Pro přehrání dalších podcastů se prosím registrujte.

Aplikace je ZDARMA. Váš email potřebujeme pouze k tomu, abychom vám mohli vybírat podcasty přesně na míru. Budete moci odebírat podcasty, hledat osobnosti a témata napříč podcasty, aby vám neunikl žádný zajímavý rozhovor.

Vyzkoušejte vaše osobní rádio. Děkujeme, Team Youradio Talk.

Obrázek epizody Mozaika: Nechte se přenést do období nespoutané zábavy. Legendární Discoland po 30 letech znovu otevírá

Mozaika: Nechte se přenést do období nespoutané zábavy. Legendární Discoland po 30 letech znovu otevírá

29. 4. 2022

5 min

Obrázek epizody Vizitka: Spisovatel Ondřej Hübl: Andělé a čerti mě přestali bavit, lákalo mě podívat se do éry stalinismu

Vizitka: Spisovatel Ondřej Hübl: Andělé a čerti mě přestali bavit, lákalo mě podívat se do éry stalinismu

29. 4. 2022

47 min

Obrázek epizody Ranní úvaha: Alena Zemančíková: Sdílení

Ranní úvaha: Alena Zemančíková: Sdílení

29. 4. 2022

5 min

Obrázek epizody Akcent: Psychothriller Promlčeno režiséra Roberta Sedláčka vstupuje do českých kin

Akcent: Psychothriller Promlčeno režiséra Roberta Sedláčka vstupuje do českých kin

28. 4. 2022

26 min

Obrázek epizody Mozaika: Bílá voda Kateřiny Tučkové reflektuje postavení žen v katolické církvi od 50. let po 21. století

Mozaika: Bílá voda Kateřiny Tučkové reflektuje postavení žen v katolické církvi od 50. let po 21. století

28. 4. 2022

21 min

Obrázek epizody Vizitka: Jiří Löwy: Motivuje mě, když je vidět odvedená práce

Vizitka: Jiří Löwy: Motivuje mě, když je vidět odvedená práce

28. 4. 2022

44 min

Obrázek epizody Mozaika: Hrdina české popkultury pro děti. Kulihrášek mapuje prvorepublikový fenomén obrázkových příběhů

Mozaika: Hrdina české popkultury pro děti. Kulihrášek mapuje prvorepublikový fenomén obrázkových příběhů

28. 4. 2022

11 min

Obrázek epizody Ranní úvaha: Tereza Horváthová: O hrdosti

Ranní úvaha: Tereza Horváthová: O hrdosti

28. 4. 2022

4 min

Obrázek epizody ArtCafé: Jak může galerie ovlivnit prostor mimo své zdi? Třeba vytvořením skleníku s pocitovou mapou

ArtCafé: Jak může galerie ovlivnit prostor mimo své zdi? Třeba vytvořením skleníku s pocitovou mapou

27. 4. 2022

45 min

Obrázek epizody Akcent: Reflexe čs

Akcent: Reflexe čs

27. 4. 2022

26 min

Obrázek epizody Mozaika: Casa de Vidro. Lina Bo Bardi si postavila vlastní dům jako subtilní skleněnou strukturu

Mozaika: Casa de Vidro. Lina Bo Bardi si postavila vlastní dům jako subtilní skleněnou strukturu

27. 4. 2022

7 min

Obrázek epizody Vizitka: Dezinformace jsem řešila, teď se ale vracím k lidem a jejich příběhům, říká novinářka Engelová

Vizitka: Dezinformace jsem řešila, teď se ale vracím k lidem a jejich příběhům, říká novinářka Engelová

27. 4. 2022

46 min

Obrázek epizody Mozaika: Český rozhlas nabízí atraktivní filmové kulisy, říká režisér Robert Sedláček k filmu Promlčeno

Mozaika: Český rozhlas nabízí atraktivní filmové kulisy, říká režisér Robert Sedláček k filmu Promlčeno

27. 4. 2022

6 min

Obrázek epizody Ranní úvaha: Anna Beata Háblová: Věčný imigrant šnek

Ranní úvaha: Anna Beata Háblová: Věčný imigrant šnek

27. 4. 2022

4 min

Obrázek epizody Akcent: Kulturní centra a čeští umělci pomáhají svým ukrajinským kolegům

Akcent: Kulturní centra a čeští umělci pomáhají svým ukrajinským kolegům

26. 4. 2022

26 min

Obrázek epizody Mozaika: Citlivá obnova Zámeckého náměstí ve Velké Bystřici nese charakteristický rukopis Michala Sborwitze

Mozaika: Citlivá obnova Zámeckého náměstí ve Velké Bystřici nese charakteristický rukopis Michala Sborwitze

26. 4. 2022

5 min

Obrázek epizody Vizitka: Dramaturg festivalu Academia Film Olomouc Ondřej Kazík: Věda je důležitá, pojďme jí naslouchat

Vizitka: Dramaturg festivalu Academia Film Olomouc Ondřej Kazík: Věda je důležitá, pojďme jí naslouchat

26. 4. 2022

44 min

Obrázek epizody Mozaika: Výstava o moderním automobilovém designu je k vidění v Guggenheimově muzeu v Bilbau

Mozaika: Výstava o moderním automobilovém designu je k vidění v Guggenheimově muzeu v Bilbau

26. 4. 2022

6 min

Obrázek epizody Ranní úvaha: Jan Němec: Kinetická melodie

Ranní úvaha: Jan Němec: Kinetická melodie

26. 4. 2022

4 min

Obrázek epizody Akcent: Ester Krumbachová - co zajímavého se o výjimečné umělkyni dozvíme v nové publikaci nakladatelství UMPRUM?

Akcent: Ester Krumbachová - co zajímavého se o výjimečné umělkyni dozvíme v nové publikaci nakladatelství UMPRUM?

25. 4. 2022

25 min

Obrázek epizody Mozaika: Tím velkým mořem. Vychází básnická kniha Andrése Sáncheze Robayny

Mozaika: Tím velkým mořem. Vychází básnická kniha Andrése Sáncheze Robayny

25. 4. 2022

5 min

Obrázek epizody Vizitka: Kameraman Marek Jícha: Filmová digitalizace je podobná restaurování, nejde vylepšení díla

Vizitka: Kameraman Marek Jícha: Filmová digitalizace je podobná restaurování, nejde vylepšení díla

25. 4. 2022

48 min

Obrázek epizody Ranní úvaha: Norbert Schmidt: Karner

Ranní úvaha: Norbert Schmidt: Karner

25. 4. 2022

5 min

Obrázek epizody Spirituála: Svatý Jiří a svatojiřská stuha

Spirituála: Svatý Jiří a svatojiřská stuha

24. 4. 2022

28 min

Obrázek epizody Akcent: Výběr týdne: pomalé odcházení Divadla Archa, aukční rekord a investice do umění, kritika vedení Opery ND v Praze

Akcent: Výběr týdne: pomalé odcházení Divadla Archa, aukční rekord a investice do umění, kritika vedení Opery ND v Praze

22. 4. 2022

25 min