Pro přehrání dalších podcastů se prosím registrujte.

Aplikace je ZDARMA. Váš email potřebujeme pouze k tomu, abychom vám mohli vybírat podcasty přesně na míru. Budete moci odebírat podcasty, hledat osobnosti a témata napříč podcasty, aby vám neunikl žádný zajímavý rozhovor.

Vyzkoušejte vaše osobní rádio. Děkujeme, Team Youradio Talk.

Obrázek epizody Mozaika: Obytný dům v Soukenické ulici

Mozaika: Obytný dům v Soukenické ulici

14. 2. 2022

4 min

Obrázek epizody Ranní úvaha: Norbert Schmidt: Brány

Ranní úvaha: Norbert Schmidt: Brány

14. 2. 2022

5 min

Obrázek epizody Spirituála: Svatý Štěpán Nemanja a Srbsko mimo Srbsko

Spirituála: Svatý Štěpán Nemanja a Srbsko mimo Srbsko

13. 2. 2022

28 min

Obrázek epizody ArtCafé: Výstava Buddha zblízka je plná živých bytostí

ArtCafé: Výstava Buddha zblízka je plná živých bytostí

11. 2. 2022

41 min

Obrázek epizody Mozaika: Skřivánci na niti Jiřího Menzela

Mozaika: Skřivánci na niti Jiřího Menzela

11. 2. 2022

5 min

Obrázek epizody Mozaika: Podsvětí orientu. Kniha britského inženýra nás provede nejen po asijských drogových doupatech

Mozaika: Podsvětí orientu. Kniha britského inženýra nás provede nejen po asijských drogových doupatech

11. 2. 2022

4 min

Obrázek epizody Vizitka: Kurátor Matěj Forejt vytahuje na světlo paradoxy umění NDR. Když se sorela potká s kvalitou

Vizitka: Kurátor Matěj Forejt vytahuje na světlo paradoxy umění NDR. Když se sorela potká s kvalitou

11. 2. 2022

48 min

Obrázek epizody Ranní úvaha: Václav Vokolek: Putování za rusalkami

Ranní úvaha: Václav Vokolek: Putování za rusalkami

11. 2. 2022

5 min

Obrázek epizody Vizitka: Dokumentaristka Adéla Komrzý: Společenská témata dávají smysl. Baví mě, když film otevře debatu

Vizitka: Dokumentaristka Adéla Komrzý: Společenská témata dávají smysl. Baví mě, když film otevře debatu

10. 2. 2022

49 min

Obrázek epizody Mozaika: Balet Romeo a Julie. Dílo choreografa Johna Cranka podle Williama Shakespeara uvádí Národní divadlo

Mozaika: Balet Romeo a Julie. Dílo choreografa Johna Cranka podle Williama Shakespeara uvádí Národní divadlo

10. 2. 2022

5 min

Obrázek epizody Ranní úvaha: Anna Beata Háblová: Dům, který nebyl vidět

Ranní úvaha: Anna Beata Háblová: Dům, který nebyl vidět

10. 2. 2022

4 min

Obrázek epizody Mozaika: V meziválečné polské architektuře vyniká dvojice Alfred Düntuch a Stefana Landsberger

Mozaika: V meziválečné polské architektuře vyniká dvojice Alfred Düntuch a Stefana Landsberger

9. 2. 2022

8 min

Obrázek epizody Vizitka: Ředitel Moravské galerie Jan Press: Dobré vztahy pomáhají tvořit silné sbírky

Vizitka: Ředitel Moravské galerie Jan Press: Dobré vztahy pomáhají tvořit silné sbírky

9. 2. 2022

45 min

Obrázek epizody Ranní úvaha: Alena Zemančíková: Obyčejný dům Ve Smečkách

Ranní úvaha: Alena Zemančíková: Obyčejný dům Ve Smečkách

9. 2. 2022

4 min

Obrázek epizody Mozaika: Fakultní nemocnice v Hradci Králové. Jak vypadá pracovní prostředí zdravotníků?

Mozaika: Fakultní nemocnice v Hradci Králové. Jak vypadá pracovní prostředí zdravotníků?

8. 2. 2022

6 min

Obrázek epizody Vizitka: Petr Kavan: Odvezl jsem si kus špalku a začal řezat. Můj život ovlivnila vojna, Indie i film

Vizitka: Petr Kavan: Odvezl jsem si kus špalku a začal řezat. Můj život ovlivnila vojna, Indie i film

8. 2. 2022

42 min

Obrázek epizody Mozaika: Originální výstavní koncept designéra a kurátora Konstantina Grce je k vidění v Berlíně

Mozaika: Originální výstavní koncept designéra a kurátora Konstantina Grce je k vidění v Berlíně

8. 2. 2022

6 min

Obrázek epizody Ranní úvaha: Karel Hvížďala: Anamnéza Jiřího Sozanského

Ranní úvaha: Karel Hvížďala: Anamnéza Jiřího Sozanského

8. 2. 2022

4 min

Obrázek epizody ArtCafé: Každý s sebou denně nosíme dvě kila živé kultury: Jak zní kimčchi?

ArtCafé: Každý s sebou denně nosíme dvě kila živé kultury: Jak zní kimčchi?

7. 2. 2022

48 min

Obrázek epizody Vizitka: Veronika Šrek Bromová: Měla jsem v plánu dokumentovat se až do stáří. Dnes už s tím mám problém

Vizitka: Veronika Šrek Bromová: Měla jsem v plánu dokumentovat se až do stáří. Dnes už s tím mám problém

7. 2. 2022

46 min

Obrázek epizody Mozaika: Domov a dětství na Malé Straně

Mozaika: Domov a dětství na Malé Straně

7. 2. 2022

6 min

Obrázek epizody Ranní úvaha: Jan Němec: Není spolehnutí na tmu

Ranní úvaha: Jan Němec: Není spolehnutí na tmu

7. 2. 2022

4 min

Obrázek epizody Bohoslužba: Přímý přenos bohoslužby Římskokatolické církve z kostela sv. Prokopa v Praze na Žižkově

Bohoslužba: Přímý přenos bohoslužby Římskokatolické církve z kostela sv. Prokopa v Praze na Žižkově

6. 2. 2022

1 hod 4 min

Obrázek epizody Spirituála: Otec António Vieira a návrat Portugalců

Spirituála: Otec António Vieira a návrat Portugalců

6. 2. 2022

26 min

Obrázek epizody Vizitka: Zakladatel časopisu Svět a divadlo Karel Král: Dobrý kritik by měl umět vidět, slyšet a psát

Vizitka: Zakladatel časopisu Svět a divadlo Karel Král: Dobrý kritik by měl umět vidět, slyšet a psát

5. 2. 2022

42 min