Pro přehrání dalších podcastů se prosím registrujte.

Aplikace je ZDARMA. Váš email potřebujeme pouze k tomu, abychom vám mohli vybírat podcasty přesně na míru. Budete moci odebírat podcasty, hledat osobnosti a témata napříč podcasty, aby vám neunikl žádný zajímavý rozhovor.

Vyzkoušejte vaše osobní rádio. Děkujeme, Team Youradio Talk.

Dnes

18. 11. 2025, svátek má Romana, zítra Alžběta

+ 33:19
Obrázek epizody Blízká setkání: Muzikant Thom Artway vzpomíná na své začátky u Lennonovy zdi: Prvním honorářem byl banán a bonbón

Český rozhlas - Rozhovory

Blízká setkání: Muzikant Thom Artway vzpomíná na své začátky u Lennonovy zdi: Prvním honorářem byl banán a bonbón

2. 10. 2025

33 min

+ 53:15
Obrázek epizody Hlavní zprávy - rozhovory a komentáře: Polední publicistika: Předvolební duel Fiala-Babiš. Jednání evropských lídrů v Kodani. Žloutenka

Hlavní zprávy - rozhovory a komentáře: Polední publicistika: Předvolební duel Fiala-Babiš. Jednání evropských lídrů v Kodani. Žloutenka

2. 10. 2025

19 min

+ 1:18:01
Obrázek epizody Řečí peněz: Politici nemají odvahu na velké reformy, myslí si Bureš

Řečí peněz: Politici nemají odvahu na velké reformy, myslí si Bureš

2. 10. 2025

24 min

+ 2:08:44
Obrázek epizody Je disociace moje superschopnost?

Hlasovky

Je disociace moje superschopnost?

2. 10. 2025

50 min

+ 2:37:47
Obrázek epizody Zajíčková: České vzdělávání potřebuje hlubokou reformu, ne jen každý rok zasypávat penězi

Česká jízda

Zajíčková: České vzdělávání potřebuje hlubokou reformu, ne jen každý rok zasypávat penězi

2. 10. 2025

29 min

+ 3:01:09
Obrázek epizody Pro a proti: Mají OSVČ několikanásobně nižší daně než zaměstnanci?

Pro a proti: Mají OSVČ několikanásobně nižší daně než zaměstnanci?

2. 10. 2025

23 min

+ 3:30:02
Obrázek epizody Má být Česko tvrdší k Izraeli a má NATO sestřelovat ruská letadla? Politici se střetli v předvolební debatě Studia N

Studio N

Má být Česko tvrdší k Izraeli a má NATO sestřelovat ruská letadla? Politici se střetli v předvolební debatě Studia N

2. 10. 2025

28 min

+ 3:50:11
Obrázek epizody Slavonice – malá Telč s podzemím, loupežníky i samorosty

Jana a výlety na Míru

Slavonice – malá Telč s podzemím, loupežníky i samorosty

2. 10. 2025

20 min

+ 4:20:18
Obrázek epizody #60 Jak na závěť? Nad sepsáním uvažujte, když jste při síle, radí notář

ChariTALK

#60 Jak na závěť? Nad sepsáním uvažujte, když jste při síle, radí notář

2. 10. 2025

30 min

+ 4:47:08
Obrázek epizody Lékárna: Novinky nabízené pacientům trpícím chronickými bolestmi

Český rozhlas - Životní styl

Lékárna: Novinky nabízené pacientům trpícím chronickými bolestmi

2. 10. 2025

26 min

+ 5:04:02
Obrázek epizody Host Dopoledního expresu: Bezpečnost seniorů doma i v přírodě

Host Dopoledního expresu: Bezpečnost seniorů doma i v přírodě

2. 10. 2025

16 min

+ 5:22:20
Obrázek epizody Máme hosty: Houbařská sezóna s prvními mrazíky nekončí. Ranní chlad vybudí houby k dalšímu růstu

Máme hosty: Houbařská sezóna s prvními mrazíky nekončí. Ranní chlad vybudí houby k dalšímu růstu

2. 10. 2025

18 min

+ 5:48:49
Obrázek epizody Dobré dopoledne: Knižní tipy na říjen: Jana Kožichová doporučuje novinky pro děti i dospělé

Dobré dopoledne: Knižní tipy na říjen: Jana Kožichová doporučuje novinky pro děti i dospělé

2. 10. 2025

26 min

+ 6:22:20
Obrázek epizody Judista Krpálek: „Japonsko mě dostalo tam, kde jsem.“ Cestu olympijského šampiona sleduje nový film

Host Lucie Výborné

Judista Krpálek: „Japonsko mě dostalo tam, kde jsem.“ Cestu olympijského šampiona sleduje nový film

2. 10. 2025

33 min

+ 6:55:36
Obrázek epizody Host Lucie Výborné: Judista Krpálek: „Japonsko mě dostalo tam, kde jsem.“ Cestu olympijského šampiona sleduje nový film

Český rozhlas - Osobnosti

Host Lucie Výborné: Judista Krpálek: „Japonsko mě dostalo tam, kde jsem.“ Cestu olympijského šampiona sleduje nový film

2. 10. 2025

33 min

+ 7:28:52
Obrázek epizody Host Lucie Výborné: Judista Krpálek: „Japonsko mě dostalo tam, kde jsem.“ Cestu olympijského šampiona sleduje nový film

Host Lucie Výborné: Judista Krpálek: „Japonsko mě dostalo tam, kde jsem.“ Cestu olympijského šampiona sleduje nový film

2. 10. 2025

33 min

+ 7:37:59
Obrázek epizody Ředitelka festivalu Den architektury Marcela Steinbachová zve na letošní ročník přehlídky

Live rozhovory

Ředitelka festivalu Den architektury Marcela Steinbachová zve na letošní ročník přehlídky

2. 10. 2025

9 min

+ 9:06:05
Obrázek epizody #12 - běžci ze Sudet: Karel Valenta a Ludvík Otradovský

Srdce Sudet

#12 - běžci ze Sudet: Karel Valenta a Ludvík Otradovský

2. 10. 2025

1 hod 28 min

+ 9:09:08
Obrázek epizody Dolní hřbitov od Jana Blažeje Santiniho ve Žďáře nad Sázavou shora připomíná lebku

Příběhy z Vysočiny

Dolní hřbitov od Jana Blažeje Santiniho ve Žďáře nad Sázavou shora připomíná lebku

2. 10. 2025

3 min

+ 10:03:29
Obrázek epizody Desítka Pavla Horvátha: Mrzí mě, že jsem nedal tři sta ligových startů, ale teď mám v hlavě především hudbu, přiznává Kučera

Desítka Pavla Horvátha: Mrzí mě, že jsem nedal tři sta ligových startů, ale teď mám v hlavě především hudbu, přiznává Kučera

2. 10. 2025

54 min

+ 10:40:33
Obrázek epizody Apatyka: Stopové množství alergenů při polibku, reakce na rybí pomazánku – potravinové alergie u dětí

Český rozhlas - Životní styl

Apatyka: Stopové množství alergenů při polibku, reakce na rybí pomazánku – potravinové alergie u dětí

2. 10. 2025

37 min

+ 11:23:41
Obrázek epizody Jana Micenková: Z toxického vztahu je lepší co nejdřív odejít, třeba k tomu moje kniha pomůže

Vizitka

Jana Micenková: Z toxického vztahu je lepší co nejdřív odejít, třeba k tomu moje kniha pomůže

2. 10. 2025

43 min

+ 12:06:49
Obrázek epizody Vizitka: Jana Micenková: Z toxického vztahu je lepší co nejdřív odejít, třeba k tomu moje kniha pomůže

Český rozhlas - Osobnosti

Vizitka: Jana Micenková: Z toxického vztahu je lepší co nejdřív odejít, třeba k tomu moje kniha pomůže

2. 10. 2025

43 min

+ 12:49:57
Obrázek epizody Vizitka: Jana Micenková: Z toxického vztahu je lepší co nejdřív odejít, třeba k tomu moje kniha pomůže

Vizitka: Jana Micenková: Z toxického vztahu je lepší co nejdřív odejít, třeba k tomu moje kniha pomůže

2. 10. 2025

43 min

+ 13:39:00
Obrázek epizody Kateřina Geislerová: Dobře střižený sakový kostým je mnohem smyslnější než mini šaty.

Trefa do Černé(ho)

Kateřina Geislerová: Dobře střižený sakový kostým je mnohem smyslnější než mini šaty.

2. 10. 2025

49 min