Pro přehrání dalších podcastů se prosím registrujte.

Aplikace je ZDARMA. Váš email potřebujeme pouze k tomu, abychom vám mohli vybírat podcasty přesně na míru. Budete moci odebírat podcasty, hledat osobnosti a témata napříč podcasty, aby vám neunikl žádný zajímavý rozhovor.

Vyzkoušejte vaše osobní rádio. Děkujeme, Team Youradio Talk.

Obrázek epizody Mozaika: Minulost se už nevrátí. Vyšla prozaická prvotina básníka a kritika Tomáše Gabriela

Mozaika: Minulost se už nevrátí. Vyšla prozaická prvotina básníka a kritika Tomáše Gabriela

19. 10. 2021

4 min

Obrázek epizody Mozaika: Zabráníme „vygumování“ poválečné architektury? Stavby 60. a 70. let stále vzbuzují silné emoce

Mozaika: Zabráníme „vygumování“ poválečné architektury? Stavby 60. a 70. let stále vzbuzují silné emoce

19. 10. 2021

8 min

Obrázek epizody Vizitka: Ředitel Přírodovědeckého muzea Ivo Macek: Nejdřív selfie, potom se něco dozvědět

Vizitka: Ředitel Přírodovědeckého muzea Ivo Macek: Nejdřív selfie, potom se něco dozvědět

19. 10. 2021

46 min

Obrázek epizody Mozaika: Dáma s erbem a citem pro šanson. Vltava slaví nedožité devadesátiny Hany Hegerové

Mozaika: Dáma s erbem a citem pro šanson. Vltava slaví nedožité devadesátiny Hany Hegerové

19. 10. 2021

1 min

Obrázek epizody Ranní úvaha: Beata Háblová: Já, replika

Ranní úvaha: Beata Háblová: Já, replika

19. 10. 2021

4 min

Obrázek epizody Vizitka: Umělkyně Anna Daučíková: Kamera je moje protéza, přes kterou vidím svět. Slila jsem se s ní

Vizitka: Umělkyně Anna Daučíková: Kamera je moje protéza, přes kterou vidím svět. Slila jsem se s ní

18. 10. 2021

47 min

Obrázek epizody Mozaika: Kritika kapitalismu a vyrovnání se s rakouskou válečnou minulostí

Mozaika: Kritika kapitalismu a vyrovnání se s rakouskou válečnou minulostí

18. 10. 2021

5 min

Obrázek epizody Ranní úvaha: Norbert Schmidt: Žula, třapatka a netopýr

Ranní úvaha: Norbert Schmidt: Žula, třapatka a netopýr

18. 10. 2021

4 min

Obrázek epizody Akcent: Cena Jindřicha Chalupeckého 2021 ve znamení srozumitelnosti, přírody, tance a queer

Akcent: Cena Jindřicha Chalupeckého 2021 ve znamení srozumitelnosti, přírody, tance a queer

18. 10. 2021

29 min

Obrázek epizody Bohoslužba: Bohoslužba - 17. 10. 2021

Bohoslužba: Bohoslužba - 17. 10. 2021

17. 10. 2021

1 hod

Obrázek epizody ArtCafé: Růžová Artbulance zasahuje aneb Potřebujeme intenzivní léčbu uměním?

ArtCafé: Růžová Artbulance zasahuje aneb Potřebujeme intenzivní léčbu uměním?

15. 10. 2021

51 min

Obrázek epizody Vizitka: Peter Bebjak: Zpráva je film o tom, co se může stát, když selže inteligence

Vizitka: Peter Bebjak: Zpráva je film o tom, co se může stát, když selže inteligence

15. 10. 2021

48 min

Obrázek epizody Ranní úvaha: Václav Vokolek: Volyně

Ranní úvaha: Václav Vokolek: Volyně

15. 10. 2021

5 min

Obrázek epizody Akcent: Bez šermířů a louten. Na hradech a zámcích je hlad po rodinných, ale netradičních a

Akcent: Bez šermířů a louten. Na hradech a zámcích je hlad po rodinných, ale netradičních a

15. 10. 2021

28 min

Obrázek epizody Vizitka: Dokumentarista Jan Látal: Chtěl jsem zjistit, co je za mediálním obrazem Jana Nedvěda

Vizitka: Dokumentarista Jan Látal: Chtěl jsem zjistit, co je za mediálním obrazem Jana Nedvěda

14. 10. 2021

43 min

Obrázek epizody Ranní úvaha: Martin Bedřich: Být ostrovem

Ranní úvaha: Martin Bedřich: Být ostrovem

14. 10. 2021

4 min

Obrázek epizody Akcent: Dobrá kritika umění vyžaduje, abychom měli jasno ve svých hodnotách, říká Milena Bartlová

Akcent: Dobrá kritika umění vyžaduje, abychom měli jasno ve svých hodnotách, říká Milena Bartlová

14. 10. 2021

28 min

Obrázek epizody Mozaika: Sférická stavba Maison Quéré je nejvýznamnějším dílem snílka Rogera Le Flancheca

Mozaika: Sférická stavba Maison Quéré je nejvýznamnějším dílem snílka Rogera Le Flancheca

13. 10. 2021

7 min

Obrázek epizody Vizitka: Autor mincí Jiří Dostál: Nejtěžší je portrétovat usmívající se mladou ženu

Vizitka: Autor mincí Jiří Dostál: Nejtěžší je portrétovat usmívající se mladou ženu

13. 10. 2021

45 min

Obrázek epizody Mozaika: Být oporou a včas odejít. Veronesiho Kolibřík je velký román, který můžeme Italům jen závidět

Mozaika: Být oporou a včas odejít. Veronesiho Kolibřík je velký román, který můžeme Italům jen závidět

13. 10. 2021

4 min

Obrázek epizody Ranní úvaha: Pavla Horáková: Co mě naučil holub

Ranní úvaha: Pavla Horáková: Co mě naučil holub

13. 10. 2021

4 min

Obrázek epizody Akcent: Regionální divadelní festivaly sice přinášejí peníze, důležitější je ale jejich nevyčíslitelný vliv

Akcent: Regionální divadelní festivaly sice přinášejí peníze, důležitější je ale jejich nevyčíslitelný vliv

13. 10. 2021

23 min

Obrázek epizody Mozaika: Co nám může tanec ukázat o vztahu člověka a prostoru? A může tanec prostor dokonce sám vytvářet?

Mozaika: Co nám může tanec ukázat o vztahu člověka a prostoru? A může tanec prostor dokonce sám vytvářet?

12. 10. 2021

11 min

Obrázek epizody Vizitka: Ivo Bystřičan: Industrie ukazuje, jak šel čas s průmyslem. Chtěl jsem sociálně citlivou sérii

Vizitka: Ivo Bystřičan: Industrie ukazuje, jak šel čas s průmyslem. Chtěl jsem sociálně citlivou sérii

12. 10. 2021

46 min

Obrázek epizody Mozaika: Zlom v duších Čechů a Slováků přišel velmi rychle. Byl to nekonečný propad, říká Jan Šikl

Mozaika: Zlom v duších Čechů a Slováků přišel velmi rychle. Byl to nekonečný propad, říká Jan Šikl

12. 10. 2021

6 min