Pro přehrání dalších podcastů se prosím registrujte.

Aplikace je ZDARMA. Váš email potřebujeme pouze k tomu, abychom vám mohli vybírat podcasty přesně na míru. Budete moci odebírat podcasty, hledat osobnosti a témata napříč podcasty, aby vám neunikl žádný zajímavý rozhovor.

Vyzkoušejte vaše osobní rádio. Děkujeme, Team Youradio Talk.

Dnes

3. 3. 2026, svátek má Kamil, zítra Stela

+ 31:31
Obrázek epizody Blízká setkání: Jan Punčochář prozradil trik od maminky. Jak na to, aby se řízek rozplýval jak máslo?

Blízká setkání: Jan Punčochář prozradil trik od maminky. Jak na to, aby se řízek rozplýval jak máslo?

15. 1. 2026

31 min

+ 1:03:02
Obrázek epizody Blízká setkání: Jan Punčochář prozradil trik od maminky. Jak na to, aby se řízek rozplýval jak máslo?

Blízká setkání: Jan Punčochář prozradil trik od maminky. Jak na to, aby se řízek rozplýval jak máslo?

15. 1. 2026

31 min

+ 1:34:33
Obrázek epizody Jan Punčochář prozradil trik od maminky. Jak na to, aby se řízek rozplýval jak máslo?

Jan Punčochář prozradil trik od maminky. Jak na to, aby se řízek rozplýval jak máslo?

15. 1. 2026

31 min

+ 2:00:02
Obrázek epizody Řečí peněz: Dvořák: Byznys chválí program vlády, ale ráj na zemi nebude

Řečí peněz: Dvořák: Byznys chválí program vlády, ale ráj na zemi nebude

15. 1. 2026

25 min

+ 2:04:00
Obrázek epizody DŮLEŽITÉ: Co bude dál s podcastem SVĚTOVÍ

DŮLEŽITÉ: Co bude dál s podcastem SVĚTOVÍ

15. 1. 2026

3 min

+ 2:29:17
Obrázek epizody Alex a host: Scarlett Wilková, autorka knihy Vekslačka: Také jsem toužila po džínách a šminkách z Tuzexu

Alex a host: Scarlett Wilková, autorka knihy Vekslačka: Také jsem toužila po džínách a šminkách z Tuzexu

15. 1. 2026

25 min

+ 2:54:39
Obrázek epizody Scarlett Wilková, autorka knihy Vekslačka: Také jsem toužila po džínách a šminkách z Tuzexu

Scarlett Wilková, autorka knihy Vekslačka: Také jsem toužila po džínách a šminkách z Tuzexu

15. 1. 2026

25 min

+ 3:27:07
Obrázek epizody Trump brání křesťanské hodnoty, ale sám je nežije, říká politolog Kratochvíl

Trump brání křesťanské hodnoty, ale sám je nežije, říká politolog Kratochvíl

15. 1. 2026

32 min

+ 3:52:04
Obrázek epizody Pro a proti: Drápalová vs. Hrdinka: Žluté, nebo bílé světlo v ulicích?

Pro a proti: Drápalová vs. Hrdinka: Žluté, nebo bílé světlo v ulicích?

15. 1. 2026

24 min

+ 4:26:35
Obrázek epizody Nacisté a konspirační teorie: Fakta, spekulace a lži | Historie

Nacisté a konspirační teorie: Fakta, spekulace a lži | Historie

15. 1. 2026

34 min

+ 4:46:09
Obrázek epizody Hlavní zprávy - rozhovory a komentáře: Polední publicistika: Zpřísněné zápisy do první třídy. Spor o Grónsko. Předčasný návrat astronautů

Hlavní zprávy - rozhovory a komentáře: Polední publicistika: Zpřísněné zápisy do první třídy. Spor o Grónsko. Předčasný návrat astronautů

15. 1. 2026

19 min

+ 4:49:09
Obrázek epizody Hobby magazín: Jak se v době vegetačního klidu postarat o zahradu?

Hobby magazín: Jak se v době vegetačního klidu postarat o zahradu?

15. 1. 2026

3 min

+ 4:52:09
Obrázek epizody Hobby magazín: Jak se v době vegetačního klidu postarat o zahradu?

Hobby magazín: Jak se v době vegetačního klidu postarat o zahradu?

15. 1. 2026

3 min

+ 5:56:54
Obrázek epizody Lovecast Extra: Sex and...Television?

Lovecast Extra: Sex and...Television?

15. 1. 2026

1 hod 4 min

+ 6:18:33
Obrázek epizody Radioporadna: Kurkuma a skořice, skvělí pomocníci v zimě. Jaké jsou zdravotní benefity i rizika jejich užívání?

Radioporadna: Kurkuma a skořice, skvělí pomocníci v zimě. Jaké jsou zdravotní benefity i rizika jejich užívání?

15. 1. 2026

21 min

+ 6:43:16
Obrázek epizody Epidemiolog Smejkal: Poučení z krize u nás neproběhlo. Američanům fandím, odborná veřejnost bojuje

Epidemiolog Smejkal: Poučení z krize u nás neproběhlo. Američanům fandím, odborná veřejnost bojuje

15. 1. 2026

24 min

+ 7:07:44
Obrázek epizody Host Lucie Výborné: Epidemiolog Smejkal: Poučení z krize u nás neproběhlo. Američanům fandím, odborná veřejnost bojuje

Host Lucie Výborné: Epidemiolog Smejkal: Poučení z krize u nás neproběhlo. Američanům fandím, odborná veřejnost bojuje

15. 1. 2026

24 min

+ 7:32:12
Obrázek epizody Host Lucie Výborné: Epidemiolog Smejkal: Poučení z krize u nás neproběhlo. Američanům fandím, odborná veřejnost bojuje

Host Lucie Výborné: Epidemiolog Smejkal: Poučení z krize u nás neproběhlo. Američanům fandím, odborná veřejnost bojuje

15. 1. 2026

24 min

+ 7:56:40
Obrázek epizody Epidemiolog Smejkal: Poučení z krize u nás neproběhlo. Američanům fandím, odborná veřejnost bojuje

Epidemiolog Smejkal: Poučení z krize u nás neproběhlo. Američanům fandím, odborná veřejnost bojuje

15. 1. 2026

24 min

+ 8:17:07
Obrázek epizody Pražákům je hej: Producent, skladatel a pianista Jiří Vidasov: Dělám vše, co se pojí s hudbou, ve studiu je mi nejlíp

Pražákům je hej: Producent, skladatel a pianista Jiří Vidasov: Dělám vše, co se pojí s hudbou, ve studiu je mi nejlíp

15. 1. 2026

20 min

+ 8:37:34
Obrázek epizody Producent, skladatel a pianista Jiří Vidasov: Dělám vše, co se pojí s hudbou, ve studiu je mi nejlíp

Producent, skladatel a pianista Jiří Vidasov: Dělám vše, co se pojí s hudbou, ve studiu je mi nejlíp

15. 1. 2026

20 min

+ 8:55:52
Obrázek epizody Host Dopoledního expresu: Se splácením dluhů má problém každý desátý Čech. Nejhorší situace je v Ústeckém kraji

Host Dopoledního expresu: Se splácením dluhů má problém každý desátý Čech. Nejhorší situace je v Ústeckém kraji

15. 1. 2026

18 min

+ 9:19:55
Obrázek epizody Lékárna: Zimní úrazy. Ošetření a léčba zlomenin končetin, otřesu mozku nebo tržných ran

Lékárna: Zimní úrazy. Ošetření a léčba zlomenin končetin, otřesu mozku nebo tržných ran

15. 1. 2026

24 min

+ 9:39:26
Obrázek epizody Radioporadna: Pečivo ptákům škodí. Tvrdé i čerstvé! Platí to jak pro zpěvné, tak vodní druhy

Radioporadna: Pečivo ptákům škodí. Tvrdé i čerstvé! Platí to jak pro zpěvné, tak vodní druhy

15. 1. 2026

19 min

+ 10:01:45
Obrázek epizody Dobré dopoledne: Psycholog Lukáš Dastlík: Sport, duševní zdraví a hledání rovnováhy

Dobré dopoledne: Psycholog Lukáš Dastlík: Sport, duševní zdraví a hledání rovnováhy

15. 1. 2026

22 min