Pro přehrání dalších podcastů se prosím registrujte.

Aplikace je ZDARMA. Váš email potřebujeme pouze k tomu, abychom vám mohli vybírat podcasty přesně na míru. Budete moci odebírat podcasty, hledat osobnosti a témata napříč podcasty, aby vám neunikl žádný zajímavý rozhovor.

Vyzkoušejte vaše osobní rádio. Děkujeme, Team Youradio Talk.

Obrázek epizody Mozaika: Ve Stavovském divadle zazní Schubertova Zimní cesta. Cyklus interpretují Jiří Hájek a Zdeněk Klauda

Mozaika: Ve Stavovském divadle zazní Schubertova Zimní cesta. Cyklus interpretují Jiří Hájek a Zdeněk Klauda

6. 1. 2023

14 min

Obrázek epizody Vizitka: Flétnistka Monika Štreitová: Klasický repertoár nebyl můj sen, hrát soudobou hudbu je mi bližší

Vizitka: Flétnistka Monika Štreitová: Klasický repertoár nebyl můj sen, hrát soudobou hudbu je mi bližší

6. 1. 2023

49 min

Obrázek epizody Mozaika: Ukrajinské a ruské sešity ukazují drsné dědictví sovětského režimu pro současný svět

Mozaika: Ukrajinské a ruské sešity ukazují drsné dědictví sovětského režimu pro současný svět

6. 1. 2023

7 min

Obrázek epizody Ranní úvaha: Petr Beneš: Potápky

Ranní úvaha: Petr Beneš: Potápky

6. 1. 2023

6 min

Obrázek epizody Akcent: Na podzim loňského roku dvě pražská divadla - Národní a pod Palmovkou - nabídla inscenace v zahraniční režii

Akcent: Na podzim loňského roku dvě pražská divadla - Národní a pod Palmovkou - nabídla inscenace v zahraniční režii

5. 1. 2023

26 min

Obrázek epizody Vizitka: Robert Nebřenský: Odkládám karikaturní masku, je to výsledek sebepoznání a nalézání vnitřní síly

Vizitka: Robert Nebřenský: Odkládám karikaturní masku, je to výsledek sebepoznání a nalézání vnitřní síly

5. 1. 2023

43 min

Obrázek epizody Momenty: Dabingový scénář je libretem emocí, říká dabingová režisérka Olga Walló

Momenty: Dabingový scénář je libretem emocí, říká dabingová režisérka Olga Walló

5. 1. 2023

10 min

Obrázek epizody Ranní úvaha: Martin Bedřich: O jednotě

Ranní úvaha: Martin Bedřich: O jednotě

5. 1. 2023

5 min

Obrázek epizody Akcent: Po dlouholeté rekonstrukci se otevřela budova Slovenské národní galerie

Akcent: Po dlouholeté rekonstrukci se otevřela budova Slovenské národní galerie

4. 1. 2023

26 min

Obrázek epizody Vizitka: Historička umění Lucie Vlčková: Autoři plakátů z přelomu 19. a 20. století si mohli dovolit hodně

Vizitka: Historička umění Lucie Vlčková: Autoři plakátů z přelomu 19. a 20. století si mohli dovolit hodně

4. 1. 2023

46 min

Obrázek epizody Momenty: V každém z nás je něco, co máme všichni společné a na čem bychom se mohli domluvit, říká Jan Schmid

Momenty: V každém z nás je něco, co máme všichni společné a na čem bychom se mohli domluvit, říká Jan Schmid

4. 1. 2023

11 min

Obrázek epizody Ranní úvaha: Daniel Raus: Tři pomeranče

Ranní úvaha: Daniel Raus: Tři pomeranče

4. 1. 2023

4 min

Obrázek epizody Mozaika: Moje básničky jsou prý nekorektní. Lidi ale občas najdou i to, co autor netuší, říká Jiří Dědeček

Mozaika: Moje básničky jsou prý nekorektní. Lidi ale občas najdou i to, co autor netuší, říká Jiří Dědeček

3. 1. 2023

5 min

Obrázek epizody Vizitka: Historik umění Richard Biegel: Jaká je budoucnost historického centra Prahy? Záleží jen na nás

Vizitka: Historik umění Richard Biegel: Jaká je budoucnost historického centra Prahy? Záleží jen na nás

3. 1. 2023

45 min

Obrázek epizody Momenty: Vždycky mě ze všeho nejvíc bavil jazz, říká zpěvačka Jana Koubková

Momenty: Vždycky mě ze všeho nejvíc bavil jazz, říká zpěvačka Jana Koubková

3. 1. 2023

10 min

Obrázek epizody Mozaika: Broumov

Mozaika: Broumov

3. 1. 2023

5 min

Obrázek epizody Mozaika: Kaple v městečku Vallauris vyzdobená Pablem Picassem

Mozaika: Kaple v městečku Vallauris vyzdobená Pablem Picassem

3. 1. 2023

3 min

Obrázek epizody Akcent: Třicet let žijí Češi a Slováci odděleně ve svých samostatných republikách

Akcent: Třicet let žijí Češi a Slováci odděleně ve svých samostatných republikách

2. 1. 2023

26 min

Obrázek epizody Mozaika: Peter Vrábel, dirigent

Mozaika: Peter Vrábel, dirigent

2. 1. 2023

5 min

Obrázek epizody Mozaika: Zajímají se o nás víc než my o ně. Tak vidí Pavel Kosatík současné česko-slovenské vztahy

Mozaika: Zajímají se o nás víc než my o ně. Tak vidí Pavel Kosatík současné česko-slovenské vztahy

2. 1. 2023

17 min

Obrázek epizody Ranní úvaha: Anna Beata Háblová: Přemostění do nového roku

Ranní úvaha: Anna Beata Háblová: Přemostění do nového roku

2. 1. 2023

4 min

Obrázek epizody Vizitka: Pěvkyně Eva Urbanová: Zpěvem jsem posedlá a mám ráda těžké úkoly. I proto jsem dala přednost opeře

Vizitka: Pěvkyně Eva Urbanová: Zpěvem jsem posedlá a mám ráda těžké úkoly. I proto jsem dala přednost opeře

1. 1. 2023

40 min

Obrázek epizody Spirituála: Obřezání Páně aneb Svatá předkožka

Spirituála: Obřezání Páně aneb Svatá předkožka

1. 1. 2023

24 min

Obrázek epizody Ranní úvaha: Pavla Horáková: Jako zemovka na holi

Ranní úvaha: Pavla Horáková: Jako zemovka na holi

30. 12. 2022

4 min

Obrázek epizody Ranní úvaha: Norbert Schmidt: Procházka

Ranní úvaha: Norbert Schmidt: Procházka