Pro přehrání dalších podcastů se prosím registrujte.

Aplikace je ZDARMA. Váš email potřebujeme pouze k tomu, abychom vám mohli vybírat podcasty přesně na míru. Budete moci odebírat podcasty, hledat osobnosti a témata napříč podcasty, aby vám neunikl žádný zajímavý rozhovor.

Vyzkoušejte vaše osobní rádio. Děkujeme, Team Youradio Talk.

Obrázek podcastu Český rozhlas - Životní styl

Podcast Český rozhlas - Životní styl

Obrázek epizody Blízká setkání: Karikaturista Miroslav Kemel: Když kreslím, nemyslím na čtenáře. Bavím sám sebe

Blízká setkání: Karikaturista Miroslav Kemel: Když kreslím, nemyslím na čtenáře. Bavím sám sebe

17. 1. 2022

27 min

Obrázek epizody Káva o čtvrté: Co se děje v půdě

Káva o čtvrté: Co se děje v půdě

14. 1. 2022

32 min

Obrázek epizody Blízká setkání: Ester Janečková: Naděje je extrémně důležitá, mrzí mě, že jí můj synovec neměl

Blízká setkání: Ester Janečková: Naděje je extrémně důležitá, mrzí mě, že jí můj synovec neměl

14. 1. 2022

29 min

Obrázek epizody Mikrovlnky: Je tu neslzavá cibule a samice delfína má funkční klitoris. To jsou nej zprávy minulého týdne

Mikrovlnky: Je tu neslzavá cibule a samice delfína má funkční klitoris. To jsou nej zprávy minulého týdne

14. 1. 2022

14 min

Obrázek epizody Káva o čtvrté: Funguje očkování mRNA vakcínami proti omikronu? Odpovídá virolog Libor Grubhoffer

Káva o čtvrté: Funguje očkování mRNA vakcínami proti omikronu? Odpovídá virolog Libor Grubhoffer

13. 1. 2022

35 min

Obrázek epizody Blízká setkání: Manželský poradce a psycholog Pavel Rataj: Už pracuju jen s nejodvážnějšími páry

Blízká setkání: Manželský poradce a psycholog Pavel Rataj: Už pracuju jen s nejodvážnějšími páry

13. 1. 2022

30 min

Obrázek epizody Balanc: Vy jste sourozenci? Vždyť jste úplně jiní. Sourozenci mohou být nejbližší přátelé i odcizení lidé

Balanc: Vy jste sourozenci? Vždyť jste úplně jiní. Sourozenci mohou být nejbližší přátelé i odcizení lidé

13. 1. 2022

45 min

Obrázek epizody Houpačky: Jesle, školka, dětská skupina? Jak se v nich vyznat a kde bude dítě šťastné

Houpačky: Jesle, školka, dětská skupina? Jak se v nich vyznat a kde bude dítě šťastné

12. 1. 2022

22 min

Obrázek epizody Káva o čtvrté: Bydlení již finančně neutáhnu

Káva o čtvrté: Bydlení již finančně neutáhnu

12. 1. 2022

31 min

Obrázek epizody Blízká setkání: Josef Mareš: První policista, který se v Devadesátkách objeví, jsem já

Blízká setkání: Josef Mareš: První policista, který se v Devadesátkách objeví, jsem já

12. 1. 2022

28 min

Obrázek epizody Káva o čtvrté: Předčasný důchod

Káva o čtvrté: Předčasný důchod

11. 1. 2022

36 min

Obrázek epizody Balanc: Všímáte si toho hezkého v životě nebo jen plníte úkoly? Radost je dovednost, kterou se lze učit

Balanc: Všímáte si toho hezkého v životě nebo jen plníte úkoly? Radost je dovednost, kterou se lze učit

11. 1. 2022

18 min

Obrázek epizody Blízká setkání: Horolezec Marek Holeček: V horách musíte počítat s tím, že se všechno pokazí

Blízká setkání: Horolezec Marek Holeček: V horách musíte počítat s tím, že se všechno pokazí

11. 1. 2022

29 min

Obrázek epizody Káva o čtvrté: Obezita je choroba, musí se proto léčit, varuje obezitoložka Dita Pichlerová

Káva o čtvrté: Obezita je choroba, musí se proto léčit, varuje obezitoložka Dita Pichlerová

10. 1. 2022

33 min

Obrázek epizody Blízká setkání: Hrát na střeše paneláku byl životní zážitek. Nebýt covidu, nezažili bychom to, popisuje Petr Fiala

Blízká setkání: Hrát na střeše paneláku byl životní zážitek. Nebýt covidu, nezažili bychom to, popisuje Petr Fiala

10. 1. 2022

29 min

Obrázek epizody Káva o čtvrté: Sčítání ptactva

Káva o čtvrté: Sčítání ptactva

7. 1. 2022

32 min

Obrázek epizody Blízká setkání: Vědkyně Hana Lísalová: Biočip testy na koronavirus nenahradí. Ale je to alternativa

Blízká setkání: Vědkyně Hana Lísalová: Biočip testy na koronavirus nenahradí. Ale je to alternativa

7. 1. 2022

30 min

Obrázek epizody Mikrovlnky: Veverka terorizovala městečko a v Brně krvácel holub. To jsou top zprávy minulého týdne

Mikrovlnky: Veverka terorizovala městečko a v Brně krvácel holub. To jsou top zprávy minulého týdne

7. 1. 2022

15 min

Obrázek epizody Káva o čtvrté: Na středních vlnách jsme skončili

Káva o čtvrté: Na středních vlnách jsme skončili

6. 1. 2022

34 min

Obrázek epizody Balanc: Příběh Nikoly a Kristýny: Sestry jako ze seriálu. Jak vypadá skvělý sourozenecký vztah?

Balanc: Příběh Nikoly a Kristýny: Sestry jako ze seriálu. Jak vypadá skvělý sourozenecký vztah?

6. 1. 2022

22 min

Obrázek epizody Blízká setkání: Tomáš Verner: Moje žena je nejskvělejší na světě. Už na prvním rande jsem věděl, že si ji chci vzít

Blízká setkání: Tomáš Verner: Moje žena je nejskvělejší na světě. Už na prvním rande jsem věděl, že si ji chci vzít

6. 1. 2022

27 min

Obrázek epizody Houpačky: Říkala jsem si, že matky, které se nevyznají v nemocech, v tom plavou ještě víc,  říká lékárnice

Houpačky: Říkala jsem si, že matky, které se nevyznají v nemocech, v tom plavou ještě víc, říká lékárnice

5. 1. 2022

31 min

Obrázek epizody Káva o čtvrté: Endokrinologické problémy psů a koček aneb Cukrovkou netrpí jen lidé

Káva o čtvrté: Endokrinologické problémy psů a koček aneb Cukrovkou netrpí jen lidé

5. 1. 2022

30 min

Obrázek epizody Blízká setkání: Vztek se dá ovládat. Jsou na to i kurzy, doporučuje psycholog David Čáp

Blízká setkání: Vztek se dá ovládat. Jsou na to i kurzy, doporučuje psycholog David Čáp

5. 1. 2022

28 min

Obrázek epizody Káva o čtvrté: Kouzlo domácího šití

Káva o čtvrté: Kouzlo domácího šití

4. 1. 2022

32 min