Podcast Vltava
Řadit dle:

Mozaika: Hospodářská krize překazila regulační plán města Hradce Králové vypracovaný Josefem Gočárem
10. 8. 2021
7 min

Vizitka: Jan Prušinovský: Téma filmu Chyby se mi vracelo jako střep, který jsem potřeboval vyrvat
10. 8. 2021
47 min

Mozaika: V Londýně se odehrála společná výstava architekta Jana Bočana a designéra Michaela Anastassiadese
10. 8. 2021
5 min

ArtCafé: Tereza Lišková se bude hostů ptát, jak se fenomén konspirací, fám nebo dezinformací propsal do divadelní inscenace Černá sanitka, karetní hry Nekrm kachnu nebo filmového dokumentu Dobré zprávy
9. 8. 2021
57 min

Vizitka: Eliška Cílková: Zvukové instalace mám pořád ráda. Už ale budu klasická skladatelkan
9. 8. 2021
48 min

Vizitka: Ladislav Tázlar: U zkoušek jsem vyrobil takovou součástku, že si mysleli, že jsem ji ukradl
8. 8. 2021
35 min

Bohoslužba: Přímý přenos bohoslužby Pravoslavné církve z katedrálního chrámu sv
8. 8. 2021
1 hod 4 min

ArtCafé: Anna Luňáková se ptá spisovatele Tobiáše Jirouse a muzikantky Evy Turnové, baskytaristky DG 307 a The Plastic People of the Universe na hudbu, život i psaní undergroundu
6. 8. 2021
56 min

Mozaika: Surrealisti, sochy, Kafka. Jak ovlivnil pobyt v Praze britskou komiksovou autorku Sayru Begum?
6. 8. 2021
6 min

Mozaika: Po schodech do věže a s čelovkou do vodojemu. Vodárna Jana Kotěry se otevře díky Open House Praha
6. 8. 2021
5 min

Vizitka: Martin Jiroušek: Horor je záludná záležitost. Sledujte ho, připraví vás na nejistoty
6. 8. 2021
47 min

Mozaika: Muž se zaječíma ušima a Zpráva. Letní filmovou školu orámují dva výrazné česko-slovenské počiny
6. 8. 2021
5 min

Mozaika: Bohumila Grögerová by oslavila SETINY. Nedožité narozeniny svébytné hráčky se slovy oslavuje výstava
6. 8. 2021
5 min

Mozaika: Nejdřív úspěšný biograf, pak chátrající sklad. Sokolský Vzlet se mění v kulturní palác
6. 8. 2021
5 min

ArtCafé: Ondřej Bamabas přináší zprávu z hudebního festivalu Vivat Vila, který proběhl v červenci na podporu Kralovy vily a oživení města Prachatice
5. 8. 2021
57 min

Mozaika: Potřebuji pouze vzduch. Německá novinářka Hannah Lühmann vydává knižní debut Chvíle oddechu
5. 8. 2021
3 min

Mozaika: Zpropadené poslední přání. Román Smrt je dřina vypráví o životě a smrti ve válkou rozvrácené Sýrii
5. 8. 2021
4 min

Vizitka: Svatava Škodová: Zkoumat jazyk je stejné dobrodružství jako číst si v knížce příběh
4. 8. 2021
46 min

ArtCafé: Josef Sedloň rozmlouvá s Vojtou Nýdlem z Clarinet Factory o tom, jak vzniklo jeho první sólové album Dítě z větru
3. 8. 2021
58 min

Mozaika: Domy se mohou učit od krajiny. A když jsou pozornými posluchači, smějí se stát její součástí
3. 8. 2021
8 min