Pro přehrání dalších podcastů se prosím registrujte.

Aplikace je ZDARMA. Váš email potřebujeme pouze k tomu, abychom vám mohli vybírat podcasty přesně na míru. Budete moci odebírat podcasty, hledat osobnosti a témata napříč podcasty, aby vám neunikl žádný zajímavý rozhovor.

Vyzkoušejte vaše osobní rádio. Děkujeme, Team Youradio Talk.

Obrázek podcastu Český rozhlas - Životní styl

Podcast Český rozhlas - Životní styl

Obrázek epizody Blízká setkání: Spisovatel Petr Stančík: Pro mě jsou bagry mytologické bytosti a moderní draci

Blízká setkání: Spisovatel Petr Stančík: Pro mě jsou bagry mytologické bytosti a moderní draci

21. 10. 2022

30 min

Obrázek epizody Mikrovlnky: Muž je alergický na vlastní sperma a jiný chlapík hrál během operace mozku na saxofon

Mikrovlnky: Muž je alergický na vlastní sperma a jiný chlapík hrál během operace mozku na saxofon

21. 10. 2022

9 min

Obrázek epizody Káva o čtvrté: Diskusní pořad, dnes na téma: Invazní hmyz

Káva o čtvrté: Diskusní pořad, dnes na téma: Invazní hmyz

20. 10. 2022

32 min

Obrázek epizody Blízká setkání: Kuchař Zdeněk Pohlreich: Na talíři se ukáže, co jsi za člověka. Osobnost je v jídle určitě skrytá

Blízká setkání: Kuchař Zdeněk Pohlreich: Na talíři se ukáže, co jsi za člověka. Osobnost je v jídle určitě skrytá

20. 10. 2022

26 min

Obrázek epizody Houpačky: Nucení prostě nefunguje, i když mám chvíle, kdy tohle pravidlo poruším, říká Máma v kuchyni

Houpačky: Nucení prostě nefunguje, i když mám chvíle, kdy tohle pravidlo poruším, říká Máma v kuchyni

19. 10. 2022

24 min

Obrázek epizody Káva o čtvrté: Diskusní pořad, dnes na téma: Efektivní vytápění

Káva o čtvrté: Diskusní pořad, dnes na téma: Efektivní vytápění

19. 10. 2022

34 min

Obrázek epizody Blízká setkání: Scenárista Marek Epstein: Život napíše scénář, jaký scenárista nevymyslí

Blízká setkání: Scenárista Marek Epstein: Život napíše scénář, jaký scenárista nevymyslí

19. 10. 2022

32 min

Obrázek epizody Káva o čtvrté: Diskusní pořad, dnes na téma: Jak určit výši výživného?

Káva o čtvrté: Diskusní pořad, dnes na téma: Jak určit výši výživného?

18. 10. 2022

33 min

Obrázek epizody Blízká setkání: Herec Daniel Krejčík: Mám o čem psát. Narodil jsem se v pohřební službě a žiju na zámku

Blízká setkání: Herec Daniel Krejčík: Mám o čem psát. Narodil jsem se v pohřební službě a žiju na zámku

18. 10. 2022

30 min

Obrázek epizody Radioporadna: Šedivé vlasy lidem sluší. Pokud máte svůj styl a umíte je nosit, tak jsou sexy a naprosto excelentní

Radioporadna: Šedivé vlasy lidem sluší. Pokud máte svůj styl a umíte je nosit, tak jsou sexy a naprosto excelentní

18. 10. 2022

16 min

Obrázek epizody Balanc: Sebediagnózy z internetu a nerudní doktoři. Jak správně komunikovat u lékaře?

Balanc: Sebediagnózy z internetu a nerudní doktoři. Jak správně komunikovat u lékaře?

18. 10. 2022

28 min

Obrázek epizody Káva o čtvrté: Diskusní pořad, dnes na téma: Horší se nám zrak

Káva o čtvrté: Diskusní pořad, dnes na téma: Horší se nám zrak

17. 10. 2022

38 min

Obrázek epizody Blízká setkání: Radiolog Josef Vymazal: Proč radiodiagnostika už dnes nenabízí lékařům barevné obrázky?

Blízká setkání: Radiolog Josef Vymazal: Proč radiodiagnostika už dnes nenabízí lékařům barevné obrázky?

17. 10. 2022

26 min

Obrázek epizody Casablanca: Sbírat písničky, odpadky, zážitky a úsměvy. Pavla Kopřivová vypráví o svém cestování

Casablanca: Sbírat písničky, odpadky, zážitky a úsměvy. Pavla Kopřivová vypráví o svém cestování

16. 10. 2022

41 min

Obrázek epizody Šarm: Kde sehnat nejlepší zvěřinu a jak ji proměnit v lahůdku, po které oblíznete celý talíř i s hrncem?

Šarm: Kde sehnat nejlepší zvěřinu a jak ji proměnit v lahůdku, po které oblíznete celý talíř i s hrncem?

15. 10. 2022

25 min

Obrázek epizody Blízká setkání: Vondráček, Vlášková, Bebjak, Čechová, Jirešová. To nejlepší z Blízkých setkání uplynulých dní

Blízká setkání: Vondráček, Vlášková, Bebjak, Čechová, Jirešová. To nejlepší z Blízkých setkání uplynulých dní

15. 10. 2022

30 min

Obrázek epizody Káva o čtvrté: Diskusní pořad, dnes na téma: Dekorace z dýní

Káva o čtvrté: Diskusní pořad, dnes na téma: Dekorace z dýní

14. 10. 2022

33 min

Obrázek epizody Blízká setkání: herečka Kamila Janovičová: Štěpán Kozub jí ustřihl vlasy. „Bylo to pět let mého života“

Blízká setkání: herečka Kamila Janovičová: Štěpán Kozub jí ustřihl vlasy. „Bylo to pět let mého života“

14. 10. 2022

28 min

Obrázek epizody Mikrovlnky: ​​Mexičan zapálil kresbu Fridy Kahlo a houbové kšefty s nevyplatily. To jsou zprávy minulého týdne

Mikrovlnky: ​​Mexičan zapálil kresbu Fridy Kahlo a houbové kšefty s nevyplatily. To jsou zprávy minulého týdne

14. 10. 2022

8 min

Obrázek epizody Káva o čtvrté: Host: René Zavoral, generální ředitel Českého rozhlasu

Káva o čtvrté: Host: René Zavoral, generální ředitel Českého rozhlasu

13. 10. 2022

35 min

Obrázek epizody Blízká setkání: Herec Igor Bareš: Když mi bylo v životě úzko, tak jsem se upínal k rozhlasu

Blízká setkání: Herec Igor Bareš: Když mi bylo v životě úzko, tak jsem se upínal k rozhlasu

13. 10. 2022

32 min

Obrázek epizody Houpačky: Když dítě vyrůstá v mocenském prostředí, je zvyklé, že se s ním dospělí dělají, co chtějí

Houpačky: Když dítě vyrůstá v mocenském prostředí, je zvyklé, že se s ním dospělí dělají, co chtějí

12. 10. 2022

29 min

Obrázek epizody Káva o čtvrté: Diskusní pořad, dnes na téma: Příspěvek na bydlení

Káva o čtvrté: Diskusní pořad, dnes na téma: Příspěvek na bydlení

12. 10. 2022

35 min

Obrázek epizody Blízká setkání: Herečka Ivana Jirešová: Byla jsem zelená a měla tykadla. Fiona v muzikálu Shrek byla vysněnou rolí

Blízká setkání: Herečka Ivana Jirešová: Byla jsem zelená a měla tykadla. Fiona v muzikálu Shrek byla vysněnou rolí

12. 10. 2022

29 min

Obrázek epizody Káva o čtvrté: Diskusní pořad, dnes na téma: Projekt #nePINdej!

Káva o čtvrté: Diskusní pořad, dnes na téma: Projekt #nePINdej!

11. 10. 2022

34 min