Pro přehrání dalších podcastů se prosím registrujte.

Aplikace je ZDARMA. Váš email potřebujeme pouze k tomu, abychom vám mohli vybírat podcasty přesně na míru. Budete moci odebírat podcasty, hledat osobnosti a témata napříč podcasty, aby vám neunikl žádný zajímavý rozhovor.

Vyzkoušejte vaše osobní rádio. Děkujeme, Team Youradio Talk.

Obrázek podcastu Český rozhlas - Životní styl

Podcast Český rozhlas - Životní styl

Obrázek epizody Káva o čtvrté: Vaše každodenní inspirace: Likvidace invazních rostlin v národních parcích

Káva o čtvrté: Vaše každodenní inspirace: Likvidace invazních rostlin v národních parcích

15. 8. 2023

34 min

Obrázek epizody Blízká setkání: Herec Petr Rychlý: Konkurs do divadla jsem dělal na zapřenou. Rodiče nechtěli, abych byl hercem

Blízká setkání: Herec Petr Rychlý: Konkurs do divadla jsem dělal na zapřenou. Rodiče nechtěli, abych byl hercem

15. 8. 2023

29 min

Obrázek epizody Balanc: A žili šťastně až do září! Proč v létě prožíváme románky a kdy je nevěra konec vztahu?

Balanc: A žili šťastně až do září! Proč v létě prožíváme románky a kdy je nevěra konec vztahu?

15. 8. 2023

38 min

Obrázek epizody Káva o čtvrté: Vaše každodenní inspirace: Bolesti břicha

Káva o čtvrté: Vaše každodenní inspirace: Bolesti břicha

14. 8. 2023

37 min

Obrázek epizody Blízká setkání: Kurt Gebauer: Když je příležitost udělat něco venku, všeho nechám a jdu do toho na plné pecky

Blízká setkání: Kurt Gebauer: Když je příležitost udělat něco venku, všeho nechám a jdu do toho na plné pecky

14. 8. 2023

32 min

Obrázek epizody Casablanca: Spousta deště. Hodně grónské romantiky. Arctic Circle Trail byl trochu peklo, chválí si cestovatelé

Casablanca: Spousta deště. Hodně grónské romantiky. Arctic Circle Trail byl trochu peklo, chválí si cestovatelé

13. 8. 2023

40 min

Obrázek epizody Šarm: Ředkvičky a kedlubny jsou podle šéfkuchaře Radka Pálky ideální letní zelenina. Máme recept na salát

Šarm: Ředkvičky a kedlubny jsou podle šéfkuchaře Radka Pálky ideální letní zelenina. Máme recept na salát

12. 8. 2023

24 min

Obrázek epizody Káva o čtvrté: Vaše každodenní inspirace: Letní řez a ošetřování ovocných dřevin a vinné révy

Káva o čtvrté: Vaše každodenní inspirace: Letní řez a ošetřování ovocných dřevin a vinné révy

11. 8. 2023

30 min

Obrázek epizody Blízká setkání: Sopranistka Jana Sibera: Tlustá sopranistka, která jen stojí a zpívá? To dávno není!

Blízká setkání: Sopranistka Jana Sibera: Tlustá sopranistka, která jen stojí a zpívá? To dávno není!

11. 8. 2023

27 min

Obrázek epizody Mikrovlnky: Japonský muž chce být kolie a Brňané metali housky po prodavačce. To jsou nej zprávy minulého týdne

Mikrovlnky: Japonský muž chce být kolie a Brňané metali housky po prodavačce. To jsou nej zprávy minulého týdne

11. 8. 2023

9 min

Obrázek epizody Káva o čtvrté: Vaše každodenní inspirace: Vysoce zpracované potraviny

Káva o čtvrté: Vaše každodenní inspirace: Vysoce zpracované potraviny

10. 8. 2023

32 min

Obrázek epizody Blízká setkání: Influencerka Tereza Rak: Sociální sítě vnímám jako dobrého sluhu, ale špatného pána

Blízká setkání: Influencerka Tereza Rak: Sociální sítě vnímám jako dobrého sluhu, ale špatného pána

10. 8. 2023

29 min

Obrázek epizody Houpačky: Okolí se mě ptá na moji dceru nebo práci. Málokdo se ale zajímá o to, jak se mám já

Houpačky: Okolí se mě ptá na moji dceru nebo práci. Málokdo se ale zajímá o to, jak se mám já

9. 8. 2023

20 min

Obrázek epizody Káva o čtvrté: Vaše každodenní inspirace: Nájemní smlouva

Káva o čtvrté: Vaše každodenní inspirace: Nájemní smlouva

9. 8. 2023

34 min

Obrázek epizody Blízká setkání: Zpěvák Pepa Vojtek: Když udržíš kytaru a myšlenku, můžeš dělat muziku do stovky

Blízká setkání: Zpěvák Pepa Vojtek: Když udržíš kytaru a myšlenku, můžeš dělat muziku do stovky

9. 8. 2023

27 min

Obrázek epizody Káva o čtvrté: Vaše každodenní inspirace: Možná jsem se otrávil

Káva o čtvrté: Vaše každodenní inspirace: Možná jsem se otrávil

8. 8. 2023

34 min

Obrázek epizody Blízká setkání: Porotkyně Míša Landová: U koláčů mám raději olej než máslo. Další tipy a rady na kynuté těsto

Blízká setkání: Porotkyně Míša Landová: U koláčů mám raději olej než máslo. Další tipy a rady na kynuté těsto

8. 8. 2023

30 min

Obrázek epizody Káva o čtvrté: Vaše každodenní inspirace: Bouřky

Káva o čtvrté: Vaše každodenní inspirace: Bouřky

7. 8. 2023

32 min

Obrázek epizody Blízká setkání: Václav Kůs: Jsem kastelánem Kašperku, protože mi v Praze zbourali oblíbený indický street food

Blízká setkání: Václav Kůs: Jsem kastelánem Kašperku, protože mi v Praze zbourali oblíbený indický street food

7. 8. 2023

28 min

Obrázek epizody Casablanca: Mořská nemoc šest dní v kuse je krutá. Na lodi je mi ale stejně líp než ve městě, říká mořeplavkyně

Casablanca: Mořská nemoc šest dní v kuse je krutá. Na lodi je mi ale stejně líp než ve městě, říká mořeplavkyně

6. 8. 2023

48 min

Obrázek epizody Šarm: Víte, co je v životě nejdůležitější pro zpěvačku Lucii Bílou? Rodina je základ a pak dobrý tým okolo

Šarm: Víte, co je v životě nejdůležitější pro zpěvačku Lucii Bílou? Rodina je základ a pak dobrý tým okolo

5. 8. 2023

27 min

Obrázek epizody Blízká setkání: Pivní sommeliérka Marcela Titzlová: Zkouší se různé druhy ovoce, zeleniny, houby či rajčata

Blízká setkání: Pivní sommeliérka Marcela Titzlová: Zkouší se různé druhy ovoce, zeleniny, houby či rajčata

4. 8. 2023

29 min

Obrázek epizody Mikrovlnky: Pražané v pondělí holdují kokainu a kláštěr zachránil pejska. To jsou nej zprávy minulého týdne

Mikrovlnky: Pražané v pondělí holdují kokainu a kláštěr zachránil pejska. To jsou nej zprávy minulého týdne

4. 8. 2023

10 min

Obrázek epizody Káva o čtvrté: Vaše každodenní inspirace: Káva nejen v šálku

Káva o čtvrté: Vaše každodenní inspirace: Káva nejen v šálku

3. 8. 2023

32 min

Obrázek epizody Blízká setkání: Zpěvačka a herečka Lucie Vondráčková: „Vždycky jsem chtěla být učitelkou.“ Přání ji plní seriál

Blízká setkání: Zpěvačka a herečka Lucie Vondráčková: „Vždycky jsem chtěla být učitelkou.“ Přání ji plní seriál

3. 8. 2023

29 min