Pro přehrání dalších podcastů se prosím registrujte.

Aplikace je ZDARMA. Váš email potřebujeme pouze k tomu, abychom vám mohli vybírat podcasty přesně na míru. Budete moci odebírat podcasty, hledat osobnosti a témata napříč podcasty, aby vám neunikl žádný zajímavý rozhovor.

Vyzkoušejte vaše osobní rádio. Děkujeme, Team Youradio Talk.

Dnes

20. 11. 2025, svátek má Nikola, zítra Albert

+ 27:33
Obrázek epizody Alex a host: Herečka Eva Čížkovská: Seznamka je první hra, kterou jsem dotáhla do konce se vším všudy

Český rozhlas - Rozhovory

Alex a host: Herečka Eva Čížkovská: Seznamka je první hra, kterou jsem dotáhla do konce se vším všudy

29. 9. 2025

27 min

+ 1:14:42
Obrázek epizody Architektka Ressová: Ženy už dnes běžně lezou na stavbách po žebříku a zakládají vlastní studia

Vizitka

Architektka Ressová: Ženy už dnes běžně lezou na stavbách po žebříku a zakládají vlastní studia

29. 9. 2025

47 min

+ 2:01:51
Obrázek epizody Vizitka: Architektka Ressová: Ženy už dnes běžně lezou na stavbách po žebříku a zakládají vlastní studia

Český rozhlas - Osobnosti

Vizitka: Architektka Ressová: Ženy už dnes běžně lezou na stavbách po žebříku a zakládají vlastní studia

29. 9. 2025

47 min

+ 2:49:00
Obrázek epizody Vizitka: Architektka Ressová: Ženy už dnes běžně lezou na stavbách po žebříku a zakládají vlastní studia

Vizitka: Architektka Ressová: Ženy už dnes běžně lezou na stavbách po žebříku a zakládají vlastní studia

29. 9. 2025

47 min

+ 3:09:05
Obrázek epizody Hlavní zprávy - rozhovory a komentáře: Polední publicistika: Předvolební průzkumy. Volby v Moldavsku. Pravidla českého pravopisu u maturity

Hlavní zprávy - rozhovory a komentáře: Polední publicistika: Předvolební průzkumy. Volby v Moldavsku. Pravidla českého pravopisu u maturity

29. 9. 2025

20 min

+ 3:34:24
Obrázek epizody Ministryně spravedlnosti Eva Decroix šokovala v plavkách: Příště víc zatáhnu břicho a narovnám se

SuperCHAT

Ministryně spravedlnosti Eva Decroix šokovala v plavkách: Příště víc zatáhnu břicho a narovnám se

29. 9. 2025

25 min

+ 3:57:45
Obrázek epizody Reparát: Jak filozofovat ve škole? Děti se učí ptát se i nesouhlasit

Reparát: Jak filozofovat ve škole? Děti se učí ptát se i nesouhlasit

29. 9. 2025

23 min

+ 4:33:17
Obrázek epizody Scenárista Coufal: Seriál Kukačky je z mého života. I mě v porodnici zaměnili

Blízká setkání

Scenárista Coufal: Seriál Kukačky je z mého života. I mě v porodnici zaměnili

29. 9. 2025

35 min

+ 5:08:49
Obrázek epizody Blízká setkání: Scenárista Coufal: Seriál Kukačky je z mého života. I mě v porodnici zaměnili

Český rozhlas - Osobnosti

Blízká setkání: Scenárista Coufal: Seriál Kukačky je z mého života. I mě v porodnici zaměnili

29. 9. 2025

35 min

+ 5:44:21
Obrázek epizody Blízká setkání: Scenárista Coufal: Seriál Kukačky je z mého života. I mě v porodnici zaměnili

Blízká setkání: Scenárista Coufal: Seriál Kukačky je z mého života. I mě v porodnici zaměnili

29. 9. 2025

35 min

+ 5:47:48
Obrázek epizody Antivirus: Antivirus: Skrytá reklama na sítích? Politické strany využívají falešné účty i influencery

Antivirus: Antivirus: Skrytá reklama na sítích? Politické strany využívají falešné účty i influencery

29. 9. 2025

3 min

+ 6:14:11
Obrázek epizody Interview Plus: Soukup: V Moldavsku se občanská válka nechystá

Interview Plus: Soukup: V Moldavsku se občanská válka nechystá

29. 9. 2025

26 min

+ 6:39:12
Obrázek epizody Pro a proti: Česko před volbami: Dezinformace a hranice svobody slova?

Pro a proti: Česko před volbami: Dezinformace a hranice svobody slova?

29. 9. 2025

25 min

+ 6:42:18
Obrázek epizody Ovesní baroni. Za velké výdělky z brambor a ovsa si nechávali na Šumavě stavět honosná sídla

Příběhy nejen šumavské

Ovesní baroni. Za velké výdělky z brambor a ovsa si nechávali na Šumavě stavět honosná sídla

29. 9. 2025

3 min

+ 7:26:51
Obrázek epizody „Ahoj, pošli mi 10 tisíc“ šokující triky online podvodníků. Jak se ubránit dřív, než přijdete o peníze.

Chytrá a umělá

„Ahoj, pošli mi 10 tisíc“ šokující triky online podvodníků. Jak se ubránit dřív, než přijdete o peníze.

29. 9. 2025

44 min

+ 7:41:55
Obrázek epizody Host Českého rozhlasu Ostrava: Moderní sebeobrana se zaměřuje na prevenci, snaží se dané situaci předejít, vysvětluje lektorka

Host Českého rozhlasu Ostrava: Moderní sebeobrana se zaměřuje na prevenci, snaží se dané situaci předejít, vysvětluje lektorka

29. 9. 2025

15 min

+ 7:45:42
Obrázek epizody Dnes by Ještěd nepostavili, neprošel by porotou. Horský hotel a vysílač je 20 let národní památkou

Vybrali jsme pro vás

Dnes by Ještěd nepostavili, neprošel by porotou. Horský hotel a vysílač je 20 let národní památkou

29. 9. 2025

3 min

+ 7:49:28
Obrázek epizody Vybrali jsme pro vás: Dnes by Ještěd nepostavili, neprošel by porotou. Horský hotel a vysílač je 20 let národní památkou

Vybrali jsme pro vás: Dnes by Ještěd nepostavili, neprošel by porotou. Horský hotel a vysílač je 20 let národní památkou

29. 9. 2025

3 min

+ 8:07:09
Obrázek epizody Radioporadna: Krok, který léčí tělo i duši. Nordic walking teď pomůže i nemocným dětem

Český rozhlas - Životní styl

Radioporadna: Krok, který léčí tělo i duši. Nordic walking teď pomůže i nemocným dětem

29. 9. 2025

17 min

+ 8:33:21
Obrázek epizody Jak to vidí...: Politolog Just: Hnutí ANO se vymezilo vůči Rusku, spolek Svatopluk proti požadavkům prezidenta

Jak to vidí...: Politolog Just: Hnutí ANO se vymezilo vůči Rusku, spolek Svatopluk proti požadavkům prezidenta

29. 9. 2025

26 min

+ 9:27:23
Obrázek epizody Desítka Pavla Horvátha: Horváth: Po konci Koubka v Plzni by měla znít hlavně slova plná chvály a respektu. Uznávám ho

Desítka Pavla Horvátha: Horváth: Po konci Koubka v Plzni by měla znít hlavně slova plná chvály a respektu. Uznávám ho

29. 9. 2025

54 min

+ 9:44:08
Obrázek epizody Radioporadna: Audioknihy mohou děti dovést k tomu, že příběhy jsou skvělé. A rodiče, to je taková živá audiokniha

Radioporadna: Audioknihy mohou děti dovést k tomu, že příběhy jsou skvělé. A rodiče, to je taková živá audiokniha

29. 9. 2025

16 min

+ 10:15:14
Obrázek epizody Daňový expert: Podnikatelé neřeší výši daně. Chtějí hlavně stát, co jim nehází klacky pod nohy

Česká jízda

Daňový expert: Podnikatelé neřeší výši daně. Chtějí hlavně stát, co jim nehází klacky pod nohy

29. 9. 2025

31 min

+ 10:40:56
Obrázek epizody Švanci griloval Evu Decastelo kvůli návratu k exmanželovi: Moderátorka byla v úzkých, nevěděla, co říct

Brní to!

Švanci griloval Evu Decastelo kvůli návratu k exmanželovi: Moderátorka byla v úzkých, nevěděla, co říct

29. 9. 2025

25 min

+ 11:12:23
Obrázek epizody Záchranáři Horské služby jsou oddaní pomoct. Přistupují k tomu jako k poslání, míní autoři dokumentu

Host Lucie Výborné

Záchranáři Horské služby jsou oddaní pomoct. Přistupují k tomu jako k poslání, míní autoři dokumentu

29. 9. 2025

31 min