Pro přehrání dalších podcastů se prosím registrujte.

Aplikace je ZDARMA. Váš email potřebujeme pouze k tomu, abychom vám mohli vybírat podcasty přesně na míru. Budete moci odebírat podcasty, hledat osobnosti a témata napříč podcasty, aby vám neunikl žádný zajímavý rozhovor.

Vyzkoušejte vaše osobní rádio. Děkujeme, Team Youradio Talk.

Obrázek epizody Ranní úvaha: Eva Janáčová: Jak se tohle může někomu líbit?

Ranní úvaha: Eva Janáčová: Jak se tohle může někomu líbit?

25. 4. 2023

4 min

Obrázek epizody Akcent: Česká poezie v ohrožení?

Akcent: Česká poezie v ohrožení?

24. 4. 2023

26 min

Obrázek epizody Vizitka: Je škoda, že současný tanec zná tak málo lidí. Tělo je opora myšlení i jednání, říká Eva Blažíčková

Vizitka: Je škoda, že současný tanec zná tak málo lidí. Tělo je opora myšlení i jednání, říká Eva Blažíčková

24. 4. 2023

44 min

Obrázek epizody Mozaika: Umění je jenom jedno. Sklářský výtvarník Rony Plesl se díky práci se studenty neustále vyvíjí

Mozaika: Umění je jenom jedno. Sklářský výtvarník Rony Plesl se díky práci se studenty neustále vyvíjí

24. 4. 2023

17 min

Obrázek epizody Ranní úvaha: Pavla Bergmannová: Dobrý sluha, ale zlý pán?

Ranní úvaha: Pavla Bergmannová: Dobrý sluha, ale zlý pán?

24. 4. 2023

4 min

Obrázek epizody Bohoslužba: Přímý přenos bohoslužby Církve československé husitské z Loštic

Bohoslužba: Přímý přenos bohoslužby Církve československé husitské z Loštic

23. 4. 2023

1 hod 2 min

Obrázek epizody Spirituála: Duchovní Evropa. Svatý Vojtěch na Aventinu

Spirituála: Duchovní Evropa. Svatý Vojtěch na Aventinu

23. 4. 2023

28 min

Obrázek epizody ArtCafé: Festival populárně-vědeckých filmů AFO. Divákovi by mělo zůstat víc otázek než odpovědí

ArtCafé: Festival populárně-vědeckých filmů AFO. Divákovi by mělo zůstat víc otázek než odpovědí

21. 4. 2023

47 min

Obrázek epizody Akcent: Výběr týdne: Kotěra, filmové Dračí doupě, love song rozděluje

Akcent: Výběr týdne: Kotěra, filmové Dračí doupě, love song rozděluje

21. 4. 2023

25 min

Obrázek epizody Vizitka: Vladimír Franz: Během prezidentské kandidatury mi došlo, že lidem chybí ideály

Vizitka: Vladimír Franz: Během prezidentské kandidatury mi došlo, že lidem chybí ideály

21. 4. 2023

49 min

Obrázek epizody Mozaika: Rodinná obžaloba a čtenář jako soudce. Alena Mornštajnová pátrá v románu Les v domě po kořenech zla

Mozaika: Rodinná obžaloba a čtenář jako soudce. Alena Mornštajnová pátrá v románu Les v domě po kořenech zla

21. 4. 2023

7 min

Obrázek epizody Ranní úvaha: Vladimír Just: O vědění bez lásky

Ranní úvaha: Vladimír Just: O vědění bez lásky

21. 4. 2023

4 min

Obrázek epizody Akcent: Cenu Apollo získal Mat213 za píseň 7teen. Kvalitní love song, nebo infantilní počin?

Akcent: Cenu Apollo získal Mat213 za píseň 7teen. Kvalitní love song, nebo infantilní počin?

20. 4. 2023

20 min

Obrázek epizody Vizitka: Vít Zouhar: Premiéra může být i derniéra. Když píšu operu, myslím na prostor, kde se bude hrát

Vizitka: Vít Zouhar: Premiéra může být i derniéra. Když píšu operu, myslím na prostor, kde se bude hrát

20. 4. 2023

41 min

Obrázek epizody Čtenářský deník: Čtenářský deník nabízí knihy, které musíte znát, ale nemusíte číst

Čtenářský deník: Čtenářský deník nabízí knihy, které musíte znát, ale nemusíte číst

20. 4. 2023

1 min

Obrázek epizody Mozaika: Jsem rád, že jsem měl celý život tak různorodou práci. Ve věku 90 let zemřel designér Zdeněk Ziegler

Mozaika: Jsem rád, že jsem měl celý život tak různorodou práci. Ve věku 90 let zemřel designér Zdeněk Ziegler

20. 4. 2023

3 min

Obrázek epizody Ranní úvaha: Václav Vokolek: Neznámý král

Ranní úvaha: Václav Vokolek: Neznámý král

20. 4. 2023

5 min

Obrázek epizody ArtCafé: Kdybych nespolupracovala s umělcem, stala by se ze mě krychle. Co umění přináší do vzdělávání?

ArtCafé: Kdybych nespolupracovala s umělcem, stala by se ze mě krychle. Co umění přináší do vzdělávání?

19. 4. 2023

47 min

Obrázek epizody Akcent: Filmové adaptace deskových her: Dračí doupě vs. Dungeons & Dragons

Akcent: Filmové adaptace deskových her: Dračí doupě vs. Dungeons & Dragons

19. 4. 2023

26 min

Obrázek epizody Mozaika: Netradiční koncert v Pražské křižovatce. Kapela Razam slaví deset let svého fungování

Mozaika: Netradiční koncert v Pražské křižovatce. Kapela Razam slaví deset let svého fungování

19. 4. 2023

18 min

Obrázek epizody Vizitka: Malíř Zbyněk Sedlecký: Po dokonalosti netoužím. Pracuji s inscenovanou realitou

Vizitka: Malíř Zbyněk Sedlecký: Po dokonalosti netoužím. Pracuji s inscenovanou realitou

19. 4. 2023

44 min

Obrázek epizody Ranní úvaha: Norbert Schmidt: Okamžik

Ranní úvaha: Norbert Schmidt: Okamžik

19. 4. 2023

5 min

Obrázek epizody Akcent: Nové předměty na ZŠ? Ve hře je filmová, taneční a dramatická výchova

Akcent: Nové předměty na ZŠ? Ve hře je filmová, taneční a dramatická výchova

18. 4. 2023

26 min

Obrázek epizody Vizitka: Dokumentaristka Zuzana Piussi: Zdárné vyšetření vraždy Jána Kuciaka? Nevěřím v něj

Vizitka: Dokumentaristka Zuzana Piussi: Zdárné vyšetření vraždy Jána Kuciaka? Nevěřím v něj

18. 4. 2023

44 min

Obrázek epizody Mozaika: Mafie a korupce v černé komedii. Češi i Slováci mají rádi smích, říkají tvůrci filmu Invalida

Mozaika: Mafie a korupce v černé komedii. Češi i Slováci mají rádi smích, říkají tvůrci filmu Invalida

18. 4. 2023

4 min