Pro přehrání dalších podcastů se prosím registrujte.

Aplikace je ZDARMA. Váš email potřebujeme pouze k tomu, abychom vám mohli vybírat podcasty přesně na míru. Budete moci odebírat podcasty, hledat osobnosti a témata napříč podcasty, aby vám neunikl žádný zajímavý rozhovor.

Vyzkoušejte vaše osobní rádio. Děkujeme, Team Youradio Talk.

Obrázek epizody Mozaika: Absolutní vítěz. Český rozhlas získal ocenění Grand Prix Svetozára Stračiny

Mozaika: Absolutní vítěz. Český rozhlas získal ocenění Grand Prix Svetozára Stračiny

13. 5. 2021

8 min

Obrázek epizody Mozaika: Odchod z jednoho světa do druhého. Právě vyšel druhý román německé spisovatelky Judith Hermannové

Mozaika: Odchod z jednoho světa do druhého. Právě vyšel druhý román německé spisovatelky Judith Hermannové

13. 5. 2021

3 min

Obrázek epizody Vizitka: Ilustrátor Jindřich Janíček: Když je možnost jet do Ameriky, rozbuší se mi srdce

Vizitka: Ilustrátor Jindřich Janíček: Když je možnost jet do Ameriky, rozbuší se mi srdce

13. 5. 2021

1 hod

Obrázek epizody Mozaika: Románový debut Gábiny Pokorné V hlavě si právem vysloužil nominaci na Cenu Jiřího Ortena

Mozaika: Románový debut Gábiny Pokorné V hlavě si právem vysloužil nominaci na Cenu Jiřího Ortena

13. 5. 2021

4 min

Obrázek epizody Akcent: Architektura jako věc politická: Po stopách českého nacionalismu

Akcent: Architektura jako věc politická: Po stopách českého nacionalismu

13. 5. 2021

28 min

Obrázek epizody Mozaika: Katedrála Notre-Dame de Royan připomíná vybombardování města i poválečný optimismus

Mozaika: Katedrála Notre-Dame de Royan připomíná vybombardování města i poválečný optimismus

12. 5. 2021

8 min

Obrázek epizody Vizitka: Host: Zdenek Hůla, výtvarník. Moderuje: Markéta Kaňková

Vizitka: Host: Zdenek Hůla, výtvarník. Moderuje: Markéta Kaňková

12. 5. 2021

1 hod 2 min

Obrázek epizody Mozaika: Začíná Pražské jaro. Smetanovu Mou vlast poprvé diriguje Václav Luks

Mozaika: Začíná Pražské jaro. Smetanovu Mou vlast poprvé diriguje Václav Luks

12. 5. 2021

4 min

Obrázek epizody Akcent: Hraje se tu o měsíce. Náš největší památník holokaustu v Terezíně podléhá zkáze

Akcent: Hraje se tu o měsíce. Náš největší památník holokaustu v Terezíně podléhá zkáze

12. 5. 2021

24 min

Obrázek epizody Ranní úvaha: Karel Hvížďala: Jiné oko Henry Millera

Ranní úvaha: Karel Hvížďala: Jiné oko Henry Millera

12. 5. 2021

5 min

Obrázek epizody Mozaika: Jak udržet civilní život v historických centrech měst? Pandemie dopady turismu pouze oddálila

Mozaika: Jak udržet civilní život v historických centrech měst? Pandemie dopady turismu pouze oddálila

11. 5. 2021

9 min

Obrázek epizody Mozaika: Koulsy Lamko: Žena z Haiti

Mozaika: Koulsy Lamko: Žena z Haiti

11. 5. 2021

8 min

Obrázek epizody Vizitka: Václav Neužil: Role Zátopka je pro mě zásadní. K tak velkým proměnám se u nás nedostanete

Vizitka: Václav Neužil: Role Zátopka je pro mě zásadní. K tak velkým proměnám se u nás nedostanete

11. 5. 2021

43 min

Obrázek epizody Vizitka: Host: Václav Neužil, herec. Moderuje: Ondřej Cihlář

Vizitka: Host: Václav Neužil, herec. Moderuje: Ondřej Cihlář

11. 5. 2021

59 sec

Obrázek epizody Mozaika: Londýnské experimentální studio Soft Baroque vystavuje svou aktuální tvorbu poprvé v Miláně

Mozaika: Londýnské experimentální studio Soft Baroque vystavuje svou aktuální tvorbu poprvé v Miláně

11. 5. 2021

8 min

Obrázek epizody Ranní úvaha: Martin Bedřich: Matteo a vrtulník na Marsu

Ranní úvaha: Martin Bedřich: Matteo a vrtulník na Marsu

11. 5. 2021

4 min

Obrázek epizody Akcent: Zábranský, Hůlová, Štindl, Urban či Vlasáková: Jaké jsou sociální dystopie a společenská satira?

Akcent: Zábranský, Hůlová, Štindl, Urban či Vlasáková: Jaké jsou sociální dystopie a společenská satira?

11. 5. 2021

24 min

Obrázek epizody ArtCafé: Olomoucký filmový festival AFO i snímek Osobní život díry ukazují poetiku vědeckého poznání

ArtCafé: Olomoucký filmový festival AFO i snímek Osobní život díry ukazují poetiku vědeckého poznání

10. 5. 2021

48 min

Obrázek epizody Mozaika: Prapodivný stalking. Novelou Žena ve fialové sukni se u nás představuje prozaička Nacuko Imamura

Mozaika: Prapodivný stalking. Novelou Žena ve fialové sukni se u nás představuje prozaička Nacuko Imamura

10. 5. 2021

4 min

Obrázek epizody Vizitka: Host: Petr Franta, architekt. Modreruje: Markéta Kaňková

Vizitka: Host: Petr Franta, architekt. Modreruje: Markéta Kaňková

10. 5. 2021

1 hod

Obrázek epizody Mozaika: Městská knihovna Břeclav – I díky knihovně je lidový ornament stále moderní

Mozaika: Městská knihovna Břeclav – I díky knihovně je lidový ornament stále moderní

10. 5. 2021

6 min

Obrázek epizody Akcent: Dokáží prozkoumat duševní interiér a projevit silnou autenticitu. Co nás učí divadlo za mřížemi?

Akcent: Dokáží prozkoumat duševní interiér a projevit silnou autenticitu. Co nás učí divadlo za mřížemi?

10. 5. 2021

27 min

Obrázek epizody Vizitka: Martina Viktorie Kopecká: Je dobré psát si teď deník

Vizitka: Martina Viktorie Kopecká: Je dobré psát si teď deník

9. 5. 2021

41 min

Obrázek epizody Vizitka: Jan Budař: Film Hovory s TGM mi změnil náhled na herectví. Soustředím se na to, co mohu filmu dát já

Vizitka: Jan Budař: Film Hovory s TGM mi změnil náhled na herectví. Soustředím se na to, co mohu filmu dát já

8. 5. 2021

40 min

Obrázek epizody Vizitka: Host: Jan Budař, herec, hudebník. Moderuje: Tomáš Pilát

Vizitka: Host: Jan Budař, herec, hudebník. Moderuje: Tomáš Pilát

8. 5. 2021

54 min