Pro přehrání dalších podcastů se prosím registrujte.

Aplikace je ZDARMA. Váš email potřebujeme pouze k tomu, abychom vám mohli vybírat podcasty přesně na míru. Budete moci odebírat podcasty, hledat osobnosti a témata napříč podcasty, aby vám neunikl žádný zajímavý rozhovor.

Vyzkoušejte vaše osobní rádio. Děkujeme, Team Youradio Talk.

Dnes

1. 3. 2026, svátek má Bedřich, zítra Anežka

+ 11:52
Obrázek epizody Odpolední interview: Volenský rybník u Šenova je největší z rybníků v nivě řeky Lučiny

Odpolední interview: Volenský rybník u Šenova je největší z rybníků v nivě řeky Lučiny

19. 1. 2026

11 min

+ 34:12
Obrázek epizody Mýty o Spartě - Lži, které považujete za pravdu

Mýty o Spartě - Lži, které považujete za pravdu

19. 1. 2026

22 min

+ 56:04
Obrázek epizody Pražákům je hej: Petr Hanel: Chtěl jsem napsat knihu, kterou jsem v osmnácti potřeboval. Ukázat vztahy realisticky

Pražákům je hej: Petr Hanel: Chtěl jsem napsat knihu, kterou jsem v osmnácti potřeboval. Ukázat vztahy realisticky

19. 1. 2026

21 min

+ 1:17:56
Obrázek epizody Petr Hanel: Chtěl jsem napsat knihu, kterou jsem v osmnácti potřeboval. Ukázat vztahy realisticky

Petr Hanel: Chtěl jsem napsat knihu, kterou jsem v osmnácti potřeboval. Ukázat vztahy realisticky

19. 1. 2026

21 min

+ 2:25:05
Obrázek epizody Díl třinácnáctý: Markéta - Když se návrat domů změní v další trest.

Díl třinácnáctý: Markéta - Když se návrat domů změní v další trest.

19. 1. 2026

1 hod 7 min

+ 2:37:03
Obrázek epizody Host ve studiu: Psi a musheři se neprohání jen v Aljašce! Náš nejdelší závod psích spřežení opět hostí Orlické hory

Host ve studiu: Psi a musheři se neprohání jen v Aljašce! Náš nejdelší závod psích spřežení opět hostí Orlické hory

19. 1. 2026

11 min

+ 2:50:02
Obrázek epizody Momenty: Eva Jiřičná: Je úžasné pracovat s mladými lidmi, kteří myslí pořád dopředu

Momenty: Eva Jiřičná: Je úžasné pracovat s mladými lidmi, kteří myslí pořád dopředu

19. 1. 2026

12 min

+ 3:14:44
Obrázek epizody Reparát: Jak se pozná zkušený učitel a jak pomoci začínajícímu?

Reparát: Jak se pozná zkušený učitel a jak pomoci začínajícímu?

19. 1. 2026

24 min

+ 3:27:42
Obrázek epizody Momenty: Eva Jiřičná: Je úžasné pracovat s mladými lidmi, kteří myslí pořád dopředu

Momenty: Eva Jiřičná: Je úžasné pracovat s mladými lidmi, kteří myslí pořád dopředu

19. 1. 2026

12 min

+ 3:54:17
Obrázek epizody Osobnost Plus: Zlámalová: Kupka moc nemůže být razantním lídrem ODS

Osobnost Plus: Zlámalová: Kupka moc nemůže být razantním lídrem ODS

19. 1. 2026

26 min

+ 3:57:24
Obrázek epizody Radiátor nejčastěji nefunguje kvůli zavzdušnění, zručnější člověk si poradí sám, říká topenář

Radiátor nejčastěji nefunguje kvůli zavzdušnění, zručnější člověk si poradí sám, říká topenář

19. 1. 2026

3 min

+ 4:23:39
Obrázek epizody Radioporadna: Publicista Martin Kavka: Čeština umí přijímat nová slova z nejrůznějších směrů a to je skvělá zpráva

Radioporadna: Publicista Martin Kavka: Čeština umí přijímat nová slova z nejrůznějších směrů a to je skvělá zpráva

19. 1. 2026

26 min

+ 4:26:43
Obrázek epizody Antivirus: Falešná nahota a Grok na síti X: Člověk svlečený umělou inteligencí je oběť, upozorňuje Antivirus

Antivirus: Falešná nahota a Grok na síti X: Člověk svlečený umělou inteligencí je oběť, upozorňuje Antivirus

19. 1. 2026

3 min

+ 4:59:51
Obrázek epizody Blízká setkání: Skladatel a kytarista Michal Pavlíček: Nebýt úrazu, můj život by vypadal úplně jinak

Blízká setkání: Skladatel a kytarista Michal Pavlíček: Nebýt úrazu, můj život by vypadal úplně jinak

19. 1. 2026

33 min

+ 5:32:59
Obrázek epizody Blízká setkání: Skladatel a kytarista Michal Pavlíček: Nebýt úrazu, můj život by vypadal úplně jinak

Blízká setkání: Skladatel a kytarista Michal Pavlíček: Nebýt úrazu, můj život by vypadal úplně jinak

19. 1. 2026

33 min

+ 5:53:12
Obrázek epizody Hlavní zprávy - rozhovory a komentáře: Polední publicistika: Hádka kolem L-159. Evropa vs. Trump. Prezident Pavel u papeže

Hlavní zprávy - rozhovory a komentáře: Polední publicistika: Hádka kolem L-159. Evropa vs. Trump. Prezident Pavel u papeže

19. 1. 2026

20 min

+ 6:16:42
Obrázek epizody Na rovinu s Tomášem Pancířem: Hamza: Na olympiádu jedeme s jasným cílem přivézt medaili. Nové Město bude asi bez Davidové

Na rovinu s Tomášem Pancířem: Hamza: Na olympiádu jedeme s jasným cílem přivézt medaili. Nové Město bude asi bez Davidové

19. 1. 2026

23 min

+ 6:49:50
Obrázek epizody Skladatel a kytarista Michal Pavlíček: Nebýt úrazu, můj život by vypadal úplně jinak

Skladatel a kytarista Michal Pavlíček: Nebýt úrazu, můj život by vypadal úplně jinak

19. 1. 2026

33 min

+ 7:19:30
Obrázek epizody Alex a host: Hudba je něco mezi nebem a zemí. Nedá se jen tak čapnout za vlasy, říká zpěvák Petr Kolář

Alex a host: Hudba je něco mezi nebem a zemí. Nedá se jen tak čapnout za vlasy, říká zpěvák Petr Kolář

19. 1. 2026

29 min

+ 7:49:16
Obrázek epizody Hudba je něco mezi nebem a zemí. Nedá se jen tak čapnout za vlasy, říká zpěvák Petr Kolář

Hudba je něco mezi nebem a zemí. Nedá se jen tak čapnout za vlasy, říká zpěvák Petr Kolář

19. 1. 2026

29 min

+ 8:10:00
Obrázek epizody Dabérka Lízy Simpsonové prozradila pohlaví svého miminka. Proč je teď nervóznější, než když čekala první dítě?

Dabérka Lízy Simpsonové prozradila pohlaví svého miminka. Proč je teď nervóznější, než když čekala první dítě?

19. 1. 2026

20 min

+ 8:45:47
Obrázek epizody Na jevišti je někdy dobré zlobit, změnit třeba intonaci. Diváky to baví s námi, usmívá se Plesl

Na jevišti je někdy dobré zlobit, změnit třeba intonaci. Diváky to baví s námi, usmívá se Plesl

19. 1. 2026

35 min

+ 9:21:19
Obrázek epizody Host Radiožurnálu: Na jevišti je někdy dobré zlobit, změnit třeba intonaci. Diváky to baví s námi, usmívá se Plesl

Host Radiožurnálu: Na jevišti je někdy dobré zlobit, změnit třeba intonaci. Diváky to baví s námi, usmívá se Plesl

19. 1. 2026

35 min

+ 9:56:51
Obrázek epizody Host Lucie Výborné: Na jevišti je někdy dobré zlobit, změnit třeba intonaci. Diváky to baví s námi, usmívá se Plesl

Host Lucie Výborné: Na jevišti je někdy dobré zlobit, změnit třeba intonaci. Diváky to baví s námi, usmívá se Plesl

19. 1. 2026

35 min

+ 10:42:52
Obrázek epizody Na jevišti je někdy dobré zlobit, změnit třeba intonaci. Diváky to baví s námi, usmívá se Plesl

Na jevišti je někdy dobré zlobit, změnit třeba intonaci. Diváky to baví s námi, usmívá se Plesl

19. 1. 2026

46 min