Pro přehrání dalších podcastů se prosím registrujte.

Aplikace je ZDARMA. Váš email potřebujeme pouze k tomu, abychom vám mohli vybírat podcasty přesně na míru. Budete moci odebírat podcasty, hledat osobnosti a témata napříč podcasty, aby vám neunikl žádný zajímavý rozhovor.

Vyzkoušejte vaše osobní rádio. Děkujeme, Team Youradio Talk.

Obrázek epizody Vizitka: Anna Podskalská: Folklor je mi inspirací, i další film bude na motivy pohádky

Vizitka: Anna Podskalská: Folklor je mi inspirací, i další film bude na motivy pohádky

13. 8. 2021

49 min

Obrázek epizody Mozaika: Výsměch tyranům opilým mocí. To je Diktátor v Městských divadlech pražských

Mozaika: Výsměch tyranům opilým mocí. To je Diktátor v Městských divadlech pražských

13. 8. 2021

4 min

Obrázek epizody Mozaika: O rituálech smrti v duchu japonských manga komiksů. Letní Letná představuje Compagnie 100 Issues

Mozaika: O rituálech smrti v duchu japonských manga komiksů. Letní Letná představuje Compagnie 100 Issues

13. 8. 2021

5 min

Obrázek epizody Ranní úvaha: Vladimír Just: Nejen o vlaštovkách

Ranní úvaha: Vladimír Just: Nejen o vlaštovkách

13. 8. 2021

4 min

Obrázek epizody ArtCafé: Novinkový hudební výběr Josefa Sedloně přinese například zvuk britské trumpetistky a zpěvačky Emmy-Jeane Thackray nebo snové ukázky z díla americké ambientní skladatelky Hollie Kenniff

ArtCafé: Novinkový hudební výběr Josefa Sedloně přinese například zvuk britské trumpetistky a zpěvačky Emmy-Jeane Thackray nebo snové ukázky z díla americké ambientní skladatelky Hollie Kenniff

12. 8. 2021

51 min

Obrázek epizody Mozaika: Jak jít dál, když jít dál nelze? Na německých pultech se objevil literární debut Stefana Hornbacha

Mozaika: Jak jít dál, když jít dál nelze? Na německých pultech se objevil literární debut Stefana Hornbacha

12. 8. 2021

2 min

Obrázek epizody Vizitka: Adam Jarchovský: Byl jsem hyperaktivní dítě, žonglování přišlo jako osvícení

Vizitka: Adam Jarchovský: Byl jsem hyperaktivní dítě, žonglování přišlo jako osvícení

12. 8. 2021

47 min

Obrázek epizody Ranní úvaha: Václav Vokolek: Mramorové setkání

Ranní úvaha: Václav Vokolek: Mramorové setkání

12. 8. 2021

5 min

Obrázek epizody ArtCafé: Hanka Malaníková prozkoumá, jak umění nakládá s prameny orální historie

ArtCafé: Hanka Malaníková prozkoumá, jak umění nakládá s prameny orální historie

11. 8. 2021

58 min

Obrázek epizody Mozaika: La Casa del Puente postavil architekt Amancio Williams pro svého otce, slavného skladatele

Mozaika: La Casa del Puente postavil architekt Amancio Williams pro svého otce, slavného skladatele

11. 8. 2021

8 min

Obrázek epizody Vizitka: Gabriela Mahdalová: Kroje, které vydrží sto let

Vizitka: Gabriela Mahdalová: Kroje, které vydrží sto let

11. 8. 2021

51 min

Obrázek epizody Ranní úvaha: Jan M. Heller: Něco o vlastivědě

Ranní úvaha: Jan M. Heller: Něco o vlastivědě

11. 8. 2021

3 min

Obrázek epizody ArtCafé: Aleš Opekar rozmlouvá s Janem Ungerem z kapely Zrní o tom, jak vznikají texty jejich písní

ArtCafé: Aleš Opekar rozmlouvá s Janem Ungerem z kapely Zrní o tom, jak vznikají texty jejich písní

10. 8. 2021

53 min

Obrázek epizody Mozaika: Hospodářská krize překazila regulační plán města Hradce Králové vypracovaný Josefem Gočárem

Mozaika: Hospodářská krize překazila regulační plán města Hradce Králové vypracovaný Josefem Gočárem

10. 8. 2021

7 min

Obrázek epizody Vizitka: Jan Prušinovský: Téma filmu Chyby se mi vracelo jako střep, který jsem potřeboval vyrvat

Vizitka: Jan Prušinovský: Téma filmu Chyby se mi vracelo jako střep, který jsem potřeboval vyrvat

10. 8. 2021

47 min

Obrázek epizody Mozaika: V Londýně se odehrála společná výstava architekta Jana Bočana a designéra Michaela Anastassiadese

Mozaika: V Londýně se odehrála společná výstava architekta Jana Bočana a designéra Michaela Anastassiadese

10. 8. 2021

5 min

Obrázek epizody Ranní úvaha: Petr Borkovec: Brána ze zeleného moře

Ranní úvaha: Petr Borkovec: Brána ze zeleného moře

10. 8. 2021

5 min

Obrázek epizody ArtCafé: Tereza Lišková se bude hostů ptát, jak se fenomén konspirací, fám nebo dezinformací propsal do divadelní inscenace Černá sanitka, karetní hry Nekrm kachnu nebo filmového dokumentu Dobré zprávy

ArtCafé: Tereza Lišková se bude hostů ptát, jak se fenomén konspirací, fám nebo dezinformací propsal do divadelní inscenace Černá sanitka, karetní hry Nekrm kachnu nebo filmového dokumentu Dobré zprávy

9. 8. 2021

57 min

Obrázek epizody Vizitka: Eliška Cílková: Zvukové instalace mám pořád ráda. Už ale budu klasická skladatelkan

Vizitka: Eliška Cílková: Zvukové instalace mám pořád ráda. Už ale budu klasická skladatelkan

9. 8. 2021

48 min

Obrázek epizody Mozaika: Filmaři mimo hlavní proud: Lukáš Přibyl

Mozaika: Filmaři mimo hlavní proud: Lukáš Přibyl

9. 8. 2021

7 min

Obrázek epizody Vizitka: Ladislav Tázlar: U zkoušek jsem vyrobil takovou součástku, že si mysleli, že jsem ji ukradl

Vizitka: Ladislav Tázlar: U zkoušek jsem vyrobil takovou součástku, že si mysleli, že jsem ji ukradl

8. 8. 2021

35 min

Obrázek epizody Bohoslužba: Přímý přenos bohoslužby Pravoslavné církve z katedrálního chrámu sv

Bohoslužba: Přímý přenos bohoslužby Pravoslavné církve z katedrálního chrámu sv

8. 8. 2021

1 hod 4 min

Obrázek epizody ArtCafé: Anna Luňáková se ptá spisovatele Tobiáše Jirouse a muzikantky Evy Turnové, baskytaristky DG 307 a The Plastic People of the Universe na hudbu, život i psaní undergroundu

ArtCafé: Anna Luňáková se ptá spisovatele Tobiáše Jirouse a muzikantky Evy Turnové, baskytaristky DG 307 a The Plastic People of the Universe na hudbu, život i psaní undergroundu

6. 8. 2021

56 min

Obrázek epizody Mozaika: Surrealisti, sochy, Kafka. Jak ovlivnil pobyt v Praze britskou komiksovou autorku Sayru Begum?

Mozaika: Surrealisti, sochy, Kafka. Jak ovlivnil pobyt v Praze britskou komiksovou autorku Sayru Begum?

6. 8. 2021

6 min

Obrázek epizody Mozaika: Po schodech do věže a s čelovkou do vodojemu. Vodárna Jana Kotěry se otevře díky Open House Praha

Mozaika: Po schodech do věže a s čelovkou do vodojemu. Vodárna Jana Kotěry se otevře díky Open House Praha

6. 8. 2021

5 min