Pro přehrání dalších podcastů se prosím registrujte.

Aplikace je ZDARMA. Váš email potřebujeme pouze k tomu, abychom vám mohli vybírat podcasty přesně na míru. Budete moci odebírat podcasty, hledat osobnosti a témata napříč podcasty, aby vám neunikl žádný zajímavý rozhovor.

Vyzkoušejte vaše osobní rádio. Děkujeme, Team Youradio Talk.

Obrázek epizody Ranní úvaha: Magdalena Platzová: Jarní výlet do Médocu

Ranní úvaha: Magdalena Platzová: Jarní výlet do Médocu

12. 4. 2023

5 min

Obrázek epizody Akcent: Výstava o Josefu Mánesovi. Fragmentární a bez kontextu, nebo komplexní pohled na uměleckou legendu?

Akcent: Výstava o Josefu Mánesovi. Fragmentární a bez kontextu, nebo komplexní pohled na uměleckou legendu?

11. 4. 2023

25 min

Obrázek epizody Mozaika: Jsme dnes moderní? V Laichterově domě si připomínají 100 let úmrtí Jana Kotěry výjimečnou událostí

Mozaika: Jsme dnes moderní? V Laichterově domě si připomínají 100 let úmrtí Jana Kotěry výjimečnou událostí

11. 4. 2023

9 min

Obrázek epizody Vizitka: Historik designu Jiří Hulák: K vysávání mě jako kluka přiměl až design vysavače ETA 418

Vizitka: Historik designu Jiří Hulák: K vysávání mě jako kluka přiměl až design vysavače ETA 418

11. 4. 2023

44 min

Obrázek epizody Mozaika: Mucha, Kupka nebo Švabinský. Západočeská galerie v Plzni vystavuje to nejlepší z období Belle Époque

Mozaika: Mucha, Kupka nebo Švabinský. Západočeská galerie v Plzni vystavuje to nejlepší z období Belle Époque

11. 4. 2023

3 min

Obrázek epizody Ranní úvaha: Petr Borkovec: Konec koledování v Louňovicích pod Blaníkem

Ranní úvaha: Petr Borkovec: Konec koledování v Louňovicích pod Blaníkem

11. 4. 2023

5 min

Obrázek epizody Spirituála: Evangelium podle Tomáše

Spirituála: Evangelium podle Tomáše

9. 4. 2023

28 min

Obrázek epizody Bohoslužba: Bohoslužba - 7. 4. 2023

Bohoslužba: Bohoslužba - 7. 4. 2023

7. 4. 2023

1 hod 8 min

Obrázek epizody Vizitka: Eva Jiřikovská: Scénografie je pro mě něco nadpozemského, inspiruje mě folklor

Vizitka: Eva Jiřikovská: Scénografie je pro mě něco nadpozemského, inspiruje mě folklor

7. 4. 2023

41 min

Obrázek epizody Mozaika: Kam se poděly hrdinky? Představujeme nominované tituly na Literu za knihu pro děti a mládež

Mozaika: Kam se poděly hrdinky? Představujeme nominované tituly na Literu za knihu pro děti a mládež

7. 4. 2023

8 min

Obrázek epizody Akcent: Výběr týdne: Knihovna Milana Kundery, Neviditelný herec, Picasso inspirující

Akcent: Výběr týdne: Knihovna Milana Kundery, Neviditelný herec, Picasso inspirující

6. 4. 2023

22 min

Obrázek epizody Momenty: Zvuk je vlastně taky ticho, proto si rád nahrávám přírodu, říká rozhlasový mistr zvuku Tomáš Zikmund

Momenty: Zvuk je vlastně taky ticho, proto si rád nahrávám přírodu, říká rozhlasový mistr zvuku Tomáš Zikmund

6. 4. 2023

13 min

Obrázek epizody Vizitka: Kreslíř Štěpán Mareš: Chci bavit, ne provokovat. Ze starých nebo nemocných bych si legraci nedělal

Vizitka: Kreslíř Štěpán Mareš: Chci bavit, ne provokovat. Ze starých nebo nemocných bych si legraci nedělal

6. 4. 2023

46 min

Obrázek epizody Ranní úvaha: Petr Beneš: Velikonoce

Ranní úvaha: Petr Beneš: Velikonoce

6. 4. 2023

5 min

Obrázek epizody ArtCafé: Hudebník a novinář Jakub Šponer: Chuť napsat knihu v sobě nosím už od střední školy

ArtCafé: Hudebník a novinář Jakub Šponer: Chuť napsat knihu v sobě nosím už od střední školy

6. 4. 2023

30 min

Obrázek epizody Akcent: Picasso: Erupce století a osvědčený brand. Nebylo možné ho minout ani vymazat, zní v Akcentu

Akcent: Picasso: Erupce století a osvědčený brand. Nebylo možné ho minout ani vymazat, zní v Akcentu

5. 4. 2023

26 min

Obrázek epizody Vizitka: Sopranistka Martina Janková: Zpěv je řeč duše, nikoliv divadlo

Vizitka: Sopranistka Martina Janková: Zpěv je řeč duše, nikoliv divadlo

5. 4. 2023

49 min

Obrázek epizody Mozaika: Standa Pekárek opíjí primitivním nebezpečným humorem. O seriálu Volha s režisérem Janem Pachlem

Mozaika: Standa Pekárek opíjí primitivním nebezpečným humorem. O seriálu Volha s režisérem Janem Pachlem

5. 4. 2023

17 min

Obrázek epizody Mozaika: Netradiční rodiny v dětských knihách vyvolaly skandál v Rusku i Maďarsku

Mozaika: Netradiční rodiny v dětských knihách vyvolaly skandál v Rusku i Maďarsku

5. 4. 2023

6 min

Obrázek epizody Ranní úvaha: Markéta Pilátová: Rušení duší

Ranní úvaha: Markéta Pilátová: Rušení duší

5. 4. 2023

3 min

Obrázek epizody Akcent: Francouzi nám ji mohou závidět. V Brně vznikla unikátní knihovna Milana Kundery

Akcent: Francouzi nám ji mohou závidět. V Brně vznikla unikátní knihovna Milana Kundery

4. 4. 2023

24 min

Obrázek epizody Mozaika: Komiks Sibiřské haiku čerpá z rodinné historie, obecné paměti i domyšlených detailů

Mozaika: Komiks Sibiřské haiku čerpá z rodinné historie, obecné paměti i domyšlených detailů

4. 4. 2023

12 min

Obrázek epizody Mozaika: Navštěvovanou instalaci Ronyho Plesla z Biennale Arte v Benátkách vystavuje Museum Kampa

Mozaika: Navštěvovanou instalaci Ronyho Plesla z Biennale Arte v Benátkách vystavuje Museum Kampa

4. 4. 2023

5 min

Obrázek epizody Vizitka: Petr Nikl: Fascinuje mě to, čemu nerozumím, a uspokojuje mě výsledek, za který nemohu

Vizitka: Petr Nikl: Fascinuje mě to, čemu nerozumím, a uspokojuje mě výsledek, za který nemohu

4. 4. 2023

46 min

Obrázek epizody Mozaika: Zvuk mně fascinuje. Helena Dvořáková je nominovaná v anketě Neviditelný herec století

Mozaika: Zvuk mně fascinuje. Helena Dvořáková je nominovaná v anketě Neviditelný herec století

4. 4. 2023

19 min