Pro přehrání dalších podcastů se prosím registrujte.

Aplikace je ZDARMA. Váš email potřebujeme pouze k tomu, abychom vám mohli vybírat podcasty přesně na míru. Budete moci odebírat podcasty, hledat osobnosti a témata napříč podcasty, aby vám neunikl žádný zajímavý rozhovor.

Vyzkoušejte vaše osobní rádio. Děkujeme, Team Youradio Talk.

Obrázek podcastu Český rozhlas - Životní styl

Podcast Český rozhlas - Životní styl

Obrázek epizody Balanc: Imaginární hádky v hlavě a strach pokusit se naplnit své sny. V čem pomáhá a brání fantazie?

Balanc: Imaginární hádky v hlavě a strach pokusit se naplnit své sny. V čem pomáhá a brání fantazie?

21. 12. 2021

29 min

Obrázek epizody Blízká setkání: Roman Vaněk: Jsem pro tradiční vánoční tabuli

Blízká setkání: Roman Vaněk: Jsem pro tradiční vánoční tabuli

21. 12. 2021

27 min

Obrázek epizody Káva o čtvrté: Vánoce a covid

Káva o čtvrté: Vánoce a covid

20. 12. 2021

32 min

Obrázek epizody Blízká setkání: Mirai Navrátil: Covid nám umožnil změnit životní styl a žít i obyčejný život

Blízká setkání: Mirai Navrátil: Covid nám umožnil změnit životní styl a žít i obyčejný život

20. 12. 2021

31 min

Obrázek epizody Casablanca: Cestuju za ničím, říká Jana Liška, která jako první a navíc sama přejela European Divide Trail

Casablanca: Cestuju za ničím, říká Jana Liška, která jako první a navíc sama přejela European Divide Trail

19. 12. 2021

42 min

Obrázek epizody Káva o čtvrté: Kakao a čokoláda

Káva o čtvrté: Kakao a čokoláda

16. 12. 2021

31 min

Obrázek epizody Blízká setkání: Radka Fišarová: Jsem odkojená country. Když zpívám Piaf, není to moje přirozená barva hlasu

Blízká setkání: Radka Fišarová: Jsem odkojená country. Když zpívám Piaf, není to moje přirozená barva hlasu

16. 12. 2021

32 min

Obrázek epizody Blízká setkání: Pandemie zvýšila úzkosti a deprese, varuje Petr Winkler, šéf Národního ústavu duševního zdraví

Blízká setkání: Pandemie zvýšila úzkosti a deprese, varuje Petr Winkler, šéf Národního ústavu duševního zdraví

15. 12. 2021

30 min

Obrázek epizody Káva o čtvrté: Fíkusy

Káva o čtvrté: Fíkusy

10. 12. 2021

31 min

Obrázek epizody Blízká setkání: Na gymnáziu jsem měl skvělého profesora. Čerpal jsem z něj i v seriálu, vzpomíná Vojta Dyk

Blízká setkání: Na gymnáziu jsem měl skvělého profesora. Čerpal jsem z něj i v seriálu, vzpomíná Vojta Dyk

9. 12. 2021

29 min

Obrázek epizody Casablanca: Naprostá euforie. O sopkách, Mexiku, Guatemale a dobrovolničení s Petrem Chvílou

Casablanca: Naprostá euforie. O sopkách, Mexiku, Guatemale a dobrovolničení s Petrem Chvílou

7. 12. 2021

38 min

Obrázek epizody Káva o čtvrté: Kompostování a substráty

Káva o čtvrté: Kompostování a substráty

3. 12. 2021

33 min

Obrázek epizody Káva o čtvrté: Vánoční stromky

Káva o čtvrté: Vánoční stromky

26. 11. 2021

32 min

Obrázek epizody Káva o čtvrté: Klinické hodnocení nových léčiv

Káva o čtvrté: Klinické hodnocení nových léčiv

25. 11. 2021

34 min

Obrázek epizody Blízká setkání: Igor Chmela: Píseň Barcarole mě v podání jednoho z důchodců dojala

Blízká setkání: Igor Chmela: Píseň Barcarole mě v podání jednoho z důchodců dojala

24. 11. 2021

30 min

Obrázek epizody Káva o čtvrté: Voda v zahradě

Káva o čtvrté: Voda v zahradě

19. 11. 2021

30 min

Obrázek epizody Káva o čtvrté: Šetření energiemi

Káva o čtvrté: Šetření energiemi

16. 11. 2021

35 min

Obrázek epizody Káva o čtvrté: Zapomenuté stromy a keře

Káva o čtvrté: Zapomenuté stromy a keře

12. 11. 2021

33 min

Obrázek epizody Káva o čtvrté: Přístrojová diagnostika

Káva o čtvrté: Přístrojová diagnostika

11. 11. 2021

32 min

Obrázek epizody Blízká setkání: Eliška Balzerová: Největším nepřítelem herce je tréma

Blízká setkání: Eliška Balzerová: Největším nepřítelem herce je tréma

11. 11. 2021

29 min

Obrázek epizody Káva o čtvrté: Skladování ovoce a zeleniny

Káva o čtvrté: Skladování ovoce a zeleniny

5. 11. 2021

34 min

Obrázek epizody Káva o čtvrté: Smlouva o dílo

Káva o čtvrté: Smlouva o dílo

4. 11. 2021

33 min

Obrázek epizody Casablanca: 10 000 letních kilometrů autostopem po Evropě. S rouškou i bez. Šebestián Bok o svém cestování

Casablanca: 10 000 letních kilometrů autostopem po Evropě. S rouškou i bez. Šebestián Bok o svém cestování

31. 10. 2021

35 min

Obrázek epizody Káva o čtvrté: Výsadba ovocných stromů a keřů

Káva o čtvrté: Výsadba ovocných stromů a keřů

22. 10. 2021

31 min

Obrázek epizody Blízká setkání: David Prachař: Když řeknu slovo procházka, děti se vylekají

Blízká setkání: David Prachař: Když řeknu slovo procházka, děti se vylekají

21. 10. 2021

28 min