Pro přehrání dalších podcastů se prosím registrujte.

Aplikace je ZDARMA. Váš email potřebujeme pouze k tomu, abychom vám mohli vybírat podcasty přesně na míru. Budete moci odebírat podcasty, hledat osobnosti a témata napříč podcasty, aby vám neunikl žádný zajímavý rozhovor.

Vyzkoušejte vaše osobní rádio. Děkujeme, Team Youradio Talk.

Dnes

26. 9. 2025, svátek má Andrea, zítra Jonáš

+ 12:18
Obrázek epizody Host ve studiu: Chci se fantasy světu věnovat do hloubky, říká spisovatel Filip Beneš, autor trilogie Černý měsíc

Český rozhlas - Rozhovory

Host ve studiu: Chci se fantasy světu věnovat do hloubky, říká spisovatel Filip Beneš, autor trilogie Černý měsíc

21. 7. 2025

12 min

+ 52:11
Obrázek epizody 15 Zdeněk Folprecht

HovorcaSt

15 Zdeněk Folprecht

21. 7. 2025

39 min

+ 55:31
Obrázek epizody Antivirus: Antivirus: Hráči Call of Duty čelí hackerům. Útoky v prostředí starších online her budou přibývat

Antivirus: Antivirus: Hráči Call of Duty čelí hackerům. Útoky v prostředí starších online her budou přibývat

21. 7. 2025

3 min

+ 1:30:25
Obrázek epizody Autorka Zuzana Dostálová: Vždycky si vyzobnu nějaký společenský problém a z toho mi vznikne příběh

Blízká setkání

Autorka Zuzana Dostálová: Vždycky si vyzobnu nějaký společenský problém a z toho mi vznikne příběh

21. 7. 2025

34 min

+ 2:05:19
Obrázek epizody Blízká setkání: Autorka Zuzana Dostálová: Vždycky si vyzobnu nějaký společenský problém a z toho mi vznikne příběh

Český rozhlas - Osobnosti

Blízká setkání: Autorka Zuzana Dostálová: Vždycky si vyzobnu nějaký společenský problém a z toho mi vznikne příběh

21. 7. 2025

34 min

+ 2:40:13
Obrázek epizody Blízká setkání: Autorka Zuzana Dostálová: Vždycky si vyzobnu nějaký společenský problém a z toho mi vznikne příběh

Blízká setkání: Autorka Zuzana Dostálová: Vždycky si vyzobnu nějaký společenský problém a z toho mi vznikne příběh

21. 7. 2025

34 min

+ 3:05:22
Obrázek epizody 3. Pyramidová krize

Malá velká Albánie

3. Pyramidová krize

21. 7. 2025

25 min

+ 3:24:28
Obrázek epizody Evo, jsi volná, nebo ne? Švancara uvedl Decastelo do rozpaků až moc upřímnou otázkou. A pak jí naložil ještě víc

Brní to!

Evo, jsi volná, nebo ne? Švancara uvedl Decastelo do rozpaků až moc upřímnou otázkou. A pak jí naložil ještě víc

21. 7. 2025

19 min

+ 4:06:41
Obrázek epizody PŘÁTELENÍ: Její smrt jsem nemusela zpracovávat sama.

Vyhonit ďábla

PŘÁTELENÍ: Její smrt jsem nemusela zpracovávat sama.

21. 7. 2025

42 min

+ 4:25:58
Obrázek epizody Host Dopoledního expresu: K létu vždy patřilo i deštivé počasí. Lidská paměť je ale ošidná, upozorňuje meteorolog

Host Dopoledního expresu: K létu vždy patřilo i deštivé počasí. Lidská paměť je ale ošidná, upozorňuje meteorolog

21. 7. 2025

19 min

+ 5:19:34
Obrázek epizody Desítka Pavla Horvátha: Nastartovaná Plzeň, Hradec Králové vzdorující Slavii a nevýrazný Baník. Horváth hodnotí první kolo

Desítka Pavla Horvátha: Nastartovaná Plzeň, Hradec Králové vzdorující Slavii a nevýrazný Baník. Horváth hodnotí první kolo

21. 7. 2025

53 min

+ 5:40:23
Obrázek epizody Dobré dopoledne: Evropské zlato z Vysočiny. HB Ostrov slaví vítězství v Evropském poháru

Dobré dopoledne: Evropské zlato z Vysočiny. HB Ostrov slaví vítězství v Evropském poháru

21. 7. 2025

20 min

+ 6:07:16
Obrázek epizody Jak to vidí...: Politolog Kubáček: O čem je kampaň, když ne o ekonomice? Programový cynismus ohrožuje volební soutěž

Jak to vidí...: Politolog Kubáček: O čem je kampaň, když ne o ekonomice? Programový cynismus ohrožuje volební soutěž

21. 7. 2025

26 min

+ 6:53:53
Obrázek epizody Petr Pavel: Realita je optimističtější než obraz, který utváří sociální sítě. Lidé mi přináší radost

Host Lucie Výborné

Petr Pavel: Realita je optimističtější než obraz, který utváří sociální sítě. Lidé mi přináší radost

21. 7. 2025

46 min

+ 7:40:30
Obrázek epizody Host Lucie Výborné: Petr Pavel: Realita je optimističtější než obraz, který utváří sociální sítě. Lidé mi přináší radost

Host Lucie Výborné: Petr Pavel: Realita je optimističtější než obraz, který utváří sociální sítě. Lidé mi přináší radost

21. 7. 2025

46 min

+ 8:27:07
Obrázek epizody Host Lucie Výborné: Petr Pavel: Realita je optimističtější než obraz, který utváří sociální sítě. Lidé mi přináší radost

Host Lucie Výborné: Petr Pavel: Realita je optimističtější než obraz, který utváří sociální sítě. Lidé mi přináší radost

21. 7. 2025

46 min

+ 8:40:43
Obrázek epizody Host Dopoledne pod Ještědem: Výběr z rozhovorů uplynulých dní: Příprava na cestu, jak se předpovídá počasí i co pít v létě

Host Dopoledne pod Ještědem: Výběr z rozhovorů uplynulých dní: Příprava na cestu, jak se předpovídá počasí i co pít v létě

21. 7. 2025

13 min

+ 10:31:04
Obrázek epizody TL;DR: Amputované nohy, hororový Sbormistr a zánik liberalismu v éře katastrof

Alarm

TL;DR: Amputované nohy, hororový Sbormistr a zánik liberalismu v éře katastrof

21. 7. 2025

1 hod 50 min

+ 10:52:01
Obrázek epizody Host Českého rozhlasu Ostrava: O cestě ze školství k dřevu a hračkám. Václav Kvapil se našel ve vyrábění dřevěných hraček

Host Českého rozhlasu Ostrava: O cestě ze školství k dřevu a hračkám. Václav Kvapil se našel ve vyrábění dřevěných hraček

21. 7. 2025

20 min

+ 12:42:22
Obrázek epizody Amputované nohy, hororový Sbormistr a zánik liberalismu v éře katastrof

TL;DR

Amputované nohy, hororový Sbormistr a zánik liberalismu v éře katastrof

21. 7. 2025

1 hod 50 min

+ 13:15:16
Obrázek epizody Na síti s Andreou Hlaváčkovou: Olympiádu určitě v hlavě mám. Těším se na další výzvy ve světě bobu, hlásí Tajcnárová

Na síti s Andreou Hlaváčkovou: Olympiádu určitě v hlavě mám. Těším se na další výzvy ve světě bobu, hlásí Tajcnárová

21. 7. 2025

32 min

+ 14:03:20
Obrázek epizody Klavíristka Zuzana Šimurdová: Klavíristé mají různé sny, tím mým bylo zahrát si v Carnegie Hall

Vizitka

Klavíristka Zuzana Šimurdová: Klavíristé mají různé sny, tím mým bylo zahrát si v Carnegie Hall

21. 7. 2025

48 min

+ 14:51:24
Obrázek epizody Vizitka: Klavíristka Zuzana Šimurdová: Klavíristé mají různé sny, tím mým bylo zahrát si v Carnegie Hall

Vizitka: Klavíristka Zuzana Šimurdová: Klavíristé mají různé sny, tím mým bylo zahrát si v Carnegie Hall

21. 7. 2025

48 min

+ 15:39:28
Obrázek epizody Vizitka: Klavíristka Zuzana Šimurdová: Klavíristé mají různé sny, tím mým bylo zahrát si v Carnegie Hall

Vizitka: Klavíristka Zuzana Šimurdová: Klavíristé mají různé sny, tím mým bylo zahrát si v Carnegie Hall

21. 7. 2025

48 min

+ 15:48:50
Obrázek epizody Minuty 09: Merz versus Merkelová a von der Leyenová

Nový svět

Minuty 09: Merz versus Merkelová a von der Leyenová

21. 7. 2025

9 min