Pro přehrání dalších podcastů se prosím registrujte.

Aplikace je ZDARMA. Váš email potřebujeme pouze k tomu, abychom vám mohli vybírat podcasty přesně na míru. Budete moci odebírat podcasty, hledat osobnosti a témata napříč podcasty, aby vám neunikl žádný zajímavý rozhovor.

Vyzkoušejte vaše osobní rádio. Děkujeme, Team Youradio Talk.

Dnes

28. 2. 2026, svátek má Lumír, zítra Bedřich

+ 02:19
Obrázek epizody Masopustní sezóna začala. K Národnímu zemědělskému muzeu na pražské Letné se sjeli řezníci i masky

Masopustní sezóna začala. K Národnímu zemědělskému muzeu na pražské Letné se sjeli řezníci i masky

25. 1. 2026

2 min

+ 34:35
Obrázek epizody Petr Kolář. Dobyvatel Trump, konec staré Ameriky a jediná cesta pro Evropu

Petr Kolář. Dobyvatel Trump, konec staré Ameriky a jediná cesta pro Evropu

25. 1. 2026

32 min

+ 1:52:44
Obrázek epizody #40: Zapoj rozum a hledej důvod proč tě opustil | Vítězka rozchodu Shakira | LST: Vztahy a posilovny | ŠOK: Víme, jak spolu souvisí pizza a invaze!

#40: Zapoj rozum a hledej důvod proč tě opustil | Vítězka rozchodu Shakira | LST: Vztahy a posilovny | ŠOK: Víme, jak spolu souvisí pizza a invaze!

24. 1. 2026

1 hod 18 min

+ 2:22:07
Obrázek epizody Šarm: Nechávám život plynout a on se vyvrbí, říká nový šéfdirigent Filharmonie Hradec Králové Jiří Habart

Šarm: Nechávám život plynout a on se vyvrbí, říká nový šéfdirigent Filharmonie Hradec Králové Jiří Habart

24. 1. 2026

29 min

+ 2:46:43
Obrázek epizody Český Krumlov rozsvěcuje oči. Mockrát mi pomohlo, že jsem odsud, říká Jitka Zikmundová

Český Krumlov rozsvěcuje oči. Mockrát mi pomohlo, že jsem odsud, říká Jitka Zikmundová

24. 1. 2026

24 min

+ 3:12:26
Obrázek epizody Žárovky: O materiálech budoucnosti často přemýšlí. Žárovky s Barborou Jankovičovou

Žárovky: O materiálech budoucnosti často přemýšlí. Žárovky s Barborou Jankovičovou

24. 1. 2026

25 min

+ 3:37:02
Obrázek epizody Jihočeši: Český Krumlov rozsvěcuje oči. Mockrát mi pomohlo, že jsem odsud, říká Jitka Zikmundová

Jihočeši: Český Krumlov rozsvěcuje oči. Mockrát mi pomohlo, že jsem odsud, říká Jitka Zikmundová

24. 1. 2026

24 min

+ 4:01:33
Obrázek epizody Brutální bitvy, o kterých se nemluví - Masakry, jenž změnily dějiny

Brutální bitvy, o kterých se nemluví - Masakry, jenž změnily dějiny

24. 1. 2026

24 min

+ 4:11:41
Obrázek epizody Odpolední interview: Festival nového cirkusu Cirkulum mění čas a místo konání

Odpolední interview: Festival nového cirkusu Cirkulum mění čas a místo konání

24. 1. 2026

10 min

+ 4:35:41
Obrázek epizody Magazín o národnostních menšinách v Česku Poslechněte si rozhovor Goranky Oljača s básnířkou Hanou Nguyen, která je příznivcům slam-poetry známá pod pseudonymem Večerka

Magazín o národnostních menšinách v Česku Poslechněte si rozhovor Goranky Oljača s básnířkou Hanou Nguyen, která je příznivcům slam-poetry známá pod pseudonymem Večerka

24. 1. 2026

24 min

+ 4:39:15
Obrázek epizody Místa v srdci perníkářky Lenky Přibylové

Místa v srdci perníkářky Lenky Přibylové

24. 1. 2026

3 min

+ 5:03:13
Obrázek epizody Reportáže zahraničních zpravodajů: V Německu budeme svědky tradičního závodu v běhu do schodů Gropiova berlínského věžáku

Reportáže zahraničních zpravodajů: V Německu budeme svědky tradičního závodu v běhu do schodů Gropiova berlínského věžáku

24. 1. 2026

23 min

+ 5:06:14
Obrázek epizody Hobby magazín: Kamenná fontána je v interiéru krásným doplňkem, který zajistí příjemné klima

Hobby magazín: Kamenná fontána je v interiéru krásným doplňkem, který zajistí příjemné klima

24. 1. 2026

3 min

+ 5:09:15
Obrázek epizody Hobby magazín: Kamenná fontána je v interiéru krásným doplňkem, který zajistí příjemné klima

Hobby magazín: Kamenná fontána je v interiéru krásným doplňkem, který zajistí příjemné klima

24. 1. 2026

3 min

+ 5:38:33
Obrázek epizody #12 Syndrom hodné holky

#12 Syndrom hodné holky

24. 1. 2026

29 min

+ 5:58:29
Obrázek epizody Hlavní zprávy - rozhovory a komentáře: Polední publicistika: Situace na Ukrajině. Sněm hnutí ANO. Fashion Week v Paříži

Hlavní zprávy - rozhovory a komentáře: Polední publicistika: Situace na Ukrajině. Sněm hnutí ANO. Fashion Week v Paříži

24. 1. 2026

19 min

+ 6:23:44
Obrázek epizody Dnešní teenageři nejsou sněhové vločky, říká zakladatelka centra osobního rozvoje Veronika Miláčková

Dnešní teenageři nejsou sněhové vločky, říká zakladatelka centra osobního rozvoje Veronika Miláčková

24. 1. 2026

25 min

+ 6:48:59
Obrázek epizody Středočeská setkání: Dnešní teenageři nejsou sněhové vločky, říká zakladatelka centra osobního rozvoje Veronika Miláčková

Středočeská setkání: Dnešní teenageři nejsou sněhové vločky, říká zakladatelka centra osobního rozvoje Veronika Miláčková

24. 1. 2026

25 min

+ 7:14:36
Obrázek epizody Host Radiožurnálu: Neléčená diagnóza ADHD mě dovedla na konec sil, popisuje autorka dokumentu Rychlá a neklidná

Host Radiožurnálu: Neléčená diagnóza ADHD mě dovedla na konec sil, popisuje autorka dokumentu Rychlá a neklidná

24. 1. 2026

25 min

+ 7:40:13
Obrázek epizody Neléčená diagnóza ADHD mě dovedla na konec sil, popisuje autorka dokumentu Rychlá a neklidná

Neléčená diagnóza ADHD mě dovedla na konec sil, popisuje autorka dokumentu Rychlá a neklidná

24. 1. 2026

25 min

+ 8:05:50
Obrázek epizody Neléčená diagnóza ADHD mě dovedla na konec sil, popisuje autorka dokumentu Rychlá a neklidná

Neléčená diagnóza ADHD mě dovedla na konec sil, popisuje autorka dokumentu Rychlá a neklidná

24. 1. 2026

25 min

+ 8:31:27
Obrázek epizody Host Radiožurnálu: Neléčená diagnóza ADHD mě dovedla na konec sil, popisuje autorka dokumentu Rychlá a neklidná

Host Radiožurnálu: Neléčená diagnóza ADHD mě dovedla na konec sil, popisuje autorka dokumentu Rychlá a neklidná

24. 1. 2026

25 min

+ 8:57:20
Obrázek epizody Osobnost Plus: Dužan Duong: Propasti v rodinách imigrantů je těžké překlenout

Osobnost Plus: Dužan Duong: Propasti v rodinách imigrantů je těžké překlenout

24. 1. 2026

25 min

+ 9:51:49
Obrázek epizody Selects: The Truth Behind Cage-Free and Free-Range

Selects: The Truth Behind Cage-Free and Free-Range

24. 1. 2026

54 min

+ 10:25:42
Obrázek epizody Padevět: Vyhnání a zabíjení Němců patří mezi naše největší traumata

Padevět: Vyhnání a zabíjení Němců patří mezi naše největší traumata

24. 1. 2026

33 min