Pro přehrání dalších podcastů se prosím registrujte.

Aplikace je ZDARMA. Váš email potřebujeme pouze k tomu, abychom vám mohli vybírat podcasty přesně na míru. Budete moci odebírat podcasty, hledat osobnosti a témata napříč podcasty, aby vám neunikl žádný zajímavý rozhovor.

Vyzkoušejte vaše osobní rádio. Děkujeme, Team Youradio Talk.

Dnes

7. 3. 2026, svátek má Tomáš, zítra Gabriela

+ 48:54
Obrázek epizody 12. 4. 2025: Ruské útoky na Ukrajině – Výdaje na obranu – Jarní trhy

12. 4. 2025: Ruské útoky na Ukrajině – Výdaje na obranu – Jarní trhy

12. 4. 2025

48 min

+ 1:11:32
Obrázek epizody Speciál Radiožurnálu: Není to tak, že bych jen měl nataženou ruku a žebral. Zároveň si tak trochu přijdu, říká influencer

Speciál Radiožurnálu: Není to tak, že bych jen měl nataženou ruku a žebral. Zároveň si tak trochu přijdu, říká influencer

12. 4. 2025

22 min

+ 1:31:02
Obrázek epizody Speciál Radiožurnálu: „Pasta“ nadaci dává 500 dolarů za bod. Já dával 1000, ale bodů jsem měl polovinu, směje se Voráček

Speciál Radiožurnálu: „Pasta“ nadaci dává 500 dolarů za bod. Já dával 1000, ale bodů jsem měl polovinu, směje se Voráček

12. 4. 2025

19 min

+ 1:56:31
Obrázek epizody Historie Plus: Ženy na politickém poli středověku? Zakládaly kláštery i vystupovaly na podporu reformačních hnutí

Historie Plus: Ženy na politickém poli středověku? Zakládaly kláštery i vystupovaly na podporu reformačních hnutí

12. 4. 2025

25 min

+ 2:20:31
Obrázek epizody Knížky Plus: U příležitosti 220. výročí narození Hanse Christiana Andersena vyšel v češtině  úplně první kompletní soubor jeho pohádek a příběhů, včetně nově objevených

Knížky Plus: U příležitosti 220. výročí narození Hanse Christiana Andersena vyšel v češtině  úplně první kompletní soubor jeho pohádek a příběhů, včetně nově objevených

12. 4. 2025

24 min

+ 2:23:21
Obrázek epizody Názory a argumenty: Libor Dvořák: Propad cen ropy a ruské ekonomické perspektivy

Názory a argumenty: Libor Dvořák: Propad cen ropy a ruské ekonomické perspektivy

12. 4. 2025

2 min

+ 2:45:25
Obrázek epizody Speciál Radiožurnálu: „Jednou bude moct normálně žít. O to nám celou dobu šlo.” Maxík díky sbírce překonal vzácnou nemoc

Speciál Radiožurnálu: „Jednou bude moct normálně žít. O to nám celou dobu šlo.” Maxík díky sbírce překonal vzácnou nemoc

12. 4. 2025

22 min

+ 3:10:01
Obrázek epizody Názory a argumenty: Poslechněte si všechny sobotní komentáře s Patricií Polanskou

Názory a argumenty: Poslechněte si všechny sobotní komentáře s Patricií Polanskou

12. 4. 2025

24 min

+ 3:33:56
Obrázek epizody Mezi námi: Magazín o národnostních menšinách v Česku Alena Kovářová mluvila s Bělorusem Dzianisem Lameikou, velkým milovníkem rádia, který vlastní unikátní rodinou sbírku radiopřijímačů

Mezi námi: Magazín o národnostních menšinách v Česku Alena Kovářová mluvila s Bělorusem Dzianisem Lameikou, velkým milovníkem rádia, který vlastní unikátní rodinou sbírku radiopřijímačů

12. 4. 2025

23 min

+ 3:37:50
Obrázek epizody Názory a argumenty: Karel Hvížďala: Jak vyjednávat s Putinem

Názory a argumenty: Karel Hvížďala: Jak vyjednávat s Putinem

12. 4. 2025

3 min

+ 3:57:30
Obrázek epizody Host Lucie Výborné: V plavání jsem sám svým pánem, říká paralympionik Kratochvíl

Host Lucie Výborné: V plavání jsem sám svým pánem, říká paralympionik Kratochvíl

12. 4. 2025

19 min

+ 4:01:15
Obrázek epizody Názory a argumenty: Luboš Palata: Američané vyklízejí základnu u Rzeszowa. Polsko se na USA už nemůže spolehnout

Názory a argumenty: Luboš Palata: Američané vyklízejí základnu u Rzeszowa. Polsko se na USA už nemůže spolehnout

12. 4. 2025

3 min

+ 4:06:17
Obrázek epizody Názory a argumenty: Týden očima Petra Schwarze: Málo dětí, Trumpův kolotoč a epidemie na slovenský způsob

Názory a argumenty: Týden očima Petra Schwarze: Málo dětí, Trumpův kolotoč a epidemie na slovenský způsob

12. 4. 2025

5 min

+ 4:30:07
Obrázek epizody Reportáže zahraničních zpravodajů: Podíváme se pod ruce těm nejlepším řezníkům na světovém šampionátu

Reportáže zahraničních zpravodajů: Podíváme se pod ruce těm nejlepším řezníkům na světovém šampionátu

12. 4. 2025

23 min

+ 4:53:27
Obrázek epizody Host Lucie Výborné: Fantazie dětí je téměř neomezená, popisují manželé Vlčkovi

Host Lucie Výborné: Fantazie dětí je téměř neomezená, popisují manželé Vlčkovi

12. 4. 2025

23 min

+ 5:16:08
Obrázek epizody Svět ve 20 minutách: Etnograf: Putinismus je v Rusku povrchní, lidé jsou bezmocní

Svět ve 20 minutách: Etnograf: Putinismus je v Rusku povrchní, lidé jsou bezmocní

12. 4. 2025

22 min

+ 5:41:42
Obrázek epizody Kultura Plus: Co má společného americký jazz 20. let minulého století a česká architektura funkcionalismu?

Kultura Plus: Co má společného americký jazz 20. let minulého století a česká architektura funkcionalismu?

12. 4. 2025

25 min

+ 6:05:02
Obrázek epizody Speciál Radiožurnálu: Fantazie dětí je téměř neomezená. Na týmu Zlaté rybky je, aby přání splnili, říkají manželé Vlčkovi

Speciál Radiožurnálu: Fantazie dětí je téměř neomezená. Na týmu Zlaté rybky je, aby přání splnili, říkají manželé Vlčkovi

12. 4. 2025

23 min

+ 6:24:42
Obrázek epizody Speciál Radiožurnálu: V plavání jsem svým pánem. Chci se posouvat, aby mě to pořád bavilo, říká paralympionik Kratochvíl

Speciál Radiožurnálu: V plavání jsem svým pánem. Chci se posouvat, aby mě to pořád bavilo, říká paralympionik Kratochvíl

12. 4. 2025

19 min

+ 6:50:55
Obrázek epizody Osobnost Plus: Müller z Pastoral Brothers: Musíme se naučit žít v nejistotě

Osobnost Plus: Müller z Pastoral Brothers: Musíme se naučit žít v nejistotě

12. 4. 2025

26 min

+ 7:16:38
Obrázek epizody Laboratoř: Vědci našli genetickou zbraň na pomoc zahrádkářům

Laboratoř: Vědci našli genetickou zbraň na pomoc zahrádkářům

12. 4. 2025

25 min

+ 8:15:24
Obrázek epizody Dobré ráno sobota: Útoky na čurillovcov sa stupňujú, lebo Očistec ide do finále

Dobré ráno sobota: Útoky na čurillovcov sa stupňujú, lebo Očistec ide do finále

12. 4. 2025

58 min

+ 9:15:55
Obrázek epizody Nevyzpytatelnost Donalda Trumpa – Rodí se nejméně dětí v historii Česka – 60 let modelky Pavlíny Pořízkové: jeden z příběhů železné opony

Nevyzpytatelnost Donalda Trumpa – Rodí se nejméně dětí v historii Česka – 60 let modelky Pavlíny Pořízkové: jeden z příběhů železné opony

11. 4. 2025

1 hod

+ 9:38:13
Obrázek epizody Hovory: Pokud Trump zavede cla, bude všechno dražší, myslí si majitelka firmy s vířivkami

Hovory: Pokud Trump zavede cla, bude všechno dražší, myslí si majitelka firmy s vířivkami

11. 4. 2025

22 min

+ 10:00:37
Obrázek epizody Archiv Plus: Scenárista Jan Procházka se stal obětí normalizace

Archiv Plus: Scenárista Jan Procházka se stal obětí normalizace

11. 4. 2025

22 min