Pro přehrání dalších podcastů se prosím registrujte.

Aplikace je ZDARMA. Váš email potřebujeme pouze k tomu, abychom vám mohli vybírat podcasty přesně na míru. Budete moci odebírat podcasty, hledat osobnosti a témata napříč podcasty, aby vám neunikl žádný zajímavý rozhovor.

Vyzkoušejte vaše osobní rádio. Děkujeme, Team Youradio Talk.

Obrázek podcastu Český rozhlas - Životní styl

Podcast Český rozhlas - Životní styl

Obrázek epizody Balanc: Je jóga jenom pro holky? Mýtus. Na duševní úrovni jsme všichni oboupohlavní

Balanc: Je jóga jenom pro holky? Mýtus. Na duševní úrovni jsme všichni oboupohlavní

1. 11. 2022

24 min

Obrázek epizody Káva o čtvrté: Diskusní pořad, dnes na téma: Naše tělo a chlad

Káva o čtvrté: Diskusní pořad, dnes na téma: Naše tělo a chlad

31. 10. 2022

36 min

Obrázek epizody Blízká setkání: Reportér a spisovatel Josef Klíma: Jsem pozorovatel života

Blízká setkání: Reportér a spisovatel Josef Klíma: Jsem pozorovatel života

31. 10. 2022

27 min

Obrázek epizody Šarm: Luštěniny jsou bohužel nedoceněnou potravinou. Jsou totiž výborným podzimním zdrojem nejen vitamínů

Šarm: Luštěniny jsou bohužel nedoceněnou potravinou. Jsou totiž výborným podzimním zdrojem nejen vitamínů

29. 10. 2022

25 min

Obrázek epizody Blízká setkání: Pohlreich, Stančík, Mišík, Janěková ml., Stříž. To nejlepší z Blízkých setkání uplynulých dní

Blízká setkání: Pohlreich, Stančík, Mišík, Janěková ml., Stříž. To nejlepší z Blízkých setkání uplynulých dní

29. 10. 2022

23 min

Obrázek epizody Blízká setkání: Fotograf Viktor Kronbauer: V Rudolfinu jsem zmáčkl spoušť, ozvala se rána a dirigent se otočil

Blízká setkání: Fotograf Viktor Kronbauer: V Rudolfinu jsem zmáčkl spoušť, ozvala se rána a dirigent se otočil

28. 10. 2022

27 min

Obrázek epizody Mikrovlnky: Polonahá divoženka tančila u houpačky a bitcoiny nejsou eko. To jsou nej zprávy minulého týdne

Mikrovlnky: Polonahá divoženka tančila u houpačky a bitcoiny nejsou eko. To jsou nej zprávy minulého týdne

28. 10. 2022

9 min

Obrázek epizody Káva o čtvrté: Diskusní pořad, dnes na téma: Podzim na silnicích

Káva o čtvrté: Diskusní pořad, dnes na téma: Podzim na silnicích

27. 10. 2022

34 min

Obrázek epizody Blízká setkání: Herec Roman Zach: Když režiséři chtějí charizmatickou postavu, volají mě. Rozčiluje mě to

Blízká setkání: Herec Roman Zach: Když režiséři chtějí charizmatickou postavu, volají mě. Rozčiluje mě to

27. 10. 2022

27 min

Obrázek epizody Houpačky: Berme ji jako rodiče vážně. Já bych to znovu zažít nechtěl, říká dětský psycholog o první lásce

Houpačky: Berme ji jako rodiče vážně. Já bych to znovu zažít nechtěl, říká dětský psycholog o první lásce

26. 10. 2022

18 min

Obrázek epizody Káva o čtvrté: Zvířecí senioři

Káva o čtvrté: Zvířecí senioři

26. 10. 2022

34 min

Obrázek epizody Blízká setkání: Imunolog Ilja Stříž: Pilulka vás nezachrání. Důležitý je spánek, pohyb a dobrá nálada

Blízká setkání: Imunolog Ilja Stříž: Pilulka vás nezachrání. Důležitý je spánek, pohyb a dobrá nálada

26. 10. 2022

28 min

Obrázek epizody Káva o čtvrté: Diskusní pořad, dnes na téma: Cibule v kuchyni

Káva o čtvrté: Diskusní pořad, dnes na téma: Cibule v kuchyni

25. 10. 2022

34 min

Obrázek epizody Balanc: Jóga a psychoterapie. Východní praxe se může se západní terapií skvěle doplňovat i tlouct

Balanc: Jóga a psychoterapie. Východní praxe se může se západní terapií skvěle doplňovat i tlouct

25. 10. 2022

26 min

Obrázek epizody Blízká setkání: Herečka Jana Janěková ml.: Práce se studenty je to, co mě nejvíc naplňuje

Blízká setkání: Herečka Jana Janěková ml.: Práce se studenty je to, co mě nejvíc naplňuje

25. 10. 2022

28 min

Obrázek epizody Káva o čtvrté: Diskusní pořad, dnes na téma: Výživa diabetiků

Káva o čtvrté: Diskusní pořad, dnes na téma: Výživa diabetiků

24. 10. 2022

37 min

Obrázek epizody Blízká setkání: Herec Adam Mišík: Jsme první generace, která se s drogami setkává v opravdu mladém věku

Blízká setkání: Herec Adam Mišík: Jsme první generace, která se s drogami setkává v opravdu mladém věku

24. 10. 2022

26 min

Obrázek epizody Casablanca: Dozrál čas na Peru! O Andách a tamních festivalech vypráví fotograf Pavel Svoboda

Casablanca: Dozrál čas na Peru! O Andách a tamních festivalech vypráví fotograf Pavel Svoboda

23. 10. 2022

44 min

Obrázek epizody Šarm: Šéfkuchař Radek Pálka doporučuje švestky jako šťastné ovoce. A přidává recept na švestkové čatný

Šarm: Šéfkuchař Radek Pálka doporučuje švestky jako šťastné ovoce. A přidává recept na švestkové čatný

22. 10. 2022

26 min

Obrázek epizody Blízká setkání: Bareš, Janovičová, Vymazal, Krejčík. To nejlepší z Blízkých setkání uplynulých dní

Blízká setkání: Bareš, Janovičová, Vymazal, Krejčík. To nejlepší z Blízkých setkání uplynulých dní

22. 10. 2022

29 min

Obrázek epizody Káva o čtvrté: Diskusní pořad, dnes na téma: Květinové záhony na podzim

Káva o čtvrté: Diskusní pořad, dnes na téma: Květinové záhony na podzim

21. 10. 2022

32 min

Obrázek epizody Blízká setkání: Spisovatel Petr Stančík: Pro mě jsou bagry mytologické bytosti a moderní draci

Blízká setkání: Spisovatel Petr Stančík: Pro mě jsou bagry mytologické bytosti a moderní draci

21. 10. 2022

30 min

Obrázek epizody Mikrovlnky: Muž je alergický na vlastní sperma a jiný chlapík hrál během operace mozku na saxofon

Mikrovlnky: Muž je alergický na vlastní sperma a jiný chlapík hrál během operace mozku na saxofon

21. 10. 2022

9 min

Obrázek epizody Káva o čtvrté: Diskusní pořad, dnes na téma: Invazní hmyz

Káva o čtvrté: Diskusní pořad, dnes na téma: Invazní hmyz

20. 10. 2022

32 min

Obrázek epizody Blízká setkání: Kuchař Zdeněk Pohlreich: Na talíři se ukáže, co jsi za člověka. Osobnost je v jídle určitě skrytá

Blízká setkání: Kuchař Zdeněk Pohlreich: Na talíři se ukáže, co jsi za člověka. Osobnost je v jídle určitě skrytá

20. 10. 2022

26 min