Pro přehrání dalších podcastů se prosím registrujte.

Aplikace je ZDARMA. Váš email potřebujeme pouze k tomu, abychom vám mohli vybírat podcasty přesně na míru. Budete moci odebírat podcasty, hledat osobnosti a témata napříč podcasty, aby vám neunikl žádný zajímavý rozhovor.

Vyzkoušejte vaše osobní rádio. Děkujeme, Team Youradio Talk.

Dnes

21. 11. 2025, svátek má Albert, zítra Cecílie

+ 12:11
Obrázek epizody K věci: Vlastislav Janík hostem Tomáše Pancíře: Co nabízí nově otevřená expozice o historii Polabí?

Český rozhlas - Rozhovory

K věci: Vlastislav Janík hostem Tomáše Pancíře: Co nabízí nově otevřená expozice o historii Polabí?

23. 9. 2025

12 min

+ 31:56
Obrázek epizody Hlavní zprávy - rozhovory a komentáře: Odpolední publicistika: Trump na Valném shromáždění OSN. Kampaň Motoristů. Kvantový počítač v Česku

Hlavní zprávy - rozhovory a komentáře: Odpolední publicistika: Trump na Valném shromáždění OSN. Kampaň Motoristů. Kvantový počítač v Česku

23. 9. 2025

19 min

+ 44:53
Obrázek epizody 142: Kraus a Lucie

Agáta a Ornella

142: Kraus a Lucie

23. 9. 2025

12 min

+ 1:09:32
Obrázek epizody Mají dvě autistické děti, které hluboce milují. Mají ale čas i sami na sebe? Láska hory přenáší

Láska hory přenáší

Mají dvě autistické děti, které hluboce milují. Mají ale čas i sami na sebe? Láska hory přenáší

23. 9. 2025

24 min

+ 1:36:46
Obrázek epizody Q&A speciál | Random otázky, upřímné odpovědi

Nic nás nezastaví

Q&A speciál | Random otázky, upřímné odpovědi

23. 9. 2025

27 min

+ 2:00:39
Obrázek epizody Dvacet minut Radiožurnálu: Emeritní biskup Malý: Nemůžeme zůstávat uzavřeni jen do ulity svého myšlení a ostatní vylučovat

Dvacet minut Radiožurnálu: Emeritní biskup Malý: Nemůžeme zůstávat uzavřeni jen do ulity svého myšlení a ostatní vylučovat

23. 9. 2025

23 min

+ 2:42:06
Obrázek epizody Každá třetí Češka zažije během svého života domácí násilí. S Rosa centrum pro ženy o varovných signálech i skrytých formách domácího násilí.

Dobro skladem

Každá třetí Češka zažije během svého života domácí násilí. S Rosa centrum pro ženy o varovných signálech i skrytých formách domácího násilí.

23. 9. 2025

41 min

+ 2:46:07
Obrázek epizody Myslíme si, že umění by mělo být dostupné všem. Spolek Via ad Artem připravuje Hudbu ze zámoří

Vybrali jsme pro vás

Myslíme si, že umění by mělo být dostupné všem. Spolek Via ad Artem připravuje Hudbu ze zámoří

23. 9. 2025

4 min

+ 2:50:07
Obrázek epizody Vybrali jsme pro vás: Myslíme si, že umění by mělo být dostupné všem. Spolek Via ad Artem připravuje Hudbu ze zámoří

Vybrali jsme pro vás: Myslíme si, že umění by mělo být dostupné všem. Spolek Via ad Artem připravuje Hudbu ze zámoří

23. 9. 2025

4 min

+ 3:15:18
Obrázek epizody Interview Plus: Podnikatel na Ukrajině: Podporujeme armádu, zisk není hlavní

Interview Plus: Podnikatel na Ukrajině: Podporujeme armádu, zisk není hlavní

23. 9. 2025

25 min

+ 4:03:36
Obrázek epizody Jsem hyperaktivní, nejradši bych pomohl všem hned - Oleg Vojtíšek

Podcast Smrtelníka

Jsem hyperaktivní, nejradši bych pomohl všem hned - Oleg Vojtíšek

23. 9. 2025

48 min

+ 4:41:12
Obrázek epizody #103 Co má Česko a Velikonoční ostrov nečekaně společného? Odpovídá technik a experimentální archeolog Ing.Pavel Pavel

Krajanský podcast Epimoniac

#103 Co má Česko a Velikonoční ostrov nečekaně společného? Odpovídá technik a experimentální archeolog Ing.Pavel Pavel

23. 9. 2025

37 min

+ 5:34:07
Obrázek epizody Svatební talk #17 - Farma Kalhov a Lukáš Kenji Vrábel

Svatební talk

Svatební talk #17 - Farma Kalhov a Lukáš Kenji Vrábel

23. 9. 2025

52 min

+ 5:38:07
Obrázek epizody Seriál Radiožurnálu Sport: Když se to bude odrážet jako loni, budu rád, věří karlovarský Beránek. Hlavně, ať se daří týmu, říká

Seriál Radiožurnálu Sport: Když se to bude odrážet jako loni, budu rád, věří karlovarský Beránek. Hlavně, ať se daří týmu, říká

23. 9. 2025

4 min

+ 6:12:11
Obrázek epizody „Ne vždycky je vítězná medicína ten správný směr,” říká neonatoložka Pavla Zárubová

Podcast Nadace rodiny Vlčkových

„Ne vždycky je vítězná medicína ten správný směr,” říká neonatoložka Pavla Zárubová

23. 9. 2025

34 min

+ 6:30:33
Obrázek epizody Pěna dní: Další dávka politického bizáru a beauty hacků

Inbox

Pěna dní: Další dávka politického bizáru a beauty hacků

23. 9. 2025

18 min

+ 7:06:12
Obrázek epizody Klub Rádia Junior: Jsou v metru strašidla? Zeptali jsme se autorky a ilustrátorky Strašidelnické

Klub Rádia Junior: Jsou v metru strašidla? Zeptali jsme se autorky a ilustrátorky Strašidelnické

23. 9. 2025

35 min

+ 7:21:06
Obrázek epizody Volby 2025: Rozhovor s Markem Bendou z koalice Spolu (ODS, KDU-ČSL, TOP 09)

Volby 2025: Rozhovor s Markem Bendou z koalice Spolu (ODS, KDU-ČSL, TOP 09)

23. 9. 2025

14 min

+ 7:35:59
Obrázek epizody Volby 2025: Rozhovor se Zdeňkem Hřibem, lídrem České pirátské strany

Volby 2025: Rozhovor se Zdeňkem Hřibem, lídrem České pirátské strany

23. 9. 2025

14 min

+ 8:01:53
Obrázek epizody Osobnost Plus: Klvaňa: Trump posiluje v Američanech nenávist

Osobnost Plus: Klvaňa: Trump posiluje v Američanech nenávist

23. 9. 2025

25 min

+ 8:32:51
Obrázek epizody Šéfkuchař Marek Fichtner o bouřích, cestách a nové knize: „Na lodích jsem si odsloužil svou vojnu“

Blízká setkání

Šéfkuchař Marek Fichtner o bouřích, cestách a nové knize: „Na lodích jsem si odsloužil svou vojnu“

23. 9. 2025

30 min

+ 9:03:49
Obrázek epizody Blízká setkání: Šéfkuchař Marek Fichtner o bouřích, cestách a nové knize: „Na lodích jsem si odsloužil svou vojnu“

Český rozhlas - Osobnosti

Blízká setkání: Šéfkuchař Marek Fichtner o bouřích, cestách a nové knize: „Na lodích jsem si odsloužil svou vojnu“

23. 9. 2025

30 min

+ 9:34:47
Obrázek epizody Blízká setkání: Šéfkuchař Marek Fichtner o bouřích, cestách a nové knize: „Na lodích jsem si odsloužil svou vojnu“

Blízká setkání: Šéfkuchař Marek Fichtner o bouřích, cestách a nové knize: „Na lodích jsem si odsloužil svou vojnu“

23. 9. 2025

30 min

+ 10:02:14
Obrázek epizody Radioporadna: S AI si povídejte! Pokud chcete dobrý výsledek, musíte dotaz dobře vysvětlit, radí AI konzultant

Radioporadna: S AI si povídejte! Pokud chcete dobrý výsledek, musíte dotaz dobře vysvětlit, radí AI konzultant

23. 9. 2025

27 min

+ 10:32:28
Obrázek epizody Tomáš Verner: Konec kariéry byl jasně naplánovaný. Věděl jsem, že v krasobruslení už přesluhuju

Alex a host

Tomáš Verner: Konec kariéry byl jasně naplánovaný. Věděl jsem, že v krasobruslení už přesluhuju

23. 9. 2025

30 min