Pro přehrání dalších podcastů se prosím registrujte.

Aplikace je ZDARMA. Váš email potřebujeme pouze k tomu, abychom vám mohli vybírat podcasty přesně na míru. Budete moci odebírat podcasty, hledat osobnosti a témata napříč podcasty, aby vám neunikl žádný zajímavý rozhovor.

Vyzkoušejte vaše osobní rádio. Děkujeme, Team Youradio Talk.

Obrázek podcastu Český rozhlas - Životní styl

Podcast Český rozhlas - Životní styl

Obrázek epizody Houpačky: Dítě má v nemocnici právo na neustálou přítomnost rodičů, ta ale není vždycky možná, říká právnička

Houpačky: Dítě má v nemocnici právo na neustálou přítomnost rodičů, ta ale není vždycky možná, říká právnička

20. 9. 2023

29 min

Obrázek epizody Káva o čtvrté: Vaše každodenní inspirace: Obnovitelná energie v bytových domech

Káva o čtvrté: Vaše každodenní inspirace: Obnovitelná energie v bytových domech

20. 9. 2023

33 min

Obrázek epizody Blízká setkání: Operní pěvec Adam Plachetka: Za koukání do not jsem od Ondřeje Havelky dostával přes prsty

Blízká setkání: Operní pěvec Adam Plachetka: Za koukání do not jsem od Ondřeje Havelky dostával přes prsty

20. 9. 2023

32 min

Obrázek epizody Káva o čtvrté: Vaše každodenní inspirace: Barvy v podzimním a zimním šatníku

Káva o čtvrté: Vaše každodenní inspirace: Barvy v podzimním a zimním šatníku

19. 9. 2023

33 min

Obrázek epizody Balanc: Až polovina trans lidí se pokusí o sebevraždu. Podporu ale potřebují i jejich blízcí

Balanc: Až polovina trans lidí se pokusí o sebevraždu. Podporu ale potřebují i jejich blízcí

19. 9. 2023

31 min

Obrázek epizody Blízká setkání: Šéfkuchařka a cestovatelka Kamu: Udržitelnost je pro nás nejdůležitější ze všeho

Blízká setkání: Šéfkuchařka a cestovatelka Kamu: Udržitelnost je pro nás nejdůležitější ze všeho

19. 9. 2023

28 min

Obrázek epizody Káva o čtvrté: Vaše každodenní inspirace: Environmentální žal

Káva o čtvrté: Vaše každodenní inspirace: Environmentální žal

18. 9. 2023

33 min

Obrázek epizody Blízká setkání: Zpravodaj Jan Kaliba: Chceme lidem umět lépe vysvětlovat klimatické změny

Blízká setkání: Zpravodaj Jan Kaliba: Chceme lidem umět lépe vysvětlovat klimatické změny

18. 9. 2023

27 min

Obrázek epizody Casablanca: V Saúdské Arábii jsem zažila pouštní vedra, nádherné chvíle i paranoiu, říká Dominika Gawliczková

Casablanca: V Saúdské Arábii jsem zažila pouštní vedra, nádherné chvíle i paranoiu, říká Dominika Gawliczková

18. 9. 2023

42 min

Obrázek epizody Šarm: Kolikrát za den je vhodné jíst? Jaké je nejlepší doporučení? Zeptali jsme se výživové poradkyně

Šarm: Kolikrát za den je vhodné jíst? Jaké je nejlepší doporučení? Zeptali jsme se výživové poradkyně

16. 9. 2023

26 min

Obrázek epizody Káva o čtvrté: Vaše každodenní inspirace: Stavby na zahradě

Káva o čtvrté: Vaše každodenní inspirace: Stavby na zahradě

15. 9. 2023

34 min

Obrázek epizody Blízká setkání: Herec Jan Nedbal: Vyžívám se v emocích. Jsem strašná plačka. Stačí mi reklama na psí granule

Blízká setkání: Herec Jan Nedbal: Vyžívám se v emocích. Jsem strašná plačka. Stačí mi reklama na psí granule

15. 9. 2023

33 min

Obrázek epizody Mikrovlnky: Za mladé Japonce randí rodiče a lékařky operují lépe než doktoři. To jsou nej zprávy týdne

Mikrovlnky: Za mladé Japonce randí rodiče a lékařky operují lépe než doktoři. To jsou nej zprávy týdne

15. 9. 2023

12 min

Obrázek epizody Káva o čtvrté: Vaše každodenní inspirace: Musí být dezerty tabu?

Káva o čtvrté: Vaše každodenní inspirace: Musí být dezerty tabu?

14. 9. 2023

34 min

Obrázek epizody Blízká setkání: Bratři Polákovi z O5 a Radeček: Nejsme potetovaní ani rozvedení. Jsme divná rocková kapela

Blízká setkání: Bratři Polákovi z O5 a Radeček: Nejsme potetovaní ani rozvedení. Jsme divná rocková kapela

14. 9. 2023

31 min

Obrázek epizody Houpačky: Děti po obědě spinkají, do třídy nesmíte, na záchod jen o přestávce. Jak komunikovat se školou?

Houpačky: Děti po obědě spinkají, do třídy nesmíte, na záchod jen o přestávce. Jak komunikovat se školou?

13. 9. 2023

31 min

Obrázek epizody Káva o čtvrté: Vaše každodenní inspirace: Hezká místa pro hezký život

Káva o čtvrté: Vaše každodenní inspirace: Hezká místa pro hezký život

13. 9. 2023

33 min

Obrázek epizody Blízká setkání: Alice Kavková, odbornice na retrohry: Skákání gumy mi změnilo život

Blízká setkání: Alice Kavková, odbornice na retrohry: Skákání gumy mi změnilo život

13. 9. 2023

32 min

Obrázek epizody Káva o čtvrté: Vaše každodenní inspirace: Změny důchodů

Káva o čtvrté: Vaše každodenní inspirace: Změny důchodů

12. 9. 2023

33 min

Obrázek epizody Balanc: Fyzické tresty a děti. Je rozdíl, když mámě rupnou nervy, nebo když je facka na denním pořádku

Balanc: Fyzické tresty a děti. Je rozdíl, když mámě rupnou nervy, nebo když je facka na denním pořádku

12. 9. 2023

26 min

Obrázek epizody Blízká setkání: Když potkám na ulici svůj kabát, mám radost, že má moje práce smysl, usmívá se Daniela Flejšarová

Blízká setkání: Když potkám na ulici svůj kabát, mám radost, že má moje práce smysl, usmívá se Daniela Flejšarová

12. 9. 2023

25 min

Obrázek epizody Blízká setkání: Zemřela Yvonne Přenosilová. Připomeňte si ji v Blízkých setkáních s Alešem Cibulkou

Blízká setkání: Zemřela Yvonne Přenosilová. Připomeňte si ji v Blízkých setkáních s Alešem Cibulkou

11. 9. 2023

33 min

Obrázek epizody Káva o čtvrté: Vaše každodenní inspirace: Chronické onemocnění ledvin

Káva o čtvrté: Vaše každodenní inspirace: Chronické onemocnění ledvin

11. 9. 2023

32 min

Obrázek epizody Blízká setkání: Z moderátora kulisákem. Divadlo byla láska na první pohled, říká herec Marek Taclík

Blízká setkání: Z moderátora kulisákem. Divadlo byla láska na první pohled, říká herec Marek Taclík

11. 9. 2023

31 min

Obrázek epizody Šarm: Když má člověk skvělé zázemí a rodinu, tak může být daleko úspěšnější, je přesvědčen Marek Ztracený

Šarm: Když má člověk skvělé zázemí a rodinu, tak může být daleko úspěšnější, je přesvědčen Marek Ztracený

9. 9. 2023

26 min