Pro přehrání dalších podcastů se prosím registrujte.

Aplikace je ZDARMA. Váš email potřebujeme pouze k tomu, abychom vám mohli vybírat podcasty přesně na míru. Budete moci odebírat podcasty, hledat osobnosti a témata napříč podcasty, aby vám neunikl žádný zajímavý rozhovor.

Vyzkoušejte vaše osobní rádio. Děkujeme, Team Youradio Talk.

Dnes

27. 9. 2025, svátek má Jonáš, zítra Václav

+ 40:39
Obrázek epizody Stříbrný vítr: Dan Bárta: Co z přístupu vlastních rodičů vědomě a rád přenáším do svého rodinného života?

Český rozhlas - Rozhovory

Stříbrný vítr: Dan Bárta: Co z přístupu vlastních rodičů vědomě a rád přenáším do svého rodinného života?

19. 7. 2025

40 min

+ 58:04
Obrázek epizody Pod čarou: Chcete soupeřit s Čínou? Nesvádějte její úspěchy na propagandu

Autoři osobně

Pod čarou: Chcete soupeřit s Čínou? Nesvádějte její úspěchy na propagandu

19. 7. 2025

17 min

+ 2:02:26
Obrázek epizody #969 - Dr Michael Eisenberg - How To Protect & Improve Your Fertility As A Man

Modern Wisdom

#969 - Dr Michael Eisenberg - How To Protect & Improve Your Fertility As A Man

19. 7. 2025

1 hod 4 min

+ 2:03:57
Obrázek epizody Vegetariáni

Minuta s encyklopedií

Vegetariáni

19. 7. 2025

1 min

+ 3:29:34
Obrázek epizody Urza o daňové optimalizaci, sebeřízení a armádě u Daniela Holánka

Kanál Svobodného přístavu

Urza o daňové optimalizaci, sebeřízení a armádě u Daniela Holánka

19. 7. 2025

1 hod 25 min

+ 3:43:48
Obrázek epizody Speciál: Jak může vypadat AI asistent budoucnosti? 🤖

Zprávy z lesa

Speciál: Jak může vypadat AI asistent budoucnosti? 🤖

19. 7. 2025

14 min

+ 3:51:36
Obrázek epizody Královna Camilla slaví narozeniny. Má to, čeho Diana nikdy nedosáhla

Královský deník Elišky Gáfrikové

Královna Camilla slaví narozeniny. Má to, čeho Diana nikdy nedosáhla

19. 7. 2025

7 min

+ 4:14:43
Obrázek epizody Hovory: AVU dřív odmítala ženy vzdělávat. A šlo o šest generací, připomíná historička umění Kotková

Hovory: AVU dřív odmítala ženy vzdělávat. A šlo o šest generací, připomíná historička umění Kotková

18. 7. 2025

23 min

+ 4:52:02
Obrázek epizody Pot: Jsem nudný člověk, říká bývalá moderátorka erotických pořadů Zuzana Belohorcová

Český rozhlas - Životní styl

Pot: Jsem nudný člověk, říká bývalá moderátorka erotických pořadů Zuzana Belohorcová

18. 7. 2025

37 min

+ 5:29:21
Obrázek epizody Pot: Jsem nudný člověk, říká bývalá moderátorka erotických pořadů Zuzana Belohorcová

Pot: Jsem nudný člověk, říká bývalá moderátorka erotických pořadů Zuzana Belohorcová

18. 7. 2025

37 min

+ 5:52:22
Obrázek epizody Týden v redakci: Pellegrini v maskáčích, Trump v celní šarvátce

Téma.21

Týden v redakci: Pellegrini v maskáčích, Trump v celní šarvátce

18. 7. 2025

23 min

+ 6:21:29
Obrázek epizody Masakr v Postoloprtech skončil jen konstatováním, že taková byla doba. Neříkáme to až moc často?

Dopolední host

Masakr v Postoloprtech skončil jen konstatováním, že taková byla doba. Neříkáme to až moc často?

18. 7. 2025

29 min

+ 6:50:36
Obrázek epizody Masakr v Postoloprtech skončil jen konstatováním, že taková byla doba. Neříkáme to až moc často?

Dopolední host

Masakr v Postoloprtech skončil jen konstatováním, že taková byla doba. Neříkáme to až moc často?

18. 7. 2025

29 min

+ 7:19:43
Obrázek epizody Dopolední host: Masakr v Postoloprtech skončil jen konstatováním, že taková byla doba. Neříkáme to až moc často?

Dopolední host: Masakr v Postoloprtech skončil jen konstatováním, že taková byla doba. Neříkáme to až moc často?

18. 7. 2025

29 min

+ 7:58:03
Obrázek epizody Klub Rádia Junior: Výtvarnice Kateřina Štenclová a ředitelka České koalice pro ochranu biodiverzity Kristýna Nováková

Klub Rádia Junior: Výtvarnice Kateřina Štenclová a ředitelka České koalice pro ochranu biodiverzity Kristýna Nováková

18. 7. 2025

38 min

+ 8:18:33
Obrázek epizody Hlavní zprávy - rozhovory a komentáře: Odpolední publicistika: Vyšší platy policistů a hasičů. Vyšetřování Epsteina. Analýza pravěkého ledu

Hlavní zprávy - rozhovory a komentáře: Odpolední publicistika: Vyšší platy policistů a hasičů. Vyšetřování Epsteina. Analýza pravěkého ledu

18. 7. 2025

20 min

+ 8:37:50
Obrázek epizody O čem se mluví pod Ještědem: 50 let kastelánem na Sychrově. Po prvním dni jsem řekl, že byl dnem posledním, přiznává Miloš Kadlec

O čem se mluví pod Ještědem: 50 let kastelánem na Sychrově. Po prvním dni jsem řekl, že byl dnem posledním, přiznává Miloš Kadlec

18. 7. 2025

19 min

+ 9:02:46
Obrázek epizody Bořek Šípek podle Jany Zielinski

Úžasné životy

Bořek Šípek podle Jany Zielinski

18. 7. 2025

24 min

+ 9:27:42
Obrázek epizody Úžasné životy: Bořek Šípek podle Jany Zielinski

Český rozhlas - Osobnosti

Úžasné životy: Bořek Šípek podle Jany Zielinski

18. 7. 2025

24 min

+ 10:13:37
Obrázek epizody Quest: Kickflip mezi realitou a pixely. Se skejťákem Maxem Habancem o virtuálním návratu Tonyho Hawka

Quest: Kickflip mezi realitou a pixely. Se skejťákem Maxem Habancem o virtuálním návratu Tonyho Hawka

18. 7. 2025

45 min

+ 10:37:32
Obrázek epizody Dvacet minut Radiožurnálu: Maláčová: S komunisty se do sněmovny dostaneme. Pět procent na obranu je likvidace státu

Dvacet minut Radiožurnálu: Maláčová: S komunisty se do sněmovny dostaneme. Pět procent na obranu je likvidace státu

18. 7. 2025

23 min

+ 11:41:30
Obrázek epizody Kdo je to UGC tvůrce? A co vlastně dělá? | Helena Szostková

Na vlnách kakaa

Kdo je to UGC tvůrce? A co vlastně dělá? | Helena Szostková

18. 7. 2025

1 hod 3 min

+ 12:06:35
Obrázek epizody Akcent: Hola hej, góla dej? Na fotbale jsem zpíval horší věci, přiznává Jindřich Šídlo

Akcent: Hola hej, góla dej? Na fotbale jsem zpíval horší věci, přiznává Jindřich Šídlo

18. 7. 2025

25 min

+ 12:44:52
Obrázek epizody More Perfect: The Hate Debate

Radiolab

More Perfect: The Hate Debate

18. 7. 2025

38 min

+ 13:04:32
Obrázek epizody Hlavní zprávy - rozhovory a komentáře: Polední publicistika: Spolupráce BIS a SIS. Fico a protiruské sankce. Památková ochrana ve městech

Hlavní zprávy - rozhovory a komentáře: Polední publicistika: Spolupráce BIS a SIS. Fico a protiruské sankce. Památková ochrana ve městech

18. 7. 2025

19 min