Pro přehrání dalších podcastů se prosím registrujte.

Aplikace je ZDARMA. Váš email potřebujeme pouze k tomu, abychom vám mohli vybírat podcasty přesně na míru. Budete moci odebírat podcasty, hledat osobnosti a témata napříč podcasty, aby vám neunikl žádný zajímavý rozhovor.

Vyzkoušejte vaše osobní rádio. Děkujeme, Team Youradio Talk.

Obrázek podcastu Český rozhlas - Životní styl

Podcast Český rozhlas - Životní styl

Obrázek epizody Blízká setkání: Egyptolog Miroslav Bárta: Archeologie je pro mě úžasný způsob, jak cestovat v čase

Blízká setkání: Egyptolog Miroslav Bárta: Archeologie je pro mě úžasný způsob, jak cestovat v čase

19. 7. 2022

29 min

Obrázek epizody Casablanca: Svoboda je nejdůležitější. Směřuju k tomu i při cestování s dětmi, říká cestovatelka Martina Špatná

Casablanca: Svoboda je nejdůležitější. Směřuju k tomu i při cestování s dětmi, říká cestovatelka Martina Špatná

19. 7. 2022

42 min

Obrázek epizody Káva o čtvrté: Léto kardiaků

Káva o čtvrté: Léto kardiaků

18. 7. 2022

30 min

Obrázek epizody Blízká setkání: Steve Lichtag: Syn se mě ptal: Tati, mohl bys zařídit, aby už nikdy nedávali Holky z porcelánu?

Blízká setkání: Steve Lichtag: Syn se mě ptal: Tati, mohl bys zařídit, aby už nikdy nedávali Holky z porcelánu?

18. 7. 2022

30 min

Obrázek epizody Šarm: Zkuste slané jahody. Recept od Radka Pálky vás překvapí, ale při velkém vedru jistě krásně osvěží

Šarm: Zkuste slané jahody. Recept od Radka Pálky vás překvapí, ale při velkém vedru jistě krásně osvěží

16. 7. 2022

27 min

Obrázek epizody Blízká setkání: Kloubková a Kuneš, Vašinka, Kovaříková, Orozovič, Roučková. To nejlepší z Blízkých setkání

Blízká setkání: Kloubková a Kuneš, Vašinka, Kovaříková, Orozovič, Roučková. To nejlepší z Blízkých setkání

16. 7. 2022

24 min

Obrázek epizody Káva o čtvrté: Léčivé rostliny na zahrádce

Káva o čtvrté: Léčivé rostliny na zahrádce

15. 7. 2022

33 min

Obrázek epizody Blízká setkání: Herec a zpěvák Tomáš Trapl: Při obsazování muzikálů je nejdůležitější počet obdivovatelů na sítích

Blízká setkání: Herec a zpěvák Tomáš Trapl: Při obsazování muzikálů je nejdůležitější počet obdivovatelů na sítích

15. 7. 2022

27 min

Obrázek epizody Mikrovlnky: Žena měla zákusek v podpaží a veverky neotěhotní díky pomazánce. To jsou nej zprávy minulého týdne

Mikrovlnky: Žena měla zákusek v podpaží a veverky neotěhotní díky pomazánce. To jsou nej zprávy minulého týdne

15. 7. 2022

8 min

Obrázek epizody Káva o čtvrté: Voda jako posílovna

Káva o čtvrté: Voda jako posílovna

14. 7. 2022

31 min

Obrázek epizody Blízká setkání: Cyril a Vincent Navrátilovi: Na to, jak jsme všichni nesnesitelní, tak se vídáme překvapivě často

Blízká setkání: Cyril a Vincent Navrátilovi: Na to, jak jsme všichni nesnesitelní, tak se vídáme překvapivě často

14. 7. 2022

31 min

Obrázek epizody Káva o čtvrté: S vnoučaty do přírody

Káva o čtvrté: S vnoučaty do přírody

13. 7. 2022

31 min

Obrázek epizody Blízká setkání: Automobilová závodnice Olga Roučková: „Cože? Holka? A na čtyřkolce? To byly reakce sponzorů

Blízká setkání: Automobilová závodnice Olga Roučková: „Cože? Holka? A na čtyřkolce? To byly reakce sponzorů

13. 7. 2022

27 min

Obrázek epizody Káva o čtvrté: Co zvířatům do misky nepatří

Káva o čtvrté: Co zvířatům do misky nepatří

12. 7. 2022

31 min

Obrázek epizody Balanc: Zadek, břicho, menstruace a sperma. Co všechno nemáte rádi na svém těle a jak to napravit?

Balanc: Zadek, břicho, menstruace a sperma. Co všechno nemáte rádi na svém těle a jak to napravit?

12. 7. 2022

30 min

Obrázek epizody Blízká setkání: Igor Orozovič: Snídal jsem v lese a byl jsem nahý. Miluju propojení s přírodou

Blízká setkání: Igor Orozovič: Snídal jsem v lese a byl jsem nahý. Miluju propojení s přírodou

12. 7. 2022

27 min

Obrázek epizody Káva o čtvrté: Jak se propít k lepšímu tělu

Káva o čtvrté: Jak se propít k lepšímu tělu

11. 7. 2022

31 min

Obrázek epizody Blízká setkání: Spisovatelka Blanka Kovaříková: Psát s Milošem Kopeckým byla dobrá lekce

Blízká setkání: Spisovatelka Blanka Kovaříková: Psát s Milošem Kopeckým byla dobrá lekce

11. 7. 2022

29 min

Obrázek epizody Šarm: Stres je nebezpečná součást života. Za rok zpracujeme tolik informací, co naši předci za celý život

Šarm: Stres je nebezpečná součást života. Za rok zpracujeme tolik informací, co naši předci za celý život

9. 7. 2022

26 min

Obrázek epizody Blízká setkání: Jastraban, Hrzánová, Zavřel, Sedláčková-Oltová, Stehlík. To nejlepší z Blízkých setkání

Blízká setkání: Jastraban, Hrzánová, Zavřel, Sedláčková-Oltová, Stehlík. To nejlepší z Blízkých setkání

9. 7. 2022

54 min

Obrázek epizody Káva o čtvrté: Kmín

Káva o čtvrté: Kmín

8. 7. 2022

34 min

Obrázek epizody Blízká setkání: Herec Marcel Vašinka: Když jsem za totality přiznal, že jsem gay, bál jsem se, že přijdu o práci

Blízká setkání: Herec Marcel Vašinka: Když jsem za totality přiznal, že jsem gay, bál jsem se, že přijdu o práci

8. 7. 2022

28 min

Obrázek epizody Mikrovlnky: Starosta se oženil s aligátorem a Brnem jel cyklista se záchodem. To jsou nej zprávy minulého týdne

Mikrovlnky: Starosta se oženil s aligátorem a Brnem jel cyklista se záchodem. To jsou nej zprávy minulého týdne

8. 7. 2022

9 min

Obrázek epizody Káva o čtvrté: Voda jako posilovna

Káva o čtvrté: Voda jako posilovna

7. 7. 2022

33 min

Obrázek epizody Blízká setkání: Tanečnice Kristina Kloubková: Václavu Kunešovi přezdívají Malý Kylián. A není to kvůli vzrůstu

Blízká setkání: Tanečnice Kristina Kloubková: Václavu Kunešovi přezdívají Malý Kylián. A není to kvůli vzrůstu

7. 7. 2022

29 min