Pro přehrání dalších podcastů se prosím registrujte.

Aplikace je ZDARMA. Váš email potřebujeme pouze k tomu, abychom vám mohli vybírat podcasty přesně na míru. Budete moci odebírat podcasty, hledat osobnosti a témata napříč podcasty, aby vám neunikl žádný zajímavý rozhovor.

Vyzkoušejte vaše osobní rádio. Děkujeme, Team Youradio Talk.

Dnes

22. 11. 2025, svátek má Cecílie, zítra Klement

+ 1:11:35
Obrázek epizody Bojs: Mužské vzory, generace K a incelové. Proč musíme mluvit o moderní maskulinitě?

Český rozhlas - Životní styl

Bojs: Mužské vzory, generace K a incelové. Proč musíme mluvit o moderní maskulinitě?

21. 9. 2025

1 hod 11 min

+ 2:23:10
Obrázek epizody Bojs: Mužské vzory, generace K a incelové. Proč musíme mluvit o moderní maskulinitě?

Český rozhlas - Rozhovory

Bojs: Mužské vzory, generace K a incelové. Proč musíme mluvit o moderní maskulinitě?

21. 9. 2025

1 hod 11 min

+ 2:38:29
Obrázek epizody Všichni tady umřeme: Piráti se Stanem si jsou tak podobní, že mohli kandidovat klidně spolu

Alarm

Všichni tady umřeme: Piráti se Stanem si jsou tak podobní, že mohli kandidovat klidně spolu

21. 9. 2025

15 min

+ 3:13:15
Obrázek epizody Kdo má letos nejsilnější kampaň? w/ Lucie Kubovičová

jsem v obraze

Kdo má letos nejsilnější kampaň? w/ Lucie Kubovičová

21. 9. 2025

34 min

+ 4:00:43
Obrázek epizody Večerka 22 Jel jsem v módu přežití a hodně věcí přehlížel, říká Marpův bubeník Čeněk Chleboun o rakovině v 21 letech - Podcast

Večerka

Večerka 22 Jel jsem v módu přežití a hodně věcí přehlížel, říká Marpův bubeník Čeněk Chleboun o rakovině v 21 letech - Podcast

21. 9. 2025

47 min

+ 5:26:52
Obrázek epizody Hakim Amdouni: Vztah (vnitřní) svobody a řádu 💛 Hovory o anarchii 12 💛

Hovory o anarchii

Hakim Amdouni: Vztah (vnitřní) svobody a řádu 💛 Hovory o anarchii 12 💛

21. 9. 2025

1 hod 26 min

+ 6:00:28
Obrázek epizody EN 15 SPECIAL QUESTIONS Maria Jesus Campo🌿

Jana Talk

EN 15 SPECIAL QUESTIONS Maria Jesus Campo🌿

21. 9. 2025

33 min

+ 6:30:39
Obrázek epizody Klub Rádia Junior: Z Česka až k Baltu a retro kolech. Bylo to úžasné, vzpomínají Daniel a Jonáš

Klub Rádia Junior: Z Česka až k Baltu a retro kolech. Bylo to úžasné, vzpomínají Daniel a Jonáš

21. 9. 2025

30 min

+ 7:13:45
Obrázek epizody Moci bez nemoci: Závislosti: nové modely a způsoby ambulantní péče a větší mezioborová spolupráce lékařů

Moci bez nemoci: Závislosti: nové modely a způsoby ambulantní péče a větší mezioborová spolupráce lékařů

21. 9. 2025

43 min

+ 7:50:18
Obrázek epizody 250. díl - Tomáš Pejpek - Z architekta radním města a budoucnost Olomouce

Hovory u Grega

250. díl - Tomáš Pejpek - Z architekta radním města a budoucnost Olomouce

21. 9. 2025

36 min

+ 8:42:40
Obrázek epizody Hergot!: Posvátná Země a úcta k materii. O knize Zelený hermetismus s překladatelem Adamem Borzičem

Hergot!: Posvátná Země a úcta k materii. O knize Zelený hermetismus s překladatelem Adamem Borzičem

21. 9. 2025

52 min

+ 9:35:02
Obrázek epizody Hergot!: Posvátná Země a úcta k materii. O knize Zelený hermetismus s překladatelem Adamem Borzičem

Český rozhlas - Životní styl

Hergot!: Posvátná Země a úcta k materii. O knize Zelený hermetismus s překladatelem Adamem Borzičem

21. 9. 2025

52 min

+ 9:37:58
Obrázek epizody E. F. Burian - všestranný umělec i zapálený komunista

Můj kraj

E. F. Burian - všestranný umělec i zapálený komunista

21. 9. 2025

2 min

+ 9:39:44
Obrázek epizody Obora Soutok u Břeclavi je největší oborou v Česku. Nabízí jedinečnou atmosféru lužního lesa

Českem bleskem

Obora Soutok u Břeclavi je největší oborou v Česku. Nabízí jedinečnou atmosféru lužního lesa

21. 9. 2025

1 min

+ 10:23:08
Obrázek epizody Zlatá láska: Manželé Tučkovi: Nachytal se na krásné nohy, směje se Zdeňka. Jiří ví své i po 50 letech

Zlatá láska: Manželé Tučkovi: Nachytal se na krásné nohy, směje se Zdeňka. Jiří ví své i po 50 letech

21. 9. 2025

43 min

+ 10:26:45
Obrázek epizody Seriál Radiožurnálu Sport: Legenda oštěpu Špotáková ohromila celý atletický svět

Seriál Radiožurnálu Sport: Legenda oštěpu Špotáková ohromila celý atletický svět

21. 9. 2025

3 min

+ 10:54:44
Obrázek epizody Když si vás vybere Ona. Svědectví o životě s nechtěnou společnicí a hledání zázraku

Dokument

Když si vás vybere Ona. Svědectví o životě s nechtěnou společnicí a hledání zázraku

21. 9. 2025

27 min

+ 11:14:41
Obrázek epizody Hlavní zprávy - rozhovory a komentáře: Polední publicistika: Euro v Česku. Uznání Palestiny Velkou Británií. Tramvajový průvod v Praze

Hlavní zprávy - rozhovory a komentáře: Polední publicistika: Euro v Česku. Uznání Palestiny Velkou Británií. Tramvajový průvod v Praze

21. 9. 2025

19 min

+ 11:40:11
Obrázek epizody Ještě nevím, čím bych chtěl být. Přecházení z jedné tvorby do druhé mě baví, směje se Jan Jiráň

Až na dřeň

Ještě nevím, čím bych chtěl být. Přecházení z jedné tvorby do druhé mě baví, směje se Jan Jiráň

21. 9. 2025

25 min

+ 12:05:41
Obrázek epizody Až na dřeň: Ještě nevím, čím bych chtěl být. Přecházení z jedné tvorby do druhé mě baví, směje se Jan Jiráň

Český rozhlas - Osobnosti

Až na dřeň: Ještě nevím, čím bych chtěl být. Přecházení z jedné tvorby do druhé mě baví, směje se Jan Jiráň

21. 9. 2025

25 min

+ 12:31:11
Obrázek epizody Až na dřeň: Ještě nevím, čím bych chtěl být. Přecházení z jedné tvorby do druhé mě baví, směje se Jan Jiráň

Až na dřeň: Ještě nevím, čím bych chtěl být. Přecházení z jedné tvorby do druhé mě baví, směje se Jan Jiráň

21. 9. 2025

25 min

+ 13:13:04
Obrázek epizody Fuerteventura mi ukradla duši, Mongolsko srdce. Eliška Víravová spojuje cestování a ochranu přírody

Casablanca

Fuerteventura mi ukradla duši, Mongolsko srdce. Eliška Víravová spojuje cestování a ochranu přírody

21. 9. 2025

41 min

+ 13:54:57
Obrázek epizody Casablanca: Fuerteventura mi ukradla duši, Mongolsko srdce. Eliška Víravová spojuje cestování a ochranu přírody

Český rozhlas - Cestování

Casablanca: Fuerteventura mi ukradla duši, Mongolsko srdce. Eliška Víravová spojuje cestování a ochranu přírody

21. 9. 2025

41 min

+ 14:36:50
Obrázek epizody Casablanca: Fuerteventura mi ukradla duši, Mongolsko srdce. Eliška Víravová spojuje cestování a ochranu přírody

Casablanca: Fuerteventura mi ukradla duši, Mongolsko srdce. Eliška Víravová spojuje cestování a ochranu přírody

21. 9. 2025

41 min

+ 14:43:28
Obrázek epizody Návštěva u Jiřinky s Alenkou: Slaný koláč s olivami, bílé víno a proč je lenošení klíčem ke zdraví i dlouhověkosti

Návštěva u Jiřinky s Alenkou: Slaný koláč s olivami, bílé víno a proč je lenošení klíčem ke zdraví i dlouhověkosti

21. 9. 2025

6 min