z bažin i autovraky

Dobré dopoledne: Pístovské mokřady lákají tisíce fanoušků: Dakarští závodníci, Jožin z bažin i autovraky

17. 9. 2025

19 min

+ 6:29:07
Obrázek epizody Short Stuff: Killing a Dead Body

Stuff You Should Know

Short Stuff: Killing a Dead Body

17. 9. 2025

14 min

+ 7:27:29
Obrázek epizody PAHOP mobilní hospic

Na stole je téma

PAHOP mobilní hospic

17. 9. 2025

58 min

+ 7:30:41
Obrázek epizody Doktorská rada: Nikotin škodí našemu zdraví v jakékoliv formě

Český rozhlas - Životní styl

Doktorská rada: Nikotin škodí našemu zdraví v jakékoliv formě

17. 9. 2025

3 min

+ 7:33:43
Obrázek epizody Rostliny agáve z lamího výběhu v jihlavské ZOO musí na zimu do tepla. Zahradníci je musí vykopat

Příběhy z Vysočiny

Rostliny agáve z lamího výběhu v jihlavské ZOO musí na zimu do tepla. Zahradníci je musí vykopat

17. 9. 2025

3 min

+ 7:47:49
Obrázek epizody Na place: Skuhravý: U národního týmu nemůžeme vše házet na trénera, chybí mi kreativita u ofenzivních hráčů

Na place: Skuhravý: U národního týmu nemůžeme vše házet na trénera, chybí mi kreativita u ofenzivních hráčů

17. 9. 2025

14 min

+ 8:27:26
Obrázek epizody Jazzmanka Bauer: České publikum chci na koncertech rozproudit, jako jsem to zažila ve Španělsku

Vizitka

Jazzmanka Bauer: České publikum chci na koncertech rozproudit, jako jsem to zažila ve Španělsku

17. 9. 2025

39 min

+ 9:07:03
Obrázek epizody Vizitka: Jazzmanka Bauer: České publikum chci na koncertech rozproudit, jako jsem to zažila ve Španělsku

Vizitka: Jazzmanka Bauer: České publikum chci na koncertech rozproudit, jako jsem to zažila ve Španělsku

17. 9. 2025

39 min

+ 9:46:40
Obrázek epizody Vizitka: Jazzmanka Bauer: České publikum chci na koncertech rozproudit, jako jsem to zažila ve Španělsku

Vizitka: Jazzmanka Bauer: České publikum chci na koncertech rozproudit, jako jsem to zažila ve Španělsku

17. 9. 2025

39 min

+ 10:01:58
Obrázek epizody Meditace barev a vjemů

Život snů se Sarou

Meditace barev a vjemů

17. 9. 2025

15 min