Pro přehrání dalších podcastů se prosím registrujte.

Aplikace je ZDARMA. Váš email potřebujeme pouze k tomu, abychom vám mohli vybírat podcasty přesně na míru. Budete moci odebírat podcasty, hledat osobnosti a témata napříč podcasty, aby vám neunikl žádný zajímavý rozhovor.

Vyzkoušejte vaše osobní rádio. Děkujeme, Team Youradio Talk.

Obrázek epizody Mozaika: Ctitelům hororů. V jednom svazku vyšla dvojice strašidelných próz Miroslava Pecha a Honzy Vojtíška

Mozaika: Ctitelům hororů. V jednom svazku vyšla dvojice strašidelných próz Miroslava Pecha a Honzy Vojtíška

2. 7. 2021

4 min

Obrázek epizody Vizitka: Jana Koubková: Když jsem o něčem přesvědčená, jdu za tím hlava nehlava. To není rebelie, to jsem já

Vizitka: Jana Koubková: Když jsem o něčem přesvědčená, jdu za tím hlava nehlava. To není rebelie, to jsem já

2. 7. 2021

40 min

Obrázek epizody Ranní úvaha: Daniel Raus: O vysokém obrubníku

Ranní úvaha: Daniel Raus: O vysokém obrubníku

2. 7. 2021

4 min

Obrázek epizody Vizitka: Filmový producent Čestmír Kopecký: Outsideři a rebelové u mě mají vždycky přednost

Vizitka: Filmový producent Čestmír Kopecký: Outsideři a rebelové u mě mají vždycky přednost

1. 7. 2021

44 min

Obrázek epizody Ranní úvaha: Norbert Schmidt: Střepy proti světlu

Ranní úvaha: Norbert Schmidt: Střepy proti světlu

1. 7. 2021

5 min

Obrázek epizody Mozaika: Dům Champagne. Doklad rafinované tvorby dánského funkcionalistického architekta Iba Lundinga

Mozaika: Dům Champagne. Doklad rafinované tvorby dánského funkcionalistického architekta Iba Lundinga

30. 6. 2021

6 min

Obrázek epizody Vizitka: Překladatel Miroslav Zelinský: Slovenská literatura psaná ženami je dnes nesmírně silná

Vizitka: Překladatel Miroslav Zelinský: Slovenská literatura psaná ženami je dnes nesmírně silná

30. 6. 2021

46 min

Obrázek epizody Ranní úvaha: Václav Vokolek: Setkání s vílami

Ranní úvaha: Václav Vokolek: Setkání s vílami

30. 6. 2021

5 min

Obrázek epizody ArtCafé: Ztracená a znovu objevená – o současných ozvěnách židovské kultury (nejen) v Praze

ArtCafé: Ztracená a znovu objevená – o současných ozvěnách židovské kultury (nejen) v Praze

29. 6. 2021

46 min

Obrázek epizody Mozaika: Evžen Linhart reagoval projektem vlastního domu na změny v české meziválečné architektuře

Mozaika: Evžen Linhart reagoval projektem vlastního domu na změny v české meziválečné architektuře

29. 6. 2021

7 min

Obrázek epizody Mozaika: Praktická příručka pro státní převrat. Po padesáti letech se skandální kniha dostává do Čech

Mozaika: Praktická příručka pro státní převrat. Po padesáti letech se skandální kniha dostává do Čech

29. 6. 2021

4 min

Obrázek epizody Vizitka: Host: Michal Nohejl, režisér. Moderuje: Ondřej Cihlář

Vizitka: Host: Michal Nohejl, režisér. Moderuje: Ondřej Cihlář

29. 6. 2021

59 min

Obrázek epizody Mozaika: V London Design Museu právě probíhá retrospektivní výstava designérky Charlotte Perriand

Mozaika: V London Design Museu právě probíhá retrospektivní výstava designérky Charlotte Perriand

29. 6. 2021

6 min

Obrázek epizody Ranní úvaha: Petr Borkovec: Terra del Sole pod Blaníkem

Ranní úvaha: Petr Borkovec: Terra del Sole pod Blaníkem

29. 6. 2021

5 min

Obrázek epizody ArtCafé: Animované filmy Mraveniště a Jsme si o smrt blíž se zabývají pocity samoty, neporozumění a odcizení

ArtCafé: Animované filmy Mraveniště a Jsme si o smrt blíž se zabývají pocity samoty, neporozumění a odcizení

28. 6. 2021

35 min

Obrázek epizody Vizitka: Host: Josef Rauvolf, překladatel, publicista. Moderuje: Markéta Kaňková

Vizitka: Host: Josef Rauvolf, překladatel, publicista. Moderuje: Markéta Kaňková

28. 6. 2021

1 hod

Obrázek epizody Mozaika: Pražská nádraží: Praha-Holešovice

Mozaika: Pražská nádraží: Praha-Holešovice

28. 6. 2021

4 min

Obrázek epizody Vizitka: Liběna Rochová: Práce s mými studenty? Bystří to mozek a přináší dobré nápady

Vizitka: Liběna Rochová: Práce s mými studenty? Bystří to mozek a přináší dobré nápady

27. 6. 2021

47 min

Obrázek epizody Vizitka: Skladatel Ian Mikyska: Za tichem hlubokým tak, že by se dalo krájet

Vizitka: Skladatel Ian Mikyska: Za tichem hlubokým tak, že by se dalo krájet

26. 6. 2021

50 min

Obrázek epizody Vizitka: Host: Ian Mikyska, hudební skladatel, režisér. Moderuje: Renáta Spisarová

Vizitka: Host: Ian Mikyska, hudební skladatel, režisér. Moderuje: Renáta Spisarová

26. 6. 2021

58 min

Obrázek epizody ArtCafé: Budoucnost nevzniká jen tak, ale vytváříme ji my, zaznívá z uměleckého i pedagogického světa

ArtCafé: Budoucnost nevzniká jen tak, ale vytváříme ji my, zaznívá z uměleckého i pedagogického světa

25. 6. 2021

43 min

Obrázek epizody Vizitka: Aleš Seifert: Malevič, Rodčenko a spol. jsou tu. Výstava ruské avantgardy je splněný sen

Vizitka: Aleš Seifert: Malevič, Rodčenko a spol. jsou tu. Výstava ruské avantgardy je splněný sen

25. 6. 2021

46 min

Obrázek epizody Ranní úvaha: Tereza Horváthová: Hry

Ranní úvaha: Tereza Horváthová: Hry

25. 6. 2021

5 min

Obrázek epizody Akcent: Nechť popelka zmizí z této agendy! Umělecká obec si přeje sebevědomý a hrdý resort

Akcent: Nechť popelka zmizí z této agendy! Umělecká obec si přeje sebevědomý a hrdý resort

25. 6. 2021

26 min

Obrázek epizody Vizitka: Jana Plodková: Nůžky mezi komedií pro velký počet diváků a artovým filmem se rozevírají

Vizitka: Jana Plodková: Nůžky mezi komedií pro velký počet diváků a artovým filmem se rozevírají

24. 6. 2021

43 min