Pro přehrání dalších podcastů se prosím registrujte.

Aplikace je ZDARMA. Váš email potřebujeme pouze k tomu, abychom vám mohli vybírat podcasty přesně na míru. Budete moci odebírat podcasty, hledat osobnosti a témata napříč podcasty, aby vám neunikl žádný zajímavý rozhovor.

Vyzkoušejte vaše osobní rádio. Děkujeme, Team Youradio Talk.

Obrázek epizody Vizitka: Výtvarník Jakub Bachorík: Ilustrace pro hospic? Musel jsem k nim dospět

Vizitka: Výtvarník Jakub Bachorík: Ilustrace pro hospic? Musel jsem k nim dospět

2. 3. 2022

45 min

Obrázek epizody Mozaika: Anomálie. Oceňovaný román, který byl přeložen do čtyřiceti jazyků, vyšel v nakladatelství Host

Mozaika: Anomálie. Oceňovaný román, který byl přeložen do čtyřiceti jazyků, vyšel v nakladatelství Host

2. 3. 2022

4 min

Obrázek epizody Mozaika: Idiot jako film. Divadelní režisérka Daniela Špinar natočila snímek v kulisách Stavovského divadla

Mozaika: Idiot jako film. Divadelní režisérka Daniela Špinar natočila snímek v kulisách Stavovského divadla

2. 3. 2022

5 min

Obrázek epizody Mozaika: Ohlédnutí za cestou k sobě samému. Román Oceana Vuonga nastavuje zrcadlo Americe i autorovi

Mozaika: Ohlédnutí za cestou k sobě samému. Román Oceana Vuonga nastavuje zrcadlo Americe i autorovi

2. 3. 2022

4 min

Obrázek epizody Ranní úvaha: Pavla Bergmannová: O nezbytnosti chůze

Ranní úvaha: Pavla Bergmannová: O nezbytnosti chůze

2. 3. 2022

5 min

Obrázek epizody Mozaika: Kontextuální empatie. Jak se proměňuje vnímání souvislostí architektury v historii?

Mozaika: Kontextuální empatie. Jak se proměňuje vnímání souvislostí architektury v historii?

1. 3. 2022

9 min

Obrázek epizody Vizitka: Producent Michal Reitler: Diváci milují, když ve filmu objeví momenty, které nejsou autentické

Vizitka: Producent Michal Reitler: Diváci milují, když ve filmu objeví momenty, které nejsou autentické

1. 3. 2022

48 min

Obrázek epizody Mozaika: Pionýra moderního nábytku Ericha Dieckmanna připomíná monografická výstava v německém Halle

Mozaika: Pionýra moderního nábytku Ericha Dieckmanna připomíná monografická výstava v německém Halle

1. 3. 2022

6 min

Obrázek epizody Ranní úvaha: Petr Vizina: Говорит Москва (Gavarít Maskva)

Ranní úvaha: Petr Vizina: Говорит Москва (Gavarít Maskva)

1. 3. 2022

5 min

Obrázek epizody Vizitka: Pavel Kosatík: Nejtěžší zkoušce mě vystavil Masaryk. Udržet jeho příběh v knize byla zabíračka

Vizitka: Pavel Kosatík: Nejtěžší zkoušce mě vystavil Masaryk. Udržet jeho příběh v knize byla zabíračka

28. 2. 2022

47 min

Obrázek epizody Mozaika: Barbarský svět, kde platí jediné pravidlo: mlčeti zlato. Román Les je zdařilou prozaickou prvotinou

Mozaika: Barbarský svět, kde platí jediné pravidlo: mlčeti zlato. Román Les je zdařilou prozaickou prvotinou

28. 2. 2022

4 min

Obrázek epizody Mozaika: Realistické modely a jejich výroba

Mozaika: Realistické modely a jejich výroba

28. 2. 2022

5 min

Obrázek epizody Spirituála: Jedna víra vládne všem: Soluňský edikt, císař Theodosius a svatý Ambrož

Spirituála: Jedna víra vládne všem: Soluňský edikt, císař Theodosius a svatý Ambrož

27. 2. 2022

26 min

Obrázek epizody ArtCafé: Jak dílna psaní Autor v domě podporuje začínající divadelní a filmové autory?

ArtCafé: Jak dílna psaní Autor v domě podporuje začínající divadelní a filmové autory?

25. 2. 2022

45 min

Obrázek epizody Mozaika: Výběr z pěti sbírek v jedné Touze. Básnická tvorba Maxe Broda vychází česky v zrcadlové edici

Mozaika: Výběr z pěti sbírek v jedné Touze. Básnická tvorba Maxe Broda vychází česky v zrcadlové edici

25. 2. 2022

5 min

Obrázek epizody Vizitka: Šimon Caban: Dospíval jsem pod pyramidami, u nás mi monumenty chybí

Vizitka: Šimon Caban: Dospíval jsem pod pyramidami, u nás mi monumenty chybí

25. 2. 2022

47 min

Obrázek epizody Mozaika: Myslíme na naše vynikající kolegy. Instituce a umělci vyjadřují podporu ukrajinskému národu

Mozaika: Myslíme na naše vynikající kolegy. Instituce a umělci vyjadřují podporu ukrajinskému národu

25. 2. 2022

8 min

Obrázek epizody Mozaika: Dva temné příběhy z Afriky. Románem Safari se prozatím završilo české vydávání próz Pavla Haka

Mozaika: Dva temné příběhy z Afriky. Románem Safari se prozatím završilo české vydávání próz Pavla Haka

25. 2. 2022

5 min

Obrázek epizody Mozaika: Tulipány pro Ukrajinu. Jiří Suchý a jeho Divadlo Semafor mění program

Mozaika: Tulipány pro Ukrajinu. Jiří Suchý a jeho Divadlo Semafor mění program

25. 2. 2022

8 min

Obrázek epizody Ranní úvaha: Jana Knitlová: Měsíc – a celý život

Ranní úvaha: Jana Knitlová: Měsíc – a celý život

25. 2. 2022

4 min

Obrázek epizody ArtCafé: Nejsi v tom sám. I to je poselství TBH, webseriálu pro teenagery

ArtCafé: Nejsi v tom sám. I to je poselství TBH, webseriálu pro teenagery

25. 2. 2022

43 min

Obrázek epizody Vizitka: Hudebník a výtvarník Jakub König: Když maluju a vedle si kreslí moje dcera, cítím, jak svítím

Vizitka: Hudebník a výtvarník Jakub König: Když maluju a vedle si kreslí moje dcera, cítím, jak svítím

24. 2. 2022

44 min

Obrázek epizody Ranní úvaha: Jan Bělíček: Také trans lidé mají své dějiny

Ranní úvaha: Jan Bělíček: Také trans lidé mají své dějiny

24. 2. 2022

5 min

Obrázek epizody Vizitka: Choreografka Lenka Vagnerová: Někoho rozpláče, jiného přivede do transu. Tanec osvobozuje

Vizitka: Choreografka Lenka Vagnerová: Někoho rozpláče, jiného přivede do transu. Tanec osvobozuje

23. 2. 2022

46 min

Obrázek epizody Mozaika: Vedou pomyslné schody k baletnímu snu vzhůru ke svobodě? Miřenka Čechová vytvořila inscenaci Baletky

Mozaika: Vedou pomyslné schody k baletnímu snu vzhůru ke svobodě? Miřenka Čechová vytvořila inscenaci Baletky

23. 2. 2022

3 min