Pro přehrání dalších podcastů se prosím registrujte.

Aplikace je ZDARMA. Váš email potřebujeme pouze k tomu, abychom vám mohli vybírat podcasty přesně na míru. Budete moci odebírat podcasty, hledat osobnosti a témata napříč podcasty, aby vám neunikl žádný zajímavý rozhovor.

Vyzkoušejte vaše osobní rádio. Děkujeme, Team Youradio Talk.

Dnes

23. 11. 2025, svátek má Klement, zítra Emílie

+ 03:31
Obrázek epizody Dotknout se ropy nebo ji ochutnat. Průkopníkem naftového průmyslu byl lékárník z Rakouska-Uherska

Zápisník zahraničních zpravodajů

Dotknout se ropy nebo ji ochutnat. Průkopníkem naftového průmyslu byl lékárník z Rakouska-Uherska

10. 7. 2022

3 min

+ 1:08:54
Obrázek epizody #Lisabon | Zuzana Greiplová: "Často jsem chodila na pláž a užívala si čas sama se sebou."

Vyleť z hnízda!

#Lisabon | Zuzana Greiplová: "Často jsem chodila na pláž a užívala si čas sama se sebou."

10. 7. 2022

1 hod 5 min

+ 1:28:50
Obrázek epizody Epizoda 67 - Kdo byli první obyvatelé Taiwanu

Frekvence101

Epizoda 67 - Kdo byli první obyvatelé Taiwanu

9. 7. 2022

19 min

+ 1:32:12
Obrázek epizody Zápisník zahraničních zpravodajů: Nejlepší sleď neboli herynek ve Velké Británii je uzený a vyrábí se stejně od konce 19. století

Český rozhlas - Cestování

Zápisník zahraničních zpravodajů: Nejlepší sleď neboli herynek ve Velké Británii je uzený a vyrábí se stejně od konce 19. století

8. 7. 2022

3 min

+ 1:35:34
Obrázek epizody Nejlepší sleď neboli herynek ve Velké Británii je uzený a vyrábí se stejně od konce 19. století

Nejlepší sleď neboli herynek ve Velké Británii je uzený a vyrábí se stejně od konce 19. století

8. 7. 2022

3 min

+ 2:36:19
Obrázek epizody Ešus 4/7/2022: Katka z Váránasí

Ešus

Ešus 4/7/2022: Katka z Váránasí

7. 7. 2022

1 hod

+ 3:19:02
Obrázek epizody #49 Rozhovor s Alenou Pajasovou: “Jsem nezdolný optimista. A daří se mi strhávat do mojí energie lidi kolem sebe.”

Naše švýcarské zážitky

#49 Rozhovor s Alenou Pajasovou: “Jsem nezdolný optimista. A daří se mi strhávat do mojí energie lidi kolem sebe.”

7. 7. 2022

42 min

+ 3:22:35
Obrázek epizody Zápisník zahraničních zpravodajů: V tradičním korejském kroji můžete do královského paláce v Soulu zadarmo. Pozor, neztraťte se

Zápisník zahraničních zpravodajů: V tradičním korejském kroji můžete do královského paláce v Soulu zadarmo. Pozor, neztraťte se

7. 7. 2022

3 min

+ 3:26:08
Obrázek epizody V tradičním korejském kroji můžete do královského paláce v Soulu zadarmo. Pozor, neztraťte se

V tradičním korejském kroji můžete do královského paláce v Soulu zadarmo. Pozor, neztraťte se

7. 7. 2022

3 min

+ 3:42:37
Obrázek epizody Post-Erasmus syndrom: 5 tipů jak ho zvládnout

Souvenir

Post-Erasmus syndrom: 5 tipů jak ho zvládnout

6. 7. 2022

16 min

+ 3:46:10
Obrázek epizody Zápisník zahraničních zpravodajů: Jediný oficiální průvodce v Lipsku mluví česky. Má babičku z Děčína, ale češtinu studoval v Německu

Zápisník zahraničních zpravodajů: Jediný oficiální průvodce v Lipsku mluví česky. Má babičku z Děčína, ale češtinu studoval v Německu

6. 7. 2022

3 min

+ 3:49:43
Obrázek epizody Jediný oficiální průvodce v Lipsku mluví česky. Má babičku z Děčína, ale češtinu studoval v Německu

Jediný oficiální průvodce v Lipsku mluví česky. Má babičku z Děčína, ale češtinu studoval v Německu

6. 7. 2022

3 min

+ 4:06:03
Obrázek epizody Radioporadna: Kondom je neskutečně univerzální věc, říká tvůrce KPZ

Radioporadna: Kondom je neskutečně univerzální věc, říká tvůrce KPZ

5. 7. 2022

16 min

+ 4:07:52
Obrázek epizody Tip Juliany Maškrtnice: Mikulov kromě vína nabízí i domácí krájenou pizzu

Tip

Tip Juliany Maškrtnice: Mikulov kromě vína nabízí i domácí krájenou pizzu

5. 7. 2022

1 min

+ 5:46:28
Obrázek epizody Proč jsem se zase ztrapnil v televizi?

Honzovy Příběhy

Proč jsem se zase ztrapnil v televizi?

4. 7. 2022

1 hod 38 min

+ 6:19:47
Obrázek epizody 🇮🇹 BENÁTKY; tipy a rady (nejenom) na cestu

Dan a pas

🇮🇹 BENÁTKY; tipy a rady (nejenom) na cestu

4. 7. 2022

33 min

+ 6:22:53
Obrázek epizody Zápisník zahraničních zpravodajů: Neviděli jste krokodýla, neměli jste šťastný den, věří obyvatelé Bornea. Přípravu nepodceňte

Zápisník zahraničních zpravodajů: Neviděli jste krokodýla, neměli jste šťastný den, věří obyvatelé Bornea. Přípravu nepodceňte

4. 7. 2022

3 min

+ 6:25:59
Obrázek epizody Neviděli jste krokodýla, neměli jste šťastný den, věří obyvatelé Bornea. Přípravu nepodceňte

Neviděli jste krokodýla, neměli jste šťastný den, věří obyvatelé Bornea. Přípravu nepodceňte

4. 7. 2022

3 min

+ 6:29:57
Obrázek epizody Expedice Z101 se vrací do České republiky, na cesty znovu vyrazí po prázdninách

Expedice Z101

Expedice Z101 se vrací do České republiky, na cesty znovu vyrazí po prázdninách

4. 7. 2022

3 min

+ 6:40:07
Obrázek epizody 6. Mandloňová rozhledna, Hradištěk, Vrbice

Co takhle malý výlet

6. Mandloňová rozhledna, Hradištěk, Vrbice

4. 7. 2022

10 min

+ 7:34:13
Obrázek epizody NA VYHLIADKE ZO ZRKADIEL VIDÍŠ KAŽDEJ NOHAVIČKY

CHOĎ DO...

NA VYHLIADKE ZO ZRKADIEL VIDÍŠ KAŽDEJ NOHAVIČKY

3. 7. 2022

54 min

+ 7:56:12
Obrázek epizody #9 - Jak vybrat nomádskou destinaci?

Ven z krabice

#9 - Jak vybrat nomádskou destinaci?

3. 7. 2022

21 min

+ 8:19:43
Obrázek epizody Reportáže zahraničních zpravodajů: V ukrajinském Lvově se podíváme za tanečníky, kteří se na chvíli vrátili na jeviště

Reportáže zahraničních zpravodajů: V ukrajinském Lvově se podíváme za tanečníky, kteří se na chvíli vrátili na jeviště

3. 7. 2022

23 min

+ 8:44:10
Obrázek epizody Do Chrasti nejen po stopách Ďáblovy bible

Východočeské výlety

Do Chrasti nejen po stopách Ďáblovy bible

3. 7. 2022

24 min

+ 8:47:51
Obrázek epizody Zápisník zahraničních zpravodajů: V Československu v době okupace pracovali pro Sověty. Ne všem Ukrajincům dochází paralela s válkou

Zápisník zahraničních zpravodajů: V Československu v době okupace pracovali pro Sověty. Ne všem Ukrajincům dochází paralela s válkou

3. 7. 2022

3 min