Pro přehrání dalších podcastů se prosím registrujte.

Aplikace je ZDARMA. Váš email potřebujeme pouze k tomu, abychom vám mohli vybírat podcasty přesně na míru. Budete moci odebírat podcasty, hledat osobnosti a témata napříč podcasty, aby vám neunikl žádný zajímavý rozhovor.

Vyzkoušejte vaše osobní rádio. Děkujeme, Team Youradio Talk.

Obrázek podcastu Český rozhlas - Životní styl

Podcast Český rozhlas - Životní styl

Obrázek epizody Proč se muži bojí žen, které je přitahují? Vidí v nich, co sami nemají. Platí to však i pro ženy

Proč se muži bojí žen, které je přitahují? Vidí v nich, co sami nemají. Platí to však i pro ženy

20. 10. 2020

23 min

Obrázek epizody Mám malé děti, takže musím být pořád svěží a v kondici, prohlašuje Ilona Csáková

Mám malé děti, takže musím být pořád svěží a v kondici, prohlašuje Ilona Csáková

20. 10. 2020

26 min

Obrázek epizody 50. léta je třeba připomínat. „Uráží mě, když někdo tvrdí, že bylo dobře,“ říká Emília Vášáryová

50. léta je třeba připomínat. „Uráží mě, když někdo tvrdí, že bylo dobře,“ říká Emília Vášáryová

19. 10. 2020

31 min

Obrázek epizody Tlučhořovi: Coufalka

Tlučhořovi: Coufalka

16. 10. 2020

5 min

Obrázek epizody Skalky a skalničky

Skalky a skalničky

16. 10. 2020

31 min

Obrázek epizody Virus není víc agresivní, je pořád stejný, uklidňuje virolog Libor Grubhoffer

Virus není víc agresivní, je pořád stejný, uklidňuje virolog Libor Grubhoffer

16. 10. 2020

33 min

Obrázek epizody Ostatní stavěli bábovičky, já napodoboval Mercuryho, vzpomíná Marek Ztracený

Ostatní stavěli bábovičky, já napodoboval Mercuryho, vzpomíná Marek Ztracený

16. 10. 2020

31 min

Obrázek epizody Úhrady léčiv

Úhrady léčiv

15. 10. 2020

32 min

Obrázek epizody Šlechtění a zdraví domácích mazlíčků

Šlechtění a zdraví domácích mazlíčků

14. 10. 2020

34 min

Obrázek epizody Podle Cyrila Höschla nás roušky naučí lépe číst v očích

Podle Cyrila Höschla nás roušky naučí lépe číst v očích

14. 10. 2020

30 min

Obrázek epizody Původ a značení potravin

Původ a značení potravin

13. 10. 2020

31 min

Obrázek epizody Kontakty se zvířaty mám někdy raději než s lidmi, přiznává Vanda Hybnerová

Kontakty se zvířaty mám někdy raději než s lidmi, přiznává Vanda Hybnerová

13. 10. 2020

30 min

Obrázek epizody Nastavte si čas jídla podle svého životního stylu, radí výživový poradce Petr Havlíček

Nastavte si čas jídla podle svého životního stylu, radí výživový poradce Petr Havlíček

13. 10. 2020

32 min

Obrázek epizody Podzim v ordinaci praktického lékaře

Podzim v ordinaci praktického lékaře

12. 10. 2020

33 min

Obrázek epizody Potápěč Petr Slezák. Při potápění s kosatkami zažívám dotyk čisté přírody

Potápěč Petr Slezák. Při potápění s kosatkami zažívám dotyk čisté přírody

12. 10. 2020

41 min

Obrázek epizody Tlučhořovi: Výročí

Tlučhořovi: Výročí

9. 10. 2020

5 min

Obrázek epizody Růže

Růže

9. 10. 2020

32 min

Obrázek epizody Jan Šťastný o roli Karla Čapka: Mluví mi z duše. Nejsme si cizí

Jan Šťastný o roli Karla Čapka: Mluví mi z duše. Nejsme si cizí

9. 10. 2020

29 min

Obrázek epizody Rodiče, nejste na to sami

Rodiče, nejste na to sami

8. 10. 2020

31 min

Obrázek epizody Bylo těžké myslet jako ona, říká Lenka Vlasáková o roli ženy, která onemocněla rakovinou

Bylo těžké myslet jako ona, říká Lenka Vlasáková o roli ženy, která onemocněla rakovinou

7. 10. 2020

28 min

Obrázek epizody Plasty kolem nás

Plasty kolem nás

6. 10. 2020

34 min

Obrázek epizody Syndrom podvodníka. Proč někteří lidé vidí za svým úspěchem náhodu a nevěří sami sobě?

Syndrom podvodníka. Proč někteří lidé vidí za svým úspěchem náhodu a nevěří sami sobě?

6. 10. 2020

21 min

Obrázek epizody Píšu o poustevnících a poznávám i sebe, vypráví držitel ceny Magnesia Litera Aleš Palán

Píšu o poustevnících a poznávám i sebe, vypráví držitel ceny Magnesia Litera Aleš Palán

6. 10. 2020

28 min

Obrázek epizody Vitaminy a stopové prvky pro podporu imunity

Vitaminy a stopové prvky pro podporu imunity

5. 10. 2020

32 min

Obrázek epizody Diety odebírají spoustu životní energie. „To vidím jako největší negativum,“ uvádí psycholožka

Diety odebírají spoustu životní energie. „To vidím jako největší negativum,“ uvádí psycholožka

5. 10. 2020

30 min