Pro přehrání dalších podcastů se prosím registrujte.

Aplikace je ZDARMA. Váš email potřebujeme pouze k tomu, abychom vám mohli vybírat podcasty přesně na míru. Budete moci odebírat podcasty, hledat osobnosti a témata napříč podcasty, aby vám neunikl žádný zajímavý rozhovor.

Vyzkoušejte vaše osobní rádio. Děkujeme, Team Youradio Talk.

Obrázek epizody Vizitka: Jan Hřebejk: Kdy pedagog studentem třese a kdy už se po něm veze? Někdy je to těžké rozeznat

Vizitka: Jan Hřebejk: Kdy pedagog studentem třese a kdy už se po něm veze? Někdy je to těžké rozeznat

8. 9. 2022

48 min

Obrázek epizody Ranní úvaha: Tereza Horváthová: Tělocvik u hotelu

Ranní úvaha: Tereza Horváthová: Tělocvik u hotelu

8. 9. 2022

5 min

Obrázek epizody ArtCafé: Jaká témata a tendence rezonují v současném vizuálním umění? Odpověď hledá i Prague Art Week

ArtCafé: Jaká témata a tendence rezonují v současném vizuálním umění? Odpověď hledá i Prague Art Week

7. 9. 2022

44 min

Obrázek epizody Akcent: Alfons Mucha – globální ikona, která budí zájem masového publika a dá se dobře zpeněžit

Akcent: Alfons Mucha – globální ikona, která budí zájem masového publika a dá se dobře zpeněžit

7. 9. 2022

26 min

Obrázek epizody Vizitka: Michal Novotný: Národní galerie nemůže dělat výstavy jako v Tate, musí jít vlastní cestou

Vizitka: Michal Novotný: Národní galerie nemůže dělat výstavy jako v Tate, musí jít vlastní cestou

7. 9. 2022

49 min

Obrázek epizody Ranní úvaha: Anna Beata Háblová: Všechny Noemovy archy

Ranní úvaha: Anna Beata Háblová: Všechny Noemovy archy

7. 9. 2022

4 min

Obrázek epizody Akcent: Města a obce se připravují na klimatickou změnu, chtějí více stromů a zelených ploch

Akcent: Města a obce se připravují na klimatickou změnu, chtějí více stromů a zelených ploch

6. 9. 2022

25 min

Obrázek epizody Vizitka: Michal Zahálka: Amatérské divadlo nesvazují plány, na dění reaguje pružněji než profesionálové

Vizitka: Michal Zahálka: Amatérské divadlo nesvazují plány, na dění reaguje pružněji než profesionálové

6. 9. 2022

44 min

Obrázek epizody Mozaika: Zrestaurovaný film Ucho jede do Benátek – rozhovor s ředitelem NFA Michalem Bergantem

Mozaika: Zrestaurovaný film Ucho jede do Benátek – rozhovor s ředitelem NFA Michalem Bergantem

6. 9. 2022

8 min

Obrázek epizody Ranní úvaha: Adam Borzič: Feministická dharma lamy Tsultrim Allione

Ranní úvaha: Adam Borzič: Feministická dharma lamy Tsultrim Allione

6. 9. 2022

4 min

Obrázek epizody Akcent: Český rozhlas Vltava slaví padesát let

Akcent: Český rozhlas Vltava slaví padesát let

5. 9. 2022

26 min

Obrázek epizody Akcent: Vltava slaví 50 let vysílání. Budoucností je interaktivita, diverzita hlasů a odvážnější témata

Akcent: Vltava slaví 50 let vysílání. Budoucností je interaktivita, diverzita hlasů a odvážnější témata

5. 9. 2022

26 min

Obrázek epizody Vizitka: Martin Salajka: Jsem solitér, party člověka stahují do myšlenkových schémat

Vizitka: Martin Salajka: Jsem solitér, party člověka stahují do myšlenkových schémat

5. 9. 2022

46 min

Obrázek epizody Mozaika: Milan Tichý o moderní populární brazilské hudbě

Mozaika: Milan Tichý o moderní populární brazilské hudbě

5. 9. 2022

4 min

Obrázek epizody Spirituála: Karaité dnes – ještě jiný monoteismus?

Spirituála: Karaité dnes – ještě jiný monoteismus?

4. 9. 2022

23 min

Obrázek epizody Vizitka: Host: Jiří Kamen, dlouholetý rozhlasový redaktor. Moderuje: Michal Bureš

Vizitka: Host: Jiří Kamen, dlouholetý rozhlasový redaktor. Moderuje: Michal Bureš

3. 9. 2022

40 min

Obrázek epizody Vizitka: David Cysař: Přeju si, aby Winternitzova vila připomínala dějiny 20. století

Vizitka: David Cysař: Přeju si, aby Winternitzova vila připomínala dějiny 20. století

2. 9. 2022

46 min

Obrázek epizody Ranní úvaha: Jan Němec: Poselství z kmene Načirema

Ranní úvaha: Jan Němec: Poselství z kmene Načirema

2. 9. 2022

3 min

Obrázek epizody Vizitka: Tomki Němec: Můj odpor k režimu má zárodek v dětství. Fotkou jsem se chtěl vůči systému vymezit

Vizitka: Tomki Němec: Můj odpor k režimu má zárodek v dětství. Fotkou jsem se chtěl vůči systému vymezit

1. 9. 2022

50 min

Obrázek epizody Mozaika: Zrestaurovaný film Ucho jede do Benátek – rozhovor s kritičkou Alicí Aronovou

Mozaika: Zrestaurovaný film Ucho jede do Benátek – rozhovor s kritičkou Alicí Aronovou

1. 9. 2022

7 min

Obrázek epizody Ranní úvaha: Václav Vokolek: Pozdní léto

Ranní úvaha: Václav Vokolek: Pozdní léto

1. 9. 2022

6 min

Obrázek epizody Vizitka: Spisovatelka Vesna Evans: Válce by se měli lidé za každou cenu vyhnout. Pošramocené duše se dědí

Vizitka: Spisovatelka Vesna Evans: Válce by se měli lidé za každou cenu vyhnout. Pošramocené duše se dědí

31. 8. 2022

47 min

Obrázek epizody Mozaika: Řekni mi, kdo jsi, a možná dostaneš byt. Kari Hotakainen napsal dystopický román o krizi bydlení

Mozaika: Řekni mi, kdo jsi, a možná dostaneš byt. Kari Hotakainen napsal dystopický román o krizi bydlení

31. 8. 2022

4 min

Obrázek epizody Mozaika: Film Běžná selhání jede do Benátek – rozhovor se scénáristkou Klárou Vlasákovou

Mozaika: Film Běžná selhání jede do Benátek – rozhovor se scénáristkou Klárou Vlasákovou

31. 8. 2022

5 min

Obrázek epizody Ranní úvaha: Karel Hvížďala: Strach ze slova umělec

Ranní úvaha: Karel Hvížďala: Strach ze slova umělec

31. 8. 2022

6 min